עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תראו הרכבתי את המפרט שיש בחתימה אבל אני לא יודע אם כדאי לחכות לירידת המחירים אם תבוא כזאת בעוד חודש חודשיים אפילו שלושה של המעבדים או שייצא משהו יותר מעניין בוא נגיד שיש לי את הסבלנות האם לחכות למעבד אחר למשל לחכות שיירד המחיר של הדואל קור ושמעתי שב10 לינואר יוצא fx חדש אז האם לחכות או מה אתם מציעים???

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by yan,

האם שווה לחכות ולקנות את המעבדי sandy e החדשים עם לוח אם שתומך lga 2011 על מנת לאפשר שידרוג עתידי למעבד חדש או שבכל מקרה עוד כמה חודשים יצא עוד socket ובכל מקרה זה לא שווה.. ואם כך,האם שווה לחכות לlga2011 בשביל שהמחירים ירדו למעבדים שכרגע נחשבים היי אנד?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by nanus,

שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤326 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤261 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI RADEON HD3850 OC Edition 512MB PCIe ¤583 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-3852DDO צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤126 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤378 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Intel Graphics Media Accelerator X4500HD

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by yakir10,

אחד ממכם הציע לי תמפרט הזה למשחקים התקציב שלי הוא עד 5.7 אלף זהו המפרט : Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 1 240 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1475 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 368 ¤ Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard 1 671 ¤ Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 588 ¤ 17" MAG AH778 Monitor 1 620 ¤ Leadtek PX7900GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card 1 1710 ¤ האם שווה לי ללכת עליו ? או שאפשר להוציא משו יותר טוב במסגרת התקציב ? נ.ב העכבר והמקלדת לא בפנים אבל זה כסף קטן זאת לא הבעיה .. תודה מראששששש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. Started by yuvalfr,

אני קונה מחשב בקרוב (5000-6000 ש"ח) ומתלבט האם ללכת על לוח אם אנפורס 3 (EPoX EP-8KDA3J או Gigabyte GA-K8NS) וכרטיס מסך Albatron GeForce 6800 או שלחכות ללוח אם Nforce4 ולקחת כרטיס מסך pci-e למשל Albatron 6600GT. בקיצור - ללכת על pci/agp או שלהוציא יותר כסף/לחכות יותר זמן ולבנות מערכת pci-e?

8. Toshiba Satellite A505-S6040 PSAT9U-007001 Laptop Computer - Intel Core i7-720QM 1.6GHz , 6GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, 16" Display, NVIDIA GeForce GT 330M, Windows 7 Home Premium 64-bit

9. אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ... אבל ראיתי את המחשב הנייד שלהם בזאפ, אבל לא מצאתי יותר מידי REVIEWS בגוגל על הדגם הזה מדובר בדגם היחידי שנמכר בארץ hasee al432 המפרט נראה דיי מרשים יחסית למחיר. לשם ההשוואה מפרט דומה של LG עולה בערך 1000 שקל יותר. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על היצרנית הסינית ועל הדגם הזה. תודה רועי

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב dell vostro 1015, כאשר המחשב מיועד להיות חצי מהזמן בחו"ל, ספציפית בתאילנד (יכול להיות חצי שנה ברצף למשל). אני נוטה דווקא לדגם הזה מכיוון שהוא יחסית זול למחשבים שבאים עם שלוש שנות אחריות בינ"ל (לעומת לנובו או HP למשל). השאלה שלי היא האם יש איזה משהו שצריך לדעת או לקחת בחשבון לפני שקונים מחשב כזה בקשר לאחריות בינ"ל. מעולם לא הייתי במצב שאולי אצטרך לממש אחריות בחו"ל, לכן אין לי נסיון בזה ואני לא יודע על מה להסתכל או לבדוק. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הדברים האלה אני אשמח לכל הערה/הארה שתוכלו לתת לי.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by eytan243,

היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום דבר ראשון, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה.. אני לקראת שידרוג המחשב שברשותי שהמפרט שלו הוא: מעבד e8400 לוח אם ep43-ds3l 4gb זיכרון של קינגסטון sapphire hd4850+accelero twin turbo pro ספק כוח 400W של hec עכשיו, אני מתלבט כבר כמה זמן האם למכור את המחשב (ואם כן בכמה אפשר למכור אותו) או להעביר אותו לאחותי שצריכה מחשב לצורך עריכת וידאו ועבודה עם פוטושופ בלבד, ללא משחקים בכלל. השאלה מה עדיף- להתעסק עם המכירה של המחשב הזה, שבטח המחיר שלו לא יכסה קנייה של מחשב חדש, או להעביר לה אותו ולחסןך כסף. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by tzahi04,

יש לי מחשב המפרט מפורט למטה, (ה512 זה שני כרטיסים של DDR 400 ויש לו מקום לעוד שני כרטיסי זיכרון) הציעו לי למכור אותו ב3100 שקל. והוא עלה לי בסביבות 4000 לפני קצת יותר משנה. האם שווה למכור אותו ולרכוש מחשב עם חלקים חדשים ויותר מתקדמים (למשל במחשב הזה המעבד הוא 32 ביט ו512K קאש והיום יש 64 עם 2 מגה קאש), או שעדיף לא למכור ולהמשיך להשקיע בו כמו להוסיף עוד זיכרון וכאלה או אפילו בהמשך להחליף מעבד. אני לא יודע אם הלוח האם שיש לי הוא בסדר או מוגבל לשדרוג של מעבד יותר טוב. אז.......... מה הייתם עושים במקומי?

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by orel13orel,

יש למעבדים האלה (בגירסה של מחשבים ניידים) ליבה גרפית כמו אצל I5/3 ואז יש חיסכון החשמל כאשר לא משתמשים בכרטיס מסך החיצוני???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bezangeloo,

לפני שאני מבצע קנייה, האם הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 3000 ) יצליח להניע את המסך (U2711 של דל)? הכוונה לסרטים (אני די מיואש מראש מHD וניצול הרזולוציה הטבעית, אבל תמיד יש תקווה) בלבד. לא משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by matizami,

למחשב יש יציאת אוזניות. אם אני מחבר מתאם PL ל RCA, המחשב יתמוך בSPDIF?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של סמסונג מארה"ב, דגם שאין בארץ. האם אני אוכל לקבל עליו אחריות כאן ? באותו נושא, אני יודע שיש ל HP אחריות בינ"ל, אבל במידה וסמסונג לא יספקו אחריות, אני מעוניין בHP אחר שגם הוא לא משווק בארץ. האם אני אוכל לתקן אותו בHP ישראל ? ולצורך העניין, נאמר ואין לי אחריות על אף מחשב, האם ניתן לתקן במעבדות פרטיות בארץ בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  18. מישהו יודע האם האחריות שמגיעה עם מחשב נייד של ACER שנקנה בארה"ב תקפה גם בארץ? ואם כן איפה מרכז השרות שלהם כאן?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. היי לכולם בסוף החודש חבר שלי טס לארצות הברית ואמור להביא לי משם מחשב נייד אני מעוניין להשקיע עד 1000 דולר כולל הכולל( תיק עכבר שטויות דומות )למחשב אני צריך מחשב לצרכי לימודים ולצרכי מדיה (שימוש גם לצפיית סרטים ,אבל לא הכי קריטית) כ"כ מחשב שיהיה עמיד כמה שאפשר בנסיעות ותנודות(אני לא יודע לשמור על דברים יותר מדי) אדם שמתעסק בייבוא מחשבים מארצות הברית אם שירות אמין ובטוח שהרבה אנשים קנו ממנו ומאוד מרוצים הציע את ההצעה הבאה למחשב ב3600 ש"ח בתנאי שאני דואג להביא את המחשב מארצות הברית דרך החבר. אציג את המפרט ואשמח אם תעזרו להכריע האם לקבל את המפרט או לשלוח אדם שאיננו מבין גדול לקנות לי מחשב עסקי בסכום הנ"ל המפרט: מחשב hp 6910p חדש 3 שנים אחריות (עד אוקטובר 2011) עסקית עד הבי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AboveBeyond,

האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ptX,

היי פורום! אני תקוע כרגע בארה"ב ואני חייב לקנות מחשב חדש. (הדיבור הוא על לפטופים בלבד) עשיתי סקר שוק די משמעותי, אני מחפש סוס עבודה לגיימינג וגם לעבודה שדורשת עיבוד כבד. מכל המחשבים שראיתי, זה שנראה האיכותי, אמין וחזק ביותר הוא ה Razerblade 15 Advanced החדש, עם RTX 2080 SUPER. אני די משוכנע כבר, הבעיה היא כזאת: Ryzen. אין עדיין לפטופים של רייזן עם כרטיסי 2070 או 2080 בכלל. הבעיה שאני לא מצליח להביא את עצמי להיות בטוח בקנייה הזאת, במחשבה שאולי עוד שבוע, שבועיים, חודש, יכריזו על לפטופים חדשים עם GPUs High Shelf עם מעבדי רייזן, ואני אפספס 10%-20% ביצועים (אולי אני טועה) על קנייה שלא בזמן. מה דעתכם? אשמח לדעת, בעיקרון אני מתכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי אני מעוניין לקנות מערכת חדשה לגיימינג בדגש על GTA6 שיצא בעוד כשנה. (התקציב באיזור 10-11K) השאלה שלי האם זה זמן טוב לקנות את המערכת בתקופה הקרובה או לחכות עם זה בסמוך ליציאת המשחק? (לקנות לקראת מרץ-אפריל 2026). אולי יצאו דגמים חדשים של כרטיסי מסך / ירדו מחירים.. לצורך העניין נכון לעכשיו כיוונתי ל- 5080/9070XT בשילוב 9800x3d. (רזולוציה 4K) כרגע אני די נוטה להמתין מהסיבות הנ"ל.. מה אתם אומרים?

23. Started by Nasok,

לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אבל זה נראה פורום מתאים. אז: הקונרו יצא וחיכתי לו כמה חודשים כבר ואני ממש רוצה לקנות מחשב והבטיחו לי מחשב חדש כבר שנתיים אבל כל פעם זה נדחה.... ועכשיו זה סופי. הבעיה: התקציב!!! יש לי בערך 15K(מקס'), וכשמישהו מבקש מפרט ב-12K אתם אומרים לשדרג בעוד שנה ולקנות מחשב ב-6K אז ממש קשה לי להחליט . כי אני לא רוצה לשדרג כל שנה נמאס לי !! אני רוצה לקנות עכשיו מחשב סוס שיחזיק אצלי מעמד לפחות כמה שנים טובות. האם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף אם כן... אז יהיה לי מפרט סופי בעוד כמה ימים . תודה על התגובות .

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  24. שלום ! יש לי שתי שאלות : 1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ? 2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר) חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by STM,

האמת היא שרציתי לבצע שידרוג למחשב שלי בכרטיס מסך , הארד דיסק וזיכרון פנימי מבלי לקנות מחשב חדש . הלכתי לחנות ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי הוא מסוג AGP ולא PCI ולכן אני לא יכול לשדרג בצורה רצינית ועלי לקנות מחשב חדש או לוח אם חדש עם החיבור PCI . השאלה שלי האם כדאי לקנות גם לוח אם חדש או כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד שלי הוא אינטל 2.8 ואני לא חושב שאני צריך לשדרג אותו . מה אתם מייעצים לי לעשות ? אני לא רוצה להיכנס להרפתקאה כספית .

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.