ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מבקש לדעת מה ההבדל המרכזי בין שני סוגי המעבדים הנל? האם המעבד P7370 יוכל להריץ גם פלטפורמוט וירטואליוות כגון VM? האם יש אתר טוב במראה הבדלים בין סוגי המעבדים וגם מסביר את התוצאות? שבת שלום בועז
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חבר מחפש אולטרבוק קטן מ-14 אינץ' עם 8GB זכרון. האם קיימת חיה כזאת? ממה שהאלו החיפושים שלנו עד עכשיו יש קו מפריד. 14 ומעלה יש עם 8GB. למרות שבגודל של 14 יש מעטים. מתחת ל-14 אין בכלל. האם יש סיבה לזה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי נושא שבו אני מחפש לפטופ לחבר, הנושא לא זכה לתגובות לכן החלטתי לבדוק קצת בעצמי והגעתי למחשב הזה שנראה לי כמו האופצייה הכי כדאית. עכשיו לשאלתי: האם יש משהו משתלם יותר מהמחשב שמצאתי בטווח המחירים של עד 3500 ש''ח ללא חריגה? אלו הם הדרישות שלו: * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-15. * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל ממש לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר גדול יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות אבל לא חוב…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קראתי על זה בכמה שבבי תגובות שחיפשתי בגוגל... מכירים את התופעה?למי שיש אחד כזה יכול להגיד לי את המלצותיו
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחשב מסוג HP NX7400 .. יש אפשרות להוסיף לו עוד ג'יגה של זיכרון?
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לחבר כרטיס מסך חיצוני (קראתי פעם שעם חיבור מסויים זה מתאפשר) או כל דרך אחרת, לחבר ללאפטופ כרטיס מסך חיצוני ולא לעבוד עם הנוכחי שנמצא על הלוח אם כרגע ? הלאפטופ: HP Pavilion 6126EA. אולי יש אפשרות להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הנמכרים ללאפטופים? יש עליו חיבור מתאים לכך ?? תודה ..
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ HP בעל USB 1 אני רוצה שיהיה גירסא USB2 היותר מהיר... יש אפשרות לעשות זאת? על ידי חיבור חיצוני של רכיב נוסף או משו בסיגנון? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כגון מעבד זיכרון וכרטיס מסך ואם זה אפשרי מאיפה קונים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Asus G75VW והכרטיס מסך שיש זה GTX 660M, השאלה שלי אם אני ארצה בעתיד לשדרג לדוגמא ל-GTX 675MX תהיה לי אפשרות ? ועל הדרך, אם מישהו כבר רכש את המחשב הזה ויהיה אפשר לקבל חוות דעת וכו' אני אשמח. שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מחשב dv5173eu של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=1845515&lc=en&cc=us&dlc=en&dlc=en〈=en&cc=us האם ישנה אפשרות לשים כרטיס טלוייזיה שאוכל לקלוט דרכו אנטנה. ו יציאות דגיטליות ?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
:s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי אחלה מחשב עם חומרה שעדיין נחשבת לתחרותית מעבד 9900K, Geforce 1080, 32GB RAM ועוד כל מיני פינוקים. אבל אני כבר לא גיימר (משחק בקטנה עם האחיינים בשישי - שבת) ורוב העבודה שלי עם מחשב מסתכמת בעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ועריכת תמונות/ווידאו. התחלתי לחשוב למה אני בכלל מחזיק את המחשב הזה שצורך המון חשמל, מחמם את החדר כמו תנור, תופס הרבה מקום ועושה רעש. למה בעצם לא לקנות MAC מבוסס מעבד ARM? איזה יתרון יש ל-PC בשנת 2021 - 2022 לאדם שאינו גיימר? האם אנחנו בפתחו של עידן חדש?
-
-
- 67 תגובות
- 10.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אחרי כמה שאלות והרבה מלחמות עם עצמי החלטתי ללכת על ה ACER 2920 במחיר 3800+-, שהראתי לכם בשרשור הקודם. נכנסתי לאתר של ACER ורציתי לוודא שיש להם דרייברים למחשב (במידה ולא אסתדר עם הלינוקס שכבר מותקן עליו), אך מצאתי רק דרייבים של ויסטה. אם באמת יהיה סיפור להשיג את הדרייברים, אז ככל הנראה אחזור לג'יגבייט. שם מצאתי את כל הדרייברים באתר שלהם. מאיפה ניתן להשיג דרייברים לXP?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-