עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה קורה? (: חבר עזר לי לבנות את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב. כל הצעה למפרט אחר יתקבלו בברכה. *יש לי מסך, מקלדת, עכבר וכונן DVD מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על תקציב של עד 4000 שקל אבל אפשר לחרוג ב1000 שקל +- אם זה באמת ישפר משמעותית את המחשב. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני סטודנט אז לנצל את כל התקציב ולחסוך כמה שאפשר בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט, פיפא ומשחקי אסטרטגיה שיצאו בעתיד. עריכה גרפית קלה קצת פוטושופ פה ושם לא משהו רציני ועבודה משרדית ללימודים. שיהיה תומך בתכני HD ואם יש אפשרות אז שגם שיריץ תכנים בתלת מימד. אני חושב על אופציה לקנות מסך מחשב\טלוויזיה 3D ולראות תכנים דרך המחשב (אם זה אפשרי). …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪984[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 מחיר: ₪221[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET כמות: 1 מחיר: ₪335[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Infinity 2GB DDR3 1333 כמות: 4 מחיר: ₪93[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD] [TD=width…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום ,שמי צחי והמפרט הנ"ל דרוש למשחקים ולשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה).החריגה המקסימלית מהתקציב היא עד 5500 ש"ח. דוגמה למשחקים שאני מתכוון להריץ: battlefield 4,Call of Duty: Ghosts . אני יעבוד עם מסך 23' ומעוניין להריץ את המשחקים על הרמה הגבוהה. אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוק ורמת השקט חשובה לי 5 (בסולם עד 10).לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. אשמח לקבל הצעות לשיפור/הערות/הארות. תודה צחי [TABLE=width: 570] [TR] [TD=class: xl66, width: 164]פריט [/TD] [TD=class: xl67, width: 367]דגם [/TD] [TD=class: xl67, width: 130]תיאור [/TD] [TD=class: xl68, width: 98]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl69]מארז מחשב [/TD] [TD=class: xl70]Enermax OSTROG 3250 550W Bronze ATX Black Cas…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  7. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 כרטיסי מסך ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות - כרטיסי רשת חוטיים On Board 10/100/1000 מארזים (Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSUO) ספקי כח (Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail ) (אין צורך במסך מקלדת וכו') האם עלי להוסיף\לשנות משהו? בכמה כסף (פחות או יותר) זה מסתכם? תודה ר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחשב לעבודה משרדית בלבד, אשמח לחו"ד. משום מה מדאיג אותי בעיקר הספק, GT לא חברה כ"כ אמינה לפי מה ששמעתי. (לא אני בניתי אותו מן הסתם, אבל קריטי שהוא יתפקד כמו שצריך ולמצות כמה שניתן מהתקציב שהוא פחות או יותר בסביבות ה1.7K) תודה לעוזרים מעבד Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרוןDDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כ. מסך On Board Intel HD Graphics 2000 כ. קול On Board 5.1 Channel Audio כ. רשת On Board 10/100/1000 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כח Golden Tiger …

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לעריכת וידאו פשוטה, עניתי על השאלות שתוכלו לעזור לי והעלתי מפרט שמצאתי שאני חושב שהוא מתאים לי אבל אני לא בטוח לגבי הספק כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו שהספק חלש ואני צריך לקחת אחד יותר חק כמו 650W וגם לגבי המארז , האם יש מארז זול שוכב ? כי אם לא המחשב יהיה בארון ומתי שאני אעבוד איתו הדלתות יהיו פתוחות. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . סוני וגאס אולי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nahem,

אהלן חבר'ה, רגע לפני שאני קונה את הלפטופ הזה (בארה"ב), אשמח לחוות דעת קצרות על המפרט על מנת לוודא שאני לא "מפשל" במשהו מסויים. חשוב שהמחשב יחזיק ל4-5 שנים לפחות. צירפתי את המפרט בקובץ. *לא מצויין אך הוא מגיע עם 3 שנות אחריות, בינלאומי, עד הבית. תודה! יובל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עם תוכנות כגון דרימוויבר ואופיס, אינטרנט, סדרות וסרטים, תוכנות גרפיקה פשוטות (לא פוטושופ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. Started by nahem,
    • 0 תגובות
    • 421 צפיות
  15. שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  16. היי, אשמח לחוות דעת על המפרט שאני מתכוון לרכוש. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח. השימושים הם גיימינג קל-בינוני, לא מעבר לזה. איני מתכנן לבצע OC. ברשותי מארז Thermaltake Swing שעליו יורכבו שאר החלקים ולכן הוא לא כלול במפרט (כמו גם צורב שיש ברשותי). מעבד : Intel Core i5-4430 Box לוח אם : Gigabyte GA-B85M-HD3 זכרונות : Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 דיסק קשיח : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX כרטיס מסך : Sapphire AMD Radeon HD 7850 1GB GDDR5 ספק : Seasonic SS-450RT 450W המפרט הזה באייבורי יעלה 3180 ש"ח. (חריגה של 180 ש"ח מהתקציב) היו לי מס' התלבטויות, אם להעדיף מעבד I3 3220 ולחסוך. או לקחת כרטיס מסך חלש יותר, כגון ה-HD 7790. אבל ההבדלים בסכום הסופי היו לא גבוהים ולכן…

17. המחשב ירכש באמזון ארה"ב ויורכב בארץ. אז כל העלוית הרכבה וכו' לא רלוונטיות למפרט כאן מעוניין במחשב שיהיה בסלון, סרטים, גלישה כבדה, קצת משחקים, יעבוד 24\7. אשתמש במארז קיים אבל מחליף את כל החלקים כולל מאווררים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? למפרט כאן, 2200ש"ח. (2500 עם הרכבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים HD וגלישה מאומצת, לא ממש משחק אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז ישן שאשתמש בו שוב יש גם 2TB HD רגיל 8. האם ישנ…

18. ​המחשב אמור לשמש בעיקר לתיכנות וגיימינג כבד. הרכבתי מפרט סופי אבל אני לא בטוח האם הרכיבים מתאימים אחד לשני (מבחינת גודל פיזי לפחות). -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. הרבה זמן הייתי נעול על SSD של אינטל אבל ההבדל במחירים דיי גדול ולאחר מחקר גם הבנתי כי SSD של סמסונג בגרסאת 840 EVO מהיר יותר מהSSD החדש של אינטל בגרסאת 530. -המארז עם דגש על שקט מפני שרמת הרעש חשובה לי מאוד. בדקתי כבר שהכ. מסך מתאים בגודל הפיזי שלו למארז. המחירים נלקחו כולם מהאתר של KSP. משום מה לאחר בדיקה קצרה ברשת נראה כי המחירים של הרכיבים בIVORY הם בדיוק כמו בKSP עד לרמת השקל הבודד (סתם משהו מוזר שמצאתי). המפרט: [TABLE=width: 500] [TR] [TD]EVGA GTX7…

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. היי! הנה המפרט, אני צריך לדעת אם כל החלקים מסתדרים ביחד ואין איזשהו צוואר בקבוק קריטי במפרט. זה בעיקרון מפרט שראיתי פה מלפני כמה ימים ושיניתי כמה דברים. [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 918₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 4…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחשב גיימינג בלבד בתקציב של כ 6500 שח להלן המפרט: מעבד 1. intel core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,Intel B250,DDR 4,PCI-E,VGA,DVI,HDMI זכרון 4.Kingston HyperX furey 2x8 GB DDR4 2400 Mhz CL 15 KIt קרטיס גרפי 5.ASUS GTX 1080 Turbo 8 GB קונן קשיח 6.Western Digital Caviar Blue 1 Tb קונן SSD 7.KingStoneSSDNow Uv400 2.5 inch 240 GB ספק כח 8. SeaSonic G650 650w. מה אתם חושבים האם עלי לשכול מחדש?

22. הרכבתי את המפרט הבא בtms: https://www.tms.co.il/78505 אני צריך גם מסך בנוסף לזה ואני רוצה המלצה על מסך 4K עבור המחשב הזה, אם כדאי להוריד קצת במחיר של המחשב כדי להשקיע במסך הייתי שמח לעשות זאת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K כולל המסך ללא חריגה, אם ניתן להוריד ולסגור הכל ב10K עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אני בוודאות אשחק במשחקי RPG כמו Witcher 3, Skyrim וגם ב GTA5 אבל אני לא מעודכן בכלל בתחום, אני חוזר אליו אחרי הרבה שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…

23. דרישות: לכל הגולשים שלום רב... דרושה חוות דעת על מפרט מחשב שבניתי ב 6300 ש"ח הכולל מסך ומקלדת -ללא רמקולים בתור חבר חדש בפורום זה כל דעה תעזור ובכל נושא.. מטרת המחשב הינה משחקים, תוכנות עריכה בסיסיות (פוטושופ, אוטוקאד), יכולת טובה לאוברקלוק ואפשרות שדרוג עתידית ככל האפשר (כרטיס מסך נוסף וכ"ו). אשמח לדעתכם המקצועית בכל פרט - החל מרכיב מסוים הדורש שדרוג/שנמוך, בעיית צוואר-בקבוק במידה ויש ועד מקום מומלץ לקנייה. את המחשב אני מתכנן לקנות ב 10 לינואר ואולי יש דברים שאמורים להשתנות עד אז ואינני מודע אליהם.. המפרט: מעבד- Intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד- Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם- GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DD…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. [table][tr][td]Gigabyte GA-P35-DS3L (Intel P35 Chipset) לוח אם Intel® Core 2 Duo E-6750 2.66GHz 4MB 1333MHz מעבד Corsair 2Gb KIT (1G X2) XMS2 5400 CL-4-4-4-12 זיכרון W.D. 160GB 7200rpm SATA II (AAJS) דיסק קשיח Foxconn TLA-002 מארז FSP 400W + Active PFC ספק כח GeForce 8400 GS 256Mb Up To 512Mb T.C + DVI כ.מסך On board (HDA) 7.1 Channel כ.קול On board (10/1000) כ.רשת Samsung SH-S183A DVD-RW x 18 Black SATA כונן אופטי [/table] מחיר 3500 ש"ח המחשב אמור לשמש מתכנת קימות הדרישות הבאות: מערכת הפעלה: ויסטה HOME לא דרוש ממשק הארו VS2005 הרצת SQL SERVER 2005 גרסת פיתוח או אספרס וכרגיל אופיס וגלישה אשמח לשמוע חוות דעת על המסך הבא: XEROX XAP-192I 19'' LCD 5MS DVI MAGIC BRIGHT BLACK…

25. אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים