עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מנסה להרכיב מחשב ומרוב מאמרים טבעתי באינטרנט ולכן פניתי לפה המחשב שאני רוצה להרכיב שימושו העיקרי הוא בתור מחשב לסלון (צפייה בסרטים HD ,גלישה באינטרנט )אבל הוא מוסתר כך שלא צריך מארז שוכב, יש מצב שבעתיד המחשב ישמש לעוד דברים אבל לא למשחקים.התקציב שלי הוא בין 2000-3000 המפרט שבנייתי הוא : Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler CoolerMaster HAF922 ATX Black Case No PSU כרטיס מסך Sapphire H…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיים רק פעם אחת, את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מנומקת ומשכנעת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב אודיו מקצועי, עריכת וידאו, פוטושופ וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד: Live, Cubase, Max ולא מעט פלאגאינים מוזיקליים כבדים תדיר: Premiere, After, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כה לא היה לי מחשב שאיפשר לי להיכנס לעולם הגיימינג ברצינות אז…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי לשימושים מגוונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% חריגה. 2. מה שימושי המחשב? שרת אחסון (ריכוז כל קבצי המדיה, הנגשתם לסטרימרים, וגיבוי מחשבים ניידים), ניגון סרטים, עיבוד תמונות (עריכת אלבומים), אינטרנט ואופיס. בעתיד ייתכן וישמש למשחקים (כולל סימולטור טיסה). -מהי הרזולוציה המקסימאלית של המסך שיחובר למחשב. מסך "24 ברזולוציה FHD. מעדיף אפשרות לחבר עד 2-3 מסכים בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני מעוניים לרכוש מחשב שיהיה מרכז הבית. אשתמש בו כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל לשחק ב VR) 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל אופציה לשחק ב VR) 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רמת שקט = 7-8 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא להלן מפרט שבניתי דרך פלונטר(אני רוצה לוודא שכל החלקין מתאימים ואין בעיות תאימות): מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן (בערך 8 שנים, או עד שאני אשרוף עוד כרטיס מסך ) כמה פרטים כללים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 8k, אפשר לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב עד ל-10k . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, ומעט תכני HD . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, dragon age:inquisition ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (בארך לא חקוק בסלע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג בינוני עד כבד \ יום יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים גם אם לא ב ultra high -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לילד קטן בן 8, עיקר השימוש שלו הוא גלישה, צפייה בסרטים ותוכניות ומשחקים ברמה נמוכה-בינונית. המפרט שאני מעוניין לקנות:[table] [tr][td]מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX זיכרון : KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 צורב: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W דיסק קשיח : WD BLUE 500GB SATA3 לוח אם : ASROCK H61M/U3S3 סה"כ עלות המפרט כולל הרכבה הוא 1766 (הורכב באתר http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp) דרישות נוספות שאני צריך: אני מעוניין לקנות גם מסך: DELL U2312HM קישור: (http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. שלום לכולם! לאחר שעברו כ-4 שנים מקניית המחשב הקודם (אתם יכולים לראות את המפרט שלו בפרופיל שלי) חשבתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 ש"ח (מקסימום 5100!). המטרות: אני מתכנת, כך שחלק גדול מהעבודות על המחשב יהיו עבודות תכנות, בשפות: Visual Basic, Visual Basic.NET, C, Perl, Python חוץ מ-VB.NET כל השפות האלו יכולות להסתפק במחשב די ישן, אבל ה-IDE של Visual Studio.NET גוזל משאבים רבים, והוא מרגיש איטי יחסית על המחשב הנוכחי שלי. בנוסף אני מפעיל מספר מכונות וירטואליות (בעזרת VMWare Workstation) כדי לבדוק איך התוכניות שלי עובדות על פלטפורמות שונות (חלק גדול מהפיתוח שלי הוא Cross Platform), כך שלדעתי זה מצריך יותר זיכרון ומעבד חזק כדי להפעיל בנוסף ל-Windows XP עוד שתי …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1550 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 146 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 567 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX Red CMK16GX4M2B3200C16R כמות: 1 - מחיר: ₪ 965 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מ…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מה קורה? (: חבר עזר לי לבנות את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב. כל הצעה למפרט אחר יתקבלו בברכה. *יש לי מסך, מקלדת, עכבר וכונן DVD מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על תקציב של עד 4000 שקל אבל אפשר לחרוג ב1000 שקל +- אם זה באמת ישפר משמעותית את המחשב. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני סטודנט אז לנצל את כל התקציב ולחסוך כמה שאפשר בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט, פיפא ומשחקי אסטרטגיה שיצאו בעתיד. עריכה גרפית קלה קצת פוטושופ פה ושם לא משהו רציני ועבודה משרדית ללימודים. שיהיה תומך בתכני HD ואם יש אפשרות אז שגם שיריץ תכנים בתלת מימד. אני חושב על אופציה לקנות מסך מחשב\טלוויזיה 3D ולראות תכנים דרך המחשב (אם זה אפשרי). …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪984[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 מחיר: ₪221[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET כמות: 1 מחיר: ₪335[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Infinity 2GB DDR3 1333 כמות: 4 מחיר: ₪93[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD] [TD=width…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום ,שמי צחי והמפרט הנ"ל דרוש למשחקים ולשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה).החריגה המקסימלית מהתקציב היא עד 5500 ש"ח. דוגמה למשחקים שאני מתכוון להריץ: battlefield 4,Call of Duty: Ghosts . אני יעבוד עם מסך 23' ומעוניין להריץ את המשחקים על הרמה הגבוהה. אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוק ורמת השקט חשובה לי 5 (בסולם עד 10).לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. אשמח לקבל הצעות לשיפור/הערות/הארות. תודה צחי [TABLE=width: 570] [TR] [TD=class: xl66, width: 164]פריט [/TD] [TD=class: xl67, width: 367]דגם [/TD] [TD=class: xl67, width: 130]תיאור [/TD] [TD=class: xl68, width: 98]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl69]מארז מחשב [/TD] [TD=class: xl70]Enermax OSTROG 3250 550W Bronze ATX Black Cas…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  17. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 כרטיסי מסך ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות - כרטיסי רשת חוטיים On Board 10/100/1000 מארזים (Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSUO) ספקי כח (Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail ) (אין צורך במסך מקלדת וכו') האם עלי להוסיף\לשנות משהו? בכמה כסף (פחות או יותר) זה מסתכם? תודה ר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחשב לעבודה משרדית בלבד, אשמח לחו"ד. משום מה מדאיג אותי בעיקר הספק, GT לא חברה כ"כ אמינה לפי מה ששמעתי. (לא אני בניתי אותו מן הסתם, אבל קריטי שהוא יתפקד כמו שצריך ולמצות כמה שניתן מהתקציב שהוא פחות או יותר בסביבות ה1.7K) תודה לעוזרים מעבד Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרוןDDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כ. מסך On Board Intel HD Graphics 2000 כ. קול On Board 5.1 Channel Audio כ. רשת On Board 10/100/1000 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כח Golden Tiger …

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לעריכת וידאו פשוטה, עניתי על השאלות שתוכלו לעזור לי והעלתי מפרט שמצאתי שאני חושב שהוא מתאים לי אבל אני לא בטוח לגבי הספק כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו שהספק חלש ואני צריך לקחת אחד יותר חק כמו 650W וגם לגבי המארז , האם יש מארז זול שוכב ? כי אם לא המחשב יהיה בארון ומתי שאני אעבוד איתו הדלתות יהיו פתוחות. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . סוני וגאס אולי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nahem,

אהלן חבר'ה, רגע לפני שאני קונה את הלפטופ הזה (בארה"ב), אשמח לחוות דעת קצרות על המפרט על מנת לוודא שאני לא "מפשל" במשהו מסויים. חשוב שהמחשב יחזיק ל4-5 שנים לפחות. צירפתי את המפרט בקובץ. *לא מצויין אך הוא מגיע עם 3 שנות אחריות, בינלאומי, עד הבית. תודה! יובל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עם תוכנות כגון דרימוויבר ואופיס, אינטרנט, סדרות וסרטים, תוכנות גרפיקה פשוטות (לא פוטושופ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by nahem,
    • 0 תגובות
    • 467 צפיות
  25. שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.