ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי . אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם . המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים . לא מתוכנן אובר קלוק . אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי . מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח ל…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, התבקשתי על ידי קרובים לבנות להם מפרט למחשב. הדרישות שלהם לא גבוהות ובהתאם לכך גם התקציב כ2000 עד 2500 שקלים לא כולל מסך וציוד הקפי. זו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ככה ואני צריך את העצה שלכם בנושא. מנסיוני ניסיתי להרכיב להם מפרט בבחירה אישית שלי ועל כן אני שואל קודם כל, אני לא רוצה שהמוכר ידחוף לי מפרט משלו עם מה שהוא רוצה שאני אקנה, אבל אם תוכלו ליעץ לי כיצד רוכשים מחשב על ידי מפרט בבחירה אישית? חשבתי על הרכיבים הללו: מעבד: Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz לוח אם: Asus H81M-A זכרון: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz כ. מסך: Asus GT630 2GB הארד דיסק: WD Blue 1TB SATA III ספק: Corsair VS450 450W מה דעתכם? האם לדעתכם ניתן במחיר הזה להחליף ברכיבים יותר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 14 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ומשתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים והפעלה של הרבה תוכנות שדורשות RAM וCPU גבווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 וטלויזיה 42 אולי בהמשך שידרג את המסך ל4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
- מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח - במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 100 ש"ח עדיף ללא חריגה - מה שימושי המחשב? עבודה, תכנות VS2017 (הרצה ועבודה מקבילה על מספר רב של פרויקטים וVisual Studio פתוחים), מכונות וירטואליות, סרטים, וכדו'. - רזולוצית המסך, Full HD. יתכן שתחובר טלביזיה עם HDMI במקביל למסך מחשב ב DVI. - האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב/DVD. - עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 - האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - אין צורך לכלול Windows או אופיס. - אין מגבלה לחנות ספציפית. העדפה לחנות באיזור רמת גן אלא אם יש משלוח. - מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם - בקשות מיוחדות? העדפה למספר גדול של USB3.1 - לא מתוכנן שדרוג מסי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה (movie maker) אופיס, אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה של המסך הוא 1366X768 אבל מדי פעם יתחבר למסך טלוויזיה FULL HD לצפייה בסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 2300 ש"ח, ישנה גמישות קטנה. 2. שימוש המחשב: עבודה משרדית, YouTube, Office, גלישה באינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. רכיבים שאין צורך לכלול: DVD 5.חשוב מחשב שקט 6. אין צורך לOC 7. אין צורך לכלול תוכנות מכל סוג שהוא. 8. אין העדפה לחנות ספציפית 9. קניית המחשב מתוכננת לשבוע שבועיים הקרובים 10. לגבי יציאות חשובות, חשוב שיהיה HDMI, DVI ואם ניתן למצוא SPDIF אז מדהים אבל לא חובה 11. חשוב לשמור על אופק שידרוג המחשב 12. הינה מפרט שהכנתי ואשמח לקבל עליו חוות דעת AMD Ryzen 5 2400G 3.6Ghz Radeon RX Vega 11 AM4 - Box Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston ValueRAM 16GB (8GB * 2) DDR4 2400Mhz CL17 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב - עד 2500 שימוש - למעצבת פנים/אדריכלית תוכנות מיוחדות - אוטוקאד, סקאצאפ, פוטושופ,אופיס, גלישה אין שימוש - במשחקים כבדים. המחשב לא משמש ילדים חשוב מרכזית - הפעלה זורמת וטובה של התוכנות הגרפיות הכבדות יחסית לצד שימושים ביתיים רגילים. מצב הצעת מחיר שקבלתי. האם מספיק חזק ואיכותי ? לא אהבתי שחלק מהרכיבים NO NAME ("זיכרון איכותי" ...) חשיבות בינונית להפעלה שקטה. יש לכלול מערכת הפעלה+אופיס. המחשב נדרש לשבוע הבא. לא נדרשת הובלה. תודה, אלון 0525269143
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי קניתי את המוצרים הבאים Intel® Core™ i7-5930K Processor GIGABYTE X99 Gaming G1 WiFi Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in) Crucial 16GB DDR4 אני רוצה להמשיך את המחשב זה מה שחסר לי מארז איכותי ושקט ומרווח אולי FULL ATX מאוור איכותי למעבד ספק כוח מספיק חזק כרטיס מסך ממוצע רק להצגה בפוטושופ ד. קשיח נראה 2 TB צורב . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד לא נכבה ב) במידה והמחשב מיו…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בהמלצת הפורום הלכתי לחנות rsm בכדי לקבל מפרט מחשב. הדרישות הן משהו לא יקר, שאפשר לשחק איתו משחקים, ועדיף שגם יהיה אפשר לשחק איתו משחקים שיצאו גם בעוד שנה או שנתיים (אם כי לווא דווקא על האיכות הכי גבוהה וכדומה). זה מה שהציעו לי, רציתי לדעת מה דעתכם. הערה- הארד דיסק יש לי כבר של 500GB אז קניתי רק SSD, וגם קירור למעבד כבר יש לי וגם CD ולכן הם לא מופיעים פה. הערה2- אני בעיקר רוצה לדעת אם לוח האם הוא טוב (המוכר אמר לי שהוא טוב מאוד וגם השוויתי לB75 שמציאים בפורום ונראה שהZ68 יותר טוב, אבל אני רוצה להיות בטוח). בנוסף אני רוצה להיות בטוח שגם המארז סביר (אני לא צריך משהו מאוד טוב, אבל שכן יהיה שקט יחסית וקריר). אני אשמח לתגובה מהירה כי האמת שכבר הזמנתי אתמול את המחשב, אבל אמרת…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5,CRYSIS,FAcry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 32'. לא יודע רזולוציה טבעית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן. 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ומשחקים כבדים אחרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת למינהם שכיום כבר הופכים לכבדים, ומשחקים כמו BF3 MW3 DIABLO3 וכולה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש אך להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בקירור המעבד ובספק הנוכחים שלי. להלן הציוד שאני רוצה להשאיר איתי: GFORCE GTX 550 TI, THERMALTAKE V1 (אם בכלל אפשרי להשתמש בו), ובספק כוח ocz 500 וואט במידה והוא מספיק טוב למחשב חדש , דגם 500sxs. לא חשובה לי כל כך רמת השקט של המחשב ואני לא צריך עוד ציוד נילווה. השימוש יהיה לגיימינג לא כבד אבל בכל זאת אני אוהב לשחק במשחקים ובגרפיקה הטובה שאני אוכל לשחק בא. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [T…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מפרט מחשב:-מעבדIntel core i5 2500 box 3.3 -לוח אםgigabyte GA-P67A-D3-B3-זיכרון ראםKingston khx1600c9d3k2/4gx ddr3 2x2GB=4 gb 1600 mhz -דיסק קשיח1TB-wd cavir blue-כרטיס מסךnvidia gigabyte 430 gt -ספק כחseasonic-bronze620W-מערכת הפעלהWindows 7Home Premium 64-bit -מארזcoolermaster cm690 advanced 2 מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta iv, call of duty black ops ) אינטרנט מוסיקה וסרטים ב hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. בקטנה משחקים(אולי פיפא מתישהו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680:1050...21 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות של המסך. 3. האם יש צורך…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הפוסט מתחלק ל-2 חלקים, כל אחד שיעזוראיך שהוא רוצה. 1 זה מפרט שאני בניתי רק חסר לי שם ספק כוח. חשוב לי מאוד שיהיה ספק כוח איכותי ולא ג''נרי מסריח. חלק ראשון: קודם כל אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל במידת הצורך, לא אכפת לי גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו צפייה בטלויזיה דרך חיבור HD (סרטי HD 1080), משחקים פשוטים של 2005-2006 (מקסימום בשנים משחקי אסטרטגיה בעיקר) במקסימום, עריכות גרפיות בPHOTOSHOP כרגע משתמש בCS2, לא יודע אם אשדרג גרסה, שימוש בתוכנות העלאת קבצים, עריכת קבצי DATABASE כ-30-40 מגה במהיר…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב (ללא דברים מסביב כגון מסך, מקלדת, עכבר...) חדש להורים שלי, שיהיה למספר שנים טובות (בלי להתחיל להחליף דברים כל שנתיים). השימושים העקריים - אינטרנט, Office קצת, משחקים לא האינטנסיביים של הצעירים. קצת לראות תמונות וסרטים וכדומה. להלן המפרט שבניתי וההצעה מחנות אייבורי: מעבד אינטל I5 6500 3.2GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד HS CNPS5X ZALMAN לוח אם ASUS B150M-A 1151 DDR4 B150 זיכרון KVR Kingston 8GB DDR4 2133MHz שתי יחידות - סה"כ 16GB דיסק SSD של Samsung 750 EVO 2.5'' SATA 250GB דיסק קשיח פנימי WD BLUE WD10EZEX SAT 1TB כרטיס מסך ASUS Nvidia GeForce GTX950ST OC 2G-5 ספק כוח 80+ A.PFC B500 500W coolermaster מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קונה מחשב חדש הרכבתי מפרט, יש כמה דברים שאני לא סגור עליהם והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. מילאתי את הפורמט, ומצורף גם מפרט בסיסי, לא כלול בו קירור - אשמח להמלצה בנושא. מעבד: intel מחיר: 1020 ש"ח Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: gigabyte מחיר: 795 ש"ח Z68X-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות: g.skill DDR3 1600Mhz מחיר: 320 ש"ח 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) מארז: Thermaltake מחיר: 420 ש"ח ARMOR A60 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ספק: SeaSonic מחיר: 450 ש"ח 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) סה"כ עד כאן : 3005 ש"ח איזה כרטיס מסך לרכוש?…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-