עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jesper,

דרוש מפרט עד 5000 בלי מסך, עם כרטיס טלוויזיה, מקלדת, עכבר ורמקולים (ובבקשה להשתדל שהרמקולים יהיו זולים, לא יותר מ-150 ש"ח) המפרט מיועד למשחקים. לא מתוכנן OC.

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  2. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לאחותי. היא מחפשת מחשב (כולל מסך) שמסוגל להריץ משחקים שהיא משחקת (Witcher 3 [דרישות טכניות] וDragon Age: Inquisition [דרישות טכניות]). היא מוכנה להשקיע עד 5000 ש"ח במחשב כולל מסך, עכבר ומקלדת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מחפש מפרט למחשב של עד 5K, בלי אפשרות לחריגה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, WOW,COD ושאר משחקים מזדמנים. לא צריך ציוד הקפי, ישנו מסך 19" 1440X900. שקט לא חשוב יותר מידי, אבל שלא ישמע כמו טרקטור שהוא לא בשימוש( המחשב ישאר דלוק 24\7 ונמצא בחדר שישנים בו) צריך win7 כולל הרכבה. חנות לא חשובה, כל עוד זה באזור המרכז. ממשחק קצר בRSM, יצא לי המפרט הזה. אני לא מבין גדול, אז אשמח לרעיונות לשיפור. *כרטיס קול וכרטיס רשת כבר כלולים בלוח אם, או שזה משהו שצריך להוסיף? תודה רבה ושבוע טוב ;D Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by mazam,

בלי OC בלי מסך בלי מקלדת ועכבר מחשב למשחקים כבדים NFS pro strrer crysis bioshock cod4 +פיתוח 1000 GB חובה {אל תשאלו למה אני ממלא תמחשב} עכשיו אני לא כול כך מבין בזה יש לוח אם עם 6 חריצי זיכרון? אם כן אז 6 GB זיכרון כול אחד של 1000 ראיתי שיש 2 גיגה זיכרון ב 256 שקל אם אין אז 4GB כרטיס מסך שיהיה חזק + קרר מחשב שקט קרר מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל לא לשמוע תמחשב בכלל מארז קר {הרבה מאוורים} אהה שיהיה בו 2 צורבי DVD נחמדים אני עושה איזה 4-5 צריבות ביום תודה מאור

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך. אם זה הכל, אז הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם זה איזה 50 ש"ח זאת לא בעיה (בגלל שלפעמים המחירים לא עגולים לתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת סרטוני HD קלה בעזרת Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, אבל אני אשתמש ב-Sony Vegas (לא יודע עוד באיזו גרסא) ואולי תוכנות מידול. אבל זה לא ממש סביר, אז אל תתייחסו אל הדבר בכובד ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לשימוש ביתי ומשחקים פה ושם. חשוב לי רק שיהיה מסך 19". ועוד הערה - בבקשה לתת לי רמקולים ב-100 ש"ח מקסימום, כי אני ההפך מאודיופיל וחבל להשתגע בעניין הזה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? על חלקים נילווים כן, על הדברים המרכזיים לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גיימינג. MMO וFPS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך, עדיף FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMO FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה ללא פשרות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקו…

9. שלום אני מעוניין במפרט עד 6K כולל מסך 19" וציוד היקפי, כולל גם כרטיס טלוויזיה. אני רוצה גם HD של לפחות 250 GB. לא מתוכן OC. אני יודע שהדרישות קצת מוגזמות בשביל התקציב, אבל בבקשה תשתדלו

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by The-Star,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מצורפת הבקשה בהתאם לפורמט מומלץ שבנעוץ (בסגול התשובות שלי). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הינו 6000 ש"ח ואני מוכן לספוג חריגה אם היא תהיה מוצדקת. בהתאם למפרט (מצורף דוגמא למטה) שחשבתי ובדקתי בצורה זריזה עבור סדר גודל של כל אחד מהרכיבים המרכזיים שאני רוצה (בZAP וKSP). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמיכה במשחקים ברמה הכי גבוהה, בהרצת מכונות וירטואליות עליו ותכנות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD 970 EVO NVMe M.2 …

13. Started by ASSEM,

שלום, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים (לאחי הקטן), מסך כבר קניתי , נשאר המחשב + ציוד היקפי (עכבר ומקלדת) בינתיים חבר טוב המליץ על : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ Gold Gigabyte GA-P35T-DQ6 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM Logitech® MX518 Gaming-Grade Gigabyte ATI Radeon HD 4870 512Mb DDR5 Antec Three Hundred The Versatile Case Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI אני אישית לא כלכך בטוח ב DDR3 ,האם יהיה שיפור בביצועים לעומת קיט איכותי של 4 גיגה DDR2? מה אתם אומרים על המעבד, יש טעם לשדרג ל 9550? לגבי הספק, הוא מספיק איכותי? אשמח אם תעזרו בנושא

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  14. שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by sbf80,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך 19" (בלי OC) עם כמה עוגנים: לוח אם צי'פסט P35 עם firewire, מעבד אינטל (כמובן) מארז שקט ומקורר היטב (שחור) ודיסק קשיח בנפח של לפחות 250 ג'יגה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט, הרצת תוכנות כבדות (כמו MATLAB ו-SAS למי שמכיר), אינטרנט, אופיס 2007 (שימוש כבד באקסל וגיליונות גדולים עם חישובים מורכבים) צפיה בסרטים וקצת משחקים (המחשב יהיה מחובר לטלויזיה LCD, אם אפשר שלכרטיס המסך יהיה מפענח HD. האם 8600 יספיק?) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר, לא רוצה לראות שעון חול כשאני מעלה תוכנות ובטח לא לראות וידאו מYOUTUBE עם פריזים בגלל שאני מפעיל את WORD.

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  16. שלום, קודם כל PIKA המלך! עכשיו... אני צריך מפרט חזק, מקורר, שקט ללא OC. צריך להריץ משחקים על המקסימום האפשרי. בנוסף רוצה מסך 22 או 24 אינץ' לפי מה שתמליצו שכדאי יותר (עדיפות להמלצה של pika007). תודה רבה מראש. (נ.ב: PIKA חולה עליך! תעשה לי מפרט!!!).

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by Naor_S,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא פוסל את האפשרות לחסוך, אבל אפשרי לנצל גם את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למוזיקה בעיקרון - בגלל זה חשוב לי פה ש"ניגע" בכל הקטע של הכרטיסי קול וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא כל כך הבנתי את השאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בעיקר ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

18. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת Autocad + Revit וגם שימושים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642&section=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל.... תנסו להכניס כמה שיותר בתקציב הדל הזה, שמתמקד אך ורק בעריכה גרפית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. צריך מפרט לגלישה ולתוכנה הבאה: http://www.rivhit.co.il/program.html (מחשב די פשוט, שום דבר מעבר). העדפה למעבדי INTEL (מרוב כל המעבדים אין לי מושג מה עדיף) חייב שהיה ווינדוס 7 חוקי + כרטיס רשת חזק (צריך לקלוט ממרחק של 30 מטר דרך קיר). כול השאר נתון לשיקולכם, המחשב צריך להחזיק 3 שנים+ , הוא ישב במחסן (די חם בפנים 30+ מעלות ביום כמו היום). אם יש המלצות למקום שממנו כדאי לרכוש זה היה מצויין (אני צריך הספקה מיידית). תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי בכותרת - משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PHOTOSHOP, TRAKTOR - שימוש מזדמן, OFFICE - שימוש תדיר.. ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY 3, BIOSHOCK, COD, GTA ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה FULL HD …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by natgun0,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.