ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, lol, רוב אלה העתידים לצאת שהוצגו בE3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סדר גודל של 24 אינץ (גמיש בנושא) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
תקציב 6000, מוכן לחרוג עד 1000 עם התגמשות גם ליותר אבל לא חובה בכלל לנצל את כל התקציב עדיף ניצול מירבי של מחיר לתועלת מחשב לגיימינג, עם יכולת ריבוי משימות די גבוהה (לדוגמא ברקע ירוץ משחק, מספר גדול של טאבים בדפדפן, OBS / Xsplit וכולי) בסה"כ שאני לא אהיה מוגבל ממש בכמות התוכנות והמשימות אמנם כרגע אני משחק במשחקים פשוטים יחסית (Loadout / LoL) אבל אפשרות להריץ את המשחקים החדשים שכרגע קיימים על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות להתקרב לזה קיים מסך 24" Samsung SyncMaster BX2450 1920x1080 ומעוניין בתמיכה עתידית לשתי מסכים יש צורך בכל הרכיבים ואין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט יחסית בערך נגיד 8/10 לא קירור נוזלי עדיין לא בטוח ומבין בנושא הOC אשמח לשמוע עצות אין צורך במערכת הפעלה אבל …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה וצהריים טובים. אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב אבל אני פשוט לא סומך על כל ההצעות ״המטורפות״ שמציעים אתרים כיום. המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקי רשת המוניים וגם משחקים מודרניים כגון Skyrim וכדומה. אני יודע שהתקציב הוא לא משהו מיוחד אבל אני משלם על זה ממשכורת חייל אז המקסימום שאני יכול לשלם. אם יש אפשרות לדחוף ווינדוס 7 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים ההייתי מעדיף אם לא אז לא נורא. תודה רבה לעוזרים ויום טוב! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון World Of Warcraft, Skyri…
-
- 49 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה סבבה כל עוד זה לא פגיעה משמעותית באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש חייבים אז 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל בוורקראפט 3 דרך Total War ועד דברים כבדים ממש כמו Crysis וAC3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום,אתמול פתחתי נושא שקשור לזה וכעת תיקנתי והנה 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב אז 2000-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא נדרש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 233 ו BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 עם 3D דגם SyncMaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אבל לא נגעתי בתחום הזה שנים, כך שלהתחיל לבדוק מה בת'כלס ההבדל בין i7 אחד ל- i7 אחר נראה לי כמו משימה קשה ביותר (בהתחשב בכך שצריך להתאים את זה לעוד ים רכיבים כמו לוחות אם, זכרונות וכד'). תקציב: בכל אופן, התקציב הינו 7,000 ₪ עד כ- 8,000 ₪, כאשר כל הציוד ההקפי הינו די שולי. (לא תהיה בעיה לחרוג ל- 8,500 ₪, למשל.) אין חובה מיוחדת למקסם את התקציב, אבל בהתחשב בנסיבות אני מאמין שכולו ינוצל. ייעוד: הייעוד כאמור הוא גיימינג, כאשר התקווה היא שדברים כמו Crysis 2 ו- Skyrim יוכלו לרוץ עליו ברמה מקסימלית, באופן חלק (אם זה בכלל אפשרי בתקציב הנתון). באופן כללי המחשב ייקנה בעקבות זה ש-Diablo 3 עתיד לצוץ מהשאול בקרוב, ורצוי להחזיר אותו …
-
- 52 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי חברים, הנה השאלות ביחד עם התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה משחקים חדשים שיש היום וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד - דוגמא של משחקים שיצאו לאחרונה - באטלפילד 1, וויצ'אר 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920, יש לי מסך של 32' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?(לנסות לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(אי אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?(משחקים, אבל לא חובה שיהיה הכל על המקס') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין משחקים מסויימיםם. שיעמוד לפחות על דרישות המינימום של המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל המשך 19 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?(בינוניו…
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי לכולם, דרוש מחשב לפני התשובות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, במידה והתועלת מצדיקה את העלות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב נועד למשחקי ילדים בגיל 9-13, אז עדיף שמשחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080. …
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה באזור ה3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא בשבילי ואני לא גיימר כבד זה בשביל אחיין , אני מניח שהוא ירצה שכל המשחקים החדשים ירוצו, שזה בכלל GTA BF4 וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הלך לי הלוח אם לפני כמה ימים והוא די ישן(Nforce4), אז החלטתי שזו הזמדנות טובה לשדרג את המחשב למשהו קצת יותר חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח-עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: .Crysis 3,Assassins Creed etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש בפורום, והמחשב שלי לא מריץ לי משחק מסוים כמו שצריך. אני יודע שהמפרט שלי גרוע. המפרט הוא כזה : מעבד : Intel Core i3 3220 CPU 3.30 GHz זיכרון ראם : 4GB כרטיס מסך : AMD Radeon HD 7700 Series אני יודע שזה חרא, אני גם יודע שאני צריך להחליף די את הכל. השאלה שלי היא לאיזה להחליף, מה ההמלצות כדי שהמחשב יריץ משחק ברמה מצוינת במהירות ובלי תקיעות? ומה המחירים כמובן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עד 4000 שח. אין דרישות מיוחדות למארז אבל עדיף משהו שנראה טוב ואיכותי. אשמח להצעות. תודה לעונים. . מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Premiere - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rise Of The Tomb Raider (כשיצא), GTA V, Battelfield Hardline, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עבור משחקי מחשב עד 5K. מצורף השאלון לבניית מפרט המחשב. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לא ניתן תרשמו לי את המפרט הכי זול שתמצאו בהתאם לשימושים אלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, משחקי FPS כגון FARCRY5,משחקי ספורט וכו' -מהי הרזולוצי…
-
- 32 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-