עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפי השאלון: 1) התקציב המקסימלי 7K כאמור בכותרת. מהתקציב הנ"ל אני מעדיף שלא לחרוג, אך אם ניתן לחסוך זה יעזור. 2) כעיקרון אני רוצה את המחשב בשביל משחקים כבדים (Metro, Assassin's Creed, Far Cry,Crysis, Skyrim...) ובשביל עריכת מוסיקה (אני מוסיקאי ורוצה את המחשב בשביל לעשות אולפן הקלטות ביתי תוך כדי שימוש בתוכנת Cubase). דברים נוספים: אינטרנט, אחסון, צפייה בסדרות באיכות גבוהה, פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. הרזולוציה של המסך שיש לי הינה 1920x1080 וגודלו הוא 23 אינץ', ואני ארצה שהמחשב יריץ את המשחקים שצויינו בהגדרות מקסימליות. 3) אמנם בכותרת אמרתי שלא צריך ציוד היקפי, אולם יהיה טוב אם אוכל להחליף רק את המקלדת. הייתי מעדיף מקלדת בשווי של עד 150 ש"ח, חוטית ובצבע שחור שתהיה אמינה מ…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by KobyC92,

היי, אני מחפש מחשב + מסך שמצופה מהם לגיימינג ופעולות בסיסיות (גלישה באינטרנט וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assasins creed origin, NFS payback, far cry 5, the witcher 3, COD:WW2, Overwatch ומוכנות למשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (אולי באילת ייצא פחות?) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בעיקר הסימולטור של מיקרוסופט), תיכנות, צפייה בכדורגל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול 29-32" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נחמד אבל לא העיקר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג חדש ואני אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל: C6700T Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1469 NH-U12S קירור למעבד Noctua NH-U12S 1 ₪281 GH170G3 Gigabyte GA-H170-Gaming 3 for 1151 1 ₪590 88C-H440011-WBW NZXT H440 White …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ekorein,

1. מה התקציב המקסימאלי?9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (פרנסה).AFTER EFFECT,AVID,PREIMER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן,רמקולים טובים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,photoshop, fireworks, PostgreSQL admin php designer eclipse Python IDLE (הכל בשימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Sedex,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. התקציב המקסימלי הוא 2500 ואפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד ל100 או 200 שקל המחשב מיועד למשחקי מחשב בלבד שיריץ לי ברמה מעולה משחקים כמו BF3 ומשחקים דומים ש"דורשים" ביצוע. לא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך אני רוצה לקנות את המחשב מחנות KSP שבראשון לציון אז בבקשה להגיד לי חלקים במחירים של KSP... לא כולל מערכת הפעלה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by nirro01,

השימוש העיקרי של המחשב הוא תיכנות בjava/android עם מלא טאבים של גוגל כרום ברקע. אני מחפש מחשב שידע להתמודד עם העומס בקלות בלי להיתקע. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד ל גיימנינג אבל שיוכל להתמודד עם opengl בסיסי בתלת מימד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  11. Started by anon,

1. תקציב -אני לא רוצה להגביל, אבל השאיפה היא להיות כמה שיותר זול מבלי להתפשר על היכולת לבצע את העבודה 2. שימוש -גיימינג ועריכה גרפית בסיסית (ציור בעזרת טבלט בפוטושופ) המטרה העיקרית היא שהמחשב יהיה מסוגל להריץ את GUILDWARS2 על ההגדרות הכי גבוהות ללא מאמץ (ודיאבלו3+סדרת דרגון אייג' אבל אני מניח שהדרישות שלהם נמוכות יותר) מאחר והדרישות המדויקות של המשחק לא ידועות כרגע נגיד פשוט שאני צריך מחשב שיריץ משחקים כבדים יחסית על הגדרות גבוהות וברזולוציה גבוהה בנוגע לפוטושופ- החשיבות לא גבוהה במיוחד וגם המחשב הישן שלי הסתדר אז אני לא מעוניין לבזבז על זה יותר מידיי כסף אבל אם ישנה אלטרנטיבה זולה יחסית שתביא לשיפור משמעותי אני אשמח לשמוע 3. ציוד היקפי -אני זקוק למסך טוב בגודל "22 לפחו…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by tomer_S,

שלום לכולם אני אפתח בשאלות הקלסאיות מה התקציב המקסימאלי- - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים / מדיה בHD / כתיבת עבודות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- COD GHOST , watchdog -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ואודיו א) FL ווגאס ב) בעקרון משחקים חדשים, לגבי הרוזולוציה אני לא בטוח ישמצב שיהיה מסך חדש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם יהיה המלצה לאחד במפרט שאקבל אולי אעשה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  14. למשחקי מחשב חזקים (cod4), כולל ציוד היקפי, 7000 ש"ח. והאם זה טוב מסך רחב?, האם זה צורם בעין?

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by tobul,

טוב אז אני צריך מחשב יותר לאחים שלי שרוצים לשחק במשחקים קצת כבדים...אני צריך את המחשב בלי מסך ובלי רמקולים. הסתכלתי קצת במפרים המוכנים שלכם המפרט של ה-4000 שקל נראה סבבה אבל אני אולי אחק את המעבד שיש במפרט משחקים ב-4500... המפרט של ה-400 הוא: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRA…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסביבות 4K ללא מסך. אני צלם והדרישות הם לנפח איחסון גבוה ומהיר ככל שניתן (אך לא נדרש כונן SSD, היות וזה שמערכת ההפעלה תעבוד מהר לא ייתן לי כלום. אני צריך מהירות קריאה ורישום מהHD הגדולים ששם מירב התמונות נמצאות). מינימום 2TB אך שיהיה מקום בעתיד לעוד כונן כזה לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. משחקים - אם ניתן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום, במקב…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by LTE,

שלום לכולם אני אשמח לקבל עזרה בהמלצה למפרט למחשב הכי טוב שאפשר להרכיב באיזור ה- 2000 ש"ח לא דרוש לי מסך , כונן דיסקים או צורב מכל סוג שהוא וגם לא ציוד היקפי רק מחשב נטו !!! תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. שלום, אני בא לעזרת חבר שלי בבנית מפרט חדש לכבוד הבית החדש שלו. מה שהוא צריך: מערכת(CPU GPU MB ספק כח והכל, הקופסא) כרטיס קול איכותי להקלטה והשמעה במערכת 5.1 מערכת 5.1 סראונד מסך הרכיב היחיד שהוחלט הוא המסך, שיהיה DELL 2408WFP נא לשים לב שכל הדברים שהוא צריך שרשמתי כולל המסך, צריכים להגיע לעשר אלף, מותר לחרוג אבל לא להגזים. 8GB RAM, המחשב ישמש הרבה לעריכה גרפית כרטיס מסך חזק, לא הרבה משחקים, אבל שוב הוא יעשה עריכה גרפית ואם הוא ירצה לשחק, שתהיה לו האופציה מארז איכותי, לא מצועצע, השקט מאוד חשוב (9 מ10), אז מארז שקט ומאוורירים שקטים, שיהיה לא עם מיליון לדים וזה, מארז איכותי (חשבתי על הANTEC P190 או משהו בסגנון) לאיכסון, SSD וHD, אין הרבה מה לדבר פה הסאונד, מערכת סראונד, (5.1…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by Mindless,

דברים שיש ברשותי (ואני לא צריך): מסך 17" LCD לא תומך DVI 2 הארד דיסקים 200gb לא SATA צורב DVD רמקולים, עכבר ומקדלת אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב5000 ש"ח שיוכל להריץ משחקים עכשוויים ברמה סבירה. אבל כנראה לרוב הוא יהווה מחשב פיתוח תוכנה (כלומר נדרש מעבד טוב ולפחות ג'יגה זכרון.) אין צורך בעוד כונן DVD. מאחר ויש ברשותי 2 הארד דיסקים של 200 ג'יגה עם חיבור מקבילי ישן כמה מומלץ לקנות הארד דיסק חדש שתומך בSATA והאם זה הכרחי? אם תוספת של 500 ש"ח תהיה ממש קוסט אפקטיבית אני פתוח להצעות תתפרעו.

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon Online, Alliance of Valiant Arms, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 20 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

21. שלום רב, אני מחפש מערכת מחשב בסיסית חדשה עבור אבא שלי. חשוב מאד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. בנוסף סחר בשוק ההון (ראה פירוט בהמשך). יש שימוש בהרצה של מספר גדול של טאבים/חלונות במקביל ביישומים סטנדרטיים (בעיקר דפדפן ו office) כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות לצפיה בסרטים , אך זהו לא השימוש העיקרי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לכלול מסך בחשבון! חלק מה…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  22. דרוש מפרט בסיסי למחשב ביתי עד 1.6K ללא מסך לשימוש ילדים בגיל 6 ולצרכים בסיסיים. כולל כרטיס רשת אלחוטי. אופציונלי - רמקולים. תודה רבה מראש! עריכה: גר בהוד השרון, KSP רעננה יהיה מעולה

23. שימושים: אינטרנט, יישומי אופיס, טיפה פוטושופ. ללא משחקים. לוח ומעבד: אין עדיפות, שיהיו זולים, עם כרטיס מסך מובנה בלוח. מארז וספק: שלא יהיה זבל ב150 שקל, אפשר להקיע כמה שקלים לפי הצורך. אני מניח שלא צריך ספק חזק, אבל שיהיה איכותי. דיסק קשיח: חצי טרה זה מעל ומעבר. צורב סטנדרטי. אם אפשר אז להעלות מפרט מחנות אמינה עם מחירים טובים. לא חייב שתהיה הכי זולה בארץ, אבל שהמחירים יהיו הוגנים. אני חייב את המפרט כמה שיותר דחוף, מצטער על הזירוז אני חייב לקנות את המחשב עוד היום. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בינוניים) בעיקר, תכנות וMATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכבד ביותר כנראה יהיה The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 אם אופציה לשדרוג ל4K בעתיד -ל…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  25. 1. 4500 שקל תקציב המקסימלי לא צריך לחסוך הכי הרבה 4500 אפשר לחרוג מהתקציב בסכום של 100 ש"ח גג.! 2.שימושי המחשב בעיקר למשחקים... אבל צריך גם שיחזיק לי פוטושופ ותוכנות גרפיקה =] א) * המסך שלי כרגע 20" * המפרט מיועד למשחקים החדשים האחרונים שיצאו כמו CALL OF DUTY BO או משחקים חדשים שיצאו.. * גרפיקות גבוהות... שיריץ על האיכות הכי גבוהה =] 3.יש צורך בעכבר ומקלדת.. שיהיה עכבר טוב RAZER אם זה מומלץ או כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה .. כנ"ל מקלדת ופד לעכבר.. לא חשוב לי עם חוט או בלי חוט אני זורם אם מה שטוב =] 7.אשמח לדעת מה זה אוברקלוק 8. חשוב שירכיבו את המחשב לא צריך תוכנה.. 9. חנויות כמו KSP טוב לי ... אלא אם יש משהו יותר טוב.. אני גר באיזור נתניה. 10. מ…

• 11 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.