עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Daniel Hentov,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעוד כחודש בתקציב שרשמתי, 4000 ש"ח. מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם זה שווה את זה. אני לא מבין גדול במחשבים לכן אין לי מושג לגבי סוגים. שמעתי שDELL מעולה. אני צריך את המחשב נייד בעיקר לצורך עבודה באינרטנט. מוכן להשקיע סכום כזה כדי שיהיה לי משהו איכותי. שיהיה כלול בו SSD כמה שיותר. קל לנשיאה, 13-15" מסך, כרטיס מסך בינוני-טוב. המטרה שלי היא לנצל את התקציב ולהביא את המחשב הטוב והמומלץ ביותר בסכום כזה או פחות. אם אתם מכירים דילים מאמזון או כל אתר אחר באינרטנט, אין לי בעיה להזמין משם כדי לחסוך, רק שיהיה אמין. גר באזור הקריות-חיפה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 4 אלף. לא למשחקים בכלל, לתוכנות יומיומיות (אופיס וכו') וכן סרטים מידי פעם, לכן הדגש על זכרונות ומעבד טובים. מאמין שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו מעל ומעבר בשביל הדרישות האלו אז לא מאפשר חריגה מ4 אלף. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אבל לא ק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. אורח Abc

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם תוכניות הנדסיות (קבצי PDF בדרך כלל), תכנות קל ב Matlab, לעיתים נדירות תוכנות שרטוט הנדסיות (Autocad), אקסל, עבודה במס' תוכנות במקביל באופן יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קבצי PDF גדולים באופן כבד, קבצי אקסל לא כבדים באופן תדיר, תוכנות שרטוט ו Matlab באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג. -אילו משחקים…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שלום לכולם אני סטודנטית ומחפשת מחשב נייד. מעדיפה של דל או hp אך אם יש חברה אחרת מומלצת אשמח לשמוע. מסך: 13-14 אינץ' משקל - 2 ק"ג מעדיפה מסך מט שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס. מדובר במחשב שעשוי לשרת אותי כמחשב עיקרי (לא רק לסיכומי הרצאות). כמובן שמעדיפה סוללה לזמן רב אולם, המחשב נידותו של המחשב חשובה ולכן כאן אני מוכנה להתפשר מעט. בתודה ובברכה עינת

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Thesys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן. אין צורך בהארד דיסקים או ציוד היקפי כלשהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, היום נהרס המחשב הנוכחי ששירת אותי קרוב ל-7 שנים (חומרה מעולה שלא נתנה לי סיבה לשדרג אותו) אומנם אני לא משחק הרבה כמו פעם, אבל כן חשוב לי על מחשב חזק (עם כ.מסך בינוני+ - עד כ 1400 ש"ח) שיחזיק להרבה שנים. ישנה אפשרות להביא מספר חלקים קטנים מארה"ב (זכרון, מעבד, אולי כ.מסך) במידה ויהיה משתלם במיוחד. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD (קיימים כבר 2), יש צורך בכונן רגיל של 2-3 טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעו…

10. אהלן חברים, אני כותב למחייתי (ספרים, עמודי מכירה ארוכים, אתרי אינטרנט וכו׳), עובר על המון מחקרים מדי יום, ומנהל ביזנס. כרגע אני עושה את זה על MacBook 12" (הדגם ההוא ששוקל 900 גרם שהפסיקו לייצר). מת על המחשב הזה, קל לאללה, הסתובבתי איתו המון בעולם (חוץ מהמקלדת butterfly הבעייתית). בתקופה הנוכחית אני הרבה יותר סטטי והייתי שמח לנהל את כל העבודה היומיומית שלי על שטח עבודה יותר גדול - חשבתי להביא iMac 27״, אבל כשאני חושב על זה אולי עדיף לבנות מערכת גדולה יותר, אבל גם קלילה, בטוחה ונקייה מכל הסחות הדעת והג׳אנק איתו ווינדוס ומק מגיעות, ולכן מבוססת לינוקס. אני לא צריך שום תוכנה - רק דפדפן ותוכנת כתיבה. המחשב צריך להיות חזק יותר מהמקבוק 12 (שעם מעבד m3 ו8gb זכרון), שקצ…

• 19 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עיצוב של אדובי ללימודים/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 עד 4,000 ש"ח עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מסחר במניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר \ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 7, הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA,…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב חנות שקרובה אלי היא IQPC (דרך אגב איך החנות מבחינת אמינות? ושירות?) המחשב עבור שימושים כללים כמו צפיה בסרטים, אינטרנט, שימוש באופיס וכדומה בנוסף אני רוצה שתיהיה לי את היכולת לשחק במשחקים לא הכי חדשים ולא הכי כבדים. המשחקים שאני משחק בהם NBA , FIFA, NFS under cover וכדומה אשמח להמלצה על המחשב מאותה חנות(אם היא מומלצת) חריגה עד 200 ש"ח במקרה הצורך בלבד תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by soundf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שיהיה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ בצורה טובה, יחד עם כונן קשיח של 500 גיגה. מסך גדול עדיף. ועדיפות לחברות ACER או Dell.. תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Menuval,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by G.H.O.S.T,

יש לי תקציב מאוד קטן יחסית לדרישות שלי...בערך 3700 ש"ח אני צריך מחשב, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקים ו\או כונן דיסקטים. בעיקרון, אני צריך כרטיס מסך עם 256 MB דיסק קשיח עם 300 GB בערך (מינימום, אני צריך הרבה מקום) זיכרון של 1GB מינימום ומעבד של 2.0GHz מינימום... אני יודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש, אני צריך חלקים טובים ואמינים, ואני מאמין שהדרישות שלי יספיקו למפרט בינוני בסכום הזה. (כרטיס הקול יכול להיות OB, והמחשב ישמש למשחקים, לא כבדים מדי)

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש מחשב די פשוט, רצוי בכמה שפחות כסף. שימושיו העיקריים של המחשב: אינטרנט, הורדת סרטים, צפייה ישירה בסרטים, פייסבוק, יישומי אופיס ואחסון תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, יישומי אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by morpheus211,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לנסיעות למטרת עבודה משרדית ועריכת תמונות קלה גודל המסך? [12.5-13.3 משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב והדרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה שתחזיק בין 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3] * בלוטות? לא חייב אבל כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשובה חברה המעניקה אחריות טובה בארץ אשמח להמלצה למחשב מסדרה עסקית, בעל א…

22. אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MOFRA,

דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by Mish91,

אהלן. דרושה הצעה למחשב נייד. מיועד ללימודים ולהוראה. דרישות סף: שיהיה מהיר, קל, ושהסוללה תחזיק. גם חייבת להיות כניסה לחיבור למקרן. תקציב גמיש. פירוט: * שימושי המחשב: הצגת פרזנטציות, עבודה עם קבצי pdf ו-doc ענקיים. * גודל מסך: 13"-15". * משקל: עד 2.5 ק"ג. * מקלדת נוחה להקלדה מרובה. * זמן סוללה: כ-4 שעות. * יציאת חיבור למקרן. * זיכרון: 4GB DDR3. * כונן קשיח: מינימום 256GB (אפשר SSD. אם אפשר להשיג עבודה מהירה וחלקה בלי אז לא חייב). * חייב כונן CD/DVD צורב. * כולל מערכת הפעלה Win 7. * כולל Office 2010 Home and Student. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים