ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח, יש אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח אבל מעדיף שלא. לגבי המטרה של המחשב, מחשב למשחקים (הרי עבודה משרדית ואינטרנט זה כל מחשב יכול לעשות). מסך 15.6 אינץ', אין חברה מועדפת (אבל שתהיה טובה), וסוללה שמחזיקה לאורך זמן. משחקים שיעבדו (BF4, COD ומשחקי שעתידים לצאת), בקיצור המחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב שהבאתי. לא יעבדו המשחקים אז לא יעבדו. המליצו לי על המחשב הזה, מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9965 תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לגרמניה שבוע הבא וחשבתי לקנות לי נייד חדש בSATURN אינני יודע תקציב מלא,לדעתי יהיה הוגן סביבות ה5000 אם המחשב יענה על כל הדרישות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים מה שאפשר במסגרת המחיר כי סה"כ זה לא מיועד למשחקים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? אני חושב על15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? העדפה FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 שני פורטים מינימום וכן חיבור לכבל רשת * Bluetooth?אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 500 יהיה נחמד,אם לא אני יכול לקנות SSD של 500 ולהתקין לבד * כונן או…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הבייתי מקרטע (נמצא בשימוש כבר 7 שנים) וכעת דרוש מחשב חדש, מביקור ואייבורי ושיטוט בפורום קיבלתי הצעה למחשב הבאה: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר שינה לכן השקט חשוב יחיסת, בערך 8. לנסות שהמחשב יהיה שקט כי הוא יעבוד בלילה. 7. האם מתוכנן אוברק…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב הביתי המשפחתי קרס, צריך להקים מחשב חדש, שבניגוד למחשב הקודם יוכל גם להריץ משחקים כגון פורטנייט. לא הייתי קורא למחשב - מחשב גיימינג אלא מחשב ביתי עם יכולות גרפיות שמאפשרות להריץ פורטנייט ברמה סבירה. ראינו (אני והבן שמגלה התעניינות במפרטי המחשב) באינטרנט המלצה למחשב גיימינג למתחיל מבוססת על AMD Ryzen 5 3400G שהכרטיס הגרפי המובנה שלו מספק (כנראה) יכולת מספקת להרצת פורטנייט. מצאתי מפרט דומה להמלצה ב- KSP במחיר 1.7K : https://ksp.co.il/?uin=16111&select=.269..391.#complist אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שהיכולת הגרפית של המעבד לא מספיקה, שצריך להוסיף כרטיס גרפי, שצריך להגדיל ספק, שעדיף מעבד i5, שצריך עכבר גיימינג, פד גיימינג, מקלד…
-
- 32 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 אינץ או יותר של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תקציב: 4500 ש"ח מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים וכבדים צפייה בסרטים/טלוויזיה. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר אל חוטיים. אין העדפה לחברה מסויימת. יש דרישה למחשב שקט. לא צריך התקנה במעבדה של מערכת הפעלה או הרכבה. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב לאבי ולהעיף מהבית את הפנטיום 4 שיש לו ...אז ככה ( אם יהיה אפשר לקנות מחשב קומפלט בלי הצורך להרכיב , יותר טוב ..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש בתוכנה protrack למסחר בבורסה למיטה הבנתי פועלת רק על XP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? :נמוכות אך למחשב יחוברו 2 מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כ-4 שנים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה, הלך לו ספק-הכח. כבר בערך חצי שנה אני חושב לקנות מחשב חדש, כדי שהנוכחי ישמש את אמי לצרכי הפייסבוק והמתכונים שלה, והחדש ישמש אותי בשלי, אז כנראה שבני המאיה החליטו לשלוח לי סימן וכיבו לי את המחשב לצמיתות - עד שנחזיר לו את ספק-הכח. בכל מקרה, לענייננו - אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי גיימינג, סרטי HD, מוזיקה, אחסון וכו'. בואו נתעמק.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6K. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, המון סרטי HD 1080, אחסונם, מוזיקה, אינטרנט וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב (לא מסך או ציוד היקפי) תחת התקציב של 2500 שקלים, אפשר חריגה של 100\200 שקלים אם השדרוג הוא מהותי. דרוש זכרון RAM נכבד, נפח דיסק של לפחות 500 ג'יגה ומומלץ אף יותר, מעבד חזק וכרטיס גרפי טוב (אם נכנס במסגרת התקציב- אחד שיעודי לעריכה ועיצוב). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם ותודה מראש על העזרה! אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף. משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב המיועד לעריכה של וידאו ותמונות דו מימדיות ברזולוציה גבוהה (10 מגה פיקסל ומעלה), משחקי מחשב, וכן צפיה בסרטים בפורמט FULL HD (פורמט 1080p). עבודה ברזולוציה של 1920X1200 באופן קבוע. דרוש לי ציוד היקפי מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) באיכות טובה לשימוש נוח ובצבע שחור. מצלמת רשת HD (רצוי כמובן בצבע שחור ) דרוש מארז שקט בצבע שחור עם קירור טוב. וספק איכותי. ללא OC. דיסק קשיח בנפח גדול ככל האפשר. יש ברשותי מע' קולנוע ביתי - מעוניין בכרטיס קול איכותי (מעדיף את Creative) יש ברשותי מסך LCD בגודל 24" מעוניין בחיבור DVI או HDMI (מה יותר עדיף?) כרטיס לחיבור לרשת האלחוטית בבית. התקציב הוא עד 5000 , מוכן לגרד עוד כמה שקלים במידת הצורך.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, HD, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, minecraft, skyrim, באופן כללי משחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD MW3, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ( כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. ניתן לחרוג, כל עוד התמורה עולה משמעותית ביחס להשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקי בליזארד בעיקר). WoW, Dota2,HoN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש גם מסך 24''. איך ה Dell U2412M? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המכונה העתיקה שלי מאותתת לי בטירוף על כך שהיא עומדת לסיים את חייה ואני מנסה למצוא תחליף לא יקר במיוחד שיעמוד בצרכי הגיימינג הדי חביבים שלי - אני לא דורש איכות גרפית גבוהה מדי, לא מודד FPS ושאר ירקות מהסוג. אני כן רוצה לשחק משחקים ברמה סבירה ולא להרגיש בשנת 2001... חשוב לי לומר - אין לי צורך בציוד הקפי כלל וגם כוננים קשיחים ישנם בנמצא. אם יהיה מבצע SSD מטורף שיהיה שווה את זה - אבדוק את הנושא, אבל בהחלט שלא הכרחי. מעבר לזה - מה שבא ברוך הבא. אעזר, ברשותכם, ברשימת השאלות שפורסם בדיון הנעוץ בראש הפורום. הנושא מעט דחוף לי משום שהעבודה עם המחשב הנוכחי הופכת אט אט לבלתי אפשרית ואני חושש מקריסה סופית וחד משמעית... אז תודה על העזרה …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שקלים לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים (בין היתר באיכות HD) ושתהיה אופציה להפעלת משחקים באיכות סבירה פלוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 8500 ש"ח ואני רוצה מחשב למטרת משחקים כבדים כמו(Crysis שהולך לצאת בקרוב) וגם כבדים לשנה הקרובה. יש לי העדפה לGforce על פני כל דבר והעדפה של החברה gigabyte ושל laedtek על כל דבר. אני רוצה SLI ואם יש אפשרות משהו עם overclock.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עם גרפיקה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יודע, חשבתי על 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש וחזק. היות והמחשב הקודם שבניתי כאן (P4 2.8 קשישא) עדיין עובד ומחזיק יפה מאוד WIN 7 (לאחר מס' שדרוגים), החלטתי ללכת על מפרט חדש ללא פשרות. 1. נתחיל בכך שאני מחפש מחשב שייתן ערך גבוהה למחירו, כלומר אין צורך ברכיבים יקרים שייתנו תוספת ביצועים קטנה. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח, ללא חריגות, כאשר במחיר זה אני כולל גם מסך, וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. 2. שימושים צפויים - תכני HD (כולל עריכה וקידוד), משחקים ב-FHD (ע"ג טלויזיית LCD 46"). המחשב מיועד להריץ את כל סוגי המשחקים בהגדרות בינוניות-גבוהות, ברזולוציות של 1680x1080 ו-1920x1080 3. ציוד היקפי נחוץ - מסך 22" וסט מקלדת ועכבר. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 6. חשיבות השקט - 7 7. בשלב ראשוני …
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,3DMAX,SOLIDWORKS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה, סטודנט לעיצוב רינדור כבד לחודש. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.הומלץ לי בעבר בפורום על 2209wa של דל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.תודה,אני אבדוק בעצמי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורבDVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיריץ לי אוטוקד עם קבצים גדולים שפתוחים במקביל (לרוב 3-7 קבצים במקביל) כמובן שיריץ אותם חלק עם זמני טעינה נמוכים מעבר לזה לא משנה בכלל הוא אך ורק לתוכנות כמו אוטוקד לא סרטים ולא משחקים אשמח למחיר מינימלי התקציב נכון לעכשיו 2500 ומטה (כמובן שאם המפרט יצדיק את זה המחיר יכול להעלות לכיוון ה 3500 עדיף שלא...) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלומות, הערות שלי והסברים נוספים- אחרי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? תוכנת אוטוקאד ב2D, תוכנת מידול וחישוב קונסטרוקציה בשם STRAP שעושה הרבה חישובי מטריצות, אופיס ואינטרנט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? רזולוציה 1280x1920, כלומר FHD. המסך ככל הנראה יהיה Dell P2414H. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך- בתקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי- המקום יחסית לא שקט. 6. האם מתוכנ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס פה ושם לא צריך אפילו כרטיס מסך נפרד, עדיף שיהיה מובנה בלי מסך. עדיפות לחנויות בחיפה והקריות :KSP,skypc ,ivory תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-