ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! הנה המפרט הטכני של המחשב שהזמנתי בדיוק עכשיו, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים עתידיים: 1. AMD ATHLON 64 3500+BOX 939PIN 2. MSI K8N NEO4 PLATINUM 3. G.SKILL DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 4. WD\200 7200 SATA 8MB 5. GIGABYTE X850XT VIVO 6. LG X52 7. LG GSA-4161B DVDRW 8. THERMALTAKE ARMOR VA8000 SILVER 9. ANTEC TRUPOWER 430W 10. הרכבת מחשב חדש סה"כ 10,230 אחרי הנחה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3 איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ? אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב נייד של ASUS מדגם TP500LA. פתאום שמתי לב שבכל אתר יש לאותו דגם בדיוק נתונים שונים ברזולוציית מסך ובכל חנות טוענים שהרזולוציה היא כפי שכתוב אצלם. כמו כן, בשום חנות לא ניתן לראות אותו כך שלא ניתן לאמת שום דבר. לדוגמא (והבדלים הם בין הרבה חנויות, זו לא טעות בחנות אחת) KSP - 1366x768 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23985 fre.co.il - 1920x1080 http://fre.co.il/items/330077 בבאג - (שם לא מצויין הדגם המדויק) זה אפילו 8GB לעומת 4GB בחנויות אחרות. אז איך יודעים מה קונים? א. איפה ניתן לראות מחשבים ניידים (ספציפית אסוס)? יש איזשהו יבואן עם אולם תצוגה? ב. האם ייתכן שאותו דגם בדיוק יהיה אצל חנויות שונות עם נתונים שונים (בגלל אולי מספר יבואני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים, כגון : Pes, NBA, Football Manager, COD וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? ברצוני לקנות מסך חדש, על כן אינני יודע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך, במסך, מקלדת ורמקולים - אין העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מניח שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט אינו קריטי, אך שלא ירעיש במידה בלתי נסבלת - 4, אם זה לדוגמא על חשבון ביצועי המחשב העדיף מחשב מרעיש במקצת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה, לכ…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיעה לארץ הסדרה החדשה של ניידי EDGE של לנובו, לפי מה שאני מבין זו הסדרה העסקית הבסיסית. סדרת VOSTRO 3x50 קיימת בארץ כבר כמה שבועות וגם היא הסדרה העסקית הבסיסית של דל. לכאורה המפרט של הדל מעט טוב יותר - כונן קשיח עם 7200RPM ו-USB3 שנראה לי חסר בלנובו (לא בטוח). בנוסף, הלנובו מגיע בצבע אדום שלא מושך אותי כל כך (השחור יקר בכ- 500 ש"ח מוגזמים). מלבד זה שאר המפרט נראה די זהה ולנובו אפילו מספקים אחריות בינלאומית של 3 שנים. השאלה היא האם כדאי להתפשר על הנתונים האלה וללכת על הלנובו ? האם איכות הבניה/האחריות שלו צפויה להיות טובה בהרבה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו לחסוך כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:world of warcraft,call of suty black ops,gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע הכי גרפיות זה למשחקים שכתבתי 3…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה.. אם אפשר כמה שיותר מהר מחר אני עושה סיבוב חנויות..[להצעות מחיר..]1. מה התקציב המקסימלי 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים - בעיקר.. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אין משחקים ספיציפים ובתני HD אני מתכוון סרטים.. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם יש מצב שאני יקנה מסך אז אני לא ממש יודע אבל אני אקנה מסך אז כנראה 21 אינג' שטוח[אל תחשיבו את זה במפרט]3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא..לגבי מסך כתבתי תשובה למעלה 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוב…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . אני מתכנן לקנות שבוע הבא מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ולצפיית סרטים באיכות גבוהה . אני מתכנן OC בעתיד למעבד ולכרטיס מסך . שידרוגים בעתיד אני לא חושב שיהיו אין צורך במערכת הפעלה יש צורך בהרכבה . המסך שלי הוא SAMSUNG T260HD והרזולוציה היא 1920X1200 ככה שצריך כרטיס מסך שיעשה את העבודה בשקט וללא מאמץ ! זקוק לצורב שיתמוך בצריבת Dual-Layer חנויות עדיפות : מאזור המרכז ת"א תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חודש הבא התקציב שלי הוא 8000 עד 9000 שקל תנו לי מפרט חזק ומעולה בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וצפייה בסרטים ללא אוברקלוק, חשוב שהמחשב אהיה שקט רזולוציה 1280by 1024 . והאם יש הבדל משמעות בדרישות שלי בין מחשב ב 4k לעומת 5k אם אין אז תציעו גם מפרטים ב 4k .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי הגיע אלי עם מפרט שניה לפני שהוא קונה מחשב לבית, ואני ממש לא מרוצה ממה שנתנו לו.. המחשב מיועד למשחקים בתקציב של 3-3.5K הההצעה שהביאו לו זה המפרט הבא ב3K: מעבד: Q8200 מאוורר: Zalman 775 לוח אם:GA-EP43S3L זכרונות: 2* (Kingston 2048 ddr2 800) דיסק קשיח: wd 500 AAKS מארז: Thermaltake RS 100/101 + מאוורר 120mm ספק: Thermaltake 500w צורב: LG SATA X22 כ.מסך: GeForce 9600 2048MB מה אתם חושבים על המפרט הזה? אני סתם אוכל עליו סרט או שבאמת משהו פה מסריח? הצעות לשינויים או למפרטים יתקבלו בברכה תודה מראש לכל העוזרים :
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת בהמלצה לנייד, עם מסך בגודל 15.4" עם רזולוציה גבוהה, כרטיס מסך לא מובנה (אני רגילה ל-NVIDIA) מעבד מהסדרה החדשה, דיסק קשיח החל מ-250GB זכרון 4GB. המטרה: מחשב להקרנת סרטים רגילים ו-HD במחשב וגם הקרנת סרטים דרך HDMI לטלויזיה LCD, ולעבודה עם פוטושופ פלאש, אופיס חשוב לי מסך על רזולוציה גבוהה גם בגלל משטח עבודה בעל מקום יותר גדול ונוח יותר, ואם אפשר מסך בגימור מט. מקלדת נוחה ולא מצועצעת. חשוב לי נייד מחברה טובה ועם שירות מעבדות טוב ו3 שנות אחריות. ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום דו לשונית. האם רק לדל יש מסך LED? פישפשתי קצת פה - ואני רואה שיש את הלנובו SL500 ראיתי כמה מפרטים שלו ויש אחד שהמפרט שלו הוא: האם יתאים לי? יצרן SL500 דגם 2746-9AG דגם מכונה מעבד Intel…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי חברים, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה למאנסטר טראק אני יודע שכולם כל הזמן אומרים שלקנות מחשב ב9000 שקל כל שנתיים שלוש זה בזבוז גדול, עדיף לקנות ב-5000 כל שנה, אבל ב-5000 שקל אפשר לשדרג רק את הבפנוכו של המחשב (מעבד זיכרון כרטיס מסך וכו....) וצריך שיהיה כבר את הדברים שלא מחליפים (מארז, מסך,דיסק קשיח וכו), ולכן אני קונה פעם אחת ב-9000 ואז אני יקנה כל פעם בפחות. המחשב מיועד למשחקים. אוקי אז זה המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Wester…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך תחנת עבודה לאבא שלי , AMD64 ביט 3200+ 1מגה קאטצ 1 גיגה זכרון מינימום כרטיס רשת לוח מארז הכל.. כרטיס קול לא צריך וזהוא בערך... בלי עזרים נלוים קירור סביר כמובן גם כן לא צריך מארז מפואר או איזה כרטיס מסך מפוצץ אבל מה כן . שלכרטיס מסך יהיה 256 מגה .. וכמובן במחיר הזול ביותר שתמצאו :]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת (ללא ממשק מסך+מקלדת וכו' יש כבר) עבור ביצועים גרפיים גבוהים במיוחד אבל לא לייעוד משחקים, אלא גרפיקת תלת מימד כבידה ביצועים גבוהים למערכת מבחינת רנרדרינג למי שמכיר, עם זכרון רב וכרטיס מסך שתומך ביישומים גרפיים. אשמח לקבל המלצות למפרטים שונים בתקציבים שונים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ערב טוב, ראיתי בKSP וב-BUG שני מחשבים שדיי אהבתי מבחנת מפרט : 1. מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - GMR HAVOC - קישור חנות KSP . 2. מחשב שולחני HP Pavilion PC 570-p011nj -לבן - קישור חנות BUG . **הדרישות שלי הם גיימיניג (דיי בסיסי) - FIFA 18, Tekken 7 , DiRT4 וכו'... כמה שאלות קטנות: 1. מה עדיף באופן כללי ? BUG או KSP ? 2. מה עדיף ? את המחשב של BUG או KSP ? 3. האם אתם מכירים אלטרנטיבות אחרות ? חנויות , מחשבים אחרים וכו'... **אלטרנטיבה -הרכבת מחשב דרך KSP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין להריץ משחקים על רזולוציית fhd באיכות אולטרה על fps גבוה. התקציב מוגבל ל4700 כולל מסך אני קונה באילת ללא מעמ. מפרט שהרכבתי שעונה על הדרישות שלי.. אני רוצה חוות דעת עליו לפני קניה.. 4689₪ אחריות:5 שנות אחריות לדיסק קשיח WD3 שנות אחריות למעבד, ללוח האם, לזכרון ולכרטיס מסך מארז: מארז איכותי מותג Silverstoneדגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: Corsair CP-9020097-WW VS550 VS Series 550W ...מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח:Wastern digital Caviar blue 1 זכרון:Kingston 8GB DDR3 1600MHz3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? הזכרון אני מחליף אותו ל16 ג'יגה, ובעקרון אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-inspiron-n5558-7630
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראו את המפרט המופיע בתמונה המצורפת הצורב,הספק (liberty 500 ) וכרטיס המסך כבר נמצאים ברשותי (קיבלתי אותם בעסקת חליפין ) . אבקש תגובתכם רק לגבי המעבד,הזיכרון, לוח האם ,המארז והדיסקים הקשיחים. מטרת המפרט היא להריץ את כל המשחקים ברזולוציה 1280*1024 ללא פילטרים על גבי xp וב- high quality ב- DX9 . fps הסביר בעיני הוא 25, ואני לא אסבול יותר מדי גם אם הוא ירד ל-20. המעבד הזה מגיע בקלות ל-3. 2 GHz ובזכות התמיכה שלו ב- 64-bit ניתן לקבל 18 אחוז תוספת ב-Fps אם משתמשים בגרסת - 64-bit של מערכת הפעלה .(ב-crysis לדוגמא ) המשחקים של היום אוהבים mhz ואין משמעות רבה למספר הליבות (גם ב-crysis עם העדכון האחרון אין ניצול ממשי של ריבוי הליבות). המעבד הזה הוא overclocker מצוין ואפילו עם הקיר…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי בחיפוש על כל מיני דברים שנאמרו בפורום על הניידים האלה. השאלה האחרונה שלי היא כזאת:(w566n עולה כ 4500 וה 1525 DELL כ 5000) במפרטים שעברתי עליהם שני הדגמים זהים מלבד שב W566N יש כ. מסך 8400GS שממש אין לי צורך בו. כל השאר דברים מינורים בלבד (ד.א. שניהם באים עם ויסטה פרימיום) השאלה אם יש טעם לשלם עוד 500 שקל עבור ה DELL מבחינת עיצוב, יופי, איכות בנייה, ובאופן כללי עבור המותג או שניתן לומר ש GIGABYTE לא נופל ממנו וממש לא שווה הפרש כזה? אני לא סתם שואל כי חשוב לי גם הבחינות האלה אבל אולי אין כזה הבדל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עכשיו אפשרות לקנות MACBOOK AIR 13 - 128GB מחו"ל (רוסיה) ב1400 דולר. אשמח לקצת עזרה לפני האוקי הסופי שאני נותן (אני צריך לתת תשובה עוד היום). - הבנתי שהם נותנים אחריות אירופית (מה זה אומר?). - בדקתי שהמחשב מגיע 100% בשפה האנגלית (בלי מקלדת ברוסית) - יש סיבה לבדוק גם מערכת הפעלה? - מה אתם עוד ממליצים לבדוק? תודה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-