עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the_big,

שלום לדעתכם איזה חברה הכי מובילה בניידים לא קשר למחיר אלא אך ורק לאיכות ואמינות לדוגמא אם היה לכם אפשרות לקנות את אותו מחשב באותו מחיר מכמה חברות באיזה מהן הייתם בוחרים {איזה חברה היא המלכה של הניידים???}

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by mor873,

‎Intel® Core i3 2310M או ‎Intel® Core i3 380M Processor מה יותר טוב\ חדש, אם מישהו יכול לדרג את הסידרה יהיה מציון. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by Pac Pac Chick,

זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hilikon,

ראיתי שבשביל לחבר את הלפטופ לרסיבר, צריך מתאם בין יציאת ה S-videoל s/pdif אני לא מוצא באף מקום את המתאם הזה... למי יש אותו ואיפה הוא מצא? ככה זה נראה... (באתר הבינלאומי של דל זה נמכר ב 20$) 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by spaltiel,

קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. אשמח להשוואה בין שני הניידים הספציפיים הללו. הכוונה שלי היא מבחינת דורות המעבדים וכו', הדל עולה 4, ומגיע עם 3 שנות אחריות. מעבד של 2ג"ה, לעומתו ה HP שעלותו אמנם 3200~, אך אחרי הרחבת אחרית יגיע אף הוא לעלות של כמעט 4000.. מדוע הפרש מחירים הגדול בניהם? ב HP אפילו מהירות השעון גבוהה ב 160מ"ה. אשמח לדעת מה השוני. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by Classify,

לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by noambar,

שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות את הנייד החדש של דל - Studio 17, עכשיו רצינו לדעת איפה ניתן יהיה לממש את האחריות בארץ במידה שיש תקלה, אם היא בכלל האחריות תקפה בארץ. וגם מה אתם אומרים על הלפטופ הנ"ל, שווה קנייה?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433

11. המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.

13. Started by myjunkmail0000,

מה כדי? DELL XPS M1330 או MACBOOK 2.4 שתיהם 13 אינץ ומחיר פחות או יותר אותו דבר (מחו"ל כמובן) עיקר העבודה אינטרנט+אופיס+סרטים (וחיבור לטלויזיה לצפיה בHD) מה עדיף? היה לי נסיון עם MAC OSX כך שזה לא בעיה... השאלה מבחינת חומרה מה טוב יותר האיכות של דל או אפל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by anatsush,

שלום לכם. מעוניינת לקנות את הדל ווסטרו 3460, i5, עם כרטיס מסך מובנה. עוקבת הרבה זמן בפורום אחר המלצות לדגם זה ולאחרונה ראיתי במספר מקומות כאן שנכתב שהוא מרעיש ואפילו ״מרעיש נורא ומסך לא מוצלח״. חוששת לקנות אותו כשרואה את זה כתוב שחור על גבי לבן, כשרק מוכר בחנות סותר את הטענה. מבקשת תגובות במיוחד של אנשים שרכשו את הדגם או שמכירים אותו לאורך זמן. ואולי תוכלו להגיד לי אם כדאי/לא רצוי לקנות אותו עם ווינדואז 8? בהנתן העובדה שלא כ״כ מבינה במחשבים... תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by אורלי78,

לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים

16. צנוע מדי או משתלם במיוחד? היצרנית האמריקאית מצטרפת אל הטרנד החדש עם מחשב נייד מבוסס חלונות 10 בעלות מינימלית ההצלחה המפתיעה והמרשימה של מחשבי ה-Chrome OS הביאה יצרניות רבות, בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט עצמה, לנסות וליצור מוצרים מתחרים מקבילים אשר מבוססים על מערכת החלונות – תחילה במחירים של כ-300 דולר, ולאחרונה סוף סוף גם במחיר מינימלי עוד יותר של 200 דולר בלבד, אשר תואם באופן מלא את מה שניתן למצוא בקטגוריית ה-Chromebooks כבר כמה שנים. אחריו שראינו הצעות מאייסר ואסוס, נראה כי הגיעה גם התור של דל (Dell) האמריקאית להצטרף למשחק עם ה-Inspiron 11 3000 החדש – אולי נייד החלונות הזול ביותר שהחברה יצרה מאז ומעולם. כפי שניתן לצפות מנייד במחיר שכזה, ה-Inspiron 11 ה…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by nikonisrael,

שלום. יש מצב שזאת שאלה משונה.. 😉 עשיתי שדרוג למחשב שלי, ועכשיו הוא מלא באורות מגניבים ואני מתבאס שלא לקחתי גם מארז עם דלת צדדית שקופה. יש מקום שבוא ניתן לקנות דלת שקופה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שאפשר, אני לא משלה את עצמי... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים, גרפיקה (בעיקר דו מימד) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: ללימודים ולעבודה תוך כדי. צריך להחזיק לפחות 4 שנים ללימודים. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, ברידג', אין-דיזיין. סביר להניח שבשנתיים האחרונות גם פרמייר ואפטר אפקט. (בנוסף לאינטרנט כמובן) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? סמסונג 21" - 1920X1080 * לאיזה סוג מש…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by gal51,

עבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) המחשב הנוכחי עובד סביר עם תמונות, אבל מאד מאד איטי כשזה מגיע לשילוב ועריכה של סרטונים. אנחנו שוקלים קנייה של דסקטופ חדש כדי לשפר ביצועים, איחסון SSD עד 256GB , זיכרון , כרטיס מסך וכו', מה הדרישות החשובות ואיזה חלקים מומלצים? כרגע משתמשים בדסקטופ בן 8 שנים (!) עם intel i3 3GHz עם 4GB RAM כרטיס מסך פשוטon-board של אינטל ו-Windows10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-After Effects 3. ה…

20. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=269 סתם לשימוש ביתי ולמשחקים של ילדים קטנים (ולמי שלא הבין ממש לא כבדים, משהו כמו גוגו מחפש את שלומפי ) תגידו מה אתם חושב...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by arik3k,

אז ככה :'( היה לי מחשב IBM NETVISTA - ובדיוק התנפחו 2 קבלים, אז חבר סידר לי לוח אם REFURBISHED למארז ב 300 שקל, אבל המאוורר של המעבד עדיין מרעיש אז זה עוד 100 שקל למאוורר של IBM, אה וגם הכרטיס מסך הלך אז אחד דומה עוד 300 - 350 שקל, אנחנו מגיעים קרוב ל 700. השאלה היא נורא פשוטה, האם כדאי לתקן, או לחלופין להחליף במחשב חדש (כן תמיד עדיף מחשב חדש) אבל הוא ענה על הצרכים שלי אז בכל זאת שוקל את זה. מבחינת מחשב חדש מה שחשבתי זה ככה. מעבד - Q6600 intel Quad Core לוח אם - GIGABYTE P35C-DS3R זכרונות - Platinum crossair 2x1gb כרטיס מסך - GeForce 8600 GT Gigabyte מארז - ‏Enermax Chakra ECA-3052BS Black ספק כוח - ‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin כונן קשיח - ‏320GB 7200RPM, 16MB, SAT…

22. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את דעתכם אודות מפרט שהרכבתי לעצמי, הארות/טעויות/שיפורים וכו'. בגדול מדובר במפרט שהרכבתי כיצור כלאיים של מספר מפרטים הקיימים באתר בתקציב של עד 5000 ש"ח. הכוונה היא למחשב שיימצא בסלון (HTPC) וישמש גם לשם משחקים (הכוונה היא לתצוגה ברמה גבוהה, אך ייתכן שכרטיס המסך ישודרג בעתיד-אפילו כשנה במידה וידרש). אני לא מתכנן לבצע Overclocking, לפחות לא כרגע... מארז: NZXT Duet (האם המארז שקט/מקרר מספיק? או שבאמת כדאי לחשוב על תוספת של 400 ש"ח למארז Silverstone)? ספק: Enermax 420W Dual Rail מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS4 (ייתכן שאני אחליף ל-GA-P35-DS3L הזול יותר, במידה ואין יתרון לנוכחי בתצורה הקיימת) זכרון: 2GB (2X1GB) Kingston DDR2 6…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  23. שלום חברה, דבר ראשון תודה על העזרה הקודמת, רק רציתי לוודאות פעם אחרונה את המפרט. אז ככה, המחשב עד 3000 ש"ח למשחקים בינוניים [GTA: SA, CARBON, DOOM, FREAR, SERIOUS SAMII, HALF LIFE] לא על הגדרות מאוד גבוהות. ועבודה עם המרות סרטים וקודקים. כמובן שמעוניין לעשות OC. מה שיש לי כבר זה: HDD WD 250GB SATAII 16MB DVD-RW SONY 18X CD-RW 52X32X52X HEC 6A21 Tuniq Tower 120 מה שאני רוצה לקנות [מעיצה שלכם]: Intel C2D E2160 - 430NIS Gigabyte P35-DS3R - 684NIS [למה דווקא את זאתי? כי גיגהבייט הבטיחו שהיא תחייה יותר זמן עם ה Ultra Durable 2 החדש שלהם] [תקנו אותי אם אני טועה] G.Skill PC2-6400 CL5 (2*1GB) - 585NIS Sparkle 7900GS 256mb - 735NIS OCZ StealthXtream 600W - 550NIS 2984NIS סה"כ עכש…

24. תקציב 2600 שח ללא חריגה. מבוסס על אחד המחשבים במבצע ב KSP: מעבדי אינטלPentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3370 ¤ המחיר יצא 3400 , אני מאמין ש KSP יורידו 800 שח על ה LCD + מקלדת ועכבר (הוא קנה חבר מ IVORY LCD 1770 LG ומקלדת …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות היום או מחר. מחשב למשחקים סרטים תכנות וכו. ללא OC (לפחות בשנה הראשונה) Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 750 ¤ G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 700 ¤ WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 530 ¤ BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION 2190 ¤ LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ GIGABYTE 3D AURORA 680 ¤ ENERMAX LIBERTY 400W 460¤ הרכבת מחשב 170 ¤ מחיר סופי למזומן: ¤ 6896.7 (מנועה מחשבים) חשבתי שאם אין להם את ה DS3 ללכת על ASUS P5B, שווה? אם יש להם את ה DS3, האם שווה להתעקש על DS3 REV3.3? איך נראה לכם?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.