עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sivanooshkash,

מחר אני צריכה להעביר הרצאה באמצעות מצגת אבל עכשיו גיליתי הלפטופ החדש שלי עושה לי בעיות עם העברת המסך למקרן (אני מנסה להעביר כרגע למסך מחשב אחר שיש לי בבית לא למקרן) אני מנסה מה שתמיד עבד לי fn+f7 אבל הפעם אין תגובה. יש אפילו סימן כזה של מסכים על ה-f7 ניסיתי גם alt+f7 וctrl+f7 אבל לא עבד. מה לעשות?? המחשב הוא מחשב קטן של LG רשום עליו X110 - לא יודעת מה זה אומר תודה על העזרה

2. ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרגע פוטושופ & אילוסטרייטור בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת חוטית - חשבתי על המכאנית GIGABYTE FORCE K83 ב 180 ש"ח מסך IPS המתאים למעצב גרפי - חשבתי על DELL P2719H ב 892 ש"ח (אך פוזל לכיוון של 2K שזה כבר נע בין 1500 ל-2000 ש"ח מתוך התקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר... 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם יש…

4. אני מחפש דחוף דחוף מחשב נייד כמתנה לחברה. הדרישות לפניכם: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל מסך 15.6 או 15.4 שיהיה ידידותי לעיניים * תוספות נדרשות יציאת HDMI ו BLUETOOTH * מקלדת מלאה, נוחה ושקטה (לא חייב NUMPAD) לסיכום צריך מחשב זול עם התכונות הנ"ל! אני סומך עליכם!!! בבקשה תגיבו מהר אני חייב לקנות את המחשב השבוע!!! תודה מראש

5. אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. המפרט למסך 23",כרגע המחשב שיש לו, לא מצליח לסחוב את המסך. אם המפרט לא יהיה משתלם הוא יקנה באיבורי , אז בבקשה תצילו אותי

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by nitsanroz,

חברס המחשב שלי קרס ואני מזרז את הקניה שלי ליום ראשון כנראה אז בבקשה תנו דיעה. dual core E6750 - 1089 Asus p5k-c - 990 Western digital 320GB AAKS - 428 או שאני איקח שני כוננים אבל אני לא יודע באיזה גדלים וב160GB יש דגם AAJS שאני לא מכיר חשבתי לקחת שנים כאלו kingston 1GBX2 800mhz - 640 liteon LH20AP - 177 או Asus 1814BLT - 200 HEC compucase 6A19 400W - 407 סהכ 3754/3731שח בבקשה תגיבו בעיקר להתלבטויות שהצגתי כאן, כולל דעתכם על הוינדוס 64 או 32 XP או ויסטה אה ואם לקחת מארז של שני זיכרונות או לקנות שני זכרונות נפרדים . מה ההבדל? תודה

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  8. חבר של אחי אוטוטו טס לארץ עוד כמה שעות ואנחנו צריכים לקנות מחשב כמה שיותר מהר כדי שהוא יספיק לאסוף אותו. הנייד יהיה לעריכות וידאו ותמונות. כנראה הוא ייקנה מבסט ביי. דרישות: מסך טוב עם צבעים מדוייקים. גודל - כ 15". הרבה זיכרון RAM, קשיח גדול. מעבד חזק. צורב BR זה יתרון גדול אבל לא קריטי אם זה מעלה הרבה את המחיר או שהוא פוסל דגם מעולה. אם יש אפשרות לעמדת עגינה זה יתרון. חוצמזה מה שלדעתכם צריך במחשב כזה. אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה, ואפשרי גם לקנות מהארץ אם הבדל המחירים לא גדול. לא HP! נראה לי שזהו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by raorian,

(הסיבה שזה דחוף היא כי פרצו לי לבית וגנבו את המחשב שלי ושל אחותי ואני סטודנט בסמסטר האחרון לתואר ויש לי שני סמינריונים לכתוב....) אני צריך שני מחשבים: א (בשבילי): מחשב נייד למטרת גיימיניג (ולימודים...). (כ"מ, מעבד, זיכרון... וכו') 15-16 אינץ'. רצוי כמה שיותר קל אני צריך להתנייד איתי הרבה. דרוש שלוש שנים ביטוח. רצוי מאוד numpad. תקציב 4000 ש"ח אך אפשר לסטות מעט אם יש איזו מציאה. לשם המחשה, הלטפופ הקודם שהיה לי היה toshiba l655-121. למקרה שאתם שואלים, הביטוח גניבה נגמר לפני חודש. אם אתם רואים משהו חשוד (כמו הבחור הזה לדוג' --> ) אתם מוזמנים להתקשר למשטרה. ב (בשביל אחותי): מחשב נייד למטרת לימודים בלבד. 15-16 אינץ'. אין תקציב מוגדר. רצוי מאוד numpad. רצוי שלוש שנים …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קודם כל זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום האדיר הזה! אתם באמת הכי גדולים! אני מתלבט אם כרגע לגבי קנייה בין 2 הניידים הבאים ACER: ACER ASPIRE 5672WLMi 1.66GHz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 לבין HP Pavilion DV5164EA Duo 1.66Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2825&catcode=166 1. קודם כל אני שוקל האם באמת להמתין כחודש וחצי עד סוף אוגוסט לירידת המחירים לאחר כניסת הקונרו ? או שזה לא ישפיע על הניידים בטווח הקצר? 2. האם המפרט החביב הזה של ה ACER שווה את ה 1500 שקל הבדל מה HP? 3. המאיץ הגראפי של ה ACER רשום 512. הבנתי שרק 128 הוא DEDICATED. בשורה התחתונה אני אראה עלייה חדה בביצועים?שווה את ההשקעה? 4. מי הם ACER בכלל בניידים (סליחה על הבו…

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by oz_s,

שלום כולם יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO. המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית.. אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  12. היי חברים מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לסים ריסינג. מעדיף עם מארז איכותי כדי שבתקווה אוכל לשדרג אותו בעתיד בקרוב תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by avik,

מארז מהודר+ יציאות USB קדמיות 400W SUPER ATX לוח אם ASUS MSI AGPX8 + 6 USB 3 (שלוש שנים אחריות) מעבד אינטל פנטיום פרסקוט Intel P.4 3.0 Ghz 1M Cache HT 800 Mhz זיכרון DDRam 256MB 400Mhz דיסק קשיח 120GB 7200RPM UDMA כרטיס מסך GeForce FX 5500 128MB DDR+ TVOUT+ DVI כרטיס קול 6 ערוצים SURROUND 5.1 כרטיס רשת LAN 10/100 צורב די וי די DVD-RW-/+X8 Toshiba רמקולים 400W PMPO מסך MAG או LG 17" מקלדת+ עכבר המחשב הזה עולה לי 3500 מה כדי לשפר בלי לשנות יותר מידי את המפרט ובלי שהסכום יעלה לי יותר מידי אני חושב שצריך להוסיף עוד זיכרון ואמרו לי שהפרסקוט לא משהו. אז מה כדי לשנות וכמה זה יעלה לי בערך השינוי ???? תודה רבה ושבת שלום

14. המחשב מיועד לעריכת מוסיקה ולשימושים רגילים... Intel Pentium D 820 dual core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA 775 ANTEC TX1050B black SOHO Tower case 500 watt PSU Kingston DDR2 1024MB 667Mhz X 2 Seagate 160GB + 80GB + 80GB SATA 7200RPM 8MB ASUS AX700 256MB ASUS Dual layer DVD+-R/W/DL X16 BLACK Sony 1.44MB 3,5" FDD Logitech MX1000 Mouse Logitech Media Keyboard +שתי מגירות אלומיניום נשלפות להארד דיסקים ואל פסק מצוין(לא זוכר שם..) כולל גם הרכבה במעבדה 9500 ש"ח אני חושב שזהו... מה נראה לכם?

15. Started by -R-E-L-,

לא כולל מסך, עם DVD COMBO.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by זוהר05,

שלום לכל מי שיכול לעזור, קניתי מחשב יד 2 מדגם HP 6500 ולאחר הקניה ראיתי שהמסך מהבהב, כשרמת הבהירות גבוהה ההבהוב פחות מורגש אך ברמת בהירות נמוכה המסך מהבהב ממש כמו פלורוסנט מקולקל. חיברתי מסך של נייד אחר והבעיה נשארה כך שהבעיה לא במסך, החלפתי INVERTER גם לא עזר, החלפתי כבל מסך, גם לא עזר, חיברתי למסך חיצוני והוא לא הבהב כלומר הבעיה לא בכרטיס מסך, אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות, אין לי כסף למעבדה. כל מי שמבין ויש לו רעיון אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  17. הבעייה שהמסך חשוך מאוד כלומר רואים תמונה אבל היא חלשה התקשרו אליי מהמעבדה ולטענתם מדובר בהחלפה של לוח אם, זה נראה לכם הגיוני?! הם רוצים על זה 2000 שקל יש לי לנובו SL400 מעבד P8400 עם אינטל 4500HD מה אתם אומרים איך אני יכול לדעת שלא עובדים עליי? זה לא נראה לי הגיוני שמדובר בתקלה של לוח אם. שאלה שנייה במידה וזה באמת הלוח אם האם כדאי לי להשקיע את הכסף? או לקנות אחד חדש? אין לי אחריות מן הסתם

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gilon,

אני צריך לדעת אם במעבד דותן(גירסה מתקדמת של סנטרינו) יש wi fi.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי מחשב עכשיו עדין לא קיבלתי את המחשב ועדין עובדים עליו אני רוצנ לשנות את המיפרט ( חלקים במחשב ) ואולי לאוזיל את המחיר האם זה אפשרי וחוקי ? עדין לא קיבלתי את המחשב הבית ?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  20. אני מחפש דחוףף .. אני לא יודעע איפה לפרסם אז אם פירסתי במקום הלא נכון אנא העבירו למקום הנכון

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. אבא שלי רוצה לקנות מחשב וביקש ממני לנשוות בין כמה הצעות(בלי מסך): *יש הבדל באמת גדול בין PENTIUM D 2.800 לC2D יענו הקורונה באותה מהירות?? גם 2.8?? עכשיו הוא רוצה להתקין XP ולא ויסטה ומפעיל הרבה תוכניות ברקע בעיקר דפדפנים,דעיקר אבל המון תוכניות ברקע ולעיתים זה נתקע--כדאי יותר מ512 או אפילו להוסיף סטיק של 256 כי ג'יגה לא נראה שהוא צריך.... הנה שלושה מפרטים אשמח לפירוט אם תוכלו לגביה מה יותר עדיף וטוב בבקשה תביטו שנייה אני רציך עזרה מכם מאוד מאוד: אינטל קונרו E4300/4400+מסך "19 דק LG LCD 2MS/5MS. לוח אם: MSI -- chipset--(intel) 945 מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה CORE 2 DUO E4400/E4300 ניתן לרכישה עם מעבדי קונרו QUAD E6700,6600,6420,6320 זיכרון: DDR2 1024 MB 667MGH(לא 5…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by GEVER1,

MSI WIND U100 יש 1 גיגה זיכרון יש אפשרות להוסיף זיכרון עד 2 גיגה. היסתבכתי כבר עם מעל ל6 תוכנות שמראות לי את רכיבי המחשב ולא רשום מה המהירות שעון של הזיכרון המובנה בתוך המחשב ב CPUZ אומר 266 באוורסט אומר 667 בתוכנה אחרת אומר 533 אני כבר מבולבל אני צריך לדעת כי אני לא יודע איזה זיכרון לקנות ואני צריך לקנות להיום זה דחוף בבבקשה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by yinon21,

שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by mendelsona,

שלום וסליחה על הבהילות, יש לי חבר שחוזר מחר מהונג קונג ויכול להביא לי את אחד מהמחשבים הללו. על מה אתם ממליצים למישהו שצריך שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס וקצת צפייה בסרטים? תודה!

• 9 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.