ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
קודם כל זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום האדיר הזה! אתם באמת הכי גדולים! אני מתלבט אם כרגע לגבי קנייה בין 2 הניידים הבאים ACER: ACER ASPIRE 5672WLMi 1.66GHz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 לבין HP Pavilion DV5164EA Duo 1.66Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2825&catcode=166 1. קודם כל אני שוקל האם באמת להמתין כחודש וחצי עד סוף אוגוסט לירידת המחירים לאחר כניסת הקונרו ? או שזה לא ישפיע על הניידים בטווח הקצר? 2. האם המפרט החביב הזה של ה ACER שווה את ה 1500 שקל הבדל מה HP? 3. המאיץ הגראפי של ה ACER רשום 512. הבנתי שרק 128 הוא DEDICATED. בשורה התחתונה אני אראה עלייה חדה בביצועים?שווה את ההשקעה? 4. מי הם ACER בכלל בניידים (סליחה על הבו…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום כולם יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO. המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית.. אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חברים מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לסים ריסינג. מעדיף עם מארז איכותי כדי שבתקווה אוכל לשדרג אותו בעתיד בקרוב תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מארז מהודר+ יציאות USB קדמיות 400W SUPER ATX לוח אם ASUS MSI AGPX8 + 6 USB 3 (שלוש שנים אחריות) מעבד אינטל פנטיום פרסקוט Intel P.4 3.0 Ghz 1M Cache HT 800 Mhz זיכרון DDRam 256MB 400Mhz דיסק קשיח 120GB 7200RPM UDMA כרטיס מסך GeForce FX 5500 128MB DDR+ TVOUT+ DVI כרטיס קול 6 ערוצים SURROUND 5.1 כרטיס רשת LAN 10/100 צורב די וי די DVD-RW-/+X8 Toshiba רמקולים 400W PMPO מסך MAG או LG 17" מקלדת+ עכבר המחשב הזה עולה לי 3500 מה כדי לשפר בלי לשנות יותר מידי את המפרט ובלי שהסכום יעלה לי יותר מידי אני חושב שצריך להוסיף עוד זיכרון ואמרו לי שהפרסקוט לא משהו. אז מה כדי לשנות וכמה זה יעלה לי בערך השינוי ???? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכת מוסיקה ולשימושים רגילים... Intel Pentium D 820 dual core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA 775 ANTEC TX1050B black SOHO Tower case 500 watt PSU Kingston DDR2 1024MB 667Mhz X 2 Seagate 160GB + 80GB + 80GB SATA 7200RPM 8MB ASUS AX700 256MB ASUS Dual layer DVD+-R/W/DL X16 BLACK Sony 1.44MB 3,5" FDD Logitech MX1000 Mouse Logitech Media Keyboard +שתי מגירות אלומיניום נשלפות להארד דיסקים ואל פסק מצוין(לא זוכר שם..) כולל גם הרכבה במעבדה 9500 ש"ח אני חושב שזהו... מה נראה לכם?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור, קניתי מחשב יד 2 מדגם HP 6500 ולאחר הקניה ראיתי שהמסך מהבהב, כשרמת הבהירות גבוהה ההבהוב פחות מורגש אך ברמת בהירות נמוכה המסך מהבהב ממש כמו פלורוסנט מקולקל. חיברתי מסך של נייד אחר והבעיה נשארה כך שהבעיה לא במסך, החלפתי INVERTER גם לא עזר, החלפתי כבל מסך, גם לא עזר, חיברתי למסך חיצוני והוא לא הבהב כלומר הבעיה לא בכרטיס מסך, אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות, אין לי כסף למעבדה. כל מי שמבין ויש לו רעיון אשמח מאוד לקבל תגובות.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הבעייה שהמסך חשוך מאוד כלומר רואים תמונה אבל היא חלשה התקשרו אליי מהמעבדה ולטענתם מדובר בהחלפה של לוח אם, זה נראה לכם הגיוני?! הם רוצים על זה 2000 שקל יש לי לנובו SL400 מעבד P8400 עם אינטל 4500HD מה אתם אומרים איך אני יכול לדעת שלא עובדים עליי? זה לא נראה לי הגיוני שמדובר בתקלה של לוח אם. שאלה שנייה במידה וזה באמת הלוח אם האם כדאי לי להשקיע את הכסף? או לקנות אחד חדש? אין לי אחריות מן הסתם
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם במעבד דותן(גירסה מתקדמת של סנטרינו) יש wi fi.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עכשיו עדין לא קיבלתי את המחשב ועדין עובדים עליו אני רוצנ לשנות את המיפרט ( חלקים במחשב ) ואולי לאוזיל את המחיר האם זה אפשרי וחוקי ? עדין לא קיבלתי את המחשב הבית ?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש דחוףף .. אני לא יודעע איפה לפרסם אז אם פירסתי במקום הלא נכון אנא העבירו למקום הנכון
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב וביקש ממני לנשוות בין כמה הצעות(בלי מסך): *יש הבדל באמת גדול בין PENTIUM D 2.800 לC2D יענו הקורונה באותה מהירות?? גם 2.8?? עכשיו הוא רוצה להתקין XP ולא ויסטה ומפעיל הרבה תוכניות ברקע בעיקר דפדפנים,דעיקר אבל המון תוכניות ברקע ולעיתים זה נתקע--כדאי יותר מ512 או אפילו להוסיף סטיק של 256 כי ג'יגה לא נראה שהוא צריך.... הנה שלושה מפרטים אשמח לפירוט אם תוכלו לגביה מה יותר עדיף וטוב בבקשה תביטו שנייה אני רציך עזרה מכם מאוד מאוד: אינטל קונרו E4300/4400+מסך "19 דק LG LCD 2MS/5MS. לוח אם: MSI -- chipset--(intel) 945 מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה CORE 2 DUO E4400/E4300 ניתן לרכישה עם מעבדי קונרו QUAD E6700,6600,6420,6320 זיכרון: DDR2 1024 MB 667MGH(לא 5…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
MSI WIND U100 יש 1 גיגה זיכרון יש אפשרות להוסיף זיכרון עד 2 גיגה. היסתבכתי כבר עם מעל ל6 תוכנות שמראות לי את רכיבי המחשב ולא רשום מה המהירות שעון של הזיכרון המובנה בתוך המחשב ב CPUZ אומר 266 באוורסט אומר 667 בתוכנה אחרת אומר 533 אני כבר מבולבל אני צריך לדעת כי אני לא יודע איזה זיכרון לקנות ואני צריך לקנות להיום זה דחוף בבבקשה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וסליחה על הבהילות, יש לי חבר שחוזר מחר מהונג קונג ויכול להביא לי את אחד מהמחשבים הללו. על מה אתם ממליצים למישהו שצריך שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס וקצת צפייה בסרטים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית מפרט ב4000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך רצוי עם רמקולים אבל לא חייב המחשב מיועד למשחקים סרטים ומוסיקה ... תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ריר בזאפ. מיואש - לא יודע מה לעשות יותר ולא יכול להמשיך ככה. אני רוצה קוואד אקסטרים ואת הכרטיס הכי חזק של ATI, לא ישן בלילות... :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות רצינית בין סוגי ניידים, שהדבר העיקרי שאני מתלבט בו הוא בעיקר לגבי הכרטיס מסך (רדאון או ג'יפורס) אני רק אציין שהשימוש העיקרי הוא ללימודי מולטמדיה שכוללים בין היתר גרפיקה (פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטד וכד'), עריכת וידיאו (פרימייר), תלת מימד (3dmax). כמו כן הייתי רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. אני לא מדבר על דומ 3 ועל unreal או דברים כבדים אחרים בסגנון אלא יותר בכיוון של פיפא, מקס פיין וכאלה. בשבוע האחרון ישבתי וקראתי הרבה דעות והמלצות. לכן אני ארשום את הדגמים יחד עם החסרונות יתרונות שאני רואה. אני אשמח לייעוץ מקצועי ושאני אגיע כבר להחלטה. הנייד הראשון הוא של acer: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1039 בהנחה…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי כמעט סגרתי על מפרט התקשרי לטכנאי שלנו שהוא כבר כמה שנים איתנו להגיד לו איזה חלקים בנתיים להזמין ואז הוא סתר את מה שהצאתי לו שזה: 1. מעבדי AMD 64 לא עובדים כמו שצריך עם לוחות אם של DFI, לקנות רק לוחות של ג'יגבייט 2. המארזSunBeam Transformer Black case לא מתאים למעבד AMD 3. יש ספקים מיוחדים של AMD 4. מעבד AMD עובדים יותר טוב רק עם לוחות אם AGP 5. הכרטיס שיש לי 9600XT 256MB מצוין ויריתץ משחקים כבדים שיש עכשיו יפה מאוד! 6. לא לעשות OC בכלל, המחשב ישרף לי, אם אני עושה למעבד, הוא יעבוד יותר מאומץ ויתחמם ויהרסו חלקים בו...(לא כלכך הבנתי מה הכונה - משהו עם הסיליקון שיעבד מתכונותיו או משהו כזה) בבקשה עזרה? האם להגיד לו: טוב אם אתה לא רוצה להזמין את ה חלקים שאני אומר לך אני י…
-
- 69 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
המטאור הסיני מתכנן להתרחב גם על עולם המחשבים הניידים בתחילת שנת 2016, ועשוי לעשות זאת בעזרת שילוב בלתי רגיל ולא צפוי האם הייתם מוכנים לשקול רכישה של מחשב נייד מיצרנית סינית ללא ניסיון עבר בתחום? זו שאלה שהרבה יצטרכו לתהות בנוגע אליה בקרוב, כך נראה, כשברשת מתגברות השמועות על כך ששיאומי (Xiaomi) מתכננת לקפוץ על עגלת שוק ה-PC, דווקא בתקופה בה עוד ועוד שחקניות וותיקות מוותרות או שוקלות לוותר עליו. לפי הדיווחים העדכניים ביותר, המחשב הנייד הראשון מבית היצרנית הסינית עשוי להיחשף באפריל 2016, עם עיצוב 'אולטרבוקי' דק ומלוטש – ובעיקר מפרט וותיק למדי שיבוסס על שבבי Core i7 מדור ה-Haswell, מסך 15.6 אינץ' ברזולוציית FullHD, זכרון RAM של 8GB, כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce GT…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עולה מהמסמך הזה להלן שאפשר להרחיב לעד 4 גיגה זיכרון בנייד MSI WIND U100 אז קח בחשבון לא להטעות להלן המסמך http://download.intel.com/design/processor/datashts/309219.pdf System Memory Support • Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM • Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz • 64-bit wide per channel • Three Memory Channel Configurations supported: — Single-Channel — Dual-Channel Symmetric — Dual-Channel Asymmetric • One SO-DIMM connector per channel • 256-Mb, 512-Mb and 1-Gb memory technologies supported • Support for x8 and x16 devices • Support for DDR2 On-Die Termination (ODT) • Enhanced Addressing support (XOR and Swap) • Intel® Rapid Memory Powe…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אנחנו מאוד משתדלים לעדכן ואם משהו נשאר רלוונטי אז הוא נשאר... ניסו לפרסם פה בעבר את דפי המבצעים של באג ו-RSM אבל זה לא לעניין לדעתי. כאן עובר הגבול הדק בין פרסום חינם ולא ענייני לבין שירות צרכני. לפחות לטעמי. אחרת, באותה מידה היינו צריכים לפרסם את כל דפי הפייסבוק של כל החנויות למשל ואולי גם את אתרי המכירות הפומביות כי "אולי יהיה שם דיל? מי יודע?" אין לזה סוף. פה אנחנו משתדלים לתת לינקים למוצרים משתלמים במיוחד ואם אפשר נותנים כמה לינקים ממקורות שונים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב כפי שרובכם שמתם לב, שנת 2009 מסתיימת ומגיעה לנו שנת 2010 ואיתה הדגמים היותר משוכללים של הנטבוקים. אני פותח את הדיון הזה כיוון שאני מסוג האנשים שמאוד שמח מהפיתוח של הנטבוקים (בשביל מה לקרוא למחשב נייד מחשב נייד אם הוא שוקל כמעט 3 קילו כזה גדול ומגושם ומספיק לי בקושי לנסיעה ברכבת בלי הטענה) אבל מהצד השני מאוד היה מאוכזב מהיכולות היותר מידי דלות של אותם נטבוקים והמהגודל היותר מידי קטן. איני נמנה מסוג האנשים שרוצה נטבוקים כפלשטיישן 3 אבל לא התנגד לשחק בנטבוק שלי מקס-פיין 2, אירוס 2-3, וורמס 2 וכל מיני משחקים ישנים והטובים של פעם שאני יודע שה-950 שיש היום בכל הנטבוקים לא יתמודד איתם. הסיבה העיקרית שעד כה לא קניתי נטבוק הייתה, איי היכולת להתמודד עם הדבר החשוב ביותר שאני רו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-