ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
דרישות עיקריות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים משחקים חדשים (לרבות GTA V, העיקר שיריץ באופן שניתן לשחק ללא תקיעות). * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך: FHD. * זמן סוללה ארוך: 5 שעות לכל הפחות של עבודה סטנדרטית. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD רוכש באילת אני מתבלט בין: Asus UX303LN http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 (קיימת גם גרסאת SSD). Lenovo Yoga 3: i5: http://ksp.co.il/?uin=26590 i7: http://ksp.co.il/?uin=26589 אציין כי היה נעול על האסוס, אבל אז הגיח היוגה. אשמח אם תוכלו בבקשה להכריע עבורי איזה מחשב מתאים יותר עבורי (בדגש גם על איכות, אמינות ואורך חיים וביצועים). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה הגדרות שיחקתי ואיך לתקן את זה. יש לי LENOVO Y700T 15.6" ועוד משהו פחות קשור, הייתי רוצה שהמחשב ירוץ דרך הכרטיס הגראפי GTX960M ולא דרך INTEL 530, אפשר לשנות את זה? לפני יום וחצי רק כשנקנה לפני ששיחקתי בהגדרות הכל היה תקין עכשיו כשאני מרים את המכסה אז אז המסך שחור ואני צריך לשחק עם כמה מקשים (הפעלה, רווח) אני אפילו לא יודע על מה אני לוחץ, אבל באיזשהו שלב המסך מתעורר זה לא היה ככה בהתחלה. אני רוצה להבין למה זה קרה ולא ישר לשחזר גם אחרי השחזור זה ככה. מה שבטוח שמחוץ לווינדוס זה לא ככה, ולחיצה ארוכה על רווח כן מדליקה את המסך.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב ביתי, עם שימושים משרדיים ועבודת תכנות, במחשב יהיה גם תוכנת שרת משיה (PLEX) לשימוש של שאר בני המשפחה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PLEX - תדיר , WAMP -תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23 DELL, רזולוציה 1920X1080 -לאי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט לאדריכלות הזקוק למחשב נייד חזק להפעלת תוכנות לאדריכלים. המליצו לי על 2 מחשבים פוטנציאליים מדגם DEL PRECISION m7520 וכן מחשב מדגם HP ZBOOK STUDIO x5e44av . יש שוני ביניהם במהירות המעבד ובכרטיס המסך. אני מתקשה לקבל החלטה ואשמח אם משהו יוכל לבדוק המפרטים הטכניים של שני המחשבים ולהמליץ לי במה לבחור. תודה!! חיים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד השבוע. הוא ישמש לי לאינטרנט,אופיס סרטים ולימודים. אני אמור ללמוד שנה הבאה "מערכות מידע" תואר שיש בו גם תכנות. על פי מה אני אמור לקבוע את גודל המסך? שראיתי מסכים בגודל של 13.3 זה נראה לי קטן מדי. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת מחשב נייד למכללה. האם מישו יכול להגיד לי איזה גודל מסך כדאי לי לקנות כרגע? *** אני יודע שאני יכול לחכות לשנה הבאה ולראות מה יהיו הצרכים שלי בלימודים, אבל כרגע אני ללא מחשב ואני ממש זקוק לאחד. ההתלבטות העיקרית שלי היא הגודל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב? הדבר הכי מטורף שאני עושה איתו זה לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים בHD. מעבר לזה אופיס, דפדפן ודברים רגילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, המשחקים שהוא משחק זה- Stalker 2 GTA 6 כשייצא Open world games 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה מועטה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. לא 8. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
זקוק להמלצה של מיפרט לעריכת וידאו( גם אנלוגית )על בסיס אינטל, בעלי ניסיון מעשי - האם pinnacle או כרטיס וידיאו אחר? ללא מסך ,כרטיס קול בסיסי,מערכת קירור טובה ושקטה ! תקציב 4000 שח -+ בנוסף המלצה לצורב מתאים האם יש יתרון משמעותי למפרט ה-AMD שהצעתם בסוף יוני בכ-4700? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז הנה המפרט הכמעט סופי שלי Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory Computer Assembly Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card האם הוא טוב ומה לגבי הלוח אם אמרו לי שהוא לא משהו מה אתם אומרים עדיף ללכת על משהו אחר אם כן אז על מה? האם הזיכרון טוב? או עדיף משהו אחר? אה ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת או שיש כבר אחד משולב בלוח אם ...אין לי מושג?…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו אני דיי חדש בעעניין הזה ואני לומד וזה עכשיו אני ממש רוצה ללמוד לנתח את המפרט (אני יודע שאני נשמע כמו ליימר) בכל מקרה אני יודע לפרק את המחשב וזה אבל יש לי עם זה קצת בעייה אני ממש מבקש עם מישהו כאן גבר ובטוח יש אז אולי מישהו נגד ייביא נגיד 2 מפרטים (טוב ולא טוב) והוא יינתח כל דבר במפרט איתי יעני כאן בפורום וייגיד מה זה אומר וכמה זה הממוצע ממש תודה לכל העוזרים זה דיי חשוב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כולם! מפרט לחבר בלי OC למשחקים וסרטים, כולל מסך. התקציב הוא גג 5K, אותו עברתי, אשמח לתיקונים ושיפצורים. המחשב צריך להחזיק הרבה זמן ככה שחשבתי שעדיף לשים Q6600 אבל לא מצאתי מקום בתקציב, שוב, צריך להקטינו למתחת ל5K. תודה רבה לעוזרים [מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪415 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪383 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ₪536 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מ…
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה חודש הבא מחשב חדש התקציב הוא 8000 שקל תתנו לי מפרט חזק והמחשב מיועד למשחקים הכי חדשים והכי טובים וכמובן משחקים כבדים כולל ציוד הקפי
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב 4600~5000 מבוסס מעבד I5-760 או אחד ממעבדי ה I7 (כמובן שעדיפות למעבד כמה שיותר חזק *ולא ה 6 ליבות של AMD ) כרטיס מסך 460GTX SLI2 (עדיפות לזוג כרטיסים מומהרים מהחברה) מארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=70 הניקיון והשקט בתוך המארז חשוב לי בגלל זה אני רוצה מארז עם פילטרים ושליטה על כול המאווררים בנפרד (המחשב לא צריך להיות חירשי , המחשב צריך להיות שקט ככה שלא ישמעו מאווררים חורקים וכול מיני צלילים מעצבנים) לא צריך ציוק הקפי חשוב לי לציין שמחשב שיכול להביא ביצועים טובים כבר יש לי (Q6600+HD4850) אני רוצה מחשב חזק יותר עם ביצועים עוצרי נשימה רזולוציות משחק מסך אחד 1680X1050 מסך 2 1920X1080 חנות מאזור חדרה וקיסריה בלבד אני עדיין מתלבט בין זה לבי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידיד שלי, שעוסק בעריכת וידאו להסגר על מפרט למחשב חדש. מדובר בבנאדם שבהחלט לא מבין יותר מידי בחומרה, ואין סיכוי שיחליף מחשב בשנתיים הקרובות, אז הדגש הוא על מחשב חזק ואמין שיחזיק לו מעמד לכמה שנים טובות. שימושים: אינטרנט, סרטים, פוטושופ, פלאש ותוכנות עריכת וידאו למינהן (פרימייר, אפטר). (לא משחק, לא יהיה שימוש בתוכנות תלת למינהן, ללא ציוד היקפי וללא מסך). נראה לי שמבחינת אחסון, יספיק לו הארדיסק של טרה (הוא בעצמו לא יודע להגיד לי, אז אם מומלץ אפילו יותר אשמח לדעת). מבחינתו הסכום המקסימלי הוא 5000, אבל בהחלט אפשר יהיה להסתפק גם בסכום סביב ה 3-4. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום הייתי אצל טכנאי מחשבים על מנת לתקן את המחשב אסוס שלי, והוא אמר לי שהפלסטיקה שמחזיקה את הציר נשברה(2 השושבינות משהו כזה) ויהיה קשה לו למצוא את החלק הזה והפנה אותי לשלוח את זה לחברה, המחשב נייד שלי באחריות וכבר שלחתי אותו פעם לתיקון בשביל תקלה פשוטה יחסית כמו מקש שלא עובד כמו שצריך ולקח להם יותר מחודשיים להחזיר לי את המחשב נייד(חודשים בשבילי היום בלי מחשב זה מצב לא אפשרי) לכן אני מאוד לא רוצה לשלוח את המחשב נייד לתיקון שלא נדבר שהפעם זה שבר שבחיים לא יקחו על זה אחריות ויבקשו ממני מחיר, אם המחיר בדיקה הוא 200 שקל אני לא רוצה לחשוב איזה מחיר מנופח יקחו ממני על תיקון של זה. חשבתי להזמין את החלק מהאינטנרט, ודבר ראשון אני מקווה שמישהו הבין לאיזה חלק אני מתכוןן שצריך …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למחשב נייד למשרד + לימודים של אוטוקאד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3500 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שיענה על כל הצרכים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה500 ... אם זה ממש שיפור מסיבי 2. מה שימושי המחשב ? שימוש עיקרי הוא עריכת סאונד ותקלוט, משחקים זה על הדרך (לא צריך כרטיס מסך מפציץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, Abelton live . Traktor חשוב שאיבלטון ירוץ חלק גם כשהוא עמוס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישנים כמו WoW / SC חדשים כמו Overwatch ו gta5 ( מספיק לי שהם ירוצו על הגדרות בינוניות) -מהי הרזולוציה הט…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי לאיבורי ובנו לי את המחשב הזה: Intel® Core™ i5 650 Gigabyte H55M-D2H לוח Gigabyte דגם H55M-D2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 1000GB Kingston/Ceon 4GB DDR3 צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 Gigabyte NVIDIA GeForce 460GT ספק HEC WIN+ 500W זה יצא בסביבות 3.500 אלף אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK על המחשב. מיועד למשחקים! מסך מחשב LG E2350T LCD סוג המסך: LCD , LED , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 23 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים השקט חשוב מאוד!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 + 900 למסך, אפשר לחרוג עד 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב נועד לשימוש של מפתח עם תוכנות כמו ויזואל סטודיו 2010, אקליפס. וגם למשחקים כמו סטארקראפט2 ודיאבלו3 כשיצא, בהם אני מעוניין לשחק במאפיינים גרפיים גבוהים. אני בהחלט לא טיפוס שמשחק בשוטרים כבדים. בנוסף אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך עד 900 שקל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני מניח שאין צורך בצורב, או כונן דיסקטים כיום.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
what would you say aboput this mifrat ? amd xp 200 gigabyte ga-tvax ddr-ram 256mb winbond 3200 volcano 9 all comes out in about 1670 shekels
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-