עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pelpepelpe,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב:4000 חריגה מקסימלית:בלי בבקשה מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. battlefield 2 fallout 3 oblivion gta iv wow (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC?לא יודע כל כך מה זה... ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את הדגם…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Zippy,

מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך (20 -22 אינץ', עדיפות לאכות ולא לגודל) מקלדת (לא אל-חוטית) ורמקולים, (ללא עכבר). שימוש: בסיסי למדי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', ללא שום משחקים. תקציב: 3000 - 4000 ש"ח. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבנית המפרט, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורכי משחקי FPS כמו Battlefield Bad company 2 או ModernWarfare 2 עד 4000 ש"ח (חריגה של 300 אפשרית) תודה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-8K עם חריגה של עד 500 אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב 1080P 144HZ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. הא…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  6. Started by Bar93,

אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - שיהיה מסוגל להריץ כל משחק באיכות גבוהה, (כרגע אני עם מחשב שלא מסוגל להריץ משחקים אז אין לי משחקים לדוגמה), ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך 27 QHD, IPS , brightness>=350 עם height adjustment 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר מבלי לפגוע ביצועים אז כמובן שעדיף …

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  9. אורח צחי

בקשת מפרט מחשב גיימינג לסלון. 1. מארז קטן 2. כ.מסך gtx1060 3. זיכרון 16G 4. מעבד i7 5. דיסק ssd 250G. 6. דיסק 2TB אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז קטן יחסית עם ספק של לפחות 550W המקום שיש לי למארז הוא גובהה 20 ס"מ רוחב 26 ס"מ עומק 40 ס"מ חשוב שיהיה שקט,

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -,Crysis וכו, BF3,COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" ViewSonic 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by UchihaItachi,

אהלן,אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים. התקציב שלי הוא עד 5300.אם אפשר שתי כרטסי מסך זה יהיה טוב(למרות שאני לא יודע מה זה עושה בדיוק ) בכל מקרה תודה רבה מראש ^^ יש לי מסך 32 INCH של TOSHIBA והוא מגיע עד רזולוציה 1360x768.(אולי צריך מסך חדש?)

• 46 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER 3,GTA V,Shadow of Mordor, AC,Batman Arkham KNIGHT על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by almog320,

התקציב 5000 מקס 5200 ש"ח לנצל הכל.. משחקים- תדיר כמו פרו פיפא גייטיאי וcall of duty.. הגדרות גרפיות אין לי מושג האם יש צורך בציוד היקפי כן: מסך 4 ו 5 אין השקט האמת לא אכפת לי רק שלא יהיה רעש בלילה או בבוקר 7. לא יודע מה זה אוברלוק 8 מערכת הפעלה לא.. אבל הרכבת המחשב בחנות.. 9. KSP בלבד 10. לא 11 12 לא לא חושב.. אם אפשר שהכרטיס המסך יהיה מסדרת nvidia

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. תקציב: בעקרון אין הגבלה של תקציב אבל תשדלו לא לעבור את ה 20 אלף ש"ח (אני לא כזה עשיר) דרישות המפרט: מחשב מקצועי לעבודות של עיבוד תמונה וגרפיקה מקצועית לעיבוד תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB המחשב מריך להיות מסוגל לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן כאשר יש להגן על הנתונים במערך RAID מתאים המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 למחשב יהיה צורב למחשב יחובר סורק איכותי FIREWIRE (Ieee1394) שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות. כרטיס רשת של 1GPS כמובן שהחלקים האחרים כמו כרטיס מסך צריכים לעמוד בדרישות (לוח אם ומעבד איזה שבא לכם אבל שיאפשרו עבודה ברמה טובה) תודה רבה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 10000ל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, פרימייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך, עכבר , מקלדת…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, אין בחירה ספציפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר, אז הכלילו גם מסך במפרט המדובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…

20. שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי לבחור מפרט מתאים, 1. תקציב מקסימלי 2800 שח במזומן 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? למשחקים כבדים (עד כמה שאפשר),אינטרנט, סרטים וסדרות, ומוזיקה. המסך שלי רזולוציה מקסימלית 1680x1050 3. ללא ציוד הקפי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב מספיק כידי להשקיע בזה כסף... אז 0 7. ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לי לוינדוס XP (זה מספיק כן? לא צריך 7?) ואני צריך שירכיבו לי את המחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אשמח לקבל המלצה על חנויות בתוך חיפה כונן קשיח 500 או 320 אם יש בעיה בתקציב והמארז לא אכפת לי מצדי ש…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. שלום לכולם וברוכים הנמצאים אני רוצה לקנות החודש מחשב. עיקר השימושים שלי במחשב הם למעשה מדיה סנטר וסרטי HD. המחשב מחובר למסך טלויזיה של סמסונג 40. ומסך מחשב רגיל. אני לא מעוניין ב HTPC מהסיבה שהמחשב יושב אצלי בחדר ויש לי עוד שימושים בו מלבד הסרטים מדי פעם גיימינג וכאלה משחקים סטייל מאפיה הסנדק וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by zZz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pperoxide,

אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  25. Started by sternli,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא של 3500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס מסך טוב. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?רצוי האם מתוכנן שדרוג מאסיב…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים