ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מודרניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 1024X1080 ובקרוב 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שבוע לפני קנייה אני אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי עם חבר שלי שנראה לי הכי מתאים רק לציין אני לא בטוח אם הספק כוח הזה יספיק ל-oc אז אני אשמח אם תגידו האם יש צורך לשפר ועוד דבר,אני הולך להוסיף עוד שני סטיקים של זכרון בעתיד הקרוב הנה טופס שתבניו למה אני רוצה את המחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 עם אפשרות לחריגה מעטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי את זה לפי אתר אחר. אם יש עוד שאלות אני מוכן לענות תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 5 אלף שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 100 שקל יותר שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג כבד ציין שמות של משחקים בהם תשחק: משחקי AC, משחקי BF, משחקי FC, משחקי COD. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש: 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב: לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד: לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1920x1080 HD • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 5.1CH חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות צו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנני מבקש חוות דעת על המחשב הבא למטרת משחקים, ברצוני לדעת מה רמת החוויה שתיהיה לי ממנו על משחקים וברמה כללית לינק: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZVGNFW465J האם הזיכרון כרטיס מסך שלו זה משותף,שלו או איך זה הולך בדיוק,אשמח להסבר לגבי העניין. בנוסף לקבל חוויה כללית על המחשב, על הסדרה, שירות, אחריות וכו'.... כל מידע יועיל לי השאלה הכללית שרציתי לדעת בלי כל קשר לשאלה הראשונה שלי היא: מה הדרישות של נייד שאני צריך לחווית גלישה של 2.5MB , ברמה הטובה שאפשר, והאם במהירות גבוהה יותר, כמו למשל 5MB , החוויה תשתנה, כלומר הנתונים של המחשב יהיו חלשים מדי על מנת להנות מהחוויה כמו במהירות נמוכה יותר?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10814 המחשב ישמש אותי בתור מחשב ללימודים (אני לומד מקצועות ראליים לכן המקלדת לא תספיק לי ואני הולך על מגע) ואחרי הלימודים גם משחקים בקטנה ומולטימדיה אני מודע לבעיית סוללה שלו אבל הוא מגיע עם 2 סוללות 4 תאים ו8 תאים ה8 לפי סיקורים מספיקה בערך ל5 שעות וה4 תספיק לשעה וחצי אני מאמין אז 6 וחצי שעות סוללה זה די מכובד :0 קיצר מה אתם אומרים עליו? ד"א כדאי לחכות לtouchsmart tx2? כי הרבה זמן הוא לא הגיע אליהם והוא רק בבאג ויש לו מולטי טאצ'
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה מרובת משימות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים באופן תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1080X1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? יריות גוף ראשון בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקי התקציב שלי הוא 7,000 שקל... אני צריך רק חלקים... המחשב יהיה מיועד אך ורק למשחקים... תודה...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, חריגה של 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא( אין צורך במסך גם ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך …
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
לצורכי עבודות משרד והכנת מצגות. האם יש אפשרות (וזה משתלם) לקנות יד שנייה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם אינטל DG41RQ E8400 Kingston 2 GB DDR2 1 stick 1 hdd 320 GB 7200 RPM SATA 1 HDD 250GB IDE DVD-RW\CD-RW SATA קירור מעבד כלשהו שעשוה את העבודה ומאוורר 1 של 120 מ"מ באחורי המארז מארז של טרנדסוניק כנראה ג'נרי וגם די צפוף ספק כח EZCOOL 450W אני מתכנן להלביש עליו בהזדמנות כרטיס מסך SAPPHIRE HD4890 VAPORX אני שוקל או HD4870 של פווארקולור או של XFX או של ספייר או 4890 להוסיף לו 2 ג'יגה זיכרון כנראה להחליף מארז, כי המארז הזה ממש לא נוח, די צפוף הלוח אם מספיק טוב? אני מבקש המלצה למארז עד 350 שח מארז שיהיה נוח לעבוד איתו שיהיה מרווח ועם איוורור טוב ושיהיה גם שקט ובלי תאורות פוזה למיניהן ספק כח עד 400 שח עם אפשרות לחריגה שיכול להתאים למערכת למשחקים אינטרנט מוסיקה…
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל - כן, אני יודע שהתקציב הוא מאוד דל, ולא ניתן לשחק יותר מדי במפרטים בשביל להכין איזה מחשב מטורף לגיימינג. אבל זה מה יש, בינתיים. אשמח לקבל הצעות למפרטים למחשב שיוכל להריץ משחקים של היום ברמה סבירה (אני לא מצפה ל-300 FPS במשחקים כמו קרייסיס כל שאר המשחקים החדשים, אבל שיוכלם להריץ משחקים כמו GTA IV בלי יותר מדי תקיעות). שיהיה מעבד חזק, זיכרון כמה שיותר (רצוי 4 ג' RAM, כי תכל'ס מה ההבדל מחירים בימינו?). HDD כבר יש לי של 500 ג' ככה שאני לא חייב אחד חדש. גלשתי לי קצת באייבורי במרפטים המוכנים שלהם ותכל'ס ב-1700 ש"ח אני יכול לקנות מחשב מוכן שיעמוד בדרישות שלי. אבל תמיד במפרטים כאלה המשפט "Where is the poop" יושב בול. תודה רבה. עריכה: יש מצב שטעיתי במיקום הפורום. X:
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 2500 שקל בלי מסך,למטרת משחקים ושימוש רגיל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.COD4,COD6,CRYSIS,BIOSHOCK,BFBC2,C&C ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD4,COD6,CRYSIS,BIOSHOCK,BFBC2,C&C * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן מוזיקה, סרטים, תוכנות וגרפיקה מעל הכל מוזיקה וסרטים. צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב. הדגש גדול על איכות רמקולים, מסך,כרטיס מסך. מינימום 250GB כונן קשיח מינימום 2GB זכרון עם אפשרות הרחבה ללא מערכת הפעלה או רק XP מובנת אפשרי. חשוב מאוד חברה טובה ויציבה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למפרט אשמח אם תוכלו לתת עצות אז מארז אני מביא, יש לי אחד שקט במיוחד ויפה, לוח אמ INTEL CUBE COVE UATX/DDR2800/FSV1333 זיכרון 4096 ddr 800MHZ דיסק קשיח 500GB 7200RPM WD SATA 2 כרטיס מסך GV-N95TOC-512H 9500GT צורב X22 כרטיס קול מובנה עם כל היציאות 8.1 ועוד כל מיני מעבד או core2duo 3.16 E8500 6m 775 1333 אופציה שניה של מעבדcore 2 quad 2.33 Q8200 4m 1333 סך הכל3,155 אותו מחיר לא משנה איזה מעבד אני בוחר. אשמח לקבל תגובות
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי 2 דברים שאני רוצה מראש שיהיה במחשב מעבד:Core i7 980X 3.33Ghz, s1366 12MB intel כרטיס מסך:GeForce 9800 GX2 אני אני צריך את העזרה שלכם לבנות את המחשב אני אשמח לקבל חוות דעת מכם על הכרטיס מסך והמעבד תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחשב גימינג עים GTX 680 כונן ב SSD כונן D 2 TB מארז יפה עים אורות לא צריך ציוד הקפי I7 2600K המחשב צריך להיות בני ל OC טוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-