ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה אני רוצה לקנות מפרט מחשב עד 5500 ש"ח שנראה לי יהיה למשחקים כי בעיקרון אני משחק באטלפילד ואולי גם משחקים אחרים כבדים אבל גם מתכתב ורואה סרטים ושומע שירים,אז את ההחלטה הזאת אני משאיר לכם. דבר שני אני רוצה גם ציוד הקפי:מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,מיקרופון ומצלמת אינטרנט. עכשיו אני יגיד לכם את הדרישות שלי: אני רוצה 320gb ואת המארז cm690 או ה nzxt tempest,עכבר ומקלדת לא אלחוטיים והעכבר הכי פשוט שיש למיקרוספוט ומקלדת גם אבל עדיף מקלדת של לוגיטק,מסך שיהיה 20 אינץ מסך טוב,מיקרופון ומצלמת אינטרנט הכי הכי פשוטים שיש והרמקולים עדיף את הלוגיטק X540 אבל אם אין תקציב את את הX530. בקשר למחשב הנה החלקים שאני מעדיף אבל זה החלטה שלכם: מעבד אינטל E8400 לוח אם של גיגהביט P35 DS3L זיכ…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1. התקציב 1500 מזומן 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא ציוד היקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב המחשב יפעל 24 שעות רצוף ושיהיה שקט מאוד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא צריך מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך מחשב מהיר סופר מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מאוד שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עם אפשר לאזור לי מהר למה אני רוצה לקנות השבוע תודה מראש משה... 1 מה התקציב המקסימלי? עד5500עם אפשרות לחרוג בכמה מאות שקלים, אבל לא לעבור את ה6000 כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטיםHD,ואיטנרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - GTA IV, PRO10!!! , fifa10, VC#, Eclipse, VMwareWorkstation, Fallout 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ? שימוש יום יומי למעלה מ8 שעות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ? אני מתכנן לקנות מסך - לכן אני בונה עליכם למלא את הפרטים הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), עכבר, מקלדת מסך (23 אינצ!)צורב dvd 4. רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה לקנות מחשב באיביי מחשב נייד המחירים שם זולים פלאים.... אממ - גודל מסך עד 15.4 אינץ - שיתאים למשחקים כבדים יחסית- שזה אומר מעבד כרטיס מסך וזיכרון חזקים מן הסתם - חברה לא משנה לי העיקר שתהיה טובה.אסוס דל HP אתם כבר מבינים חח זהו (חשוב שזה יהיה מחשב מחול אני לא אקנה בארץ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעונין לקבל מפרט למחשב נייד טוב תקציב: עד 3000 שקל מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב וכרטיס קול טוב ושגם יהיה מחשב טוב ללמודים (לא חושב שזה בעיה) ------------------------------------------------------------------------ וגם יש לי פה מפרט של מחשב תגידו לי מה דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo T5200 1.6GHz 2MB זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" WXGA (1280X800) כרטיס גרפי: GMA X3100 זיכרון גרפי: up to 251MB צורב DVD: Double Layer תקשורת אלחוטית: 802.11b/g
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, בניתי בעזרת אנשים מפרט מחשב ב8 אלף שקל. המפרט אמור לשמש אותי למשחקים כבדים ולעריכת גרפית תלת מימד. מסך יש לי (22 אינצ', בקרוב יגדל) אני צריך את המחשב שיחזיק הרבה זמן (כי אני לא אוכל להחליף אותו ב5 השנים הבאות) לכן החלטתי (ואני נעול על זה) שאני רוצה מערכת עם CORE I7 וRAM של DDR3, אין טעם שתגידו לי לא משתלם, לא באתי אליכם כרואי חשבון שלי אלא בתור אנשים שיכולים לעזור לי להפיק את המירב מהמפרט ומהסכום הזה. המפרט הנוכחי (מוצג למטה) בנוי כך שהכוננים שלו ישמשו לRAID 0 והכרטיס מסך אמור להיות חזק (מומלץ אצלכם באתר) מקווה לתשובות מהירות ומועילות ותודה מראש הינה המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1540 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 …
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מתקם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה /לימודים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב אפשר לומר בלתי מוגבל.. רק לא ברמה של הבדיחה הלא מוצלחת של 3 כונני בלו-ריי כמו שעשו בטופיק שלי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים וקלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, עריכה גרפית דו מימדית, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה? מסך (אחד ענק! המחשב ישמש אפילו ברוב הזמן לסרטים!), מקלדת גיימרים, עכבר לייזר, רמקולים (Z-5500), כרטיס טלוויזיה אפילו כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר ולמכור…
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1156 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤679 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤292 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤236 מארז: ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤522 מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD ¤81 עכבר: MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL - USB/PS2 ¤52 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-10 ¤147 מחיר סופי: ¤4467 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 5000 ש"ח (יש אפשרות לחרוג גם מעט למעלה עם הסכום). המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם …
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חיפשתי פה דיונים דומים אבל כל הקישורים לא עובדים אז אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות במסגרת תואר ראשון במדמח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio מאמין שגם מכונות וירטואליות וכל מה שרלוונטי לתואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך דרייברים למחשב נייד HP Pavilion dv7-1285dx .. שמתאימים ל vista 64BIT ... כמובן שיהיה משרת מהיר.. ניסיתי מהאתר של HP וזה לא זז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש"ח אני צריך כרטיס מסך טוב, כרטיס זיכרון טוב, מעבד טוב, ולוח אם. ותביאו לי מחירים ובאיזה חנויות. תודה לכל העוזרים. ושיתמוך במשחקים COD 4, CRYSIS
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב DV5 1160קח ואני מעוניין לקרוא עליו ביקרות, עדיף בעברית, אבל אם אין גם אנגלית זה בסדר, אפשרי גם אם מישהו עם המחשב בפורום כתב עליו פה ביקרות, אני לא מצאתי לא פה ולא חיפוש כללי באינטרנט לכן אני מבקש פה.. לא ממש משנה לי אם זה יהיה על אחיו הקטן ה1060 כי הבנתי שההבדל היחיד הוא ג'יגה RAM יותר.. תודה רבה מראש =]
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב, בזמן הקרוב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וראיתי את המפרט הזה. דבר ראשון, אתם חושבים שהוא טוב? אם כן, אתם יכולים בבקשה לבנות לי מפרט על פי המפרט הזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, עד 5.5K ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות, צפייה בתכני HD, זהו בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החזקים שיצאו ושייצאו: AC3, BF3, COD,GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אקנה בלי נדר מסך 21-23 אינץ'. -לאילו הגדרות…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 7.5K עם חריגה ל8K 2. מטרות המחשב? צפייה בסרטים, מחשקים כבדים (אולי מאוד) , הורדות ועיצוב גראפי (פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך אך ורק צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות גדולות ומוכרות לא חברות בשקל וחייב לכלול 6G ram ו- I7 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני קונה את המארז CoolerMaster HAF 932 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה ,יש לי תוכנה חוקית שאני מביא להם 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיתן לי לשים את כל המשחקים שיש היום ועוד שנתיים מהיום על הגראפיקה הכי גבוהה 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שאפשר 1…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות שהמחשב יכול להריץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כה יש צורך במחיר 1200 למסך אפשר להוריד במחיר ולהעביר למפרט לריכיבים אחרים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא צריך שקט אבל לא טרקוטר שיהיה שביר כזה בין 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, זקוק לעזרתכם בבניית מפרט עד 3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי, מדובר במחשב לילדים בני 8-14, נדרשת יכולת למשחקים תלת מימדיים.. מארז שקט (המחשב יהיה בחדר שינה של אחד הילדים). תודה רבה לעוזרים! רובי.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP DV5 1179 עכשיו אני בונה לו גוף קירור שאני בונה בעצמי ולכן אני צריך מסמך PDF שמתואר בו את פנים המחשב מכל מיני זוייות וכתוב לי בדיוק איפה מונח כל רכיב מהכרטיס מסך החמים למעבד המצונן חיפשתי בכל HP ולא מצאתי חשוב לציין התרשים הזה כמסמך PDF נצפה ע"י בעבר אך לא שמרתי אותו זאת אומרת המסמך קיים האם תוכלו לעזור לי בחיפוש מבנה פנימי DV5 1179..?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון למחשב ומעבד. ואם יש משהו יותר טוב, ובערך באותו מחיר אז תרשמו לי בבקשה. כרטיס מסך: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe מחיר: 295 ש"ח לוח אם: GigaByte GA-EP35-DS3L מחיר:446 ש"ח זיכרון למחשב: DDR2 2048MB 667MHZ CL5וAeneon מחיר: 178ש"ח מעבד: Intel Dual Core E2180 Box מחיר: 295 ש"ח הכל יוצא: 1214 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקיי אז עד עכשיו חיפשתי מחשב נייד שיענה לי לצרכים ושיהיה בין המחירים 3500-4500 גג אבל הבעיה שרק עכשיו אני מבין שמה שחשבתי שטוב הוא לגמרי לא נכון! עד עכשיו הייתי בדילמה גדולה עם לקנות את הנייד של HP דגם pavilion DV5 1120 עד שהבנתי שהוא ממש ממש לא עונה על הדרישות שלי! בסך הכל אני רוצה לקנות נייד שיוציא אותי מהשיגרה שיאפשר לי לצאת שבת בבוקר לגינה ולגלוש באיטרנט כמובן שלא ררק זה עלה לי בראש תמיד שאני ישב וישחק קאונטר סטרייק ו-SA:MP פה ושם וגם ידעתי שלא באיכות הכי טובה אבל הייתי בטוח שיעבוד טוב יחסית למחשב שהמחיר שלו עומד על 4400 ש"ח חחח כמובן שחשבתי כמו ילד קטן שחושב שתמיד שכמה שעולה יותר כסף אז כמובן שאיכות יותר טובה אבל כל זה היתברר לי שהתחלתי לגלוש בפורמים להיסתכל ע…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), כמה שיותר כבדים במחיר הזה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? נטבוק סטנדרטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8-10 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול. * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצלמת אינטרנט ו-WIFI טוב. אני מחפש נטבוק שיעובד טוב עם אינטרנט ושלא יתקע, כמה שיותר חזק במחיר הזה. ראיתי את הנטבוקים עם ה-ION של NVIDIA אבל לא מצאתי אחד במחיר הזה, אם אתם יודעים על אחד בבקשה תכתבו לי פה! גם אם יש חריגה קלה כי הבנתי שזה שווה את זה. תודה …
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיבוד תמונה (דרוש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם כמות גדול של יותר מ20 תמונות בשניה * גודל המסך?מעל 15 * משקל רצוי?עוצמת המחשב חשובה יותר משמשקל , אבל עד גבול מסויים * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כמה שיותר זמן סוללה- חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?רצוי הרבה יציאות USB * בלוטות?כן, חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?מעל 200 * צורב יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אכן כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב שיהיה אמין
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד במרץ תואר בהנדסת חשמל, אני לא מכיר איזה תוכנות זה דורש ועד כמה הדרישות לכוח עיבוד אז אשמח לעזרה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תואר בהנדסת חשמל, אני לא מכיר כל כך מה הדרישות ואשמח לייעוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD של לפחות 250 ולפחות 8GB RAM. לא סגור על המעבד, חשוב סוללה טובה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במי…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-