ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מפרט עד 10000 ש"ח ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. שיהיה בו לוחות מבוססי INTEL 925XE מעבד לשיקולכם (גיימר כבד) זיכרון 2x512MB לפי בחירתכם כרטיס מסך - GEFORCE 6800 ULTRA 256MB PCI-E איזה חברה הכי כדאי ? כרטיס קול, וכונן קשיח כמובן. תודה רבה לכולכם, חיכיתי ללוחות האלו וסוף סוף אני קונה מחשב חדש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזנבוק של אישתי UX31A נכבה באמצע שימוש ללא כל התראה מוקדמת. ביצעתי סטרס טסט כשהוא היה מחובר לחשמל והכל היה בסדר. ביצעתי סטרס טסט כשהוא על הסוללה והוא נכבה אחרי 1-2. אישתי מדווחת על כיבוי בצפייה בסדרות/סרטים אבל שהמחשב לא מאוד חם. קלטתי שהוא נכבה כשהמעבד היה על בערך 65 מעלות. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי. מפרט נוכחי: מעבד: intel core i5-2400 לוח אם: (MSI H61M-E23 (MS-7680 כרטיס מסך נוכחי: gt-430 מארז: http://www.system-il.com/127-261-thickbox/intel-core-i7-2600k-34ghz.jpg ספק כוח ZEUS ATX 520W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ואם יש צורך גם את הספק כוח ואם יש אפשרות בתקציב אני מעוניין גם להוסיף עוד 2 או 4 GB ל RAM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ את הסימולטור FSX כמה שיותר טוב ושיריץ משחקים חדשים די טוב -מהי הרזולוצי…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר זמן מה אני מהרהר באפשרות של רכישת HTPC לסלון. לא מצאתי בחיפוש במפרטים מפרט ייעודי עבור HTPC (אני חושב שראוי שיהיה סטיקי בנושא HTPC), ותהיתי כמה עשוי לעלות כיום HTPC. בעיקרון, חשבתי על המאפיינים הבאים עבור HTPC: 1. מארז HTPC ייעודי (ATX) כדוגמת Ahanix D.Vine 4 (תמונה מצורפת). 2. ספק כוח איכותי ושקט (300W אמור להספיק) עם קירור פאסיבי ללא מאווררים כלל, או עם מאוורר אחד שקט של 12cm. 3. מעבד חזק ככל האפשר (רצוי מאוד תמיכה ב-64 ביט) שלא זקוק לקירור או יכול להסתדר בלי בעיה עם גוף קירור פסיבי קטן מימדים (Intel/AMD). מעבד עם ליבה בודדת אמור להספיק. 4. לוח אם סביר עם חריץ הרחבה אחד מסוג PCIe X16, מספר חריצי הרחבה נוספים מסוג PCIe ו-PCI, מספר מכובד של פורטים USB 2.0 ו-FireWi…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות לחרוג עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? WAZRONE, DOOM ETERNAL קיצור כל המשחקים החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי בדיקות רבות של החלקים הכי חמים הגעתי למפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 469/460 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... כמות: - 1 - 370/363 ₪ כרטיסי מסך - nVidia PCIe GV-N970G1-GAMING-4GD - Gigabyte - GeForce GTX970 - 4GB - More details later today... כמות: - 1 - 1963/1924 ₪ מארזי מחשב - ATX מארז P100 - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower - 2x USB3.0 and …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רוב הזמן המחשב ישאר בבית, ורק פעם ב... הוא יסתובב בתיק. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס בלבד, אין חשיבות לסרטים / משחקים וכו'. מצאתי את המחשב הזה:Lenovo ThinkPade Edge NUE89IV עם מעבד AMD http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2303 מה שמושך אותי בו במיוחד זה שהוא כולל מערכת הפעלה, ואחריות מורחבת לשלוש שנים. בנוסף, הוא לא כבד מדי, ובעל מסך לא קטן מדי (12"). מישהו מכיר את המחשב, יצא לו לעבוד עם המחשב הזה? מה היתרונות והחסרונות שלו? האם יש חלופות טובות יותר? בתודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL - INSPIRON 15 - 5000 איך אני בודק בחלונות 8.1 איך אני יודע איזה סוללה למשל 2 תאים או 3 תאים או 6 תאים? איך אני יודע שהסוללה שלי מקורי ולא תחליפי? איך אני יודע כמה שעות עבודה סוללה. בסרגל משימות יש סמל סוללה רשום טעונה 100%. ולא מראה לי כמה שעות עבודה סוללה בלי חשמל? בתודה לכל המשיבים בפורום...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי בלוח אם מעבד זכרונות חדשים וכרטיס מסך חזק. אשר יוכל להריץ את כל המשחקים החדישים כמו Call Of Duty Black Ops. רמת שקט: 7 אשמח אם תתנו לי מפרטים עד 2,500 ש"ח. המפרט הקיים שלי: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 640GB 32MB Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - Samsung SyncMaster 2443BW 24 תודה וחג שמח!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב על פי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 . משקל לא קר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לדעת איך מפרמטים מחשב נייד של Compaq, כרגע רץ על המחשב Win Vista, והוא עושה הרבה בעיות: הפיירפוקס נתקע, המחשב איטי, והגרוע מכל שהוא מתכבה באמצע עבודה ללא סיבה. אני רוצה להתקין Win 7. יש במחשב 2 מחיצות: כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D- כונן RECOVERY. השאלה היא אם הפירמוט בניידים שונה מפירמוט בנייחים, הרי בנייחים אין כונן RECOVERY, אז למה הכונן הזה משמש במחשב הנייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב כפי שיצויון למעלה המחשב למשחקים כבדים אך מה שחשוב זה מסך טוב (lcd*) ושיהיה כל הציוד מקלדת עכבר כו' הדבר הנוסף הוא שאני רוצה מארז וספק איכותיים מאוד כי הם תמיד ישארו עם אני ישדרג כמו כן מאוורר למאוורר למעבד אני יודע שתקציב זה קצת בעייתי אך תודה לעוזרים צריך גם כרטיס מסך טוב שיהיה תואם למסך!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פארקריי 4 אססין קריד יוניטי באטלפילד הארד ליין (כל הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למטרות הבאות... מחשב ביתי, לעבודה בתוכנת שרטוט AUTOCAD, שיעבוד בלי תקיעות.. לראות סרטים, משחקים אני לא צריך, שיהיה ניתן לערוך לפעמים (לא מחייב) וידאו\תמונות. והכי חשוב מסך גדול 19 אינץ'... כמה לדעתכם זה יכול לעלות? תתנו לי בבקשה מפרט..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב שרת הורדות וסטרימינג לבית מחלקים שיש לי ולבנות על זה. חשוב לי שיהיה שקט, חסכוני בחשמל, וקניה חכמה (רכיבים משתלמים) יש לי את הרכיבים הבאים, בסוף יש את המפרט יחד איתם אבל המחיר כאילו ב0 ש"ח. 1. מעבד - Intel i5-4570s 2. ספק - Corsair 750w 3. קירור - Scynte Ninja Plus [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Corsair CP-9020015-EU CX750 ספק כח Corsair דגם CP-9020015-EU הספק 750W כולל Active P…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, הכנתי את המפרט הבא אני רוצה לצין שחשוב לי לשמוע מוזיקה טוב. גם אני הולך לשחק משחקים, אבל הסאונד בעיקר חשוב לי בקטע של מוזיקה. אני רוצה להוריד הרבה סרטים/משחקים/סדרות ולאכסן אותם על המחשב. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1284 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA II ¤811 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EACS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1425 כמות:1 http://skypc.co.il…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווה gigabyte gtx 660 oc 2gb gddr5? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת כבר אומרת הכל. בלי OC. בלי ציוד היקפי. בלי מארז, כונן קשיח. בלי כלום. רק מעבד, לוח-אם, זיכרון וספק כח. ואם אתם חושבים שצריך אז גם קירור טוב! הכנתי סתם מפרט פחות או יותר.. לדוגמא. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390 1390 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT כמות מחיר סה"כ LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E 1 320 320 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ SLI-Ready Edition 1 595 595 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1810 1810 ספקי כוח Enermax כמות מחיר סה"כ Noisetaker II EG701…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד למוזיקה ולDJ בלבד אני הולך להשתמש בתוכנה VIRTUAL DJ או SEARTO או TRAKTOR ולאחסן במחשב אך ורק מוזיקה , עדיף סוללה חזקה שתספיק ליותר זמן ולפחות ל 500GB כונן , ומסך בגודל 15.6 אינץ התקציב הוא עד 2200 ש"ח ושהיה WINDOWS 7
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מאני מרכיב מ חשב עריכה נוסף, מחפש רכיבים אמינים ככל הניתן. מה החלקים הטובים, החזקים ביותר שניתן להשיג עבור מחשב מבוסס Z97? (SeaSonic 860W PlatinumSeries Active PFC 12cm Fan Modular Platinum860(Retail 23557 מספיק איכותי? זה צריך להחזיק בנוסף 6-7 דיסקים פנימיים G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1866Mhz PC314900 Kit CL9109 Asus Z97DELUXE הוא נחשב בין היציבם שקיים? אני לא צריך אינטרנט למחשב הזה ולא WIFI ולא את כל הפיצרים שקיימים. יש לוח אסוס דומה בביצועים זול יותר? Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB אני מבין שזה המעבד הכי טוב ללוח הזה... כ.מסך GTX770. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגבל, מעדיף לא לחרוג מה-6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1080P 144HRZ. מתוכנן שידרוג בקרוב ל 2K 100HRZ+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקים ועבודה משרדית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- באטלפילד 5. פאר קרי 5 ועוד מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 144HZ כר…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב DELL נייד, שאחד ממקשי המקלדת בו נהרס (נשבר משהו פנימי במקש, וכעת הוא לא נשאר על התושבת, אלא קופץ החוצה). על אף שבפועל רק נדרש להחליף את המקש החיצוני, נציגות DELL תמחרה את התיקון בתחליף לכל המקלדת בעלות 300 ש"ח. האם מישהו מכיר מקום שיוכל לעשות תיקון נקודתי (בפועל רק צריך מישהו עם חלפים מתאימים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-