עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rbix,

אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 (אין צורך ב ssd יש לי כבר ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה צריך על מנת יספק את צרכי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים כמו gta v. Battlefield 4 one א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תוכנה כבדים עם פלגנים גדולים וכבדים המחייבים 6 ג׳יגה זכרון ראם Cubase עריכה מוזיקלית - אין צורך בכרטיס קול טוב כי יש לי חיצוני . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by דובי770,

תקציב: עד 3000 ש"ח, רצוי זול יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 13 גם יתאים. מסך מגע. * רזולוציית המסך 1366x768 ומעלה * משקל רצוי? לא משהו ספציפי, (המחשב עבור קרובת משפחה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הסטנדרט יספיק, הייתי אומר 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mshirit,

יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. הכותרת כבר אומרת הכל. בלי OC. בלי ציוד היקפי. בלי מארז, כונן קשיח. בלי כלום. רק מעבד, לוח-אם, זיכרון וספק כח. ואם אתם חושבים שצריך אז גם קירור טוב! הכנתי סתם מפרט פחות או יותר.. לדוגמא. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390 1390 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ABIT כמות מחיר סה"כ LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E 1 320 320 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ SLI-Ready Edition 1 595 595 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1810 1810 ספקי כוח‏ Enermax כמות מחיר סה"כ Noisetaker II EG701…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by -Tal-,

שלום אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E530 אני מדבר על הדגמים של ה i3 \ i5 שעולים בסביבות ה 2500-2700 ש"ח. מה החסרונות שלהם? מה לגבי הבנייה שלהם? התחממות? שאלה נוספת, האם שווה לקחת i3 עם 6gb זיכרון או i5 עם 4gb זיכרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by zloyboy,

רציתי לדעת מה מחיר הגיוני עבור: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] DELL inspiron n5510: i5-2410M 4GB RAM NVIDIA GeForce GT525M windows 7 home premium[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] הוא במצב שמור מאוד וכולל סוללה 9 תאים גם שמורה תודה מראש למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yit,

אני מחפש מחשב נייד לאשתי (הבנתי שעדיף נייח, אבל היא נוסעת הרבה ולכן עדיף נייד). אשתי היא צלמת (גם אומנות וגם אירועים) ומשתמשת בתוכנות פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. לכן על המחשב להיות חזק ונח לעבודה (שלא ייתקע בעבודה עם תמונות "כבדות", אפשרות לעריכת סרטים קצרים, בעל יציאות מהירות, מסך טוב, גדול יחסית ולא מבריק, כרטיס גרפי טוב וכו'...). מה אני צריך לבדוק במחשב כדי לדעת האם הוא מתאים? האם יש מחשב כזה בסביבות ה5000 ש"ח (חבר המליץ לי על Dell Precision M4600 5i) ? (אשמח להמלצות) איפה כדאי לקנות (חנויות מומלצות,EBAY) ? תודה רבה

10. Started by ShoVaLK,

שלום, לא מזמן שדרגתי תמחשב והתאכזבתי בגלל שהוא לא הספיק למשחקים כמו GTA IV NFS WORLD כאלה.. המפרט שלי הוא מעבד: E5400 2.7 לוח אם: ASROCK G41C-GS זיכרון: 2GB כרטיס מסך: geforce 7300GT ספק כח: G-PRO P-4 500W ATX12V (DR-B500E אחלה מחשב והכל אבל לא מספיק למשחקים האלה בGTA ברזולוציה הכי חלשה הוא בקושי זז אי אפשר לשחק בכלל ואני ממש אוהב לשחק עם רזולוציות גבוהות ולהנות מאיכות התמונה.. יש לי מסך 17' ואני עכשיו בתיכנונים לקנות מסך של 22'.. אז קצת ביררתי ואמרו לי שהמעבד לא מספיק טוב גם אם אני ישדרג רק תכרטיס מסך זה לא יספיק אז אני צריך חוות דעת מה לעשות התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל חשבתי על המעבד Q9550 שהוא ממש מהיר והוא עולה 900 שקל 100 שקל יותר מהE8400 וראיתי של AMD בדיוק א…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המפרט שהרכבתי (חלקית) הינו המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1066 מארז: חדש - מארז גיימינג מבית TMS - בלעדי לקוחות TMS - אפשרות עד 7 מאווררים כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כמות: 1 - מחיר: ₪259 קשיח למחשב שולחני: Corsair 120G Force3 GT series 80K IO Sata3 כמות: 1 - מחיר: ₪944 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מעוניין בהצאות למפרט עבור מחשב ביתי בסביבות ה-2000-2500 שקל. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, או רמקולים. מיועד לשימוש בייתי של אינטרנט, אחסון והשמעת מוזיקה/סרטים, תוכנות OFFICE ואולי קצת גרפיקה... בקיצור שימוש כללי *חשוב מאוד: מעוניין שלמחשב תיהיה האופציה לשדרוג בעתיד בנוסף ישנן כמה שאלות: -מכיוון שראיתי את מפרטי המחשב המוצאים בסביבות מחיר זה, אנא הסבירו, למה נבחר ולמה כדי לבחור דווקה ב CPU של AMD ולא באינטל, לצרכים אלו ואם אפשר גם הצעה עם מעבד אינטלC2D . - יש לי במחשב שמיועד להחלפה HARD DISK בן שנתיים בערך בעל נפח של 80 ג'יגה, אני מעוניין להוסיף אותו למערכת החדשה כ- HARD DISK שני, האם ישנן סיבות למה לא לעשות כך? :s05: :s05:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by maximo,

קיבלתי הצעה לנייד עבור גרפיקאים של חברת ACER: מעבד של אינטל ליבה כפולה T5600 2G זיכרון כרטיס גרפי של Nvidia Geforce 7600 128M כונן קשיח 160G(5600rpm). האם המפרט מספק ? האם כרטיס המסך יתן מענה טוב? האם צריך לחזק את אחד הרכיבים או לשים דגש על רכיב אחר שלא צויין?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, אני בכוונה לא כתבתי תקציב בכותרת כי אני לא מעוניין בדעות של עדיף לי לקחת X כי זה יותר זול וכו'. לצורך העניין המפרט הבא לא עלה לי כסף. אני רק מעוניין בדעתכם המקצועית לגבי איזון המפרט (חלקים "חלשים" מדי בהשוואה לאחרים או ההיפך). והאם יכולה להיווצר בעיה של אי תאימות. במידה וכן יהיו בעיות במפרט (לא פיננסיות) אעדכן עם תקציב - מקווה שזה בסדר מבחינת החוקים, לא מצאתי דרך אחרת לנסח. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ניסיון #2: 1. מה התקציב המקסימאלי? -- 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ואף רצוי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. בנוסף, איכלוס מכונות וירטואלית - אבל לא נראה לי שקריטי שזה יהיה Core i7. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA IV, Assassin's Creed 2+3, Duke Nukem Forever. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 192…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום! המפרט הנוכחי(שנבנה בפורום הזה) שלי בחתימה, החזיק יפה 4 שנים לערך, הגיע הזמן לחדש ;D מבקש עזרה בבניית מחשב ל: 1. משחקים(שירוץ בלי בעיות על ההגדרות הגבוהות ביותר). 2. גרפיקה, אנימציה ותלת מימד. תקציב: 7000ש"ח(אין אפשרות לחרוג). הערות: א.שיהיה הכי שקט שניתן(דלוק 24שעות). ב.אין צורך בציוד הקפי ומסך. ג. כרטיס מסך מבוסס nvidia בלבד. ד. עם כרטיס קול. ה. לא מתכוון לעשות המהרות וכו'. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי כולם, שאלה קצת כללית - לאחרונה הילדה הביעה עניין בעריכת סרטוני וידאו. מדובר בילדה צעירה (9) ולכן בעריכה חובבנית, אבל כן צריך שהיא תהיה חלקה ולא מתסכלת. מה דרוש למחשב על מנת שניתן יהיה לערוך סרטונים בצורה חובבנית? הרבה זיכרון? (כמה?) מעבד חזק? (איזה?) כרטיס מסך? (על מה בערך מדובר?) איך זה משתנה אם הסרטונים הם FHD לעומת 4K? (אני מאמין שכרגע הסרטונים יהיו FHD, כי זה הדיפולט של הטלפון שלה, אבל אם כבר קונים מחשב אז כדאי שיוכל להחזיק את זה כמה שנים קדימה, לא?) המחשב הנייח מקרטע (הוא ישן מאוד). התלבטתי אם לרכוש נייח חדש (או פשוט לחבר את הלפטופ הקיים למסך ומקלדת), אבל אני מאמין שעבור עריכה נאלץ לקנות מחשב חדש. אני מנ…

19. מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E זיכרונות: Twinmos 1GB DDR-II (2X512MB) 667 mhz דיסק קשיח:250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטס מסך:eVGA-7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורב: Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז:4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Silver סה"כ 3830 האם כדאי לי הלחליף לוח אם ? אבל אם כן אז אני צריך אחד מ-KSP

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Xavi06,

שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, כבר פרסמתי הודעה דומה לפני חודש אך ייעצתם לי לחכות עד שייצאו המעבדים החדשים וגם להגדיל את התקציב שלי מ5K ל6K. אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

22. שלום לכולם! אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי עקב בעיות גודל ומשקל (שלי 17 אינטש וכבד לאללה). אני מחפש מחשב חדש שיספיק לי ללימוד הנדסת חשמל בטכניון. אני מחפש מחשב דק וקל, ועם זאת מספיק חזק להחזיק תוכנות כמו MATLAB וכד'. כמו כן אני מצפה שהסוללה לא תגמר כל כך מהר ושתספיק ליום לימודים - מאמין שעד 6 שעות. עדיף שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. מע' הפעלה WIN8/10 (לא שזה משנה לי כל כך). תקציב של 3.5K ש"ח מקסימום 4K ש"ח. אני מתכנן לרכוש את המחשב בישראל בחודש הקרוב, אם כי דוד שלי מגיע מ LA עוד כחודש ואם שם יותר זול משמעותית אז הוא ישמח לרכוש עבורי. לפי הדוח : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Itai Edri,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים (עד עכשיו שיחקתי ב PS4, מבסוט עליו לגמרי). היה לי קצת קשה למלא את הפורמט כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע ובמה. המחשב צריך לשמש גם לעבודה, אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה המחשב שיש לי היום (Asus i5 8GB 256SSD) מספק אותי לגמרי עבור עבודה, אבל הוא יעבור הלאה ואני אשתדרג גם במחשב שישמש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אבקש מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. תקציב 3000-3200, ללא מע׳ הפעלה או הרכבה. קנייה בשבוע-שבועיים הקרובים. שימוש: מחשב מיועד להורים, יעמוד בסלון ויחובר עם hdmi לטלוויזיה, השימוש העיקרי יהיה יום יומי- כגון אופיס, יוטיוב, אחסון תמונות, גלישה. בנוסף חשובה היכולת להתמודד בקלות עם וידאו hd- צפייה בנטפליקס, במיוחד שמדובר בשני מסכי hd (אולי בעתיד הטלוויזיה תהיה 4k). השאיפה לשימוש חלק ב2 מסכים במקביל, שהמחשב לא יתחמם ויתאמץ- גם בצפייה בווידאו. השקט די חשוב, 5-6 מתוך 8. צריך לכלול כונן אופטי dvd, לוח אם עם חיבור usb c. מעדיף מאוד גודל microATX. עדיין לא בחרתי מארז, אני מתקשה למצוא מארז מתאים (למה לכולם בימינו יש פתח רשת למעלה? זה מכניס מלא אבק), מקציב לו 300…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Roeebaeloha,

שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים