עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (בהנחה שאפשר להשתמש בחלקים שאציע בהמשך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ותכנות קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, civ6, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 QHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. ייעוד המחשב הוא עבודה עם לינוקס הכולל הרצת VM באופן קבוע עם מערכת ווינדוס 7 (שפועלת באופן קבוע ברקע). (שניהם 64 ביט) אני מתכנת הרבה ועובד גם עם פוטושופ יחסית הרבה זה למה היה חשוב לי מעבד חזק (הליבות הולכות להיתחלק בין הלינוקס לVM) הדגש שלי בהרכבת המחשב היה שקט מכיוון שפרט זה הוא הכי חשוב לי. עריכה: תודה לכולם על התובנות! בכדי לחסוך לכולם את הקריאה עד הסוף, לקחתי את ההודעה האחרונה ו"עידכנתי" את הפוסט הראשון עם המערכת האחרונה ככה שהתגובות מכאן והלאה לא רלוונטיות להודעה זאת וניתן להתמקד רק בתוצאה הסופית הנה המערכת שאני קונה סופית, אני מדפיס אותה כאן בשביל אנשים אחרים בעתיד שחשוב להם מחשב שקט! ועדיין מאד חזק! (אני מקווה שלא איכפת לכם שאני משנה את הכותרת למחשב עד 6 בחז…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tropit2009,

אני קונה מחשב לאולפן בייתי אני חושב על משהו בכיוון 3000 שקל, שיהיה חזק לעבודה עם תוכנות מוסיקה והקלטות ושקט. לא כולל כרטיס קול ולא כולל מסך. צריך שיהיה בו FIRE WIRE (לכרטיס קול), ואפשרות לפצל מסך במשכים לשני מסכים. תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חברי הפורום! עברו כמה שנים והמחשב הקודם שקניתי כבר לא מספק את הסחורה (אם כי החזיק לא רע בכלל). מחפש מפרט יחסית בסיסי במארז קטן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בלייטרום, שימושים משרדיים רגילים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FHD, בשאיפה שבעתיד הלא רחוק ישודרג ל-UHD (הידוע גם כ-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שבוע טוב לכולם, מעוניין למכור את המחשב הבא, כמה הוא שווה ? (המפרט באמצעות pc wizard) Mainboard : Asus P5QPL-AM Chipset : Intel G41 Processor : Intel Pentium E5400 @ 2700MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® G41 Express Chipset Hard Disk : Hitachi HDS721032CLA362 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 20 inches Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ערב טוב ותודה מראש על העזרה כאן. התבקשתי לסייע בבחירת מחשב נייח עבור סטודנט להנדסת מכונות באוניברסיטה. בעקרון - על המחשב להיות בעל מפרט אשר יאפשר לכלים מדעיים כגון Matlab, Simulink, Nastran ו-Mathematica לרוץ בקלילות וביעילות. על המחשב לתמוך ב-Student Edition של תוכנות CAD אשר אמור הוא לעשות בהן שימוש במהלך הפרוייקטים השונים בתואר, בדר"כ ב- SOLIDWORK או ProEngineer. (כלומר צריך כרטיס גרפי שלפחות יתאים בתור "תנאי פתיחה"). כמו כן נדרשת תמיכה בעריכת ווידאו HD , אבל ברמה חובבנית ביותר. תקציב : גמיש, 3000-3500, לא כולל מסך וציוד היקפי. התוכלו להמליץ על מפרט מנסיונכם? תודה מראש על הסיוע. להלן השאלון: מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by טאז,

שלום יש לי מחשב של חברת LG היה על המחשב אקספי ושם היה לי בלוטוס עובד תקין הכל מעולה החלפתי את מערכת הפעלה לוינדוס 7 התקנתי את תוכנת הבלוטס שהיתה לי באקספי היא עבדת הכל בסדר אבל שאני עשה קליק ימני על האיקון של הבלוטוס רושם לי שהוא לא יכל להפעיל אותו בתודה מראש

8. כבר שנה וחצי שיש לי dell vostro 1015 ואני כעת רוצה להשתדרג. התקציב כמו שציינתי הוא 3.5~4 אלף, ואני מעדיף לקנות בארץ אבל יש אפשרות גם להזמין מאיביי במידת הצורך. השימושים העיקריים הם לבניית אתרים, וקצת עבודות עיצוב אתרים בדו מימד (לא עבודה עם רזולוציה גבוהה אז לא צריך מעבד חזק). המחשב גם ישמש מדי פעם לתיכנות בC++ אבל לא דברים כבדים. וכמובן גם לצפיה בסדרות וסרטים (לא HD) מסך 15.4/15.6 אינץ'. שיהיה כרטיס מסך לא של אינטל (עושה סתם בעיות). לא קריטי הזמן סוללה והמשקל, המחשב יהיה בעיקר בבית. דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה, אבל עדיף יותר. חשוב מאוד שהטאץ'-פאד יהיה נוח. בוסטרו המשטח מגע הוא בין הטובים שיצא לי לראות, הוא דיי חלק והאצבע מחליקה עליו בקלות לא כמו בניידים אחרי שראית…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מתלבט בין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10285&perur=2&t=1&c=331 לבין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10432&perur=2&t=1&c=320 שניהם באותו מחיר פחות או יותר, אז איזה עדיף ? (המעבד של ה- Asus הוא מהסדרה החדשה sandy bridge אבל ה- HP הוא בכל זאת i5) ושאלה קטנה נוספץ: איזה מעבד נחשב יותר טוב: זה - Intel Core i3-2310M או זה Intel Core i3-380M תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gil_k,

לא היה לי כח לכתוב =] , אז: לקחתי את המפרט מ KSP, אבל לא נראה לי שאני קונה משם. איך המחשב? אני עורך קצת סרטים, סרטונים וקצת משחק (לא משחקים כבדים). ובכ.מסך כדאי GigaByte או Point of View? או בכלל משהו אחר? וגם אני משדרג ל DX10 בעוד שנה בערך. גם מארז לקחתי סתם משהו במחיר של הפוסידון של ג'יגהבייט, כי כנראה אני לוקח אותו. תודה למי שעונה =]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, בהמשך להודעה האחרונה שלי, חבר שלי ביקש ממני שאני ירכיב לו מחשב (כולל מסך) בתקציב של 3000 שקל בערך, מאחר שזהו תקציב מצומצם מאוד התקשתי למצוא רכיבים טובים אך כאלה שגם יעמדו בתקציב, הוא רוצה את המחשב לשימוש של תוכנות והוא אמר לי (לאחר שהזהרתי אותו כמה וכמה פעמים) שהוא לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. בבקשה בדקו את המפרט וכתבו לי הערות, אני לא יודע אם הוא בסדר.. מארז: Generic 300W ATX מעבד: AMD Duron Socket A 1300Mhz לוח אם: Elitegroup-ECS K7SOM 2DDR 2SDRAM 3PCI VGA SOUND LAN זכרון: 256MB SDRAM 133Mhz דיסק קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM צורב: 48 כתיבה, 12 שכתוב, 32 קריאה, של ARTEC כונן תקליטונים: רגיל מסך: CTX 17 אינץ מקלדת ועכבר: Generic, Microsoft מחיר כולל מע"מ: 3009 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD. למען האמת, תמיד ראיתי את עצמי כאוהד Intel, ולא רציתי לחשוב בכלל על AMD. אבל, זמנים השתנו, והדעות התחלפו גם הם. בכוונה לקחתי את ה XP 2200 היקר, משום שהוא מיוצר בתהליך של 0.13 micron, מה שאמור לתת לו טמפרטורה נמוכה יותר ממעבד AMD שמיוצר ב 0.18, כמו לדוגמא ה XP1800, אז בקשר למעבד, אני מבקש שתשאירו אותו. אני מעדיף לשם יותר, ולהיות הרבה יותר בטוח בחומרה, שלא תיצלה. ואני יודע שיבואו אנשים ויגידו שכלום לו יקרה ל XP1800 לדוגמא, אבל בכל מקרה, אני מעדיף את ה XP2200, פשוט אני רוצה להרגיש יותר בטוח. המפרט שחיברתי הוא : AMD ATHLON XP 2200 EPOX 8K5A2N KT333 Corsair CMX512-3000C2 WD 80GB 7200RPM 8 MB Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB Antec High Perf…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לטושיבה קיימים דגמים של Z30 בשתי סדרות - Satellite ו- Portege. בשיחה עם נציג מכירות של חצי-היבואן (חצי, משום שמסתבר שיש יבואן מסויים לסדרות העיסקיות - Portege, ויבואן אחר לסדרת הבסיס - Satellite), במהלכה ניסה כמיטב יכולתו לשכנע אותי שמחשבי ה- Z30 בסדרות השונות שונים בתכלית (מיוצרים במקומות שונים, מפרטים לא דומים אפילו, וכו'), שוכנעתי עד מאוד שהמחשבים משתי הסדרות השונות (לפחות ה- Z30) מאוד מאוד זהים, למעט נקודות ההבדל המאוד ברורות. לסדרה העסקית: קורא כרטיסים חכמים, קורא טביעת אצבע (עם TPM), אפשרות ל- docking, ואולי עוד כמה נקודות קטנות שלא מעניינות (אותי) במיוחד. אני דן עתה בדגמים החדשים של Z30 בסדרת Portege, אלו בעלי מסך IPS FHD. למעט זה שבסדרת Portege קיים דגם עם touch (…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום אני גרפיקאי ואפטריסט שמחפש נייד טוב המחשב יהיה נייד אבל גם הפיסי שלי (כלומר מה שניקנה זה מה שנעבוד איתו) כמובן שאני ירחיב ל 1 GB זיכרון הנה המפרטים וקישורים: Toshiba Satellite A100-237 1.83GHz Intel® Duo® T2400 1.83GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 667MHz Front Side Bus 65nm Architecture Dual Core זכרון פנימי : 512MB DDR2 ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 667MHz מסך רחב : "15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display 1280x800 דיסק קשיח :80GB 5400Rpm SATA כרטיס גרפי :ATI Radeon® X1600 128 Up to 256MB http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3354&catcode= ACER ASPIRE 5672WLMi 1.73GHz Intel® Core Duo Processor T2250 1.73GHz Clock Speed …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avi215,

מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shlomik,

שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by LoopXXX,

1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי בתקציב של 7000 עם אפשרויות חריגה. 2. השימושים הם עריכת ווידאו, קיבוץ, משחקים, תכני HD. משחקים כגון BFBC2 MW2 FARCRY2 SUPREME COMMANDER 2. במשחקים אני מעוניין שיריץ אותם על הגדרות הכי גבוהות כשנה לפחות מיום הקנייה ועל הגדרות בינוניות מינוס לזמן של כ- 3 שנים ומעלה. המחשב לא מיועד לשידרוגים עתידיים כי אני מעדיף להשקיע סכום נחמד על מנת שיחזיק מעמד לאורך זמן. רוב המידע והמחירים לקוחים מ אתר KSP.CO.IL 3. ניסיתי להרכיב מפרטים ונתקלתי במספר שאלות... ואשמח להרחיב את הידע על מנת לעשות קנייה יותר חכמה. מעבד ההתלבטות היא רבה בעיקר בגלל חוסר ידע בפרטים הקטנים שבין I5 I7. 1) אינטל I5 או I7 מה הבדלי ביצועים בסדרות האלה, בכל האספקטים? 2) מה ה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ciauai,

מחשב חדש|צריך חוות דעת|+תקציב התקציב הוא 4500 שקל לא כולל מסך את המסך אני לא משנה מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר 1200 שקל לוח האם: Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר 800 שקל זכרון: DDRII 667 1GB AeneonX2 מחיר 1140 שקל (זה אומר 2GB) כרטיס מסך: Galaxy 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E (האם קיים גם DDR3 בזיכרון של הכרטיס מסך ואם כן באיזה חברה והאם יש בחברה הזו?) מחיר 690 שקל מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מחיר 460 שקל (האם מארז זה אלומיניום והאם הוא שווה?) ספק: איזה ספק אני צריך לקנות? מסך: L1719S 17" 8MS מחיר 1200 שקל כל החלקים האחרים יש לי כבר הארד דיסק כונני דיסקים... *אני לא מעוניין בAMD בשום מצב* אם אפשר חוות דעת מה …

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אשמח לעזרה בקניית נייד לעבודה משרדית, כלומר כמה שיותר מולטיטאסקינג על המערכת, בין אם עשרות חלונות וורד וחלונות של דפדפן פתוחים בו זמנית. יש תקציב גדול למחשב כזה אז תתפרעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - המון Multitasking על המערכת (חלונות פתוחים בו זמנית) * גודל המסך? 15 אינצ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad, ראיתי אפילו שיש מקלדות מוארת שזה יהיה נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, בהתחשב בעובדה שהוא יהיה נייד לפעמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל הגדלים הסטנדרטיים מתחילים מ500GB שזה מספק אותי * כונן אופטי? …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 Intel מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD Bit זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לדעתכם המחיר שווה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by goodspeed,

שלום, מחפש מעבדת תיקונים לנייד LG ו-HP באזור השרון. האחריות על שניהם נגמרה. בשאיפה שתיקון במעבדה פרטית יהיה יותר זול מההנפצות מחיר של התיקונים אצל היבואנים. אין לי מושג אפילו אם התקלות הן תקלות תוכנה או חומרה (תקלה מוזרה כזאת) אבל שיהיה...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב שישמש למסחר בבורסה, שימושי אופיס בסיסיים ואינטרנט (לא ישמש למשחקים). תוכנות מסחר אינן צורכות משאבים רבים אולם המרכיב החשוב במערכת היא היכולת לעבוד עם עד ארבעה מסכים במקביל - כמובן תמונה שונה בכל אחד. בשלב הראשוני אני מתכוון לעבוד עם שני מסכים ורוצה שתהיה לי את האפשרות להוסיף שני מסכים בשלב מאוחר יותר (לא ידוע מתי) - 2 חריצי PCI-E. -המערכת תעבוד על מערכת הפעלה XP (יש לי) -עדיפות למערכת שניתן יהיה לשדרג בעתיד -צורב DVD אני מעביר מהמחשב הישן -כמובן שחשוב שהרכיבים יהיו אמינים - מדובר במחשב שנועד לעשיית כסף! שתי נקודות נוספות שאשמח אם תתייחסו אליהן: 1. לפחות בהתחלה, אני מתכוון לעבוד עם מסך CRT 17 ומסך LCD 19 ברזולוציות שונות במקביל - האם המערכת תע…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.