עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tolko,

1. האם יש אתר אמין שממנו משתלם להזמין לפטופים לארץ? 2. מחפש לקנות לפטופ לצרכי לימודים/גלישה/סרטים בלבד - שום דרישה להרצת תוכנות כבדות או משהו כזה. מכיוון שאני צריך להקליד בו בזמן שיעור ומכיוון שלרוב כיסאות הסטודנטים יש מסעד מתקפל כזה שהוא די קטן - אני מעדיף 11.6 אינץ'. אבל אני מתלבט בין 2 הלפטופים הבאים: לנובו https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3929&; אסוס https://www.pc365.co.il/product-4544-Asus_ZenBook_UX305_UX305FA_FC052H_ שנייהם מאוד דומים מבחינת חומרה וזהים במחיר (אחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים) אבל יש 2 הבדלים מרכזיים: הלנובו הוא 11.6 אינץ' אבל 4GB RAM, לעומת זאת האסוס הוא 8GB RAM אבל 13.3 אינץ' האם תוספת הזכרון הפנימי משמעותית בכלל כשמדובר בלפטופ שיהיה לצרכי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by UV1,

מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מחשבי Barebone - intel NUC NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 672/659 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייד KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 223/219 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5…

5. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד גיימינג: ASUS N550JX-DS71T https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7XT17E/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=YDUPQSKTY53R&coliid=I2E4ECRSJS1LOA&vs=1 היות ויוצא הרבה יותר זול לקנות את אותו הדגם עם hdd, אז אני רוצה לרכוש ssd ולהתקין אותו עצמאית. אני רוצה דיסק של חצי טרה. אני קונה באמזון ארה"ב. מה הכי טוב כרגע בשבילי ביחס עלות - תועלת? מה הפרוצדורה עם המערכת הפעלה? אפשר להעתיק את כל הכונן, או שצריך התקנה מחדש? ומה לגבי הרשיון ? ומה לגבי השדרוג לוינדוס 10 עם כל זה? מצאתי 2 כוננים של סמסונג שדומים במפרט ושונים מאוד במחיר. 1. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00OBRE5UE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438851860&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=sams…

6. היי שמתי לב לקופון של המחשב הזה: http://www.groupon.co.il/deals/gg-yyydeals-173?p=3&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_210&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=bcd695f8-b3d2-4a64-a501-2b16fad7de2a&division=national-deal&uh=ac065ad2-9fc2-432a-a571-dd406e3bdcd1&date=20152907&sender=rm&s=body&c=image&d=deal-page&utm_campaign=gg-yyydeals-173 [h=3]האותיות הקטנות[/h] המוצר מוחדש, מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן , מה זה אומר שזה משומש יד שניה כאילו? אחריות למחשב זה מקנה שירות בבית הלקוח ובמידת הצורך איסוף והחזרה של המחשב. אחריות זו כוללת 3 תמיכות טלפונית, על פניו נשמע מעניין, איך…

7. Started by doker,

אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by Israel Gimel,

שלום, יש לי 2 מחשבים די בני כבר כמה שנים שאני שוקל לשדרג, יש לי אפשרות לשדרג או את המעבד והלוח אם: core i7 5960X + gigabyte X99 - 955$ core i7 5930K + gigabyte X99 -680$ או את הכרטיס מסך ב: Geforce 980 g1 4gb- 573.48$ סה"כ יש לי 10,000 שקל לשדרוג ל-2 המחשבים (קצת גמיש, עדיף כמה שפחות להוציא). השימוש הוא גלישה ומשחקים כמו WITCHER על FULL HD, המטרה להגיע למשחק חלק בהגדרות הגבוהות ביותר, ושזה ישאר ככה לפחות שנה (אם אפשר ) המחשבים שיש לי כיום: מחשב א': Intel i7 - 870 2.93 Ghz Geforce 660 msi 8 GB ram motherboard - asus p7p55d ssd drive מחשב ב': Geforce 660 msi 16 GB ram core i7 - 3770s @ 3.1Ghz motherboard - DH77DF intel ssd driver נ.ב. א…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  10. שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by gabbay,

הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. הייתי היום ב IVORY וב KSP והם בנו לי את המפרטים הבאים: KSP: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III…

13. שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by yirmio,

1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  16. היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Amir330,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש שיצא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? במחשב הנוכחי יש לי HARD DISK בגודל של 500 GB , הוא די ישן ואני לא יודע אם מומלץ להחליף או שאפשר להשאר איתו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by Yossiel,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

20. Started by itaylevi,

שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון - אני מניח שTMS בנתניה היא הטובה ביותר (?). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

21. היי חבר'ה, אבא שלי מחפש מחשב חדש לאחר שהישן הפסיק לעבוד. הוא מצלם הרבה ועורך את התמונות בפוטושופ, כך שזה הכי חשוב מבחינתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 במידה ויהיה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ethnicow,

שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג כבד בהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 400 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, משחקי פעולה ואסטרטגיה. מעוניין לשחק במשחקים בהגדרות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -אין צו…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by Opptical,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  25. Started by erezb84,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים