ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כחודשיים בערך רכשתי מחשב נייד מסוג HP 7200EJ להפתעתי לאחר פתיחת המחשב ראיתי אור צהוב בקצה המסך בפניה שלי לחברה אמרו והצהירו בפני שזו תופעה תקינה של המסך וכי זליגת אור יש בכל מסך לד לדעתי עבדו עלי, המוצר באיכות ירודה לא אמור להיות זליגת אור בכוונתי להגיד תביעה בנושא צרפתי תמונות אשמח לשמוע הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שברשותי הוא מחשב של hp, מסוג pavillion dv6- 2130. מעבד i5, זיכרון 4 ג'יגה רם, כרטיס מסך של nvidia g-force לא זוכר בדיוק את הדגם אבל יש לו זיכרון 1 ג'יגה משלו. הבעיה היא כזאת: לפני כמה שבועות התחילו פסים מרצדים לאורך המסך, תופעה שהלכה וגברה עד שנהייתה בלתי נסבלת. פניתי לשירות של hp, (המחשב בן שנה וקצת אבל עשיתי אחריות מורחבת ל- 3 שנים) הגיע שליח ואסף את המחשב. לאחר זמן המתנה של כמעט שבועיים כולל שליחויות וכולל תיקון, החזירו לי את המחשב וטענו שהוחלף לוח אם! החזירו לי את המחשב תקין, על פניו, משום שעכשיו, לאחר פחות משבועיים שוב מתחילה התופעה: זה מתחיל מכך שיש הבהוב חלש מאוד מאוד ברקע ומתגבר תוך מספר ימים שבועות לפסים שמרצדים על המסך כך שלא ניתן לעבוד על המחש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נייד של ASUS דגם X53S. בזמן האחרון, מדי פעם המאוורר עושה רעש והוא מתגבר ונהייה חזק מאד. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. בעיה צצה לי היום ורציתי לדעת אולי אפשר לקבל פה מענה לבעיה במקום ישר לחשוב על ללכת למעבדה. הבעיה היא כזאת - עד אתמול הTV OUT עבד בסדר גמור, היום לקחתי את המחשב לחבר ורציתי להתחבר לפלסמה שלו, כדי לראות קצת פריסון ברייק (אחלה פרק דרך אגב.. מי שלא ראה אז שיראה ;D ) והכל שחור לבן על המסך :'( הבעיה היא שזה ממשיך ?#@#@$ גם עכשיו שאני בבית חיברתי את המחשב לשני מסכים שונים וזה ככה. ניסיתי להעביר לסוג אות שונה וזה גם לא עוזר. זהו נדפק לי הTV OUT? יש מצב שזה בכבל? אני משתמש בכבל ישן שסופק לי בזמנו עם GF 6600. תודה לכולם. מקווה שהבעיה תפתר במהרה. יאלה מכבי!!
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לחבר מחשב נייד של dell מהדגם inspiron 1520 עם מערכת הפעלה ויסטה לולויזית lcd של toshiba מדגם c3007 דרך כבל vga/rgb. לחצתי על control panel ואז על persolization ומשם על connect to a projector or other external display ומשם על connect display, אבל פה נוצרת הבעיה כשחלון כותה שבוא לא מזהה שום מסך חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? האם החיבור יכול להתבצע בצורה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שמתמש ב GIGABYTE W468N. מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה XP ו 7. עבדתי על ה XP כשפתאום על המסך הופיעו פסים ורודים והוא נתקע. כיביתי והדלקתי אותו ומאז עולה לי תחילה מסך לבן, אחריו מופיע מין מסך אפור(כמו צילום של הירח מהחלל בשחור לבן) ולאט לאט הוא דוהה לצבע שחור, שרואים עליו שהוא דלוק. ניסיתי ללחוץ על F2, כדי לראות אם יעלה ביוס או שהצבעים יהבהבו בצורה אחרת, כלום. קצת רקע, הייתה לי בעיה ב וינ 7 שהכרטיס מסך היה מפסיק לעבוד, התמונה הייתה קופאת, מופיע מסך שחור ואז חוזר עם הודעה שהכרטיס מסך נתקע ואותחל מחדש. לא יודע אם זה קשור, אבל לפי חיפושים שביצעתי באינטרנט, אין לבעיה הזאת כל כך פתרון. מאיפה מתחילים לטפל?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב HP DV6 1310ej קבלתי אותו לפני כחצי שנה עכשיו מאותו הרגע שקבלתי אותו הייתה בעיה אחת שהפריעה והיא שברגע שהייתי מנתק את המחשב מהחשמל הוא היה קופא או שהוא היה ממש זז לאט, או שזה יכול לקרות אפילו אם אני לא מנתק אותו מהחשמל אפילו אם אני מתחיל לעבוד איתו רק עם הסוללה וללא מטען הוא יכול לעבוד כמה ד' בסדר ולאחר מכן הוא עושה בעיות, המחשב היה במס' מעבדות במסגרת האחריות אך שום מקום לא גילה בעיה, למרות שגם אני עשיתי בדיקת זכרונות HD וכו', האם למישהו םה יש רעיון? יש כאן בעיה ביומן אירועים אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הספציפית אבל נראה לי שכן http://img217.imageshack.us/img217/9003/128056521882.png זאת בעיה מציקה מאוד חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד יותר מ100% אני גם בת…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG R500-UPOCE עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600M GS מהסדרה הדפוקה שהוכרזה ע"י היצרן. LG לא עשתה שום דבר בנידון, ובאתר של NVIDIA מופיע שדרייברים ופתרונות אחרים מועברים ליצרני המחשבים הניידים שיתאימו אותן להנדסת הדגמים שלהם. המחשב עושה בעיות, מתחמם ונתקע לי דווקא בזמנים הכי קריטיים (פריזנטציות וכד').. אין לי שימושים גרפים מיוחדים אז חשבתי לבטל את הכרטיס-מסך (אפילו פיזית אם אפשר).. הנה תיאור לסתירות שקיבלתי ועוד לפני שהעזתי לעשות משהו: ---------------------------------------------------- ב- DEVICE MANAGER ב- SYSTEM DEVICES מופיע שיש לי צ'יפסט מהסדרה 965, ---------------------------------------------------- לפי האתר של אינטל ולפי תוכנת זיהוי אוטומטי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני כחודשיים את הנוטבוק asus eee 1015pem. במפרט באינטרנט נכתב שהמחשב מגיע עם זיכרון מסוג ddr3 בגודל 1 ג'יגה. היום הורדתי תוכנה לבדיקת המערכת וכתוב שיש במחשב זיכרון מסוג ddr2! האם סלוט של ddr3 יכול בכלל לקלוט פיזית כרטיס מדור ישן? קיבלתי את המחשב בקופסה סגורה עם מדבקה מהיבואן, אז אין לי טענות כלפי החנות. בכל מקרה, האם רשום על הכרטיס עצמו את הסוג כדי שאוכל לשלול אולי פגם בתוכנת הבדיקה (speccy) במידה ואצטרך להתנהל מול היבואן ולהתחיל לחפש לו הוכחות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי זה עומס ואולי חום- אבל באמצע העבודה עליו המחשב קורס ונכבה מה יכול להיות הגורם? (שאינו קשור בחומרה עצמה)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה, אולטרא בוק, והוא איטי בטירוף.. הדגם המדוייק בקובץ המצורף. הכל נתקע, ואין בו כלום במחשב הזה מעבר לאופיס (2010) וג'יגה קבצים שלי - מסמכים שונים. אין לי בעיה לפרמט אותו, אבל פעם אחת עשיתי לו דרך ההגדרות של ה-8 אתחול ורענון - לא עזר. מה אפשר לעשות? איך אני יכול לגרום לו להיות טייס - הרי כך הוא צריך להיות, לא??!! תודה רבה לעוזרים.
-
- 31 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
נראה שהשארתי את המחשב בסטנדביי עד לפריקה מלאה וכיבוי פעם אחת יותר מדי (אחרת אין לי הסבר לזה, אמנם הסוללה בת כמה שנים אבל עד לפני שבוע היתה נותנת כמה שעות עבודה). כעת: המחשב אינו נדלק כשהוא על סוללה בלבד. כאשר המחשב כבוי ומחובר למטען נורת הטעינה דולקת. מערכת ההפעלה מדווחת שהסוללה נטענת כביכול אך אחוזי הטעינה נשארים קבוע על 14%. כאשר אני מנתק את המחשב מהמטען מתרחש כיבוי מיידי. ניסיתי לשים את הסוללה בפריזר ללילה ואז לטעון - לא עזר. יש למישהו עצות או שהגיע הזמן לאיביי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש של DELL LATITUDE D830 ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את הBT והWIFI. נכנסתי לתקיה של הBT שנמצאת בכונן של הווינדוס ששם נמצא הדריבר שלו וגם דרכו לא הצלחתי להתקין ולהפעיל את הבלוטוט', התוכנה אומרת לי שאני צריך להפעיל אותו ע''י לחיצה על FN וF2 ניסיתי את זה וזה לא עושה דבר,כנ"ל גם הWIFI. מישהו יכול לעזור לי בפתירת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מדובר במחשב - aspire 5738zg , זה חשוב לי מבחינת אחוזי הסוללה שנותרו, וכן אם זה מעיד על בעיית חומרה כלשהי. [windows 7] תודה מראש דוד.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron mini v10 משהו כזה. בקיצור הרזולוציה הכי גבוהה של המסך לא מספיק גבוהה ויש חלונות שלא ניתן לראות את כל הגודל של החלון. למשל אני מתקין משהו אז יש מצבים שאני לא מצליח לראות את הnext למטה ואני צריך לנחש עם המקשי בחירה ואנטר. יש למישהו פתרון לזה? בעיה נפוצה? תודה מראש. צחי.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה לאחי יש נייד של לבונו מערכת ויסטה, חדש לפני חודש קנה אותו ב3 אלף שקל, את הפירוט של המערכת אני לא ממש יודע, אבל אני יכול לנסות לברר . חברה שלו הייתה בנייד היום והייתה באיימיל ירדה לאכול איתנו אכלנו ופתאום שחזרה המחשב לא פע, המשחב עולה והכול כרגיל מקישים סיסמא בכניסה למערכת כרגיל, ואז רואים עכבר ורקע שחור, השולחן עבודה לא עולה, חשבתי שזה בעיה בעליית הexplorer.exe אבל טעיתי, אבפילו המנהל משימות לא עולה ככה שאי אפשר לעשות כלום. רואים שהמחשב פתאום הואט ונהיה איטי בעלייה שלו, כאילו תקף אותו וירוס או משהו או בעיה בחומרה אני לא בטוח. מצב בטוח לא עוזר גם הוא לא עולה מה שעוד יותר גורם לחשש שזה משהו רציני. אין נקודות שיחזור כדי לעשות שחזור מערכת. נשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב של MSI דגם U100 הקטן הזה.. יש בו XP ..וכל הדרייברים מותקנים בו פיקס... אבל שאני נכנס לרשתות אלחוטיות ועושה חיפוש זה אף פעם לא מוצא.. ויש לידי ראוטר אלחוטי .. *ניסיתי להסיר את החומרה ולהתקין שוב .. לא עזר .. אותה בעיה.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion dv9810us שרכשתי לפני שנתיים וחצי בארה"ב, ניסתי להחליף HD למחשב, מכיוון שHD הראשון נהרס, החלפתי את הHD וניסיתי להריץ את המחשב , המחשב ניסה לעלות (למסך הראשון בהפעלה) וישר נכבה (אחרי הHD שלי נהרס, הרצתי במחשב LINUX דרך USB שהיה לי בבית), אז חשבתי שאולי זה בגלל שהורדתי את הUSB שהוא רגיל לעבוד דרכו, החזרתי אותו והמחשב עלה כרגיל, אז אינו רצה לעלות דרך הHD אלה הטעין את הLINUX שהיה בUSB, שיניתי תהגדרות בBIOS אז זה לא הועיל, העלתי את הLINUX וניסיתי לראות אולי הHD בעייתי, אבל לא. הלינוקס מזהה אותו. ניסיתי להוציא ולהכניס את הסוללה של הBIOS (לאפס את ההגדרות(?)), ולאחר מכן המחשב החליט שהוא מספיק להדלק. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה אפשר להוריד במפרט הזה כדי להוריד אפילו 100 שקל? בלי לגעת בספק [ אלא אם כן יש לכם ספק כח אחר במחיר נמוך יותר מהספק שבחרתי, ועם יכולות שוות פחות או יותר... חשוב שיהיה לו תמיכה במתח לPCI-E .... וחשוב שהוא יהיה מעל 400W ]. תודה מראש לעוזרים :]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP, הדגם שלו הוא: compaq nx9010. כשאני מדליק אותו, הוא עושה לי הרבה צפצופים קצרים, ואח"כ הוא מעלה את הווינדוס ועובד רגיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-