ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשלושה חודשים מחשב נייד, מסוג ASUS דגם K55V. המפרט של המחשב מופיע כאן: https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K55VM/#specifications קראתי קצת ברשת והבנתי שיש למחשב 2 כרטיסי מסך, אחד של INTEL שהמחשב משתמש בו במצב רגיל, ואחד של NVIDIA (דגם 610M). המחשב עושה סוויץ' בעצם מתי שיש צורך בכרטיס המסך השני (לדוגמא משחקים וכו'). תקנו אותי אם אני טועה. אני משתמש בסימולטור נהיגה, אולי חלקכם מכירים וחלקכם פחות LFS. המחשב הכי בסיסי שיש צריך להריץ את הסימולטור על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות וFPS גבוה. כרגע המחשב עובד לפי מצבי רוח, קרה לי מידי פעם שהוא הריץ את LFS על 130 FPS וזה נמשך לכמה דקות, וככה הוא מריץ אותו בקושי על 60 FPS ותמיד צונח למטה. ניסיתי להוריד…
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ברשתו מחשב hp dv6 ומחשב acer במחשב ב-hp החליפו לי במסגרת האחריות זמנו סוללה. הבעיה היתה שהמחשב הפסיק להיטען ובמעבדה אמרו שהסיבה היא הסוללה. לאחרונה אותה תופעה חזרה והמחשב אף נותן התרעה שעליי להחליף את הסוללה. הדבר המוזר הוא שמחשב ה-hp לא נדלק בכלל כשהסוללה בחוץ והוא מחובר ישירות לחשמל לעומת זאת מחשב האייסר נדלק כשהוא מחחובר לחשמל ישירות כשהסוללה בחוץ האם זה אינדקציה לתקלה במחשב ה-hp עצמו ולא רק בסוללה ? אודה על כל עזרה, אם התקלה היא רק בסוללה אקנה חדשה אבל אם התקלה גם במחשב אזרוק אותו, עשה לי מספר פעמים תקלות טחבל על ההשקעה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם... אחרי משהו כמו שנה שלא הייתי בפורום חזרתי.. ולא שמח במיוחד ת'אמת. לפני יומיים בעת עבודה שגרתית עם הנייד שלי ללא חיבור לחשמל, החזרתי אותו להטענה. הכל היה רגיל, הסוללה נטענה. כהצג של ההטענה הראה 100 אחוז קרה משהו מוזר - האור של ההטענה, שהיה כתום ואמור היה להתחלף לירוק רציף, התחלף לירוק, נכבה, התחלף לכתום, נכבה וכך הלאה. זה נראה כאילו הוא לא ידע עם הסוללה מוטענת עד הסוף וניסע להטעין אותה שוב ושוב.. חשוב לציין שהכל עובד ועבד, גם בלי חיבור לחשמל. המצב שתיארתי נמשך ככה כל הזמן. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה החזרתי והדלקתי כאשר המחשב מחובר לחשמל. המצב נמשך... רק לאחר מספר ניסיונות רבים של חיבור והוצאה של כבל ההטענה האור הירוק חזר והראה סוללה מלאה. היום, שוב עבדתי ע…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנייד הזה במשך כ-3 שנים, עד לא מזמן חלה בעיה שכאשר אני מנתק את המטען המחשב כבה באופן מיידי, ולמעשה הסוללה שלו אינה נטענת, לא משנה במשך כמה זמן הוא מחובר למחשב.. ניתן לפתור זאת בצורה כלשהי או שנדרשת סוללה חדשה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO 1015. לפני יומיים הדלקתי את המחשב והופיעה לי הודעה שקיימת בעיה בסוללה ויש צורך להחליף אותה. (מצורפת תמונה) השאלה שלי היא מדוע הופיעה לי ההודעה הזו? אינני זוכר משהו חריג במחשב. כיצד ניתן לטפל בבעיה? יש צורך לקנות סוללה חדשה לנייד? או שניתן להישאר עם הסוללה הנוכחית (עד כה המחשב הנייד לא התכבה או פעל בצורה חריגה). תודה רבה על העזרה והייעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד Acer Aspire 5742-6682 שנקנה לפני קרוב ל-3 שנים. בימים האחרונים החלה להופיע הודעה מטעם מערכת ההפעלה (Windows 7 64bit) בנוסח "שקול להחליף את הסוללה" כאשר לוחצים על האייקון של הסוללה. לפי HWMonitor הבלאי של הסוללה עומד על 62% ולפי BatteryInfoView על 38.2%. לפי האתר של Microsoft ההודעה הזו מופיעה כאשר הקיבולת של הסוללה היא 40% או פחות. האם יש צורך לבצע כיול לסוללה? אם כן, כיצד מבצעים זאת? לחלופין, האם יש להחליף את הסוללה? אם כן, איזו סוללה נדרשת, מה העלות שלה וכיצד מבצעים את ההחלפה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד DELL Inspiron 1545 הוא כבר מחוץ לזמן האחריות. הבעיה שהסוללה כנראה דפוקה או תקולה. ברגע שהמטען לא מחובר אין אפשרות להפעיל את המחשב. ניסיתי להטעין אותו במשך 12 שעות רצוף, וגם אז זה לא הצליח להפעיל את המחשב ללא המטען. כמה עולה תיקון? האם מומלץ לקנות סוללה חדשה? אם כן כמה עולה הסוללה? בקיצור - צריך עזרה
-
- 8 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט והעכבר שלו עושה לי בעיות הוא בוחר לי לפעמים לבד בדברים שאני לא לוחץ עלייעם ניגשתי עם המחשב למור לוי והטכנאי שם אמר לי שזאת בעיה במערכת הפעלה התקנתי ווינדוס אחר ועדיין הבעיה נמצאת אבל היא פחות ממה שהיה ליפני זה אבל היא עדיין קיימת וזה מעצבן אני ישמח לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי... קניתי לא מזמן דיסק קשיח למחשב הנייד שלי לאחר התייעצות אתכם בפורום לאחר חקירות מצאנו את הדיסק הקשיח המתאים הוא הגיע לי היום והרכבתי אותו המחשב מזהה אותו כמו שצריך אבל שאני רוצה לפרמט יש לי בעיה אני מכניס את הדיסק של וינדוס 98 דרך הדוס אני עושה פירמוט ואז אני נכנס להתקנה של הוינדוס התוכנה מריצה את הנתונים מעתיקה קבצים ולאחר משהו כמו 5 דקות תהליך ההתקנה הראשוני מסתיים המחשב מופעל מחדש ואז הוא מראה לי את ההודעה שהוא מראה שאין וינדוס כאילו בכל תהליך ההתקנה שהיה לא הועברו קבצי התקנה לדיסק הקשיח אין לי מושג מה לעשות אני ישמח עם תעזרו לי כמו תמיד לפתור את הבעיה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה יש ברשותי מחשב נייד של dell משום מה מערכת ההפעלה נדפקה. אז פשוט ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש WINDOWS XP אני מפעיל את הדיסק דרך הדוס וכאשר אני רוצה לבצע התקנה מוצגת לי ההודעה הבאה AN ERROR OCCURRED WHILE SETUP WAS WPDATING PARTITION INFORMATION ON: 38155MB DISK 0 AT ID 0 ON BUS 0 ATAPI[MBR]. SETUP CANNOT CONTINUE אם למישהו יש מושג מה זה ולמה זה קורה אני ישמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4000 שבוא מערכת הפעלה מקרטת לגמרי. שאני רוצה להתקין מחדש לאחר פירמוט הדיסק הקשיח.1 ברשותי דיסק התקנה מקורי וסיריאל אך אינני מצליח לבצע BOOT ממנו. הגדרתי בבאיוס לבצע קודם מה-CD אך המחשב אינו מבצע זאת ובאופציות הבחירה ל-BOOT הוא מראה לי רק את הדיסק הקשיח. ברצוני לדעת אם יתכן וצריך להגדיר משהו נוסף בבאיוס או שיתכן ויש בעיה בכונן הדיסקים למרות שהוא עובד וקורא דיסקים. ורציתי לדעת האם אני יכול אולי להעביר את הדיסק הקשיח למחשב נייד אחר של חברה אחרת DELL לבצע התקנה של מערכת ההפעלה באמצאות המחשב השני ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב שלי. או כל רעיון אחר שאינו כולל קנייה של כונן CD חדש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי בעיה בפלאש, נתקעים לי סרטים בצפייה ישירה, משחקים ואפילו פרסומות שרצות. התקנתי כל דבר אפשרי דרייברים קודקים הכל. אני אשמח אם תעזרו לי לפתור תבעיה ללא פירמות המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס ויסטה. משהו קרה למחשב, לא מתחבר לו האנטרנט, דיברתי עם חברת בזק הם ניסו לסדר לי אמרו לי שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא תכתובת של האתרים ולא מקבל אייפי. ניסינו לשחזר הגדרות לא הצלחנו הם אמרו לי שיש רק אפשרות לפרמט תמחשב. כאשר קניתי את המחשב דרך "וואלה שופס" רכשתי גם את הווינדוס, אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המחשב. הבנתי שיש איזה שהיא דרך לפרמט תמחשב בלי דיסק. דרך אגב, ניסיתי לעשות שחזור מערכת של הווינדוס אבל זה נותן לי רק יומים אחורה באותו יום שנהרס המחשב. וזה עדיין לא טוב אשמח אם תעזרו לי לפרמט את המחשב. מקווה להנות ולתרום לפורום הזה מה שאני יכול, במידה וטעיתי וזה לא המקום המתאים, מנהלים אני מצטער מראש ואשמח עם תעביר לי תהודעה לפורום המ…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-