עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב לשימוש כללי מבוסס AMD, ללא מסך וללא ציוד הקפי, עד 2400 ש"ח (רצוי לא לחרוג). אין דרישות רעש, HD של חצי טרה יספיק, 4 גיגה זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה. אני אישית אהבתי את הלוח הזה והייתי רוצה שהוא יכלל במפרט. אני מתכנן לקנות בנוסף לזה מסך ב900 ומשהו ש"ח ומערכת הפעלה WIN 7 home premium ב500 ש"ח, לכן אני מעדיף לא לעבור את מגבלת התקציב של ה2.4K. רק אם זה בשביל רכיב ממש משתלם. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by haimcoen,

* מטרות המחשב? ללימודים וראיית סרטים * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך?HD (אם ב FHD ההפרש קטן אז עדיף) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 2-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מינימום * כונן אופטי? אפשרי לא חובה בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום. לפני כמה זמן (חודשים) ביקשתי כאן מפרט, לא הבנתי אז כלום. מה שאני מבקש עכשיו זה מפרט מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי בכלל (רק הקופסא ומה שיש בפנים)... אפשר לחרוג טיפה מהמחיר (רק טיפה). שזה יכלול הרכבה. חשבתי על לקנות מזיגזאג אז אני מבקש שהמפרט יהיה משם או שיהיה מחנות אמינה וטובה (לא KSP!) אני לא מתכוון לעשות OC בעתיד בכלל, אז אני מבקש חלקים לא לאוברקלוק. אז מה אני צריך? ג'יגה ראם, GT,ו-AMD. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by doryeshua22,

אהלן , מבקש עזרתכם בין שני מפרטים , מדובר בילד בן 8 אוהב משחקים ממוצעים ספיידרמן וכאלה לא דורשים יותר מידי מה דעתכם. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483644 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 556/545 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 296/290 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0614-012TE130x2 - Zeppelin - 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות:…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם! אם אפשר את דעתכם ועזרתם בחוות דעת אחרונה על מפרט שכבר עובר להרכבה שבוע הבא. המחשב לצרכי אנימציה, עריכת וידאו ותמונות (סטודנטית) תקציב: 7000 ש"ח אם הייתם מוסיפים\משנים משהו אני אשמח מאוד לדעת! ₪ 1,300 ₪ 1,300 1 C8700T- PC Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 300 ₪ 300 1 CC-9011132-WW Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black ₪ 122 ₪ 122 1 UCACO-FI11001-C…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם. בעקבות תקלות חוזרות במחשב, נמאס לי ממנו ואני רוצה לשדרג את החלקים החשובים. המחשב מיועד לעריכת תמונות חובבנית+ פוטושופ/לייטרום אולי אוטוקאד, הזרמת סרטים למסך סלוני בכבל HDMI ,אופיס אינטרנט וכו' ולרוב אני עובד עם מס' תוכנות במקביל ועם הרבה חלוניות באינטרנט, יש לי מחשבה על O.C- התקציב עד 5500 ש' +-. הרכבתי 2 מפרטים שונים בלוח אם ומעבד - אשמח להצעות ושיפורים , עדיפות לאסוס. 1. לוח אם X99A II אסוס + מעבד 6800K 15M 6C 1A. לוח אם Z170A אסוס + מעבד 6700K. 2. זיכרון CORSAIR VENGEANCE LPX 2*16GB DDR4 3000MHZ CL15 , - הזיכרון מופיע בדפי נתונים של אסוס ב X99 אך ב Z170 לא מופיע. 3. כרטיס מסך GTX1060 DUAL 6GB GDDR5 אסוס . 4. יש ברשותי …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by talisman,

סה"כ AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN 102.81 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 219.03 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 585.57 ש"ח .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,461.69 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,487.88 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. המחשב מיועד לעבודה משרדית שוטפת, צפיה בסרטים, וכל שאר השימושים הרגילים. אבל עיקר העומס יהיה בעבודות גרפיקה כמו פוטושופ, וחישובים מתמטיים כבדים (בקטסטינג למסחר אוטומטי בשוק ההון). ולכן על המסך להיות איכותי וגדול 24 אינץ ברזולוציה גבוהה. כרטיס מסך לא חשוב בכלל, גם המובנה מספיק (פוטושופ לא מנצל את הליבה הגרפית) 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 מקסימום, ללא אפשרות לחריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב . גרפיקה=פוטושופ, חישובים מתמטיים, סרטים, עבודה משרדית שוטפת. 3. האם יש צורך בציוד היקפי על המחיר לכלול מסך רמקולים ועכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כרטיס מסך. השימושים לא דורשים את זה, אלא אם כן המסך לא יפעל כראוי ברזולוציה מקסימלית, על הכרטיס המובנה. ד…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה לנגן סרטי HD עם המחשב הנייד HP Pavilion dv3-2150 (קישור), כאשר הוא מחובר לטלוויזיית LCD דרך חיבור HDMI. החיבור מוגדר כ-1080p. אני משתמש בגרסה האחרונה של VLC ועדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך באתר של NV. סרטי XVID מנגנים כראוי, אבל סרטים באיכות של 720p או 1080p (קבצי MKV), נתקעים לא מעט, נמרחים על המסך וכו'. גם אם פה ושם יש דקה רצופה שמנוגנת כמו שצריך, בתכל'ס אי אפשר לצפות בסרט. השאלה שלי: 1. האם זה נובע מחומרה חלשה של המחשב הנייד? או שמשהו תוכנתי לא תקין והמחשב הנ"ל אמור להריץ את זה כמו שצריך? 2. אם המחשב חלש מידי, אשמח להמלצה למחשב נייד באותו גודל (מסך 13 אינץ', כדי שיהיה נוח לקחת ללימודים) שיהיה מסוגל לנגן בהצלחה סרטי HD דרך חיבור HDMI. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום אני דיי חדש פה בפורום...אז דבר ראשון שלום לכולכם... עכשיו אני יספר לכם איזה מפרט אני בחרתי....ואם זה משתלם לי מבחינת מחיר ופרטים נוספים פירוט: לוח אם:‏Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire‎ מעבד:‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ כרטיסי מסך:‏X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E‎ אני קונה 2 כרטיסים זיכרונות:‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5‎ כרטיס קול:‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הארד דיסק:‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Seagate עכשיו חשוב לי נורא גם הקטע של הספר כוח וכמה כוח אני יצטרך כדי לעשות SLI בין שניי הכרטיסים אשמח מאוד לתגובות בנושא בתודה מראש : נתנאל

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי חברים אני מעוניין לרכוש מחשב נייח ממש בימים הקרובים. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי עבודה גרפית - תוכנות אדובי כולל אפטר אפקט ובקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד תלת, אז חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק ומהיר. קיבלתי הצעה מ-idigital בסך של 18,500 - מחיר שאני מוכן לשלם כל עוד המחשב באמת מתאים לצרכים שלי… הבעיה שאני לא מבין בזה כלום… ואין לי מושג אם המפרט של המחשב בסדר, והאם זה מחיר סביר?. אשמח לקבל את חוות דעתם על המפרט של המק שקיבלתי מהם… אני שוקל גם לקנות מקבוק פרו 16 אינצ׳+ מסך נוסף ולחבר ביניהם ( אבל לא יודע אם מחשב נייד יהיה חזק מספיק כמו הנייח של אפל... או שלוותר על הרעיון?) זה המפרט של האיימק שקיבלתי מ-idigital מחיר: 18,536 ₪ iMac 27-inch Retina …

13. שלום רב קהילת HWZone, אשמח לקבל את תמיכתם בבניית המפרט הבא שלי (שלישי במספר לאורך העשור האחרון בזכותכם!) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפנים רבים (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, גרפיקה לא מקסימלית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינג'…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by נ,

שלום. אני מעוניינת במחשב נייד לצורך לימודים אבל לצערי הרב אני לא ממש מבינה במחשבים ניידים. כרגע ההתלבטות היא בנוגע לחברה ומשם נמשיך, או שעדיף ישר להתמקד במפרטים ספציפיים? החברות: LENOVO Gigabyte טושיבה MSI תודה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Ghsu1234,

אין ממש העדפות מסוימות. חיבורים רגילים כולל HDMI. עדיפות לנגן דיסקים. הדבר החשוב ביותר בשבילי הוא שהלפטופ יוכל להריץ משחקים ברמה טובה מאד, יחסית למחיר כמובן, ושיהיה מספיק זכרון בכונן ל"גיימר ממוצע"

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by OMRi1712,

אני מעוניין להחליף או לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך את עזרתכם חברים יש לי מחשב מזדקן והייתי רוצה שתייעצו לי בקשר לכמה חלקים שכבר קיימים אצלי יש לי הארד דיסק 2TB וSSD אחד ככה שהפינה הזו די סגורה קירור למעבד יש לי Scythe Katana 3 - אתם יודעים אם הוא מתאים ללוחות האם החדשים של היום? הוא נקנה לפני 4 שנים ~ המארז שיש לי הוא Elite 371 של CoolerMaster - האם יש צורך להחליף אותו או שהוא יתאים לי גם? והדבר האחרון שאני רוצה לשאול לגביו הוא ספק הכוח - 600W +Hec Win. הוא חזק מספיק? אם כל אלה מתאימים לי מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם עם תושבת מתאימה למעבד חדש, מעבד מן הסתם, כרטיס מסך וזכרונות. התקציב הוא 3 אלף ש"ח והוא ישמש בעיקר לגיימינג/ש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. זה המפרט שאני הכנתי: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12380 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11987 כונני SSD: OCZ OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III ML…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by spectra,

שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הכנתי מפרט מחשב ואני צריך את חוות דעתכם עליו. המחשב מיועד לאחי שנשרף לו המחשב השבוע (גם ככה הוא לא היה משהו - פנטיום 3 500 מ"ה) הצרכים העיקריים הם גלישה (1.5) , אופיס פה ושם , העברת תמונות ממצלמה דיגטלית ותוכנות מסרים. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים שמעמיסים על המערכת. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה (אבל ממש קטנה). אין צורך בציוד עיקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים...) ובכוננים (תקליטורים ודיסקטים) בנתיים הרכבתי מפרט בעזרת מדור המפרטים באתר - מה דעתכם?: הכנתי את המפרט בלוג'יק פיסי. בבקשה תגידו מה כדאי לשנות. (-) המארז בא עם ספק? אם כן אז אל תחשיבו את הספק ששמתי. (-) בקשר למארז אני לא בטוח כלכך, איך הוא? (-) האם הספק של המארז יספיק בשביל המערכת? ויש לי עוד שאלה קטנ…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by DRM,

אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלוo, זקוקה למחשב חדש גם לגיימינג וגם לעבודה בסביבות 4K ללא כרטיס גראפי. את כרטיס ה1070 אקנה בעוד כמה זמן בחו"ל בציפייה לירידת מחירים. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה – אופיס, סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש כבד: יומיומי ולאורך כל היום כולל פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – fallou…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by heli8,

*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…

23. שלום, מחפש מחשב נייד למטרות גלישה, אופיס, אולי קצת צפיה בסרטי HD. לא למשחקים/עיבוד תמונה/חיזוי מזג אויר. נקודות חשובות: 1. מיועד למשתמשת מק לשעבר, היא דורשת טאץ' פד שיאפשר לה לעבוד עם שתי אצבעות, או איך שהם לא עובדים על המק. יענו להגדיל/להקטין תמונות עם הטאץ' פד וכל ה-gestures האלה. אני לא בטוח אם יש כזה דבר על מחשב שאינו של מק, ראיתי שלניידים של אייסר של משהו דומה. 2. גודל רצוי באזור ה-13". 14" זה המקסימום. 3. אורך חיי סוללה רצוי כמה שיותר, אבל לא קריטי. 4. משקל - כמה שפחות כמובן אזור 2 קילו. תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק. אין צורך cציוד היקפי - רק צורב. והמפרט צריך להיות מ-ivory תודה מראש. *היה אשכול דומה שלי אבל עכשיו נוסף ביקוש לחנות מסויימת.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by powerhorse,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? "13.3 או 14" נדרש גם מגע (מודע לחיסרון של מבריק) * משקל רצוי? כמה שפחות, רצוי לא לעבור את ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (לא קריטי אבל יכול להיות נחמד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו רצוי גם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי, לא קריטי * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפילו עדיף שלא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע, ומעבד שיספק "שקט" יחסי לשנים הבאות. (i5 זה לא תמיד טוב יותר מ I3? נכון?) ישנה גם עדיפות לHASWELL בגלל חיי סוללה וליבה גרפית מובנית טובה יותר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים