ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב ושלום לכולם אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל: לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל . בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר שצריך להשתנות במפרט עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה ו/א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום. יש פה קישור לשני מחשבים שאני מתלבט לגביהם איזה מהם עדיף.. רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה..מהיר מאוד..אמין וכו.. https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=3848,,3544,3848 מי שיוכל לעזור אשמח מאוד. גם מבחינת החברות איזו מהן עדיפה. יש הבדלים קטנים בין המעבדים האם הם קריטיים? איך זה משפיע? והאם מישהו יודע כמה אורך חיי הסוללה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם כדאי לקנות מחשב נייד עם מעבד AMD אם אני רוצה לחסוך בכסף ולא לוותר על ביצועים? הבנתי גם שכרטיסי המסך שבאים איתם הם מחברת NVIDIA והם יותר טובים מאלו של אינטל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט של מחשב מוכן ואני רוצה לשמוע דעות עליו ואם הוא לא טוב אז מה צריך לשפר כדי שהוא יתאים לתכנות משחקים והורדת סרטים ועריכתם: לוח אם:asrock dual-vista 1066mhz כרטיס קול 7.1 ערוצים כרטיס רשת 100 מעבד אינטל ליבה כפולה p-4 dual- core 3.4ghz 800mhz 64bit 2*2mb רכיב זיכרון 512 ddr-2 667mhz דיסק קשיח 160gb 7200rpm sata כרטיס מסך גרפי לא מובנה gforce 6200tc turbo-cashe 512mb צורב dvd LG מקלדת+עכבר+רמקולים עם מגבר מארז atx עם USBמלפנים מסך דק SAMSONG LCD 740 8MS זהו....
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השוק מתחיל להתמלא במחשבים ניידים המבוססים על מעבדי ה-Core M החדשים של אינטל - ואנחנו עושים לכם סדר ביכולות והמאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, מעצבת גרפית בעיקר לדפוס (אבל גם ל-WEB) צריכה מחשב חזק וחדש לעבודה. עיקר השימוש הוא פוטושופ, INDESIGN, אילוסטרייטור. אין צורך בכלל בתלת מימד או משחקים ולכן הכרטיס הגרפי אינו קריטי. כן חשוב - מסך איכותי מט IPS, לא רועש מדי, עיצוב נורמלי, לא כבד מדי, רזולציה לפחות 1920x1080, אופציות שדרוג זכרון כונן קשיח. איכות בניה טובה. אופציה לאחריות 3 שנים. כרגע הנטיה שלנו לכיוון ה-Lenovo Legion Y530 עם מעבד i7-8750H, זכרון 16GB בסטיק בודד (במחשבה אולי לשדרג ל-32GB בהמשך), כונן קשיח 512GB SSD M2 (גם כאן כנראה להוסיף SSD נוסף לאחסון), מגיע עם GTX1050 שלהבנתי הוא מיותר, המסך הוא מט IPS עם 72% NTSC (למרות שראיתי ביקורת ביוטיוב שדיווח…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מחשב חזק, לתיכנות, עיבודים סטטיסטים כבדים ועיבוד תמונה, ורצוי שיוכל לתמוך באופן מינימאלי בתוכנות תלת כמו Maya (שימוש מזדמן ולא מקצועי). חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה ממושכת, לא חובה מסך גדול, כי לעבודה גרפית, תלת ועיבוד תמונה מתכוונת לחבר אותו למסך חיצוני. מבחינת הניידות, רצוי שיהיה נוח לצאת איתו מדי פעם, אבל לא מתכוונת לקחת אותו איתי כל הזמן. עברתי על סקירות ומפרטים והגעתי לדגמים הבאים, כולם I7, כרטיסי מסך 1GB, רזולוצית מסך 1366x768, מחיר כ 900-1000$ בארה"ב. האחריות על כולם בארה"ב היא לשנה אחת, לחלקם יש אפשרות להאריך את האחריות. לא ברור לי למה מתוכם (אם בכלל) אוכל לקבל אחריות באר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 15.6 מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל מהרגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך רלוונטי מכיוון שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, שתהיה סוללה נורמלית אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI בשביל להתחבר למסך טלוויזיה של סמסונג, HDMI וכו'. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לגמרי SSD. רצוי לפחות 128 ג'יגה, אני לא מתכוון לשמור על המחשב עצמו קבצים גדולים כמו הורדות כי יש לי הארד דיסק חיצוני גדול. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחרי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להכין לי מפרט בבקשה.? זה חשוב לי מאוד ואני צריך את זה דחוף..!!! אני רוצה שהמעבד לא יהיה של אינטל אלא של : amd המחשב מיועד בעקרוני להכל אבל יותר למשחקים וסרטים. תקציב: 5000 תודה ;D
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, בעקבות כמה תקלות ובעיות עם לוח האם והמעבד שלי, החלטתי לשדרג ולהחליף את הלוח אם, מעבד וזיכרון. זהו צריך להיות מחשב סלוני חזק במיוחד, התומך בVR ובGaming 4K. כרגע מה שיש - מארז, נשאר, Silverstone LC10, נכנס בו לוח ATX רגיל אך מאוורר אפשרי רק אחד מאד נמוך לוח אם: P87Z770V LX + מעבד I7 3770K + זכרון 2x8gb 2400mhz DDR3 צריך הרבה USB אך לא צריך HDMI או סאונד אכותי על הבורד כיוון שיש לי כרטיס מסך 980TI וכרטיס סאונד Asus Essense STX II חשבתי על הכיוון הבא: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray - 1 לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170 זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8G…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק למפרט משחקים תקציב 2500, לנצל הכל אפשרות 200 שח חריגה . על המפרט לכלול מסך אין צורך ב:צורב,מקלדת,עכבר,רמקולים,מערכת הפעלה מיועד למשחקים כמו nfs ו gta (מין הסתם לא החדשים ביותר...) ומשחקי רשת כמו cs בגלל התקציב השקט לא רלוונטי כנראה... יש לשמור על אפשרות שידרוג בעתיד,לא מתמצא בo c מחנות אמינה בלבד באזור המרכז (ת"א ר"ג הרצליה ב"ב בצפון ועד רחובות בדרום) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* תקציב? 4000-3000 עם אפשרות חריגה קטנה אם השדרוג ממש מצדיק את התוספת במחיר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים hd ובחיבור למסך חיצוני * גודל המסך - 13-13.3 אין חשיבות למבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי עד 1.7 שהיה נוח להתנייד איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי בעיקר בעקבות שימוש מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA בנוסף ל-HDMI - אבל לא קריטי * Bluetooth? רצוי אך לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן - רצוי כונן מעל 500gb או כונן קטן יותר ssd * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך רצוי שתהיה לתקופה של 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: * מטרות המחשב? במחשב מיועד עבור הבן שלי שעדיין בביה"ס. בעיקר office, אינטרנט וצפייה בסרטים. אין צפי למשחקים כרגע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על "14 עדיף מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? מאחר ויש כבר נייד אחד ("15.6 ASUS 550JK) בבית שמחליף מחשב נייח, מעדיף שהמחשב הנ"ל יאפשר בכל זאת איזו ניידות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל נראה לי שבכל מקרה יש לכולם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שהמחשב יהיה מהיר ולכן א…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות HTPC שיתחבר לLCD של LG ומגבר של Denon. כרגע בניתי מפרט כולל כל מה שאני חושב שאני צריך, עם התייחסות להמלצות במפרטים מומלצים כאן, ועוד כל מיני בדיקות שעשיתי. בגדול זה כל מה שאני מתכנן לקנות: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 - מחיר: 425 לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDMI AMD 780G AM2 Plus -מחיר: 440 זכרון: Samsung 2GB DDR2 800Mhz CL5 Original X2 -מחיר: 230 הארדיסק: Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS -מחיר 590 מארז+ספק: ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt -מחיר 555 צורב DVD: Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem - מחיר: 149 מקלדת+עכבר (אלחוטים, ישמשו רק פעם ב.. אם נצטרך לשנות משהו...)י: …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קטגורית מוצר שם מוצר מחיר דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 976 לוח אם : ABIT IL9 PRO ¤ 447 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 591 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1730 מארז : COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 230 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4777
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים! צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה]. בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה. . מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. בעקבות תקלות חוזרות במחשב, נמאס לי ממנו ואני רוצה לשדרג את החלקים החשובים. המחשב מיועד לעריכת תמונות חובבנית+ פוטושופ/לייטרום אולי אוטוקאד, הזרמת סרטים למסך סלוני בכבל HDMI ,אופיס אינטרנט וכו' ולרוב אני עובד עם מס' תוכנות במקביל ועם הרבה חלוניות באינטרנט, יש לי מחשבה על O.C- התקציב עד 5500 ש' +-. הרכבתי 2 מפרטים שונים בלוח אם ומעבד - אשמח להצעות ושיפורים , עדיפות לאסוס. 1. לוח אם X99A II אסוס + מעבד 6800K 15M 6C 1A. לוח אם Z170A אסוס + מעבד 6700K. 2. זיכרון CORSAIR VENGEANCE LPX 2*16GB DDR4 3000MHZ CL15 , - הזיכרון מופיע בדפי נתונים של אסוס ב X99 אך ב Z170 לא מופיע. 3. כרטיס מסך GTX1060 DUAL 6GB GDDR5 אסוס . 4. יש ברשותי …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי (אבל משחקים לא חשוב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-