עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alonq1,

מעבד: E5450 XEON מותאם לתושבת 775 (מעבד זהה ל Q9650) לוח: INTEL DP43TF זכרון : 4 כרטיסים של 2 גיגה כל אחד ,DDR3 ,מהירות 1333 . סה"כ 8 גיגה RAM כרטיס מסך : GTS250 של LEADTEK עם 512MB צורב: DVD של LG ,חיבור SATA דיסק : 250GB, טושיבה קרור סטוק למעבד ספק : 500W REAL של EZCOOL מארז :מיד טאואר לא ממותג אבל כחדש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני hd, גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, אולי gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

3. שלום אני מעוניין במחשב חדש, התקציב הוא 3,500 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. כבר למעלה משנתיים שלא שיחקתי בכלום, ובעבר דווקא הייתי גיימר כבד, ואני רוצה לחזור לזה היום, כבר לא צריך לקנות מחשב ב6000 ש''ח כדי להריץ את המשחקים הכי חדשים, אפשר להסתפק ב3,500, לא? בכל מקרה, חשוב לי שיהיה 4 GB זיכרון, טמפרטורות נמוכות ושקט ברמה 9. לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. CPU : AMD Athlon 64 3400+ CPU BOX 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System 1 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 Cooling / Modding : Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9800XT 256MB DDR DVI Retail Video Card 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום.אני טס לארה"ב בספטמבר ואני רוצה לקנות שם כמה רכיבים למחשב חדש. אני אקנה שם כל רכיב שיצא לי משתלם מהמפרט שתרכיבו לי, ושנכנס לי בתיק 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני קונה בארה"ב אז זה יצא לי יותר זול (לא הייתי מוציא 8 ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 זה לכשעצמו חריגה :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by st4ck,

אני רוצה לקנות מחשב ובניתי באתר של אייבורי מחשב שאני מעוניין לקנות ורציתי לדעת עם שווה לקנות כזה הוא מה צריך להוסיף : https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5c2fe7969099f5c2fe796909a1 אשמח עם תגיבו

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות לפטופ בתקציב של כ4500 ש"ח . אני בעיקר מתלבט בין השלושה האלה: אחד של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113 שני של DELL INSPIRE 5010 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10937 שלישי THINKPAD Edge 15 של לנובו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11130 חשוב לי בעיקר: - איכות בנייה וחומרים - מקלדת נוחה - מסך איכותי - כרטיס מסך טוב שיצליח להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות (סביר =הגדרות MED). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by netanelw,

מחפש מחשב נייד לאמא שלי - כלומר שימושיים בסיסיים ביותר: אינטרנט, יוטיוב ופה ושם שימושים משרדיים. * מטרות המחשב? אינטרנט, יוטיוב ושימושים משרדיים. * גודל המסך? 15", עדיף מט. לא צריך מסך מגע. * רזולוציית המסך? 1920*1080. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל גם לא 3.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שישרוד זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחיבור מסך חיצוני.. * כונן אופטי? קשה.. קשה.. כנראה שעדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שורד יפה עם אסוס (N550), אבל אשמח לעוד הצעות. כנראה שרוב השימוש שלו יהיה בבית ככה שלא צריך בהכרח משהו דק/קל קיצוני. תקציב כאמור: סביב 3000 מחוץ לאילת (המחשב ייקנה באילת סב…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הכנתי הצעה מ- PCHARDWARE CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [640 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [508 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - [600 NIS] Video Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - [560 NIS] Case : Tsunami Virgo Blue 350W P4 Case - [229 NIS] Service : Computer Assembly - [160 NIS] NIS : ¤ 2814 Each Payment : ¤ 739 Payments: 4 Payments Fee : ¤ 141 Delivery : ¤ 0.00 Total Price : ¤ 2955 בקיצור יש ריבית על תשלומים אני יודע אבל אני חייב תשלומים אני רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה צפייה בסרטים ומשחקים בסיסיים כמו Hearthstone א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים בסיסיים ולא עתירי גרפיקה בצורה חלקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eliXir,

קטגורית מוצר שם מוצר מחיר דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 976 לוח אם : ABIT IL9 PRO ¤ 447 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 591 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1730 מארז : COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 230 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4777

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ltzik,

אז המפרט בשביל הרצת משחקים כמו BF4 וכל המשחקים החדשים בהגדרות הכי גבוהות על 1080P. התקציב: 6000+- אפשר לעלות אם ממש כדאי. אשמח לחוות דעת\שינויים וכו'. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪562 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by David Borohov,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. אני צריך המלצה בין שני מפרטים שהרכבתי איזה משניהם עדיף (אחד את'לון 64 ואחד אינטל) 8) המפרט הזה: מעבדי אינטל ? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1090 לוחות אם למעבדי אינטל ? ABIT AI-7 μGuru 680 זכרונות ? DDR 400 256MB Samsung 2 280 כרטיסי מסך? ATI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1750 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 כוננים- ??1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 50 צורבים? Combo SONY 48 x 24 x 48 + DVDx16 310 מארזים? …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by bigkatan,

אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות שרטוט CAD כגון Solid works, Autodesk Inventor * גודל המסך? 1 5.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? עד 2.5 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 6 GB, לפחות GB 500 hard disk * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר לחרוג במעט אם זה מצדיק זאת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי אופיס, סדרות בנטפליקס, אני נרשם ללימודי הנדסה אז יכול להיות שימוש ב matlab (אמנם לא בקרוב כנראה), פוטושופ חובבני\עריכת סרטונים חובבנית (סוני וגאס). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף לי שיהיה יחסית שקט אם כי לא קריטי ממש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by aarrek,

מארז HEC 6A19B שחור No PSU ספק כח HEC 500TD 500W לוח אם אינטל P35DPM DragontailPeak מעבד אינטל Core 2 Duo E8400 3.0Ghz FSB1333 זיכרון DDR 2 1024MB 800Mhz Kingston סה"כ 2GB דיסק קשיח Hitachi 250GB 8M SATA 2 צורב DVD +/- RW DL AD-7200S NEC Sata שחור כרטיס מסך Zotac Geforce 8600GT 512M DDR2 PCI-e מקלדת סטנדרטית עברית אנגלית PS2 עכבר אופטי סטנדרטי בחיבור PS2 מסך Samsung "22 Wide 226BW המפרט כרגע הינו ב- 4.5K ואני מעוניין לשנות ולשפר , מה מומלץ ? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Asafalfa,

היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים