ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 1700 ו512SDRAM. אני רוצה להחליף את הלוח כדי לשים DDRAM ואולי גם בדרך לשים מעבד חדש(צריך להחליף גם ספק?). לא מתכנן OC. אני רוצה לוח אם עם כמה שפחות פ'צרים אם אין לוחות אם טובים בלי פ'יצרים בכלל. יש לי ספק 300W. התקציב הוא 2200, גמיש. הציעו לי מפרט אינטל כזה: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800S Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, DDR400, S-ATA, 5.1 Sound, Wi-Fi slot, LAN, USB 2.0) [ ¤ 548.59 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 652.32 ] 1 Subtotal : ¤ 2316.70 וAMD כזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12[ ¤ 1457.03 ] 1 Motherboards for…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לקנות לפ טופ ב6000 גג 6500 אם זה ממש שווה... רצוי שיהיה פנטיום 4 עם אינפרא עם פיירוויר עם כרטיס רשת עם USB 15 אינץ' אז מצאתי משו ממש אחלה ב6500 http://buy4less.co.il/product.asp?f=42 אבל האם זה באמת שווה???
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה התקציב שאני רוצה להשקיע נע מ 4,500 ובמקרה הכי גרוע עד 5,000 שאני מעדיף לא להגיע למחיר הזה בכל זאת אני חייל המפרט שאני צריך לא כולל: כרטיס קול,סידירום כלשהו או רמקולים אני שוקל להשקיע מפרט כזה: כרטיס מסך: 6800GS של GYGABYTE שעולה 1290 דיסק קשיח: 80GB SATA2 7200RPM השאלה היא איזה חברה? זיכרון פנימי: 1GB DDR2 אני חושב שעדיף של KINGSTON מארז: אולי Gsmart ET-7 500W Black ? עכשיו השאלה היא מה עדיף מעבד ולוח של Intel או Amd? אני רוצה מעבד בסביבות ה 3.0Ghz 64 Bit הamd יותר זול ובגלל זה אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6800GS אבל אם אני הולך על אינטל הוא יותר יקר אז אולי אני יתפשר על כרטיס מסך X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E של powercolor בקשר למעבד ולוח של אינטל חשבתי על: מעבד: P4 3.0…
-
- 41 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הכותרת בעצם אומרת הכל: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג ברזולוציה של 1920X1200 בצורה הכי טובה שאני יכול, אני זונת גראפיקה וביצועים אבל לצערי התקציב לא בשמיים, אני צריך מפרט חזק עד כ5,000 ש"ח לגיימינג! אבל אני קונה מחשב From Scratch, לא כולל מסך, אני צריך קייס, קירור, וכל העסק חדש! אני גם אשמח אם תוכלו להגיד לי ביחד עם המפרט עד כמה הוא יהיה אפקטיבי מבחינת הרצת משחקים חדשים (עם התייחסות לכבדים מביניהם) וכמה זמן לדעתכם זה יחזיק, כמו כן אופציות שדרוג בעתיד. צריך לכסות את התחת שלי תודה רבה! לב.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box+Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler BUNDLE 1430 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 675 ¤ 2 SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM 640 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 2220 ¤ 1 LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black 310 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 VIEWSONIC VP930 2400 ¤ 1 Microsoft® Wireless Optical Desktop Comfort 4000 Edition 440 ¤ 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade 235 ¤ 1 LOGITECH X-230 370 ¤ 1 סה"כ 11170. נגיד שאני לא לוקח את ה"NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler אני לא מ…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך ספק כוח טוב וזול.... מהחנות STARTPC בינתיים הלכתי על הבנדל Ippon BULLET (3x120mm) + FSP Hyper 600W 85 אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק טוב הנה המפרט שאני צריך התאמה אליו : מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 929 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 299 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 159 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 229 ₪ - SSD SanDisk Z400 128G SATA III דיסק קשיח: 239 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years W…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:call of duty 7,6 batllefield3 bulletstorm וכלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מחשב נייד מעוניין גם במסך אבקש בפורום ציוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , עריכה גרפית קלה (קצת פוטושופ וכו'..) * גודל המסך? 13-14, אם יש מסך מגע מט זה יהיה מעניין. * רזולוציית המסך? פחות משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך יותר טוב, עדיף מתחת ל 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, יספיקו 128 ג'יגות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אם קונים מחו"ל אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כבר היינו סגורים על ה Dell Vostro 5470 VM-RD33-7283 אבל.. א…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1 איך המפרט ביחס למחיר? 2 שווה לחכות עד הבלאק פריידי או שבדרך כלל אין מבצעים על חומרה? מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 לוח אם: 598 ₪ - Gigabyte Z370 HD3 Coffe Lake S1151 זכרון: 673 ₪ - * במבצע * - 16G (2x8G) G.Skill RipJaws V DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2350 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 8G RGB + BackPlate EX OC דיסק קשיח: 231 ₪ - SSD Toshiba-OCZ TL100 120GB 2.5 דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 467 ₪ - Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass RGB Black ספק כוח: 357 ₪ - ANTEC 650W EA650G PRO 80+ GOLD Modular תוכנה: 379 ₪ - Windows 10 64 bit English OEM מחיר סופי: למ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ראיתי במחשבים מומלצים שיש מחשבים נפרדים לאוטוקאד ואחרים לגיימינג. לדוגמא המפרט הזה לאוטוקאד https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 יש לו זכרון 16 ג'יגה DDR4 ללא כרטיס מסך חיצוני לעומת המפרט הזה לגיימינג https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 שבא עם 8 ג'יגה וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 אני מחפש מחשב המשלב גיימינג עם עריכה באוטוקאד בתקציב של כ5000-4000 ש"ח. בנוסף אני רוצה גם נפח אחסון של 3 טרה לפחות ויותר אם אפשר בתקציב אם אפשר גם להתאים מסך מחשב ומדפסת משולבת עם פקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה אם אפשר לחסוף אד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב נייד והיחיד שמצאתי הוא של אסייר ואני לא ממש מכיר אותם אז אם מישו יוכל לתת לי דעה עליו ועלייהם בכלליות זה יהיה ממש אחלה... (בחרתי בו כי הוא היחיד שיש בו הכל- זיכררון מהיר מעבד מצויין ואחלה כרטיס מסך)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לקראת קנייה של מחשב חדש, הצרכים של מהמחשב הם: עבודה ברובה בעומס (הרבה תוכנות שפועלות ביחד והרבה פעולות בזמן קצר) צריך שתיהיה לו את היכולת לעבוד חלק לכל אורך זמן העבודה. משחקים - מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק עכשיו. תוכונות כבודות - פוטושופ למיניהם... סרטים - מעוניין לראות בו סירטי HD. מצורף המפרט שהרכבתי בעצמי למחשב, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא יעמוד בכל הדרישות? האם הכרטיס מסך שלו טוב? אני לא ממש סגור על זה. Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333M…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע שעבר הזמנתי מ-KSP מחשב נייד, Dell Vostro 2521, הגעתי לקחת אותו וקניתי גם Samsung 840 ssd, כבר שפתחתי את הקופסה (בחנות), שמתי לב שהיא נארזה מחדש, המטען והכבל קומקום היו פתוחים ולא באריזה, המחשב אמור להגיע עם Ubuntu ובפועל נדלק עם Windows7 (מסך הפעלה ראשונית) כששאלתי את הטכנאי למה זה הוא אמר שזה בסדר. כבר בחנות רציתי להחליף את ה-HD ב-SSD, כשפתחתי את הברגים שמתי לב שאחד מהם עקום ויותר גרוע מזה, שמתי לב שיש סימנים של ניסיון לפתיחה עם מברג בחלק האחורי של המחשב, איפה שממוקמים ה-HD, זכרון וסוללה. הייתי לחוץ בזמן אז לקחתי את המחשב לבית כדי לטפל בזה אח"כ. בבית פתחתי את החלק האחורי, בדקתי ב-Manual איך אמורים לפתוח אותו (רמז: ממש לא איפה שנמצאים סימני הפתיחה עם המברג), החל…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר ראשון מדעי המחשב, גיימינג קל (אולי גם שימוש בוירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא כבדים מדי לרוב פיפא או NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 נראלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שאתם בטח שמים לב, גם אני חדש פה.. =) בכל אופן, אני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות האחרונות, ואני נורא מבולבל מכל האפשרויות שמציעים לי לקנות.. קודם כל אני אציג לכם את המפרט (לא מפרט מלא, אין לי צורך במסך וכו') מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II כרטיס מסך GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? (GV-NX66T128D) או אולי Sapphire (ATI) ?X700 PCI-E 512MB TV, DVI (RETAIL) 2 זכרונות 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 הרד דיסק - ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ועכשיו לשאלות: לגבי המעבד, כמה פינים עדיף? 939 או 754? מה לגבי ה Venice Core האלה? מה זה אומר? ואיך המעבד בכלליות?? לגבי הלוח אם, קודם כל, אני טיפוס מהדור היש…
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-