עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח עומרי
    Started by אורח עומרי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Ben in Black,

אני קונה מחשב חדש... רציתי לדעת מה כדי לקנות ... איזה מחשב בכי מתאים למשחקים אני רוצה מחשב ממש ממש טוב רק חבל שאני לא מבין כל כך אמממ התקציב הוא 3000-4000 שקל בערך בלי מסך תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אשמח לקבל עזרה והמלצות לנייד חזק במיוחד מערכת הפעלה לא חשובה לי זכרון אני מחפש לפחות 4GB כונן קשיח שיהיה מינימום 320GB כרטיס מסך עצמאי בנפח גדול 512-1GB אם יש למישהוא DELL XPS 16.? שיכול להגיד איך הם? רמת גימור? ביצועים? או SONY VAIO סליחה שחפרתי מצאתי את זה אם מישהוא מכיר יודע אם הוא טוב? http://www.trg.co.il/pl_product~40500~39~0.htm

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Liorking,

אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מעבד: Intel Q9400 לוח אם: Intel BLKDG35EC כרטיס מסך: Gigabyte GV-N98XPZL-1GHR Retail GF 9800GTX+ מסך: Samson 953BW כונן קשיח: Segate Barracuda 500GB Sata2 מארז: Antec NSK658 WITH 430W PSU צורב: LG GSA GH20NS10 זיכרון: Kingston 2GB 800HZ X2 מקלדת ועכבר: פשוטים של מיקרוסופט אז, מה אתם אומרים? לדעתי היה אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב בסכום הזה, אבל בתור מחשב לגיימינג, עבדו עליו או לא?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה לצרכי גיימינג (והפרדתי לשרשור נפרד גם מחשב נוסף לצרכים משרדיים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 5700 ש"ח (גמיש - מחפש sweet-spot של יחס עלות תועלת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עיבוד תמונה ווידאו בסיסיים, ומשרדי כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המפרט זה : מעבד : Q6600 8 MB לוח אם INTEL BLKDG35EX-G35 EVACOVE G-35 1333MHZ זיכרון 2048 1066 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך FX9500 1024 DVI HDTV fryhx euk ןמאקך ALC888S כרטיס רשת 1000/100/10 82566DC גיגבייט דיסק קשיח 750 GB סאטה 2 32 מגה צורב DVD X20 המחיר זה 2499 השאלה היא כזאתי : 1. האם המחיר מתאים למחשב והאם המחשב מספיק לגיימר ממוצע שרוצה להריץ משחקים חדשים 2. בקשר לגיימר האם זה יריץ את קרייסיס 2 החדש ? 3. אם המחיר לא מתאים או המחיר לא מתאים אם אפשר להתאים לי מחשב במחיר הזה מהאתר www.zed.co.il

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. AMD.... לוחאם טוב חשוב, ו512 זיכרון. (לחבר)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום רב, אשמח שתציצו במפרט הנ"ל: מה התקציב המקסימאלי?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לקודי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא (עד 1500 עם מקלדת עכבר ומערכת הפעלה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10/win 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by igal_nazar,

מישהו מוכן בבקשה לתת הסבר קצר מה זה LED? תודה מראש יגאל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by slider,

טוב, את המפרט הבא אני מזמין כנראה בימים הקרובים, המחשב נועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים. והוא לא כולל מסך(שיש לי) וכרטיס מסך שאני אקנה כשיהיה לי יותר כסף. אז הנה - CPU: AXP 1700+ TBRED-B - 419 HSF: Volcano 7+ with Nanotherm 2 - 120+ 40 Mobo: Epox 8RDA- 690 Memory: 2 X 256MB Micron DDR333- 2X270 H.D.: WD 80GB 8Mb buffer- 697 310 - CDRW: Samsung 48X24X48 Case: Simbadda C650L-SG 400W - 227 Modem: Conexant - 60 Keyboard - 30 Mouse - 30 Speakers - 30 סה"כ : בערך 3200 ש"ח. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Ariels27,

זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני hd( מחשב לסלון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf gtav combat csgo וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 23טינץ 1920X1080 (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5-7 הוא יהיה בסלון ככה שחשוב שיהיה די שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yossibi12,

מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, כמו כן קיבלתי הצעה למחשב Toshiba Satellite S55T-B5233 מארה"ב ואשמח לקבל חוות דעת. http://www.notebookocean.com/toshiba-satellite-s55t-b5233-specs/ קיבלתי הצעת מחיר של 3100 ש"ח בערך, אני יודע שאין ssd ואני בהחלט מתכוון להוסיף, השאלה היא האם המחיר של המחשב + כונן ssd משתלם או שיש כבר דגם אחר שכבר בא עם ssd ועדיף ללכת עליו? * מטרות המחשב? מחשב לשימוש כללי (אינטרנט אופיס וכו') ואולי גיימינג ממוצע ולא כבד, הכי חשוב שיהיה מחשב ש"יחזיק" לאורך זמן ושלא אצטרך להחליף עוד שנה שנתיים. * גודל המסך? 15.6 ממש לא חשוב טאצ' או לא. * רזולוציית המסך? 1920x1080 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤462 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤793 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤419 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤329 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤586 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1052 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤186 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4882 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שוו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מחפש בשביל חבר שלי מחשב ב7000 לא! לOC רק משחקים ואינטרנט מבוסס אינטל והוא רוצה RADEON 9500 וצורב. מסך לא יקר כי הוא מנסה לחסוך בכל פינה אפשרית. בתודה רבה מראש פני.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Terayon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by FlashJump,

מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500. בעיקרון רצוי פחות במקרה שהמחשב עונה על הדרישות שציינתי וכמובן אפשר לחרוג אם לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול ראשוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

22. היי אני צריך מפרט ב-3K לאינטרנט הורדות וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך אין בעיה שיהיה מבוסס AMD תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by andrei21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פתוח בגבול הטעם הטוב, יש להתייחס ליחס עלות תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקי וסרטי תלת מימד , אופציה לVR בהמשך, סרטי 4K , טורנטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת רצוי אל חוטיים, אני מבין שעדיף חוטי למשחקים, אבל האם אפשר להסתדר בלי חוטים ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן ברמה ההבסיסית עם תוכנת הלוח אם כנראה 7. הא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Joli,

טוב אז החלטתי לקנות נטבוק הצרכים: בתכלס יש לי מחשב נייח חזק בבית, אז הצרכים הם בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטים/סדרות... דברים חשובים: * הדבר הכי חשוב זה בטריה חזקה, שתחזיק הרבה זמן (עד כמה שאפשר) * מסך טוב לסרטים (ולא להמליץ על הניידים עם מסכים יותר גדולים בבקשה) * מצלמת אינטרנט * בלוטוס מובנה * ואם זה לא מיותר לציין אז wireless * חנות מומלצת KSP ועוד דבר, שמעתי פעם שהחוק בקנית נטבוק זה לקנות את הכי זול שאתה מוצא כי כולם הם כמעט אותו הדבר חוץ מדברים קטנים שההפרש של הכסף לא שווה אותם.. עד כמה זה נכון?? מקווה שהבאתי את כל הפרטים הנחוצים, במידה וצריך עוד תגידו ואני יוסיף תודה ענקית... עריכה: אז בדקתי כמה סוגים אשמח אם תגידו לי איזה מהם יותר טוב,ומה ההבדל בינהם.. 1…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי בסיסי(אינטרנט, אופיס וכו') + עריכה גרפית ברמה בסיבית בפוטושופ(דו מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? - עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים