ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצורך יישומי אופיס / אינטרנט / תכנות - (ללא משחקים) במה מתבטאים ההבדלים בין מעבדים אלה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם ! ראיתי פה כמה וכמה מפרטים של מחשבים חלקם לגיימינג חלקם לעריכות וידאו , אני צריך מחשב עם דגש על ביצועים RAM ומעבד חזק , אם אפשרי להכניס גם כרטיס מסך טוב בשארית התקציב זה יהיה מבורך אבל שלא יעבור על חשבון הביצועים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן. ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר. האם המטען הזה מקורי ? האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה? איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ? המטען נימצא בקישור הנ"ל http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פה 2 מפרטים מה ההבדלים(מה איכותי יותר,אמין,מהיר וכו')? כל זה ב-3500 ש"ח: 522.00 ש"ח 182 Gigabyte GA-8SG667 163.00 ש"ח 243 מארז ATX P4 MAGNETICS 663.00 ש"ח 100 ATI GV-R9000 PRO II 559.00 ש"ח 145 זיכרון RDR 256MB 62.00 ש"ח 15 כונן 1.44 TEAC 62.00 ש"ח 22 56K כרטיס מודם 668.00 ש"ח 159 MAXTOR 80GB 7200 668.00 ש"ח 175 AMD ATHLON XP 2000 כל זה ב-3800: Asus A7V333 VIA KT333 Chipset Motherboard (5.1 Sound, ATA133 AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD RDRAM 256MB PC1066 32bit Samsung Original Memory CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail V…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מחשב נייח חדש אך אני שוקל לקנות לפטופ במקום (גם ככה עוד כמה חודשים אני אתחיל ללמוד ואצטרך לפטופ). אני מעוניין להשתמש בלפטופ לצורכי צפייה בסרטים, שימוש באופיס וכו', אבל גם לצורכי משחקים. (לצורך העניין משחקים חדשים וכבדים, נניח כמו Arkham Knight או The Witcher 3, ובהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר) התקציב כרגע הוא 5000 שקל אבל אני מוכן לחרוג אם הדבר הוא משמעותי. האם זהו תקציב ריאלי? אשמח אם תכוונו אותי בנושא כי אני לחלוטין בור בנושא לפטופים. כמו כן יש לי שאלות: האם זה אפשרי לחבר ללפטופ מסך רגיל של מחשב ולהשתמש בו לצפייה? האם ניתן לעשות זאת בעת משחק ולשחק בהגדרות גבוהות בלי ירידה משמעותית בFPS? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצעות לשיפור / הוזלה יתקבלו בברכה , תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי =] זהו המפרט הסופי, רק קופסא בלי ציוד הקפי, עד 7300 שקל. Processor: AMD Athlon 64 3200+ (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail Burner: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC לגבי מארז וספק, אני יכול להשיג רק טרמלטייק ... זכרון--> יש לי אחד בידיוק פה אז יש 1024 תיקונים שידרוגים וכול דבר דומה יתקבלו בברכה בתודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים, התקציב הוא בין 3.5 ל5K , מעדיף באזור ה 4000 אלא אם יש הבדל קריטי במה שאפשר להשיג ביותר.. יש לי מסך 19, ואני צריך רק מחשב בתקציב, יש לי מקלדת עכבר והכל אני אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת על הדברים שיש היום , כי כרגע אין לי מושג תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ואם אפשר לחסוך ולעמוד בסטנדרטים גם אפשרות .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים -סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מזמין את זה >http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G246…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש״ח, ניתן לחרוג ב-500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר RPGs ו-Action), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים קיימים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיפעל בשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה מיוחדת, אורות יהיה נח…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188295 !!! מפרט: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח טוב הזמנתי את המחשב מפלונטר ביום חמישי והיום הוא הגיע. הנה תהליך ההרכבה: קודם כמה תמונות של החלקים: המארז פתוח: התהליך: דבר ראשון החלפתי את הפאנל I/O של המארז לזה שהגיע עם הלוח אם. הנה שניהם: ברגע זה נזכרתי שאסור להרכיב מחשב על שטיח מכיוון שיש אפשרות לחשמל סטטי הרסני ולכן עברתי לחדר שלי פעם ראשונה שאני מרכיב מארז מסוג "…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22961614&af=2054 אני מניח שימכר בסביבות ה-3000 ש"ח. אני עדיין מחפש מחליף ל-ASUS R2H המזדקן שלי - טאבלט קטן, קל ודק ככל האפשר שמריץ WINDOWS מלא, מסוגל להציג 720P ועם יציאה נורמאלית למקרן. האם ה-W500 יעמוד במשימה? חשבתי על ה-SLATE המפלצתי אבל הוא אוברקיל לשימושים שלי ועדיין מעט גדול וכבד לטעמי (אם כי המפרט שלו מדהים ויתכן שמצדיק זאת).
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לבנות מכשיר הקלטה לטלוויזיה כמו TIVO, yesmax או hot magic ?? אני כותב מה שאני בטוח שצריך, אם יש עוד משהו שצריך אז תגידו לי. שני כוננים קשיחים של 160 GB במערך raid0 מארז MID כמה שפחות רועש תמליצו לי (שום מילה על טרנספורמר) עם איזה דלת יפה (הוא צריך לעשות רושם בסלון) כרטיס טלוויזיה עם שלט ושיחובר אליו הממיר והשידור יצא מהכרטיס לטלוויזיה (תמליצו) מעבד Athlon 3000+ 939pin venis לוח אם 939pin רגיל ובלי מאווררים מיותרים (חוץ משל הNB שאני אחליף לו לקירור פאסיבי של זלמן) סוניק טאוור למעבד בלי מאווררים עליו. כרטיס מסך אני צריך? כי אני אצפה במחשב דרך הטלוויזיה. זכרונות 256+256. תזכירו לי מה עוד אני צריך.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בהודעה בפורום גרפיקה בנוגע לכרטיסי המסך, המחשב שלי כבר בן 4 , הוא ישן וזקן ובקושי מצליח להחזיק משחקים על איכות נמוכה.. המאיץ הגרפי עובד על AGPX4 מעבד 1.8 של אינטל ולוח אם בשם סבא מאריביל 2 . המטרה שלי היא לבצע קניה רצינית שתספק את צרכיי לתקופה ממושכת. הצרכים שלי הם בעיקר משחקים באיכות גבוהה, שכן להתספק בפחות מזה גורע ואף הורס את ההנאה מהמשחק. המפרט שהרכבתי: AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN ¤1,780.00 ASUS A8N-SLI 939 ¤1,060.00 Geil 1024MB DDR 400MHZ Value (2X512( ¤1,200.00 690.00 ¤ WD 200/7200 SATA 8MB 3,700.00 ¤ PowerColor X850XT Platinum Edition PCI-EXPRESS 1,080.00 ¤ COOLER MASTER Stacker 100.00 ¤ LG X52 460.00 …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש תוכנה שקוראים לה SOFTWARE MANAGER שנמצאת במחשב שלי לפעמים היא נכנסת לפעולה ומבקשת להתקין עדכונים מה בדיוק התוכנה הזאת? האם אני חייב להתקין את כל העדקונים שהיא מציעה? אם לא האם אני מפסיד משהוא?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרה להמלצה על מחשב נייד. יש לי חבר שנמצא באילת עד יום רביעי. כיום יש לי מחשב מהעבודה דל ווסטרו שאני מאוד מרוצה ממנו. אני צריך להחזירו כי אני עוזב את העבודה. אשמח למסך של 15.6. אשמח להמלצות על דל או אסוס. בנוסף, אשמח למחשב עם כונן דיסקים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, צפייה ישירה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב ביתי רגיל , לדעתי יתאים שם I5 ואם כבר דור 10, כרטיס מסך אני לא יודע אם צריך, הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית , תכני HD, תוכנות - יתכן בכיוון של autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ שיהיה שקט 6. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחרי הרבה קריאה(רובה בסתר) גם פה וגם בפורום בחול, הגעתי למפרט שהרכנו אני ואחי הגדול(זה המשתמש שלו) לרכוש לי מחשב חדש בעיקר לטובת גיימינג וגם כתיבת קוד (אני סטודנט למדעי המחשב). יש לי כמה שאלות שגם אחרי חקר מעמיק לא הגעתי לתשובה קונקרטית. חשוב לציין כי התקציב שלי מוגבל. את המחשב אני הולך לבנות כפרוייקט אישי, אף פעם לא בניתי מחשב וזה נראהלי כיף, אני אעזר במדריכים ברשת ואני מאמין שיהיה בסדר כרטיס מסך: אני מתלבט אם לחכות שיצאו גרסאות קירור צד שלישי ל5700XT או לרכוש כרטיס יד שנייה 1080TI במחיר זהה, החשש שלי מה1080TI הוא שרוב הכרטיסים הללו נוצלו לכרייה ואני לא רוצה לרכוש כרטיס "שבור", אם כי לגבי AMD, אני מניח שרק בעוד חודש יגיע…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-