ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
בונה מחשב חדש, המחשב ישמש למשחקים (אחרי שנים שלא שיחקתי אני כנראה אתחיל 8)) ועבודה שוטפת. חשוב לי עניין ה-Quad Core, אני יודע שבשלב זה הוא די מיותר, אך מכיוון שאני רוכש את המחשב לתקופה די ארוכה לא אתפשר, לדעתי יש מקום כן לקחת Quad כי כנראה בעתיד הלא רחוק כבר יהיה ניצול הרבה יותר משמעותי ל-Quad (זו לא טכנולוגיה חדשה מאוד כמו בעבר) אז אני מוכן להשקיע קצת יותר. כמו כן, עניין השקט במפרט מאוד חשוב! החל מהספק, קירור המעבד, מאווררי מארז, קירור הכ. מסך. בניתי סקיצה כלשהי שנראית לי מבחינת שקט ועלות מול תועלת (בעיקר מהמידע שהצלחתי לדלות מהפורם). אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו. אשמח להמלצות נוספות. מפרט ראשוני שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מח…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי ביקש ממני שאני יבנה לו מפרט למשחקים עד 3500. אז ככה, הוא לא פריק של משחקים אבל הוא ביקש שיעבוד לו GTA החדש CSS פיפא וכל המשחקים מהסוג הזה. זה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤651 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤284 [ זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤925 [u צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤184 [ מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤417 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3413¤ המפרט נבנה בskypc.co.il אני לא סגור על זה, לקחתי לו את הכרטיס הכי טוב לDX9 אני חושב שזה הכי מתאים לו.. עכשיו מה שאני לא סגור על זה זה המארז…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. זה המפרט הראשון שאני אי פעם בונה, אחרי שראיתי הרבה מפרטים שאחרים בונים ולמדתי קצת על חומרה וציוד הקפי רציתי להתחיל לילמוד לבנות מפרט בעצמי כמובן כל אחד חייב להתחיל מנקודה כלושהי, אם אפשר תגידו לי מה אפשר לשפר במפרט הבא ובנוסף 2-3 שמות של חברות מחשבים שהם שיש בהם שירות טוב מחירים נוחים ואין בעיה עם החומרה שלהם. במפרט שבניתי אומר לשמש בשביל משחקים של היום כמו DOOM3 סן אנדרס שירוצו בצורה די טובה על איכות תמונה טובה(אני כמובן לא מדבר על הרזילוציות הכי גבוהות אבל משהו טוב) התקציב שאני הייתי נותן הוא בסביבות ה4-6K נתחיל בזה בכול אופן במפרט נימצא בתמונה המצורפת מקווה לתגובות ואם יש משהו שאפשר לחסוך כי הוא מיותר אז תתקנו תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני יעזור לו לבנות שני מפרטים - למשחקים והשני למשרד. התקציב למפרט משחקים הוא עד 4K ולמשרד עד 2K. לא צריך ציוד היקפי וכדומה. למשחקים זה מה שהצלחתי לבנות: מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951000 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪254 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe ₪1583 כמות: 1 http://w…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר בבוקר אני אוסף את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז HEC 6A21 400W סה"כ 3,800 ש"ח. תודה רבה לכל מי שעזר בגיבוש המפרט - הפורום הזה סייע לי רבות.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם : אבקש את עזרתכם בבקשה . האם יש מצב להשבור את המחירים האלו ( מצורף תמונה) של המחשבים המוכנים שהחברות מוכרים ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר =] ! ברצוני לקנות מחשב נייד שיישמש אותי למוזיקה בלבד למספרה.ואולי מידי פעם אינטרנט אני צריך כרטיס קול שיהיה 7.1 או 5.1 כי אני אקנה רמקולים או של קריאטיב או לוגיטק המחיר עד 2000 ש"ח תודה רבה אם אפשר בפחות מזה אשמח מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי מסיבי שיהיה לו מעבד חזק מאוד ומצד שני שגם יהיה קל לנשיאה ועם אחריות תקציב פתוח מה אתם מציעים תודה רבה ויום מוצלח
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! אז אתמול קיבלתי את המחשב הנייד והתקנתי את כל ה דרייברים ל ווינדוס XP אבל יש לי בעיה יחידה עם הכרטיס רשת ! המחשב בא ביחד עם כרטיס רשת בשביל להתחבר למודם ישירות וגם רשת אלחוטית WIRELESS עכשיו האלחוטי עובד מצויין גלשתי כבר באינטרנט דרכו והשני לא עובד לי השם של הכרטיס רשת זה sis191 ethernet controller יש דרייברים באתר של ASUS הורדתי אותם ואני פשוט לא מצליח להתקין את זה ד"א באתר של ASUS כתוב בסוגריים שזה דרייברים גרסא בטא בשביל ווינדוס XP יכול להיות שזה גורם הבעיה ? דגם המחשב הוא Asus F5sl pro 50 series
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בעזרתכם בלהכין מפרט ואם תוכלו להפנות אותי גם לחנות זה בכלל יהיה מעולה ל HTPC שיהיה גם משחקים
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכם ובוקר טוב. חבר שלי חייל המשתחרר השבוע (שיהיה במזל טוב) רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו הוא בין 1.5K ל2.5K. הוא רוצה מפרט למחשב נטו בלי מסך מקלדת רמקולים וכו... בנוסף הוא רוצה את המחשב לשימושים הרגילים כמו רוב המישתמשים אינטרנט, משחקים, מוזיקה סרטים וכו'... אם אפשר לכלול גם קירורים מתאימים למעבדים שתמליצו ובכלל מאווררים ודברים שונים לקרור שיש להחליף במארז... אשמח לקבל מפרטים בתחום המחירים שציינתי. תודה רבה ובוקר טוב - אלדד כהן. [br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 09:10:51 מקפיץ...חברה בבקשה תעזרו לי... אני קניתי את המחשב שלי לפי המלצות שלכם ואני לאמצטער על כך. אני באמת חושב שהאנשים פה הם הכי מבינים בתחום, אז בבקשה תעזרו... תודה רבה שוב.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני עובד אם תוכנת תיב"מ מאסטרקאם X שמבצעת חישובים מטמטיים זמן עבודה עורך שעות יש צורך בכרטיס גרפי חזק מאוד וכמובן כושר עיבוד אשמח לקבל המלצות לגביי מפרטים חזקים תודה וים נאים לכולם
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה המחשב: MSI GL65 10SFK-062 15.6'' FHD 144Hz 3ms Laptop i7-10750H 16GB 512GB RTX 2070 https://www.ebay.com/itm/New-MSI-GL65-10SFK-062-15-6-FHD-144Hz-3ms-Laptop-i7-10750H-16GB-512GB-RTX-2070/164568413459?epid=6038006054&hash=item26510ab513:g:bT8AAOSwWzRf0GHi גיסי אמור להגיע מארהב ואני רוצה שיביא לי משם מחשב איך המחשב הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
מבוקשת המלצתכם לקנית מחשב-כולל כל מה שצריך מסביב. השימוש הנדרש - ביתי. הרבה מקום לתמונות /מוזיקה/מסמכים. ללא משחקים וסרטים כלל. אין לי שום הבנה בנושא כך שאבקש פירוט מירבי לקראת קניה. אני מצבה מהמחשב להיות זריז כמו שד ונוח לעבודה של כמה שעות ביום.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג (בעיקר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. ( לא כולל הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אך אפשר עד 200-300 שקל מעל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: לדוגמא League of Legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): חלק מהבקשה היא גם עזרה בבחירת מסך, …
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות מחשב חדש-- לגרפיקה כבדה, אנימציה 2D 3D ומשחקים. תקציב על 9000ש"ח אני לא בטוח לגבי המון רכיבים כמו גם אני לא מבין גדול בעומק המפרטים וההבדלים בניהם..... אשמח על כל עצה המלצה ובכלל תגובה שתעזור לי לבנות מערכת חזקה לתווך של שלוש שנים לפחות ובעיקר שקטה שקטה.... אלו הרכיבים שחשבתי עליהם: כרטיס מסך: nVidia Geforce FX6800 nVidia GeForce 6600 הראשון יקר מאוד....השני אני לא יודע מה הוא שווה אשמח להמלצות על כרטיסים בתחום שבין 1000 ל 2000ש"ח גג מארז: Centurion 5 COOLMASTE בעיקר בגלל שהוא אמור להיות שקט ספק כוח: גם משהוא שקט וחזק כזה שיתמוך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים ANTEC 500 -600 וואט שאלה: מה היחס בין תצרוכת כרטיס המסך לגודל הספק, כלומר אם כרטיס המסך צור…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות מינמליות: 2 ג'יגה זיכרון חובה BLUETOOTH (אם אפשר להכניס בתקציב) . מסך 15 אינץ' דיסק קשיח - לא חייב גדול . אחריות - עדיף גם בינלאומית ** לא למשחקים . בעיקר גלישה וסרטים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 1700 עם זכרון של 512RAM. אני עובד בעיקר עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים. אני מוכן להשקיע עד 2000 שח! אני רוצה להגיע לחנות מחשבים ולהגיד להם ככה: אני רוצה את זה ואת זה ואת זה ולקבל מחשב חזק ומהיר! או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אשמח אם תוכלו לעזור לי! בתודה מראש, דימה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה... לכולם. רכשתי לפני כמה ימים VOSTRO 3460, ואני כבר כמה שעות טובות מחפש באתר הרשמי שלהם דרייבר עובד . כנראה שציפיתי ליותר מידי מחברה כמו DELL שיהיה דרייבר עובד באתר לכ.רשת אלחוטי . יש כמה דרייברים: אחד באמצע התקנה מבקש שאני יפעיל שן כחולה, אבל לא משנה מה אני עושה הוא לא ממשיך אלה והאפשרות היחידה היא לבטל התקנה . השני פשוט נותן שגיאה בפתיחת קובץ של הZIP שלהם. (לא קשור לתוכנה שלי) הוא נפתח בעצמו. זהו, מגניב....
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שאני גולש ופותיח חלונות אני מקבל מסך שחור ולמעלה רשום EXPLORER לא מגיב מה הבעיה ומה צריך לבדוק יש לי מערכת VISTA
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נגיד להגדיל זיכרון? להחליף SSD? במידה והסוללה תקולה ,לשלוח רק את הסוללה ולאל את כל המחשב ..? רשום לי במפורש ,בחוברת של היבואן במידה והאפתח את המחשב האחריות תוסר , אז איך כל העולם ואישתו מחליפים HDD ומוסיפים ראם?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב 15.6 אינץ' שלא יתחמם ויהיה סוס עבודה מבחינת שעות עבודה רבות, אך לא בעל יכולות עריכה למוזיקה, תמונות, סרטים, וגיימרים. רק שיתאים לגלישה מרובה ברשת, קריאת מאמרים, תיכנות קל בתוכנת GIS. ושאפשר יהיה לראות בו סרטים ולאחסן המון המון המון תמונות ומידע. נראה לי אפשר להשיג מציאה כזאת עד 2500. הרבה המליצו על אסוס. אני צריכה המלצה יותר ספציפית לדגם וחנות ומיקום הקנייה. אני צריכה אותו ביום ראשון כבר. הדל הקודם שלי מת ואיתו הלכו כל הדברים שהיו לי. לא שווה כלום. השקעתי 5000 שקל במחשב הכי חזק שהיה אז (לא לגיימרים, אלא רגיל) ולאן זה הביא אותי? לשום מקום... אז אשמח להמלצות מפורטות בהתאם. תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.