עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מישהו אולי יודע יותר פרטים?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת רכשתי לאחרונה נייד טושיבה מארה"ב דגם SATALITE A205. כשאני מתקין את הויסטה (מה לעשות קיבלתי ויסטה איתו) אז בעיקרון יש לי 2 דיסקים שקיבלתי איתו רשום עליהם 1 מתוך 2 והשני 2 מתוך 2 וזה כבר גם התקין אוטומטי את כל הדרייברים אבל זה גם מתקין לי גם כל מיני דברים ותוכנות שאני לא רוצה כמו למשל איזשהו סרגל של גוגל,מקפי לחודש ועוד שטויות ולא ראיתי שיש לי אפשרות בחירה של מה להתקין ומה לא. מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להתקין רק את הדרייברים ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by realy,

מישהו כאן בפורום.. נתן הצעת מפרט מהאתר Newegg.com עכשיו אני רוצה לדעת אם האתר הוא אמין .. ואיך אני יכול לדעת את זה בוודאות? ואם כן, יש לו משלוחים לישראל? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eliyaex,

אתם יכולים לתת לי תאתר הכי זול לרכיבי מחשב?כי אני צריך לחסוך במחיר כמה שיותר

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by Genom_g,

חברה מה נשמע אני רוצה לקנות מפרט מחול אני צריך אתר טוב לא משנה לי זול לא זול לא משנה העיקר שיהיה חברה טובה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מחפש אתר נורמלי שאפשר למיין בו על פי נתונים קצת פחות נפוצים: USB 3.0 מסך מט מקלדת מלאה המלצה על דגם (2000-3000 ש"ח) יכולה להיות פתרון טוב גם... דרישות: 15.6' USB 3 מערכת הפעלה מסך מט מקלדת מלאה (כולל המקלדת הנומרית) ומעבד i3 זמן סוללה יהווה יתרון ניכר אך לא נדרש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by Rbix,

אז בעקבות השהות שלי כאן בפורום, ניצלתי את הידע הפעוט שלי בבניית אתרים למען המטרה שלשמה כולנו כאן. הרעיון הוא פשוט: כולנו מחפשים את המכשיר הבא שלנו. יש כאלה שכבר יש להם אותו. לרוב, כולנו שואלים את אותן השאלות ומקבלים את אותן התשובות. אז למה לא לרכז הכל במקום אחד? האתר שפתחתי נועד לעזור לחברי הפורום לקבל מידע על המכשירים שהם מתכננים לקנות. ברשותכם מכשיר כלשהו? הקדישו 10 שניות כדי למלא משוב מהיר על המכשיר, או מס' דק' כדי לכתוב עליו ביקורת קצרה. אין על אותו מכשיר עמוד? אתם יכולים לפתוח בעצמכם! אם מישהו רוצה לקחת חלק בפרוייקט ולעזור, הוא יותר ממוזמן לפנות אליי בפרטי www.geemeek.co.il

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו שמה על האתר הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?ProductID=210635&aff=Ret הוא מוכר את המחשב בהכי זול במצאתי וגם נותן 5 שנים אחריות .. מישהו ממליץ עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sagioto,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by owen10,

שלום! אני צריך אתרי קניות באמריקה, חבר שלי נוסע עוד שבועיים ואני רוצה לקנות מחשב נייד משם. תודה!

11. אהלן, אני רוצה להזמין את המחשב הבא HP Pavilion dv5-1190 ואני לא יודע מאיפה להזמין, אשמח לשמוע על נסיון חיובי שהיה לכם עם אתרים שהזמנתם מהם מחשבים ניידים, תודה! עריכה : אגב, אשמח לדעת את דעתכם על המחשב הבא, בהתחשב בכך שהדרישות שלי הן שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, שלא יהיה כבד מדיי (לכן מסך 15) ושהמפרט שלו יחזיק לאורך זמן מפרט אפשר למצוא פה : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 (9600GT 4GIG DDR2 Intel® Core 2 Duo processor T9400(

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה אתרים עם מפרטים מומלצים בעברית אתם מכירים חוץ מזה ומ-פי סי און (www.pcon.co.il) ? תודה,

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  13. שלום לכולם אם ישנן המלצות לגבי אתרים שניתן להרכיב מפרט למחשב לבד "עשה זאת בעצמך" סטייל, אני אשמח לקבל חןחן לכם והמשך לילה נעים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by SPONER,

אלו שקנו מחשב בKSP/ אייבורי והיה כתוב את המשפט הזה , על כמה הנחה מדובר? או מה לדעתכם המקסימום ? 100/200/500? תודה.

• 7 תגובות
    • 12.1k צפיות
  16. למי שקרא, אחרי כל הבלאגן שהיה לי עם המאיץ (LEADTEK 6600 GT AGP), והחנות (נתנה לי BULK במקום RETAIL והביצועים היו בינוניים מדי) החלטתי שאני פשוט הולך להשקיע יותר כסף ולקנות כמה חלקים חשובים! התקציב הוא 2500 ש"ח (אם אין ברירה, אז קצת יותר). והחלקים שאני צריך הם - לוח אם שיתמוך כמובן ב PCI-E, לא חשוב לי OC, עם SATA-II. מעבד AMD 64 bit, לא Sempron, אני *שונא* מעבדים מוחלשים. מאיץ גרפי רצוי ATI GTO, אבל חזק מה 6600GT. בינתיים, ככל הנראה, אני אצטרך להשאר עם הספק הג'נרי 400W המחורבן שלי. מה נראה לכם? אפשר להרכיב מפרט כזה שכל הרכיבים בו חדשים או שאני אצטרך לוותר על משהו ולקנות אותו כיד-שניה, ואם כן מה עדיף משלושתם? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by uncommon,

זהו המפרט שהוצע לי בחנות מומלצת באתר: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קרור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 זיכרונות: Hynix DDR3 8GB 1600 X 2 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 מארז: Nanoxia Deep Silence 4 White ספק כח: FSP Hyper 600W Active PFC 85+ כרטיס מסך: MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 כונן קשיח : Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ההתלבטויות שלי: ■ המארז היפה והקומפקטי (בכ"ז גיימינג...) מגביל אותי בבחירת לוח האם, הייתי מעדיף ASUS Z97-P ■ כרטיס המסך R9 280X נראה לי פשרה טובה בין ה-gtx970 ל-gtx660 המומלצים כאן, ויאפשר רזולוציה גבוהה. הרגיעו אותי בחנות שסידרת msi היא שקטה (להלן ביקורת), מצד שני הבח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. dell inspiron 1520 - מחיר: 7000 ש"ח מעבד t7300 2.0GHz ,800MHz FSB 2X1024 במהירות 667Mhz 120GB 7200 RPM 15.4" Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM 1440x900 NVIDIA® GeForce Go 8600M GT 256MB ------------------------------- toshiba satellite a200 1|w - מחיר: 6500 ש"ח מעבד T7250 2.0 GHz 2X1024 במהירות 667Mhz 200GB 4200 RPM wide: 15.4" TruBrite 1280x800 ATI RADEON HD2600 256MB UP TO 1024MB

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,350 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 800 PC2-6400 CL5 748 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD3200JS 450 ש"ח 1 Intel® Desktop Board Intel® 965G GD965RYCK bulk 698 ש"ח 1 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe 1,775 ש"ח סה"כ 5,020 ש"ח

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. לא הייתי פעיל בערך שנה בתחום המפרטים והשדרוגים, מפרט מלא של המערכת נמצא בפרופיל שלי. בא לי לשדרג שילוש + כרטיס מסך, האם יש טעם או שאפשר לסחוב בכיף עוד שנה עד סבב החומרה הבא?

22. Started by kurt80,

אני לפני קנייה ויש איזה עניין מציק. חשבתי לקנות את הנייד הבא: Dell Inspiron 1564 Intel I3-330M 2.13Ghz 4GB 320GB 15.6 4500MHD ואז נתקלתי בדיווחים על איזה באג: http://en.community.dell.com/forums/t/19325328.aspx ומתוך הלינק, מישהו כותב: I returned my dell 1564 for the same model but with the ATI 4330m instead of the bugged intel integrated graphics. הכרטיס המשולב של אינטל קיים גם בדגם שבחרתי לא?אז אני בבעיה? מה אתם אומרים? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  23. http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני רוצה לשדרג תמחשב .. יש לי ארדיסק ,ומסך , וצורב .זקוק לכל השאר .. המחשב מיועד לעבודה בעיקר וגם כמובן שיהיהי נחמד למישחקים !!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by dans41,

שלום, אני חייל ואני רוצה לשדרג את מפרט המחשב שלי, בהתחלה רציתי לקנות מחשב חדש כמעט לגמרי (לשמור את הספק, SSD וHDD) מהמפרט הנוכחי אבל הבנתי שזה לא פרקטי עבורי מכיוון שאני לא משתמש יותר מידי במחשב (סופשים) החלטתי לשדרג את המחשב והעדיפות היא לחסוך כסף ואפשרות לשמור את הרכיבים שאני קונה עכשיו לשדרוג שאעשה לו בעוד שנתיים בערך (שחרור ) המפרט שלי די מיושן והמחשב כבר בין כמעט 7 אבל השקעתי בו לא מעט בזמנו והוא עדיין מתפקד בצורה די טובה ליחס הזמן שהוא פועל. כרגע הדחיפות הכי גדולה היא לכרטיס מסך. אני מתלבט בין הGTX 1050, 1050Ti וה1060. אין לי תקציב ספציפי שמיועד לזה אבל העדיפות היא מתחת ל1500 עם עדיפות לחיסכון. איזה כרטיס כדי לקחת לטווח רחוק בלי שיהיה צוואר …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.