עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AtomiX,

לא בשבילי ! בשביל חבר!! שיהיה כולל 7800gtx ספק כוח שיוכל להחזיק SLI בעתיד.. לא כולל זכרונות ... לא כולל ציוד היקפי.. לא כולל מארז.. לא צריך גם צורב או מסך גוף קירור טוב נחוץ! שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק תודה! =] 8000 שקל זכרו!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מעניין אותי בכמה אני יכול למכור את 2 המחשבים הללו? מחשב ראשי CPU: i7 3770k Cooler: Hyper 212 EVO Motherboard: gigabyte-Z77X-D3H (לוח אם תומך ב-SLI כפול במהירות pcie express 3.0 x8 לכרטיס) Memory: crucial ddr3 8gb GPU: sapphire 7970 dual-x (אחריות לחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) SSD: Samsung 840 EVO 250GB (אחריות לשנה וחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) Case: ENERMAX Chakra PSU: hec 550w מחשב חלופי CPU: amd phenom ii 720 unlocked to x4 cores 940 black edition Motherboard: gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: DDR2 ram 8GB GPU: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 HDD: WD sata 600GB …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב אופנה. הדגש הוא על יכולות טובות בכל תוכנות העיצוב הגרפי ב-4 שנים הקרובות. אם הוא יוכל לשמש גם לגיימינג קל, לא יזיק. אין בעיה שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה, אפילו רצוי אם זה מוריד את המחיר. תקציב: סביבות ה-5K. עדיף פחות אם אפשר. לעומת זאת, אפשר גם קצת יותר אם זה ממש הכרחי. גודל צג רצוי: 15'. יכול לרכוש באיזורי: ראשל"צ, ת"א, חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by cheese,

המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Avivo,

אהלן חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב וצריכה לקנות מחשב נייד. אלו התנאים (לפי סדר חשיבות): 1. פוטושופ - שיריץ פוטושופ מהר 2. מחיר - עד 4K ש"ח 3. מסך - לפחות 14'' (צריך בכל זאת לעבוד על זה בגרפיקה...) 4. ניידות- לא יותר מ2.5 קילו. 5. עדיף שיהיה צבעוני\וורוד\פרחים משהו.... (ממש לא חובה, אבל היא בכל זאת בחורה שלומדת עיצוב...) נשמח לכל הצעה למפרט שמתאים לדעתכם... תודה מראש אביב

6. Started by PandaCore,

שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6800 ש"ח, אפשר חריגה עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by kisin,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בערך שווה ביצועים למחשב macbook air מהדגם החדש. אני מתכוון למעבד i5, הארדיסק SSD, מסך 13.3-14 אינץ, מסך איכותי, בטריה חזקה, 4-6 גיגה זכרון מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שכזה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אז בגדול אני מ2007 עם הנייח שלי, ב2016 הוספתי לו SSD וRAM והוא סחב איתי עד עכשיו אבל עכשיו הוא כבר ממש עייף. אני מעוניין במחשב עם אופק שידרוגי ארוך, כנראה אחזיק אותו עוד 13 שנה עם שדרוגים בדרך. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, גלישה, אקסל, סרטוני 4K ביוטיוב ולפעמים עריכה גרפית בפרימייר ולייטרום. אני לא גיימר אבל רוצה מחשב חזק שלא יהיה מצב שיגמגם לי עוד שנתיים שלוש. אני עובד עם שני מסכי 2K אז אשמח לכרטיס מסך שמתאים לשני מסכים 2K\4K. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב, רוצה מחשב חזק שמתאים לשימושים שלי ועם אופק שדרוגי ארוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום. הייתי היום בRSM ורציתי חוות דעת על המחשב הבא: כמו שאתם רואים קניתי גם מסך, HD, 22" שאמור להתאים לכ.מ. בהתחלה היה לי מפרט אחר, אבל באתי לחנות והמוכר עזר לי למצוא דברים שלדברו יותר טובים, מוכר נחמד... בכל אופן רציתי חוות דעת אם הוא טוב והוא שווה את התקציב [4500 שח כולל מסך]. לגבי המארז אני פשוט לא כ"כ בטוח... יש מצב שאתם אומרים לי אם הוא באמת טוב ושווה את הכסף או שיש אחד יותר טוב בתקציב? זה דחוף, מחר אני כבר לא אוכל לשנות... תודה! עריכה: הצרכים שלי מהמחשב הם: מחשב גיימינג. אני מתכוון שהוא יריץ COD MW2 על HD [ולכם המסך שתומך בHD], ויריץ את המשחקים הצפויים לשנים הקרובות [3 שנים בערך] על רמה גבוה-סבירה. חשוב לי שהוא לא יהיה יותר מידי רועש, שקט זה חשוב לי. עוד משחקים שחש…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Nemesis,

גרסה רגילה, קירור סטוק. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Radomsk,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב לעריכת סאונד! 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הקלטה/עריכה/הפקה מוזיקלית + קצת משחקים (לא חשוב שהמשחקים ירוצו ברמה גבוהה). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, VST Plugins, Call Of Duty 4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). חלק מהפרוייקטים/פלאגינים אכן כבדים, לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 אבל משחקים זה לא קריטי. לא איכפת לי לעבוד בפחות ולהתפשר על הגרפיקה. 3. האם יש צור…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם. (עריכה - השאלות הפתוחות שלי מפורטות בתגובה למטה - תודה לעוזרים) בשעה טובה ומוצלחת (טוב, לא ממש טובה ובטח שלא מוצלחת...) המחשב הישן שבק חיים (לוח אם אינטל P5 הלך לעולם שכולו פלסטיקים שרופים). זה היה צפוי, שכן המחשב היה בן 4-5, לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים, ובתקופה האחרונה הוא נתן סימנים ברורים לכך שמתחיל להמאס לו (מה שגרר גיבויים דחופים, ולכן אין אסון גדול). מה טוב? מתחדשים ! מהמחשב הישן אין מה לקחת, למעט צורב DVD חדש וההרדיסקים שימשיכו איתי כאחסון בלבד - 2 של 500 מ"ב. דגשים: את ההצעה קיבלתי מחבר, שישווה לי הצעות אחרות שאקבל, אבל אני רוצה חוות דעת על המפרט, ומענה על כמה שאלות. הנה המפרט שקיבלתי והשאלות שלי על החלקים (מבחינת מחיר, ההצעה הזאת היא על 3,350 לפני …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by dante123,

שלום אנשים חבר שלי רוצה לקנות מחשב בקרוב לצרכי תוכנות כבדות (cubase sx3, reason, adobe audition),בעיקר לעריכת מוזיקה,וגם למשחקים מהצד (מדיום אולי עם AA).הדבר הכי חשוב במפרט הוא שיהיה שקט משום שהוא מקליט באותו החדר,אז מארז איכותי מבחינת שקט הוא חובה.כמו כן בגלל התכנות הכבדות צריך הרבה זכרון. לא מתוכנן OC,אפילו בסוף החיים של המחשב,וצריך ספק איכותי שישמור על שקט.כמו כן צריך צורב DVD עם .dual layer אני חשבתי בכיוונים כלליים,של E6300,ג'יגה זכרון (לא מאמין שיכנס 2 ג''ב),לוח אם זול של אסרוק כי לא צריך OC וכי התקציב מוגבל,צורב H10A,ספק של 400Wלא צריך ליברטי,מארז מאוד מאוד שקט,כונן הוא ביקש 250 גיגה + עוד אחד של 160 גיגה כי הוא צריך כונן נפרד להקלטות,וחשבתי להכניס איזה 76GT קט…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היום שדרגתי את מערכת ההפעלה בלפטופ של ASUS מדגם X54LY והתקנתי עליו windows 8.1 pro x64 עם כל הדרייברים המעודכנים ביותר בעזרת תוכנת דרייברים driverpack solution לכאורה הכל טוב ויפה למעט בעיה מוזרה אחת שקשורה לתצוגה - אם אני מנמיך את בהירות המסך מתחת ל 65% לדוגמא כדי לחסוך בסוללה - המסך פשוט נכבה לחלוטין ולא רואים תמונה בכלל!!! זה מאוד הזוי, תקלה מסוג כזה לא הייתה לי כלל ב windows 7 מה לדעתכם הסיבה לתקלה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. התייעצתי לא מזמן בנוגע לקניית מחשב חדש לצורך משחקים. בגלל שהדרישות השתנו מאז ההתייעצות, אני ממלא מחדש את השאלון. רק לפני זה אני אסביר, מבחינת המפרט הקודם שהוצע לי, הכל מעולה חוץ מהמעבד! לפי שיטוטים בגוגל, עד כמה שה-i3 2120 הוא מעבד טוב, למשחק BF3 (זנחתי את WOW, אז הוא יהיה העיקרי) הוא ממש לא מספיק! הרבה מדווחים איתו על FPS נמוך יחסית, כזה לפחות שלא יתן לי את ההנאה שאני מצפה לה ממחשב חדש שבניתי למשחקים! אז שיניתי את המעבד, החלפתי את החנות לאחת שגם קרובה אלי לבית ומוכרת לי מקניות בעבר וגם זולה יותר, והמחיר יצא כמעט זהה (בתוספת 150 ש"ח!). כמובן צריך רק אישור סופי. זה המפרט: [table][tr][td][/td][/tr][/table] [table][tr][td]מה דעתכם? הספק אמור להחזיק את כל החבילה הזו? אני צר…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by guy 12,

מעבד: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache לוח אם: asus p4t533 מארז: Antec Performance PLUS 660 כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8440 PAL/TD 128MB כרטיס קול: Hercules Game Theater xp 6.1 כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache סי.די: asus 52X כונן דיסקטים: teac 1.44 עכבר: Logitech MouseMan DUAL optical wheel נו איך המפרט יש מה לשפר (חוץ מהכרטיס מסך) ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסך 6000 ש"ח ואני צריך עזרה בבניית מפרט מקצועי למחשב השימוש העיקרי במחשב: תוכנות תלת מימד ורינדורים: NX SIEMENS, 3D MAX, SOLIDWORKS המחשב לא לצורך משחקים אני צריך מחשב שיודע להתמודד עם עבודה בקבצי תלת מימד גדולים עם תאורות וטקסטורות וכמובן הכי חשוב רינדורים מהירים באיכויות רינדור גבוהות ( הגדרות גרפיות גבוהות ) ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח אין צורך בציוד הקיפי שיהיה שקט 6 בסולם מ1-8 לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת וינדוס 10, הרכבה בחנות דרישה לחיבורים/תקנים החדשים ביותר שקיימים . חיבור אופטי לסאונד אם הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב ששווה לחכות אז נא ליידע אותי ת…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אולי קצת יותר אבל תשתדלו לחסוך כי ממה שראיתי אין צורך יותר מזה לדרישות שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מהדרים אז צריך דגש על המעבד משחקים קלים וצפייה בסרטים 1080P ככה שניראה לי צריך יותר מכרטיס מובנה שיריץ אפליקציות באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fifa וכאלה לא crysis ודברים כבדים באזור -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן חברה צהריים טובים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל.. אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם. אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD.. ואם כבר אני קונה אני רוצה i5.. כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD) זה הבדל של בערך 400 שקל.. אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך? תודה מראש..! [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart C…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. חשוב לי המעבד שיהיה מאוד חזק כרטיס מסך סגור 4870... (המסך הוא 1680X1050 פאנל S-IPS) זיכרון 4GB צורב DVD סטנדרטי (כולל עבודה) על הדרך רציתי לדעת אם יש דרך לקנות 4870 עם קירור שקט כלומר כמו הגירסאות silent של NV תנו בהמלצה... עכשיו חשוב מאתר http://www.p-see.co.il/ קישור לבניית מחשב http://www.p-see.co.il/systemindex.asp תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Ofer E,

שלום אנשים יקרים, מבקש עזרתכם להתאמת מחשב ביתי - מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח . מוכן להוסיף עוד 300 ש"ח אם מחשב NUC יכול לתת ביצועים דומים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אופיס, גלישה, גיבוי תמונות, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by amir112,

שלום , אני מעונים לרכוש את המפרט הבא : ספק כח מודולארי Seasonic 750W Gold X-Series X-750 Retail קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GeForce GTX570 GV-N570OC-13I OC 1280MB GDDR5\אני מעביר אותו מהמחשב הישן , הוא בן חודשיים. Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel 1600mhz CL9-9-9-24 צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 256GB SSD SATA III מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 מאורר למארז - Antec …

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל.. בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר. אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים. נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק. ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות. ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב. אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ. משלוח = 80 דולר. מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.