ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? כעיקרון אין אבל כמה שפחות, התקציב יכול להיות גם 6000 ש"ח ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן חופשי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס ואינטרנט בעיקר חחשוב שיריץ סרטונים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, סוני וגאס After Effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Battlefield 1, Call Of Duty, The Witcher 3 וכדומה, על אולטרה 1920X1080 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד (האחרון למשל הוא no man's sky) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד עכשיו הסתפקתי ממחשב נייד של "17 fullHD, כך אני לא רואה צורך ביותר מ 23-26 אינץ' מסך. אין בעיה עם רז…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 8 שנים אני מתכנן סוף סוף לקנות מחשב חדש חודש הבא. אני מתכנן על קניית מחשב בארץ באיזור ה5K, אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם קניית חלקים מחו״ל ולהרכיב אותם בארץ. האם ייתכן שאם אני אחכה לסוף השנה אני אוכל להוזיל את עלות הקניה בכמה מאות שקלים כתוצאה מהנחות? יכול להיות שבסוף השנה יצאו חלקים חדשים ומשתלמים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ב 2K, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עדיף שקט וקטן לא צריך מקלדת מסך עכבר דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110I-PLUS LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x8GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 3GB OC GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO mSATA MZ-M5E500BW 500GB SSD mSATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 500W 80+Br…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מחשב למורה עד לתקציב של 3500 ללא מערכת הפעלה.אחרי חיפוש מתמשך הבנתי שמומלץ לקנות מחשב מסוג Dell, אך קשה היה ל להתעלם ממחירו וממפרטו העשיר שהמחשב הזה מציע יחסית למחירו הנמוך:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19550מה דעתכם ? האם הוא מומלץ או יש כאן משהו שאני מפספס, כי כל שאר המחשבים שראיתי עם ssd ועם i5 מתחילים ב 3k.יש עוד אחד שעניין אותי, אומנם אין פה ssd אבל ברור שאני מתכוון להוסיף:http://ksp.co.il/?select=.268..271.....t=&store_real=מה אומרים המומחים ??תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשישמש אותי בתואר, התקציב שלי הוא 4000 שח. אני לא חושב שאני יעמיס עליו תוכנות כבדות מדיי, אבל עדיין המעבדים מהסדרות M של אינטל נראים לי חלשים מדיי (אולי אני טועה). מה שאני מחפש במחשב זה: 1. שיהיה קל = 1.5kg בערך 2. מסך 15" 3. סוללה חזקה. 4. SSD 5. מסך 1080P לפחות. 6. מקלדת עם מקשי מספרים בצד . 7. אחריות של שלוש שנים לפחות. לא צריך: כונן אופטי, דברים כמו מסך מגע וסיבוב של המסך ב 360 מעלות (זה בונוס נחמד אח לא ממש חשוב), כרטיס מסך נפרד מהמעבד (סתם מבזבז יותר סוללה). האם קיים דבר כזה? ראיתי מחשבים כמו LG gram או samsung notbook 9 , אבל הם עולים בחו"ל 1000$ + והסול…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ערב טוב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים באיכות הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שצורך מחשב מפלצתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/40 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גב…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ונמאס לי להסתובב עם קלסרים ומחברות. במיוחד שאני חוזר הביתה זה מעצבן והולך לאיבוד עם כל הדפים. שמתי לב כי הרבה סטודנטים עובדים לעבוד עם טאבלטים במקום לכתוב על נייר כותבים על הטאבלט עצמו. וכך אני החלתתי לעשות זאת. אך לא יודע איזה מוצר לבחור? ויש לי חשש מטאבלטים כי כוח העיבוד שלהם קטן יחסית למחשבים ניידים. אז חברה, אני אשמח על הצעות, ושאלה נוספת האם כדי לעבוד עם עם הממשק של מיקרוסופט, ONENOTE ?
-
חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התיעצות אחרונה אחרי התלבטויות רבות הרכבתי את המפרט הבא . אשמח לחוות דעתכם השאלות הספציפיות שלי הן לגבי: התאמת הספק למארז ולצרכיי המערכת? האם ההבדל בין ה6700 ל6600 לא OK מצדיק את הפרש המחיר? עכשיו שמתי לב שלא כללתי כונן אופטי שאני חייבת. השאלה אם המארז שבחרתי מאפשר כונן אופטי? מארזים נוספים שחשבתי עליהם הם הp9 של אנטק והdefine r5? המפרט: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2250 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות קל(ויזואל סטודיו),אופיס..לא אצפה בסרטים במחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-ויזואל סטודיו ללימודים(c++ sql java) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא ידוע כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אם יש מ…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כמחשב ביתי אך גם ללימודים (פיזיקה, ממה שאני מכיר צריך להריץ matlab. אולי עוד דברים שאני בינתיים לא מכיר.). מעוניין במחשב באיזור ה14 אינטש עם סוללה שתחזיק כמה שעות טובות ללא הטענה. התקציב הוא באיזור ה3000 עד 3500. מצאתי את המחשב הבא שנראה מתאים למישהו יש ניסיון איתו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש לגיסתי, המחשב ישמש אותה עכשיו ללימוד לפסיכומטרי ואחרי זה ללימודים באוניברסיטה (לא מדעים מדוייקים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, קודי, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 13-14 אינטש -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בלימוד לפסיכומטרי ובעתיד לימודים אוניברסיטאים עשמח לדעת מה דעתכם על המחשב lenovo flex 3 עם מעבד i7 ו 8 g ram. מסך "14
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני צלם שמחפש להשתדרג במחשב נייח לצורך עבודה יעילה יותר עובד עם תוכנות פוטושופ ולייטרום, חשוב לי שיהיה מחשב שיוכל להריץ את שתי התוכנות במקביל אם יוכל לשמש גם לגיימינג מה טוב. התקציב שלי למחשב הוא כ-6,000 ש"ח בנוסף אשמח להמלצה על מסך IPS טוב לעריכת תמונות תקציב עד 4,000 ש"ח תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט המוצג. המחשב מיועד לאדריכל - עבודה על sketchup, 3DMAX ורינדורים ב-V-RAY, LUMION בעיקר סרטים (יש לומר כבדים) כמו כן מבקש לדעת האם כדאי לקחת 2 מודולים של זיכרון (16) או 4 (8) תודה מראש למשיבים. אריק
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-