ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עוד כמה ימים מחשב ויש לי 6000 שקל הרכיבים שאני רוצה הם: לוח אם+כרטיס קול+כרטיס רשת מעבד (רק איי אמ די ורק 2200 או 2400) זיכרון כרטיס מסך (לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה 128 MB וחשבתי על החדש של הרקולס) מארז צורב כונן תקליטורים (1.44) CD-ROOM (לא משנה איזה) מסך רמקולים(לא משנה איזה) עכבר (העיקר שיהיה אופטי ולא משנה איזה סוג) מקלת (מצאתי מקלדת טובה של מיקרוסופט ב-107 שקל אז תכניסו את המחיר לחשבון) מה שאני מצפה מהמחשב הוא: שיהיה מהיר מאוד (יחסית למחיר), לאינטרנט, ושמשחקים יעבדו מצוין!! אני ממש מודה למי שמכין כי זה יהיה המחשב הבא שאני יקנה ! רק עוד משהו קטן: תכתבו לי מאיזה חנות המחירים שאני יידע מאיפה לקנות. תודה רבה למי שמכין!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני זקוק לכמה הצעות למחשב שיהיה חזק למשחקים לכמה שנים הקרובות תודה.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מסך דק', צורב DVD ,דיסקט ,כונן DVD , דיסק קשיח SATA , לוח אם אמד nf4 sli , כרטיס מסך PCIE, מארז כולל הפסק וחלון. רק משחקים גובהה גם קצת בתי קולנוע. אני מחכה שתציע לך תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה Lenovo G580 MBBEBIV ורציתי לדעת מה דעתכם? * תקציב? עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש והבנתי שעדיף מאט בגלל השתקפות * רזולוציית המסך? בהתאם למטרות העבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מספרים נפרדים. * משקל רצוי? לרוב אני עם רכב כך שמשקל פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים זה די והותר כי אני במשרדים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מזהה צורך מיוחד, אולי מקרנים יציאת וידאו פשוטה תספיק * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך קריטי * כונן אופטי? רצוי אבל לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי אבל לא ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני צריך לוח אם, ספק ומארז בסביבות ה-1500 ש"ח שיתמוך לי במערכת החדשה שאני מתכנן: 8800GTS E6300 1GB Samsung DDR 2 CL 3 667Mhz אני חייב ספק של 500W ומארז שיהיה מקורר היטב. בלוחות אם אני לא מבין אבל אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך onboard ושיהיה PCI-E.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זה הראשון : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FSIZ וזה השני : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ בבקשה תשובה מהירה הזמנתי את השני ואני רוצה לבדוק אם לשדרג לראשון הכל תלוי באיזה יותר טוב ובאיזה הבדלים .
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, עדיף פנטיום, לוח אם לא משולב וכרטיס מסך ברמה בינונית
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל לסחוב את כל משחקי המחשב החדשים שיש (מחשב בעיקרון רק למשחקים וסרטים) אני רוצה גם לקנות מסך ורמקולים טובים, בתקציב שהוא מקסימום 6500-7000 אני אישית לא מבין כל כך בחלקים של המחשב, אז אני צריך הצעות של מפרטים. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מעוניין בעזרה על מפרט של מחשב חזק לעריכת וידאו האימייל שלי alaskernapso@walla.co.il
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
זה מה שאני הולך בטוח לקנות: מעבד (700 ש"ח)- P4 2.8 FSB 800 זיכרון (150 ש"ח)- 256MB 333DDR זה מחירים די זולים לחלקים האלה, והם גם חדשים (לא קונה מחנות, קונה מיבואן עצמו ולכן המחירים נמוכים) עכשיו את החלקים הבאים אני קונה מחנות, אם אתם חושבים שאני צריך לשפר אחד מהם אז תגידו בבקשה: לוח אם (611 ש"ח)- Asus P4P800 כונן קשיח (507 ש"ח)- Seagate 80GB 8MB 7200 SerialATA אז עכשיו אני צריך רק למצוא מארז טוב (שיהיה עד מחיר של 160 ש"ח, מראה לא משנה לי), כונן פלופי (הכי זול שיש אבל שלא ירעיש), צורב (עד מחיר של 200 ש"ח, לא הכי טוב שיהיה אבל שיעבוד טוב בלי בעיות), כרטיס רשת (הכי זול שיש). בנוגע לכרטיס מסך כבר יש לי אחד שקניתי אותו לפני שבועיים במחיר של 350 ש"ח: Radeon 9200 128 MB TV O…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מאוד חזק בסכום הנ"ל למשחקים ועבודה באינטרנט ובתוכנות בינוניות אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד !!! ושיחזיק הרבה זמן ולמשחקים הכי כבדים שיש זיכרון RDRAM ועם כרטיס מסך הכי חזק שיש לפי סי ... כרטיס קול גם מושקע רמקולים מושקעים ביותר ! אני לא יודע מה להחליט בקשר למעבד או אינטל או אי אם די .. שתי כרטיסי רשת , כולל מסך טוב ...לא יודע אם כדאי דק מארז גבוה וחזק , קירור רציני שיוכל לקרר תחללית הזאת וגם סורק טוב ומהיר ביותר (: תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
תקציב - 3500 ש"ח. אני צריך שז יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במיוחד סימס 3 על מקסימום בהכול, גרפיקה וכו'). לא צריך ציוד היקפי כמו מסך,עכבר מקלדת וכו'... תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! ראשית כל אבהיר שאיני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי לא עכשיו ולא בעתיד. מעבד: קונרוי 6400 (או שמא עדיף 6300 כי איני עושה או מתכוון לעשות OC?? ). לוח אם: לוח אם GIGABYTE מדגם GA-965P-S3 (אם יש לכם משו יותר זול אבל שייתן ביצועים טובים אתם יכולים להמליץ). זכרונות: G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2. כ. מסך: X1900XT 512 MB. ספק כח: ליברטי 400 W, אנמרקס. מארז: אין לי שמץ מה לקחת אבקש את המלצותיכם עד 350 ש"ח. קירור למעבד: TT BIG TYPHOON. מקלדת ועכבר: של לוגיטק בצבע שחור אופטיים לא אלחוטי עולים 120 ש"ח ביחד. מסך: לא סגור עדיין אני רוצה LCD 19/17 אינץ עקרונית אני מתכוון להקדיש להו מתוך התקציב עד 2000 ש"ח בלבד.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי גרפיקה + משחקים וצריך קצת עזרה בבחירת הרכיבים אני מעוניין במערכת מחשב מלאה + מסך 17" + צורב ללא מדפסת ועד משהו , בקניית זיכרון האם יש הבדל ממשי בתפקוד בבחירה בין ddr של 266 ל 333mhz? התקציב הינו כ5,500 ש"ח. אשמח לעזרה omerl
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי לכולם: ) יש לי כמה חלקי מחשב, אז אני רוצה לקנות רק חלק מ המחשב, הנה מה ש אני צריך: מעבד לוח אם 256 DDR דיסק קשיח 40 GB DVD WRITER ספק כוח מארז מקלדת עכבר מסך LCD המחיר הכולל עד 5000 אלף, תודה מראש לכל מי שיעזור לי אני צריך שיעבוד מהר, כרטי מסך יש לי, וזיכרון גם יש לי, אני צריך אותו סתם שיהיה מחשב טוב בבית
-
- 13 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש את המעבד הזה של המיני אסוס http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000MljlMyewL5I1LgdomU77NUD:12bbi68k5?id=4063673&pr=QJ5&N=2%2031488%2030216 ויש את המעבד הזה הקומפק של אצ פי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXC792EJ שניהם מגיעים עם סלרון רציתי לדעת אולי תוכלו לעזור לי אני מנסה להשוות אותם למעבדים של פנטיום ולדעת בתכלס כמה הם יותר חלשים ממעבדי ליבה כפולה או בבכלל ממעבדי פנטיום..
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שהארדיסק בו היה תקול. החלפתי ארדיסק אבל אני לא מצליח להתקין על המחשב מערכת הפעלה. אין לו בו כונן CD ואין כונן FLOPPY. יש לי מתאם IDE ל USB אז חיברתי כונן CD בעזרת המתאם לאחת מכניסות הUSB של המחשב נייד וניסיתי לבצע BOOT דרך כונן הCD (שמחובר לאחת מכניסות הUSB) אבל המחשב לא מזהה את הכונן (למרות שהגדרתי את סדר הBOOT בביוס). איך אני יכול לבצע את התקנת מערכת ההפעלה? האם ישנה דרך שבה אני יכול להפוך את המחשב השולחני שלי ל"שרת" ואז לחבר את המחשב הנייד למחשב השולחני ובכך לבצע את ההתקנה (כמו שמבצעים התקנה משרת RIS)? תודה רבה חברים וחג שמח!!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1500 שקל רק בשביל הגולם עצמו וכל החלקים שיש בפנים. מסך יש לי וכל מה שמסביב יש לי רק אני צריך להחליף את הגולם עצמו ואת כל התוכן שלו. אם אתם מגיעים למחירים שעוברים את ה1500 אז תפרסמו בכל זאת. דרך אגב אני רוצה לעשות אותו מחשב למשחקי מחשב . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני צריך מעבד+לוח+זיכרון+דיסק קשיח+מארז+אורור שיהיה מיועד למשחקים קלים ואינטרנט לאחי (הוא לא צריך יותר מדי הוא רק ישחק במשחקים בעקרון ולא משחקים כבדים בכלל !) תקציב 1500 CPU AMD AMD Sempron 2200+ (Box) 307 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB 372 Memory A-Data DDR 256 MB 400 MHz PC 3200 226 Case TK-6007 156 Fan CoolerMaster CP5 48 Sum 1109 נשאר 400 ללוח איזה לוח אם כן יכול להתאים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וחשבתי טיפה על העתיד (שנה - שנתיים מעכשיו) וכנראה שאני יצתרך לשדרג את המחשב שלי בשביל להגיע לביצועיים מקסימלים בגיימינג בעוד כמה שנים, הבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך במערך כרטיסים (SLI) ושהספק כוח שלי לא יספיק לזה (600W). מה אתם ממליצים לי לעשות? הנה המפרט שיש לי עכשיו: Intel® Desktop Board DP67BA Intel® Core™ i7-2600K 3.40 GHz Scythe Mugen 2 CPU Cooler 8GB 1333Mhz (2x4GB) Gigabyte GeForce GTX 570 (1280MB) Hitachi 1TB 32MB SATA II Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תשמעו תשמעו תשמעו... אני צריך שתעזרו לי רגע... יש לי מחשב די גרוטאה (מאוד) ואני רוצה לשדרג רק קצת כי אין לי תקציב. הנה המפרט: Intel P4 2.4GHz 512GB Kingston DDR2 GeForce FX5200 160GB HD(lodea eze) Asus p4p800-SE MoBo ויש לי סורס ובו אני לא עולה מעל 60 FPS אני רוצה הרבה FPS (מעל 100) אבל בלי להחליף הכל...רק את הכרטיס מסך ואם זה עוזר אז גם זכרונות... אני רוצה משו כמו 6600GT או 6800 או משו בסגנון...גם ATI אפשרי...ונגיד עוד סטיק של 512MB זכרון. התקציב שלי זה בערך 1000 ש"ח... נ.ב-יותר חשוב לי הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-