ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשבועיים האחרונים יש לי בעיה כזאת : לפעמים באמצע שימוש המסך פתאום קצת משתגע ויש שיבושי תצוגה. זה נראה כמו משהו בסגנון של טלויזיה עם אנטנה שאין לה קליטה, מופיעים כל מיני ריצודים על המסך, זה הצורה הכי טובה שבא אני יכול לתאר את זה. זה לא מסוג הריצודים שמופיעים כשמצמידים למחשב טלפון סלולרי. לפעמים כשאני מעלה או מקפל את המסך זה גם קורה. מישהו יודע אם זה נובע מחומרה או תוכנה? על פניו זה נראה כמו חומרה, נסיתי בכל זאת להחליף דרייבר לכרטיס מסך, לא עזר..
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קניתי נייד של HP אחרי כמה ימים שמעתי רעשים מכיוון הדיסק קשיח ולא חשבתי שזה רציני בסוף זה הפריע לי אבל זה היה אחרי הקניה ב21 יום שלחתי למעבדה של HP ואמרו שצריך לבדוק אותו האם זכותי לבקש החלפה בגלל שזה חדש ומהיום הראשון התחילו הרעשים אבל התעצלתי להתקשר לHP ולהודיע או שכבר זהוא ושצריך לתקן במעבדה וזהוא?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ זו התקלה כל הקלדה במקלדת כאילו ונלחץ המקש האלכסון הזה ורק באמצעות מקלדת חיצונית ניתן להקליד נורמלי. המחשב בן שנתיים וחצי מערכת הפעלה וינ 7 מה עליי לעשות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בערך חצי שנה. אתמול שהפעלתי אותו הוא ישר נכבה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי וגילתי שהסוללה היא על 2% הטענתי אותה ל100% ומאז היא פשוט לא יציבה, כלומר המד שמראה לי כמה היא טעונה לא מדייק הוא עולה ויורד פתאום ואני לא יודע באמת כמה היא טעונה. מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צירפתי תמונה, מישהו מכיר את זה? מדובר במחשב נייד שהיה מחובר עם המטען לחשמל, והיו לי בעיות איטיות שלא הבנתי מאיפה הגיעו בזמן האחרון [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רכשתי LENOVO G50-30 הנייד מגיע עם FREEDOS עדכנתי ב BIOS אתחול מה CD להתקנת WIN7 מ CD ממש עם תחילת ההתקנה בצלמית של WINDOWS המחשב קופץ לתקלה (ראו תמונה מצורפת) האם מדובר בתקלה או בטעות תפעול שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היום שדרגתי את מערכת ההפעלה בלפטופ של ASUS מדגם X54LY והתקנתי עליו windows 8.1 pro x64 עם כל הדרייברים המעודכנים ביותר בעזרת תוכנת דרייברים driverpack solution לכאורה הכל טוב ויפה למעט בעיה מוזרה אחת שקשורה לתצוגה - אם אני מנמיך את בהירות המסך מתחת ל 65% לדוגמא כדי לחסוך בסוללה - המסך פשוט נכבה לחלוטין ולא רואים תמונה בכלל!!! זה מאוד הזוי, תקלה מסוג כזה לא הייתה לי כלל ב windows 7 מה לדעתכם הסיבה לתקלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה על העזרה. ההודעה כבר לא רלוונטית..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתגלגל עם תקלה כבר שבועיים. זה התחיל עם בעיות סאונד ואיטיות, והחלטה לפרמט את ה T41 שלי. לא הייתה יכולת לפרמט, ובסריקת אנטי וירוס אונליין התגלו מספר וירוסים וחלקם נוקו. עדיין לא הייתה יכולת לפרמט וגם לא להכנס במצב בטוח, ומבדיקה ברשת עלה כי אולי יש בעייה עם ה SP2 של ווינדוס. ניסיון להוריד אותו גרם להורדה לא מלאה ומאז המחשב תקוע ללא יכולת הפעלה. תוך כדי ניסיון הפעלה במצב בטוח המחשב מראה על תקלה 0X000000CE וגם על SORSA SYS. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה - אין בעיה לפרמט, זה מה שניסיתי לעשות מלכתחילה, העיקר שבסוף ההרד דיסק יעבוד וניתן יהיה להתקין הכל על נקי...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי מדובר בלפטופ של לנובו, N200-3000 דגם0769 כל פעם שהוא עולה יש BSOD, ואז בהפעלה הבאה יש windows repair שכושל...וחוזר חלילה. ניסיתי להתקין וינדוס מחדש (ממה שיש בתוך הלפטופ, וגם מדיסק חיצוני) - הבעיה חוזרת. ניסיתי להריץ JoliOS מLiveCD או להתקין - לא הצלחתי. כנ"ל לגבי Ubuntu. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך... רעיונות? איפה הבעיה יכולה להיות? תודה! דור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב IBM THINKPAD T41 בן כ 4 שנים. לאחרונה המסך כבה (שחור לחלוטין) לאחר מספר דקות (משתנה בין 5 ל 30). גם כרטיס הרשת והדיסק כובים לאחר מכן (זה לא קורה מיד רק לאחר כמה שניות). אחרי כיבוי והדלקה הוא שוב עובד אל לאחר זמן התופעה חוזרת. חיברתי מסך חיצוני ואותה תופעה חוזרת. כמו כן זו לא בעית תוכנה כי זה קרה גם בעבודה על ה BIOS. אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס המסך. מישהו נתקל בתופעה כזו ? מה ניתן לעשות ? מעבדה מומלצת ? תודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP intel dual core 4300T 3g זיכרון. עשיתי פירמוט התקנתי עליו WIN7. הוא נתקע לי בכל פתיחת אפליקציות אחרי כמה שניות NOT RESPONDING עד שהוא מסתתדר אחרי זה שוב אני פותח דפדפן או OUTLOOK נתקע לפרק זמן. שאני מעלה עם המערכת השניה שהיא לינוקס הכל עובד בסדר. חשוב לציין שזה קרה מאז שהוא חזר מתיקון במעבדה של HP לפני כמה ימים בגלל בעיה במגנט של המסך. אז מה שנראה לי שפתחו אותו לא חיברו נכון את הזיכרון או את הארד דיסק\הלוח... זה מחשב שעבד יפה מאוד לפני שנשלח לתיקון ועוד אחרי פירמוט התקנה מ0 חשוב לי עוד משהו לציין..באמצע שאני מקליד פה את הערתי נתקע לי שוב הדפדפן ב Not responding עם מירב ניסיוני לא נתקלתי בזה.. מבחינת ה taskmgr מראה נתונים דיי בסדר. אשמח לתשובה מקצ…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לפני כחצי שנה קניתי את המחשב באמזון (בהמלצת אחד הגולשים באתר). ובזמן האחרון הוא התחיל עם הבעיות : המסך נכבה ואינו נדלק עד להפעלה מחדש של המחשב. זו בעיה ידועה בסדרה הזאת מתוך בדיקה באמזון. בשירות של asus בארץ אמרו שיש לי אחריות. היות והרשת מוצפת בפידבקים שליליים ביותר על השרות שלהם, אני מאוד חושש להפקיד בידם מחשב יקר שכזה. לפני כחצי שנה פורסם שהחליפו שם מנכ"ל, והשירות משתפר. לכן אני מבקש מכל מי שהיה לו חוויה עם השירות שלהם בתיקוני מחשבים לאחרונה, שיועיל לשתף אותי, בכדי לקבל תמונת מצב עד כמה שווה לי להתעסק איתם. תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה מישהוא הביא לי T40 של IBM עכשיו הוא נדלק ולא רואים כלום במסך עכשיו אם אני שם אותו על שלט כלומר מגביהה לו את החלק הקדמי מעט המסך נדלק פירקתי אותו ושיחקתי במגעים קצת לא מצאתי צשהוא מיוחד..! מה נראה לכם הבעייה ..? (לי נראה לוח אם) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד ASUS 1005 עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 . עד לאחרונה הכל עבד תקין , לפני יומיים ראיתי שהמד סוללה נשאר תקוע על אותו אחוז . זה לא יורד ולא עולה כשאני מחבר מטען אני רואה שהסוללה בהטענה אך אחרי כמה טעינות המד נעצר. בדקתי את הסוללה בהטענה כשהמחשב מכובה והסוללה תקינה היא נטענת ומחזיקה טעינה (למרות שהנורה לא נהפכת לירוקה כמו שצריך להיות אלא נשארת צהובה) הבעיה שאני לא רואה מה מצב הסוללה ותי היא מתרוקנת , האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות נייד בתקציב לא יותר מ4.5 (בלי חריגות ) אני גר ליד חיפה ככה שאני לא רוצה לקנות מהמרכז אז אני יכול לקנות מפנדה נעה ksp (כדאי לקנות מ ksp? ) באג וכולי .... כל חנות מקיסריה וצפונה . אני מתלבט בין הדמים האלו Lenovo 3000 N100 Intel® Core 2 Duo T2450 2.00GHz 1GB 120GB TY0FVIZ * http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2172&products_id=18355 DELL Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2450 2GHz 533FSB 2GB 120GB IN-RC03-170 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2469&products_id=18627 (TY0FVIZ) 2GHz Lenovo 3000 N100 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5404&perur=2&t=1&c=313 הארות הערות והצעות ית…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-