עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nissim Gueta,

אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מעבד : Athlon 64 3200 939 Venice גוף קירור : Zalman CNPS7700 Cu לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe זיכרון : 2 Samsugn 512MB DDR400 x כ.מסך : ASUS Extreme N6600 TD PCIe 256MB מארז : Thermaltake Tsunami VA3000SNA ס.כוח : Thermaltake 430W W00069 דיסק : WD 160G SATA II כונן: DVD סטנדרטי כונן DVD + צורב של Pioneer

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by DAX,

למי שזוכר את השרשורים הקודמים שלי, נאלצתי למרבה הצער להקטין בהרבה את התקציב... מי מכם יכול להגיד לי כל דבר שהוא על השלישיה הבאה: Athlon XP 1700+ JIUHB0302 - מחירו 412 ש"ח בפנדה. פנדה טורחים להוסיף את השורה הזו מהמעבד. אני מסופק אם זה באמת יהיה הדגם המדויק שאקבל וממילא אני לא יודע לפרש אות-אות את הקוד הזה, אני רק זוכר שקראתי במדריך OC כלשהוא שהדגם הספציפי הזה מתאים במיוחד. (בפנדה כנראה קראו את אותו המדריך...) Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro - בפנדה עולה 733 ש"ח. אחרי חיפושים רבים ונואשים, הגעתי למסקנה שזהו הלוח היחידי שמיובא לארץ עם NForce2 IGP. Kingston 256MB 333MhZ CL 2.5 - KVR333X64C25/256 - מחירו 286 ש"ח בפנדה, 572 לשני מקלות. בסה"כ שלושתם ביחד יעלו 1431 ש"ח. בחנויות פנד…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by פוד,

ברצוני לקנות מחשב חדש (נדהמתי מהמחירים הזולים) חוו דעתכם על המפרט והאמת שאני עזרה בבחירת מארז טוב! מעבד:intel 2 quad cure q6600 לוח אם:Asus P5Q כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 9600GT צורב:Pioneer DVR-116D זיכרון פנימי:DDR2 4 G Kingston הצעות שיפורים ורעינות יתקבלו ברכה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני מתכנן לשדרג חלקים חשובים במחשב אבל לא בהרבה כסף. אצלי כרגע: מעבד אינטל Intel Pentium 4 Processor Supporting Hyper-Threading Technology Datasheet 3GHz 64bit סוקט 775 ספק כוח 480W atx אני רוצה להוסיף: זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK - זמין במלאי ¤310 מחיר סופי: ¤310 איזה דיסק קשיח עדיף מבחינת יציבות וביצועים (המלצתם לי בעבר ש seagate על הפנים) דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤459 דיסק קשיח 2: WD 1TB 32MB SATA2 7200 RPM - WD10EADS - זמין במלאי ¤581 מחיר סופי: ¤1019 כרטיס מסך asus nvidia 8400GS 512MB ddr2 160ש"ח מאיבורי למען צפיה בסרטים קצת משחקים וגם יש לו יציאות טובות מאוד. עכש…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. היי.. מחשב של HP, המסך נהייה בעייתי, הוא עובד כמו שצריך רק בזוויות מסויימות וכשאני משחק עם הבסיס (החיבור למחשב). האם צריך להחליף את כל המסך, או שטיפול פנימי במגעים יכול לסדר את זה? זה נראה כמו בעיית חשמל\מגעים, כי המסך עובד 100%, פשוט תלוי בזווית.. זה מתסכל... מישהו יודע מה אפשר \ צריך לעשות? 10X

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 BIT מה נותנים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by owen10,

שלום לכולם... קניתי מחשב נייד מארה"ב בגודל 14.1 עם סוללה של 9 תאים, הסוללה גדולה והיא קצת בולטת. רציתי לדעת אם תיק גב למחשב נייד בגודל 14.1 סטנדרטי מתאים למחשב שלי או שלקנות תיק יותר גדול? ואותו דבר בקשר לכיסוי? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by com,

במזל טוב החלטתי על רכישת V131

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by MiniMizer,

היי, חיפשתי בימים האחרונים תיק גב למחשב נייד 17" ודי התפלאתי שכמעט אין כאלו בארץ, והדגמים הבודדים שקיימים הם די מעפנים, בשפת המעטה. אני יודע שיש תיקים של Swiss Gear למחשבים בגודל הזה, אבל לא מצאתי עדיין אף חנות שמוכרת אותם (בכל סניפי אופיס דיפו שדיברתי איתם יש רק עד 15.4"). האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן למצוא תיקי Swiss בגודל כזה? או לחילופין תיק גב אחר למחשב 17" באיכות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by CheckInOut,

מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by boim,

אהלן יש לי SONY SZ עם מסך 13.3 ואני מחפש תיק לנסיעה. איפה אני יכול למצוא תיקים לגודל מסך הזה (בטח יש הרבה בגלל שזה הגודל של ה APPLE...)

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Sunny Jim,

שלום, אני מעוניין בתיק למחשב נייד עד 150 ש"ח... יש המלצות? לא תיק גב אגב, תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nigger84,

נושא קצת שונה הפעם מחפש המלצה לתיק למחשב נייד, 14" תיק גב שלא יהיה יותר מידי מגושם, אבל עם ריפוד והגנה למחשב. ועם תא שאפשר לשים בו מטען ועכבר. תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי הדל סטודיו xps16 ואני מחפש לו תיק ולצערי אני לא מצליח למצוא אחד 90 אחוז מהתיקים הם לגדלי ה15 וה16 נשאר יתום ובודד אנא עיזרו לו למצוא אבא(תיק) שיגן עליו בדרכים... תודה לכל העוזרים.....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by d1zzy,

היום ביצעתי את העסקה. שבוע הבא בע"ה אני אמור לאסוף את המחשב. המפרט: Model 8898-6CG CPU Intel Core2duo T7250 2.0 GHz Memory 2GB 667MHz (2x1GB) Hard Drive 160GB 5.4K RPM SATA II Monitor TFT 14.1 WXGA 1024x768 Optical Drive DVD-RW Graphic Adapter Intel X3100 256MB Shared Networking Gigabit Ethernet + Wifi B/G + Bluetooth Battery Li-ION 6 Cell OS Microsoft Vista-B Warranty 3 Years יש כמה אביזרים שברצוני לקנות למחשב (ביניהם עכבר, אוזניות, זיכרון נייד, שקע מגן ברקים). החשוב מביניהם שעליו באתי להתייעץ עימכם הוא תיק. המחשב בעל מסך 14.1" רגיל. ממש חשוב לי שהתיק יגן על המחשב כמו שצריך, ואין לי כ"כ מגבלה כספית. התיקים ה"מהודרים" שבאים עם כל מ…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by hellfire03,

אני מחפש תיק לנייד ואין לי ממש כיוון הקום שלי היה מיועד לנייד + DSLR + עדשות אז היה לי במה להתמקד עכשיו אני מחפש תיק לנייד 13" ומקום למצלמה חסרת מראה ועוד כל מני הבעיה שאני לא יודע איפה לחפש בעיקרון ראיתי שיש ל outdoor תיקים לניידים ויש את השוויצרים האלו... - אבל יש לי כזה בבית והרוכסנים שלו לא משהו כנראה אני מחפש תיק טוב - שיהיה נוח להליכות וכו' אבל לא ראיתי כ"כ תיק שהוא גם מקצועי (כמו tatonka,deuter וכו') וגם לנייד (וגם לא גדול מדי) אשמח להמלצה על חברה אמינה וטובה עם מבחר טוב (ומחיר סביר) או המצלמה לסדרה מסוימת (עדיף) בעיקרון אני מחפש תיק ל 13" +- שיהיה ארוך (אני רוצה לחבר לאיו חצובה של 50 ס"מ בערך) עם רצועת מותניים והרבה תאים תודה רבה אריה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by hellfire03,

אני מחפש תיק שיהיה בעיקר לנייד אבל עם דרישות די מסוימות: שיהיה שטוח (קצר) יחסית (שהלמטה שלא לא יבלוט יותר מדי) שיתאים לנייד (מבחינת ריפוד וכו') שיתאים לשימוש ארוך (שינדף זעה טוב, שיתאים להליכות של שעתיים נניח) עם רצועת מותניים (עם ריפוד) ושתגיע למתניים (כך שהתיק צריך להיות באורך של לפחות 42 ס"מ נניח) מספיק מקום לבקבוק,חולצה,ספר/מחברת,קצת אוכל מצלמה לא גדולה (חסרת מראה אם זה אומר משהו) הרבה תאים יחסית (כדי שכל הכבלים לא יתבלגנו), ומקום לדברים קטנים (כדי שהאוזניות והכרטיסי זיכרון והדיסק און קי לא יקברו למטה ויקח שעה למצוא אותם) בכל מקרה גם אם אין לכם משהו כזה בדיוק אשמח להפניה לחברה או משהו שאולי אמצא שם מענה (אין לי בעיה להזמין מאיביי או משהו כזה אם זה לא יקר מדי - מעל 75…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by ldmajor,

יש לי נייד ג'יגהבייט W566N ואני מחפש תיק בישבלו תיק גב\צד מצאתי את התיק הבא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10393071&loc=16234 מה דעתכם עליו? ואשמח לקבל הצעות נוספות עד 300 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Nahum2,

קיבלתי בדיוק VOSTRO 3550 מהעבודה ואני מחפש לו תיק נחמד. לא יודע אם גב או יד עדיין.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by yitzik,

החיבור של האוזניות במחשב עושה בעיות שומעים רק באוזן אחת(החלפתי 200 אוזניות כבר ) רציתי לדעת אם אפשר להחליף את החלק של הכניסת אוזניות במחשב??? וכמה זה צריך לעלות???

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. למנהל הפורום וחברים שלום רב ראשית תודה על התגובה וההכוונה המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כ…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים