עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, התקציב הוא באיזור ה3K. השימוש הוא לצרכים של סטודנט - לא מתכוון לשחק על המחשב הזה, אולי לראות בו סרט מדי פעם. חשוב שיהיה בעל אחריות (מתכוון לנייד אותו הרבה), וכן שיהיה בעל חיי סוללה ארוכים. ראיתי מחשב TX1000 אצל חבר והתרשמתי. חשוב לציין שאני לא ממש מכיר את השוק, אני יכול להתגמש מעט בתקציב. תודה, נדב.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 04:03:48 ראיתי עכשיו מודעה למחשב יד שניה עם מפרט כזה:IBM-Lenovo Thinkpad T60. מעבד:T2500 - Core duo מהירות : 2.0GHZ זיכרון:1GB ddr2. דיסק-קשיח: 100 גיגה אלחוטי: A/B/G. מסך 15.1" 1400x1050 (מ כרטיס מסך .ATI 128mb Bluetooth, fingerprint Dvd-cdrw חלונות אקס פי פרו ברישיון כל העדכונים SP3 תפריטים בעברית ו…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Answer3,

הכל בשאלה, התקציב הוא עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. כרגע המאוורר שלי הוא Xigmatek apache ep-cd903 http://www.xigmatek.com/product.php?productid=126&type=specification אני מעריך שזה מאוורר די פשוט רמת הרעש שלו ע"פ היצרן 20db אני מעוניין להוריד משמעותית (בלפחות חצי!) את רמת הרעש. אם הדבר כרוך בהתקנת מאוורר על בסיס קירור מים, אשמח ללינק לטכנאי שמבין בזה ובעל ניסיון בהתקנה של כאלה. תודה רבה רמי

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Skippy,

אהלן, אני מחפש מפרט שיכיל: את ה-Q6600 של אינטל + לוח אם של אינטל P35! וכרטיס מסך חזק ששווה את המחיר שלו ויחזיק גם את המשחקים שיצאו בעתיד הקרוב בלי מסך ובלי ציוד נלווה, וללא אובר קלוק. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר עד מחיר של כ -2000-2750 ש"ח עם יש משהו יותר זול שיהיה יעיל ויענה על הדרישות שלי אשמח לשמוע :]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 מסך 22 אינצ'. רזול…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 מסך 22 אינצ'. רזול…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Gogo80,

יש לי תקציב של 6.5K ושבע ממש בלחץ... אני שם דגש על זכרון (שיהיה 512), הארדיסק (מינימום 40ג'יגה), וכרטיס מסך (שיהיה טוב ויוכל להפעיל סרטים בלי בעייה (שלא ירגיש אפילו)) אממממ אני אשמח שתצרפו חנות שאיתה אפשר לקנות מחשב זה... אשמח לשמוע את כל המפרט שאני גם אכנס לעניינים של מ חשבים ניידים מלבד השולחניים תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, חיפשתי מההצעות שניתנו כאן מיפרט בסכום 4000, ולא ממש ראיתי משהו על פי הדרישות שלי. אני צריך מחשב כולל מסך וציוד היקפי. מטרת המחשב היא לאינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס אטלון. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). אני רוצה לקנות מחשב שאני אוכל לקחת אותו איתי לצבא.. בקרוב יהיה לי הרבה זמן חופשי ואני אוכל לעבוד איתו בבסיס. אני צריך את המחשב בעיקר לעיצובים - הרבה פוטושופ ותוכנות עיצוב שונות. אני מעוניין שהוא יוכל גם להפעיל משחקים.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. שלום. אני מעוניין להרכיב מפרט ב 2K-2.5K בלי מסך. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וגם לעיצוב ברמה נמוכה. שיוכל להפעיל פוטושופ ואילוסטרייטר בכיף. אשמח לקבל המלצות! תודה מראש. נועם.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. מצורף מפרט שהציעו לי לפני מספר ימים. אודה לכם אם תכתבו מה דעתכם עליו או שתכתבו מפרט שונה לגמרי. לא משנה לי לקנות במקום כזה או אחר. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. כן, מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית של קבצי RAW בלייטרום ופוטושופ (צילום מקצועי) וכמו כן גם עריכת וידאו בדה וינצ'י. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב בן 12, אז נראה לי שהחלקים שלו כבר לא רלוונטיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

13. אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שיהיה כפול ליבה 2 ג'יגה זיכרון וכל השאר אתם תבחרו.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. אני אפרט יותר את הבעיה שלי...אני רוצה להפוך את המחשב הנייד ל-PC :] לשים את המחשב הנייד באיזה מדף שיש לי למטה ושהוא יהיה מחובר למסך מחשב + מקלדת ועכבר למעלה על השולחן, הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב הוא לא משדר יותר תמונה למסך, איך פותרים את זה ? תודה מראש :]

16. אני צריך לדעת איזה חומרה יש עליו כי אני לא יודע יותר ממעבד וכרטיס מסך ועזרה בקביעת מחיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. חוץ מהשימושים הבסיסים אני משחק במחשב עוד 2 -3 משחקים רציניים. ורואה סרטים וכו'. על איזה מחשב אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום לכולם. זו פעם ראשונ שאני פה, המליצו לי על הפורום הזה שאתם יכולים להיות התשובה לבעיה שלי. אני לא מבינה כלכך במחשבים ככה שאני צריכה באמת את העזרה הזו. אני מעוניית לקנות מחשב (לא לפטופ) לבית. עם כל מיני דברים קטנים מסנג'ר אייסיקיו אמיול לא משחקים רציניים ככה שהוא לא צריך להיות חזק כלכך... אבל שירוץ מהר המחשב שיש לי כרגע על הפנים פנטיום 4 עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. מבחינת תקציב אני מוכנה להשקיע באזור ה3 אלף.. צריכה רק את המארז עם כל מה שבפנים בלי מסך ומקלדת וכל זה..רק שיהיה עם צורב dvd. הודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי. אורטל

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב והמסך שחיברתי לא היה רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הזקן שלי (נולד ב2009!!!) שימוש עיקרי הוא משחקים עריכת תמונות בPS ועריכת וידאו בPremiere Pro יש לי היום (ואני רוצה לשמור): GV-N760OC-4GD קירור לתושבת 1156 Ultra-120 eXtreme (הבנתי שיתאים ל1151 זה נכון?) כונן קשיח 1TB Black WD1003FZEX חשבתי לקנות: Asus Z170 PRO GAMING Intel Core i7-6700K Skylake Corsair HX850I (האם אני צריך יותר?) Western Digital Green WD20EZRX 2TB Corsair 16GB DDR4 2666MHz CMK16GX4M4A2666C15 תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  23. לנסות לא לחרוג יותר מדי, איפה שאפשר להוריד ולהשאר עם שהמפרט יכלול מסך SAMSUNG 2253BW לעבודות גרפיקה כבדות, עובד עם קבצים כבדים בפוטושופ לפעמים אז דרוש מעבד חזק שיעמוד לי טוב בלחץ וגם כרטיס מסך טוב שיתפעל כראוי משחקים שיצאו בשנה הקרובה דיסק קשיח גדול של 500 ג'יגה לפחות וצורב DVD וכמובן מארז וספק כוח שיחזיק הכל יפה תודה ומקווה לעזרה מכם

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. שלום לכולם, בקרוב אני הולך לקבל מחשב חדש שאני לא ממש רוצה אותו. המחשב הוא שלDell Optiplex 780 עם מעבד Q9400 2GB DD3 1066mhz אפשר להרחיב עד 8. כרטיס מסך REDEON 4650 500GB הארד דיסק 16X DVD RW יציאת רשת, מקלדת ועכבר USB + מסך 20אינצ' MAG TP2053W אודה לתגובתכם, מוש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. לפני כ3 ימים, אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט , שאני בא להתחבר , זה מה שהוא כותב לי : לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח וודא שתכונת רשת אלחוטית פועלת במחשב שלך מה צריך לעשות ?/ להוריד? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים