עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by slrr,

יש לי את ה- UX31A http://mobtechwatch.blogspot.co.il/2012/06/asus-zenbook-prime-ram-ssd-upgrade.html ואני לא לגמרי בטוח אם אפשר להחליפו באחד אחר כמו אלו- http://thessdreview.com/category/our-reviews/msata-our-reviews/ אז בבקשה עזרה עם זה, תודה רבה לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. אני רוצה לשדרג מעבד ושיעבוד חלק אם הלוח אם GA-965P-DQ6 גירסה 3.3 V http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 שידרוג זיכרון DDR 2 667 ל - DDR 800 שידרוג כרטיס מסך ATI 1950 GT SAPPHER יש לי ספק כח 500W Enermax‎ מאורר מעבד ARTIC COLING 7 PRO בגדול שיעבוד כמה שנים טובות כולל משחקים סכום השקעה 2500 +- אני חושב בעיקר במעבד ובכרטיס מסך ואלי גם בזיכרון מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by itay3ez,

זכרון CEON 1GB DDR-2 800MHZ מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D כ.מסך DVI HDMI/HDCP 9500 GT 1G PCIE לוח אם -GF7150 FIREWIRE+HDMI P6NGM FIH 755 MSI לא צריך כונן קשיח מארז ספק יש לי הם מספיקים לתפריט שכתבתי. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by sagyr1,

שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …

5. Started by jean-paul,

שלום יש לי מחשב סלרון 500 והייתי מעונין לשדרג אותו כלומר אני מעונין במארז חדש,לוח אם שתומך בsdram ומעבד יתר הדברים אני מעביר מהמחשב הישן.המחשב אמור להריץ אינטרנט adsl ומשחקים פשוטים. תודה מראש :-[

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by tal_m9,

מעוניין לשדרג את המחשב. ללא חריגה! כאשר המחשב מיועד למשחקים ביכולת הכי טובה עם כרטיס מסך קיים: .Inno3D Tornado GeForce FX 5600 בקיצור: זיכרון, מעבד ולוח אם.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by yakirsh4,

. מה התקציב המקסימאלי?1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את התקציב אפשר לנצל את החריגה רק אם היא ממש כדאית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD אינטרנט ומשחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ychamp,

הגיע הזמן לשדרג אתהמחשב הישן שלי willie 1.6 Foxcon 512 MB RAM PC2100 חשבתי על לשדרג ל Foxconn 655A01-FX-6LRS Socket 478 SIS 655FX ATX Intel Motherboard intel Pentium 4 2.26 Northwood 533MHz FSB 512KB L2 Cache Socket 478 Processor GeIL Value 512MB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) With Extreme Performance Heat Spreader System Memory המחשב מעונין למולטיטסקינג קל, קידוד וידאו ועבודה משרדית

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. היי יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 3 450 שכבר די גוסס אז אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיסי זיכרון ואני עם צריך מארז, ספק ודברים שחייבים, עכשיו, יש לי כבר HD אחד של 40 ואחד של 80 חיצוני שקניתי היום הכרטיס מסך שיש לי זה ג'י פורס 2 ורציתי לדעת אם זה כלכך קריטי בעריכה שאני אחליף אותו? כי אני לא ממש משחק במשחקי מחשב... וכרטיס קול, מסך וכל הציוד היקפי לא צריך... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב, ולהחליף מעבד+זיכרון+לוח אם+מארז+ספק כוח.(זה בעצם מחשב שלם....... ) הקנייה תתבצע רק באפריל, ולכן אני מאמין שעד אז הכל יעלה פחות מ3500 ש"ח. החלקים: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Epox 8K9A2+ VIA KT400 Motherboard AGPx8, 5.1 Sound, S.ATA, ATA133 RAID, LAN, USB 2.0 4 DIMMs [AMD/DDR] 000572 DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply 475W - TUV/UL/CE Certificated Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! AVAILABLE IN STOCK ! NIS 3,581.42 , מה דעתכם? לא הבנתי כל כך מה זה Nforce 2, הזיכרון בא כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tuka,

אני מתכנן בסביבות ינואר לשדרג את המחשב, ב4000 שקל. אני צריך רק מעבד, לוח אם, כ.מסך וזכרונות. (יש לי ספק NEC400Watt, זה שבא עם המארז, צריך גם אותו לשדרג?) המטרה העיקרית שלי היא להריץ משחקים כמו unreal tournament 3/ביושוק על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש היום רכיבים ב4000 שקל שיכולים לעשות את זה, או שהמטרה שלי עולה הרבה יותר. ואם עד ינואר יצאו חלקים בתקציב הזה שימלאו את הדרישות שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by User_Name,

יש לי מחשב P4 1700 256 rdram pc800 בתקציב של 4500ש''ח, אני צריך כרטיס מסך, מארז שמקרר טוב מאוד(coolermaster)וזיכרונות. דרך אגב, ראיתי בחנות אמינה ATI Radeon 9700pro ב2270 שח, כדאי? אותו כרטיס של HERCULES עולה 2700שח(!!!) אני צריך גם כונן DVD 16*48 (לא של TOSHIBA, הוא ממש@!#$) ועכבר אופטי USB תודה. אני רוצה גם לעשות לכרטיס אוברקלוק(לא עכשיו, רק אחרי שתיגמר תקופת האחריות, נראה לכם שאני יסכן כרטיס שעולה 2000+???)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  14. )זה המחשב שיש לי עכשיו. יותר משנתיים וחצי כבר. כסף למחשב חדש כרגע אין לי. אני משתחרר רק בעוד חודש וחצי ולא מתכוון לבזבז את המענק/משכורת ראשונה מעבודה חדשה שעדיין לא מצאתי על מחשב. אז אני רוצה לקנות מחשב רק בסביבות מרץ. השאלה אם יש לי אפשרות לשדרג את המחשב בזול (עד 200 שקל עכשיו או אפילו 1000 עם המענק ) כך שהוא יחזיק טוב ואני אוכל להנות ממנו? או ששידרוג לא יעזור הרבה ואני צריך להתמקד בקניית חדש? ממה שאני חושב שקצת יותר זיכרון יתנו לו הקפצה די רצינית בביצועים או שאני פשוט חי בסרט?

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  15. מפרט המחשב הוא מעבד i3 4150 לוח אם Asus H97 Pro זכרון 4Gb DD3 1600MHz 2 דיסקים מכניים ספק 300W כרטיס מסך GeForce 7200 GS התקציב הוא רק 400 ש"ח מעוניין לשפר אפשרויות גיימינג... הוא מריץ בסדר משחקים משנת 2006 (פורטל, HL2)

16. Started by asaf20,

היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ממש בקטנה רק כדי שיוכל להפעיל משחקים קצת יותר חדשים השאלה האם מספיק לי רק להחליף כרטיס מסך ואיזה ? או צריך להחליף עוד כמה דברים ? זה המפרט שלי: Processor : AMD Athlon 64 3000+ @ 2000 MHz Mainboard : ASUSTeK Computer Inc. K8V-X Chipset : VIA K8T800 (VT8383) Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : RADEON 9600 SERIES Hard Disk : WDC (160 GB) Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c אין לי סכום מסויים זה תלוי כמה תגידו לי שצריך כדי לעשות איתו משהו (: תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by drbrain,

שלום לצוות יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT 754 512 MB 400 MHZ ולוח אם SINGLE CHANNEL ולא DUAL CHANNLE ו-AGP כרטיס מסך 128 MB הכי זול שמצאתי חלונות XP תקציב מינימלי לביצועים מספקים שאלתי: 1) כדי לשפר את ביצועי המחשב בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ותמונות האם כדי להחליף את כרטיס המסך (AGP)למשהוא רציני ולקנות עוד 512 MB סה"כ 1GB 2) האם להחליף את המערכת כולה ל-939 DUAL CHANNEL עם 1GB זיכרון וכרטיס מסך PCI EXPRESS במקום AGP שיש היום 4) בגלל תקציב מינימלי אולי אין הבדלים בין 754 (שיש לי היום עם AGP) ל-939 עם PCI EXPRESS השימוש בעיקר למשחקים (להזכיר) 5) מה הם כרטיסי מסך AGP X8 טובים שיספיקו לי לעתיד בכל מקרה אני מתכוון להשתמש ב-1GB זיכרון לכול תצורת מחשב 6) מה ההבדלים בין SINGLE CH…

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by drbrain,

שלום זה שוב אני שלחת לי תגובה ציטוט: זה הכרטיס הכי חזק שניתן כיום לקנות ל AGP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410859 PNY nVIDIA GeForce 7800GS 256MB 1653 shekel אחריו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5559 GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP 1390 shekel חשוב לדעת איזה ספק יש לך היום כי כולם דורשים ספק נורמלי. בדקתי את שני האתרים באינטרנט והם מדברים על כרטיסים ב-1600 וב-1400 שח פלוס ספק נורמלי 200-300 שח שזה יקר לי מאוד אני מעוניין בתקציב מינמלי 1) שאלתי האם כדאי ומה זה יתן לי עם אשדרג זיכרון מ-512 ל1GB או יותר מבחינת משחקים 2) שני הכרטיסים הם HIGH END? אולי יש כרטיסים זולים יותר שיתנו ביצועים מספקים היום ובעתיד ולא אצתרך לשדרג יותר למשך שנתיים הקרובות…

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  19. היי חבר'ה.. התקציב לא ממש עקרוני, אבל לא מתכוון להתפרע, אלא לעשות קניה חכמה. כמו שניתן לראות במפרט כרגע יש לי מעבד סמפרון עם לוח 6150 וזיכרון Corsair TWIN2X1024-5400C4 בתור HTPC - הם נחנקים ולא מסוגלים לעמוד ב-HD כמו שצריך. ישנה האופציה כמובן לקנות כרטיס 8500GT של ג'יגהבייט ובכך לפתור את הבעיה לפחות עם פורמט H264. אבל אני מעדיף למצוא פתרון כולל לבעיה ולהתמודד עם כל הסוגים בעזרת מעבד חזק. המחשבה שלי היא ללכת על מעבד E4300, לשמור את הזיכרון מהמערכת הנוכחית, בשילוב עם לוח שיהיה מסוגל להמהיר אותו לבאס 333 - הווה אומר 3Ghz. זה אמור להתמודד עם תכני HD ללא בעיה גם עם כרטיס מסך מובנה. לבינתיים אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה או לכידה, האיכות של השידורים כרגע בארץ מבחינתי לא מצ…

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by BLACK SHARK1,

שלום אלה פרטי המחשב הנוכחיים שלי כרגע: תוכלו ללחוץ על התמונה כדי להגדיל. הייתי רוצה מה אני צריך לשדרג במחשב על מנת שאני יוכל להריץ משחקים כמו battlefield 3 וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה בסך הכל. תודה רבה לכולם!

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by AdiD,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הצפי הוא לשנות רק את המעבד והמארז אבל אם תגידו לי שאי אפשר רק מעבד וצריך חלקים נוספים לתהליך כגון לוח אם אני ארצה לדעת. אין לי הגבלה של תקציב, אני יודע שלמטרה שלי המחירים לא כל כך גבוהים. יעוד של המחשב: גיימינג, FPS ומשחקי רשת שונים. כגון BF4,NFS,SF2 ועוד. יש לי מסך 23" , רזולוציה 1080*1920. הגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. שקט של המחשב לא בעדיפות עליונה. אין צורך ליכולת לOC. אני רוצה שהרכיבים שאני אקנה יהיו מעודכנים ולא אצטרך להחליף אותם בזמן הקרוב. יש לי עכשיו לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 4GB RAM כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gal241994,

אני רוצה לשדרג את המחשב ואני רוצה לדעת עם החלקים שכתבתי טובים ללמחשב שלי אני רוצה להפעיל את הgta iv טוב וזה ההצעה שנתנו לי: השידרוגים: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤440 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S467512D3 ספק כח Enermax Pro82+ 425W ¤438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EPR425AWT סה"כ מחיר לכל המוצרים:1560¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il המפרט שלי דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 …

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  25. חברי לפורום שלום המחשב של עובד כמצופה, אבל הוא כבר ישן בצעתי לאורך השנים כל מיני שדרוגים כולל החלפת כונן SSB לאחרונה כרטיס המסך התקלקל ואני משתמש בכרטיס המסך שעל הלוח השאלה שלי למביני עניין וניסיון אם: אני מחליף לוח אם וגם, מעבד , זכרונות ואולי ספק האם מערכת ההפעלה WIN 10 ,תזהה את כל המערכות שהוחלפו ולא ידרש לפרמט ולהתקנה מחודשת כי יש לי על HD חומרים חיוניים, תוכנות אשמח לסיוע בברכה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים