ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
זה בסדר להשים חשמל כל הזמן לנייד שלי ? זה לא דופק את הסוללה ? (לא משנה למה אני עושה זאת אני רק שואל אם זה בסדר מבחינת הסוללה, אם היא טעונה לגמרי וממשיכים להזין חשמל האם זה דופק סוללה?)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
במיפרט המחשב מצוין שיש לו מעבד Intel® Core 2 Duo (T7250) 2.0GHz,800 MHz FSB וזה גם המיפרט באתר של DELL.COM אבל במיפרטים של חלק מהחנויות מופיע שמהירות הבס שלו היא 667 GHz השאלה היא האם יתכן שמעבד T 7250 שהוא מסדרת סנטה רוזה יכול להיות במחשב מסוים 800 ובמחשב אחר 667 אגב זה המחשב http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=337413417&sog=C-PCLaptop
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אודה על כל חוות דעת לגבי המחשב.. מצאתי אותו בחנות IVORY ובמיוחד לגבי הזכרון, האם זה 667MHZ כמו שרשום באתר של היצרן או 800MHZ כמו שרשום ב IVORY תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן נייד מדגם Toshiba Satellite M305-S4910 ונאמר לי שהוא מגיע עם ויסטה ותוכנן לעבוד רק איתה. השאלה האם אני חייב להישאר עם מערכת ההפעלה הנ"ל? הסיבה שאני שואל היא כי שמתי לב שהמערכת לא לגמרי יציבה ופועלת באיטיות בהרבה מקרים ביחס לנתונים שלה (4GB RAM ומעבד 2GHz T6400). כמו כן היא סובלת מהרבה בעיות עם תוכנות שונות, מה שלא היווה בעיה עם XP אם כן אשמח לדעת איפה אוכל למצוא חבילת דרייברים עבור הדגם ולהתקין XP Pro. המחשב הגיע ללא דרייברים ואמרו לי שניתן לקנות אותם ב100$ מהיצרן, האם זה הגיוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך קניתי את הנייד של אסוס N56VJ. המחשב עצמו מדהים, אך נתקלתי בשתי דברים לא צפויים: - אני לא מוצא איך להחליף את ההקלדה מאנגלית לעברית (אני בד"כ מקליד באנגלית, כך שלקח לי כמה ימים לגלות את זה). כשחיפשתי בהגדרות של "הוספת שפה", לא מצאתי עברית ??? - כשאני רוצה להשתמש במקש @, אני צריך ללחוץ shift + ', כי איכשהוא הם התחלפו. אפשר לתקן את זה עצמאית או שזה משהו פגום במחשב...? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד של לנובו יש שם אופציה ל Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS) [add $150.00] האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'? מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קניתי acer 5633. המחשב הגיע עם Vista Home Premium, 32 bit, בעברית... הבנתי שאני יכול להשתמש בסיריאל שלי כדי להתקין Home Premium 64 bit באנגלית. עכשיו לשאלה: אין לי בעיה בהתקנה של המערכת החדשה, אבל הבנתי שכדאי לי לגבות את המערכת הנוכחית, מכלמיני סיבות. כמו שאתם יודעים, היום לא מקבלים דיסק התקנה, אלא המחשב בא עם מערכת הפעלה חצי מותקנת, ומחיצת גיבוי ניסתרת. עד כמה שאני מבין, אני צריך ליצור איזשהו אימג' של המחיצה הזו - ופה הבעיה. איך בדיוק אני עושה את זה? השתמשתי בתוכנת גיבוי של acer שבאה עם המחשב (היא נקראת eRecovery), וזה יצר לי קובץ גיבוי של משהו כמו 4 ג'יגה. האם זה כל מה שאני צריך לצרוב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! קראתי את מדריך הניידים מחו"ל בנעוץ. שאלתי היא האם באמת משלמים רק את המע"מ?!?!? אין מכס כלל!?! האם המע"מ הוא מהעלות הרכישה בחו"ל או מהמחיר שתמחירו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך הנייד הבא: http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/deal_laptop2406/.aspx?HP_mainbanner
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
החלטתי ליקנות את זה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12524 וראיתי שהסוללה היא שלושה תאים ויש דגמים עם 6 תאים האם זה משמעותי בזמן עבודה?וכמה אפשר לעבוד איתו ללא טעינה?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי היום נייד HP דגם 1130 רציתי לברר אם לדגם הנ"ל יש את לחצני המגע שמוארים בירוק שממוקמים מעל למקלדת שעושים כל מיני פעולות כמו להשתיק קול .להחזיר קדימה ואחורה .להגביר קול? אני קיבלתי את הנייד בלי הלחצנים האלה ואני חושש שקיבלתי אותו דגם אבל ישן מישהוא ראה את הדגם הזה ויכול לגיד אם זה בא עם הלחצנים האלה? בשאר הדגמים כמו 1160 ו1179 הם קימים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז ככה , לא יודע אם זה מקובל לשאול פה או לא .. אבל מצאתי נייד של דל InspironTM 1525 עם מעבד Intel Core 2 Duo T7250 2.0GHz ב-3900 שקלים משיחה עם נציג המכירות כאשר הבהרתי לו שיש לי הצעה יותר זולה 3775 שקלים הוא אמר שאין בעיה ושהם מתחרים בכל הצעה. מה אתם אומרים לגבי הניידים שלהם? פשוט אני קצת חושש כי יש שמועות לא יודע אם הם נכונות לגבי תרבות המחזור שלהם "refurbished" האם יש מצב שזה קורה גם עם ניידים? במקרה והשמועה נכונה? אשמח אם יש מישהו שקנה משם יגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי להשקיע את המחיר 2000 דולר לערך על מחשב נייד מפלצתי כזה של alienware ואם יש מחשבים ניידים כאלו שמתחרים בו בתווך המחירים האלו, אני מדבר כמובן על המפלצת Area-51® m17x
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה את ה- vestro 3500 330m שמגיע עם 250 ג'יגה. האם יש טעם להגדיל ל- 320? (תוספת של 150 ש"ח) שאלה נוספת- הדגם של המחשב מגיע רק עם 3 שנים אחריות. האם יש טעם לשלם עוד 600 ש"ח בשביל לעלות ל- 350m ולהרחיב אחריות ל- 5 שנים? (העלייה בדגם לא משפרת את הביצועים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
כיום אצל לנובו שני סוגי מסכים עיקריים הסוג הVIBRANTVIEW ןANTIGLARE כאשר הראשון זה הסוג השקוף שתורם רבות לצבעים החיים שרואים בסרט אך מצד שני שקוף. הסוג הראון מתאים יותר לעבוד מרובה מכיון שאני מעייף את העיניים גם בתאורה חזקה. בכול מקרה רציתי לדעת לגבי זווית צפיה כלומה באיזה מן המסכים זווית צפיה גבוהה יותר(אני מתכוון שכשאר מסתקלים על המסך מהצד רואים חלקים שחורים אז באיזה מן המסכים ניתן לראות בזויית גבוהה יותר מבלי שחלקים יושחרו!?)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סוללה באיביי למחשב הנייד lenovo s10-3 בסוללה של המחשב רשום 11.1V ומה שאני מצאתי זה עם 10.8 זה לא יעשה בעיות? זה המוצר http://www.ebay.com/itm/New-6-Cells-Battery-Lenovo-IdeaPad-S10-3-L09S6Y14-L09C6Y14-3ICR19-65-2-3ICR19-66-/261059346797?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc859816d תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ibm r60e עכשיו יש לי כמה שאלות 1- אני רוצה לקנות באיביי,כי שם זה 30 דולר לעומת 380 שקל בארץ,הבעיה שאני רוצה את הדגם שלי r60e ואז אני רואה כמה דגמים ככה זה ניראה IBM ThinkPad R60e Series ThinkPad R60e 0656, ThinkPad R60e 0657, ThinkPad R60e 0658, ThinkPad R60e 0659 ואני לא יודע מה הדגם שלי,יש מצב שיש לי דגם אחר מכל אלה או שכל אלה הדגמים של הr60e בלבד ואין עוד דגמים למחשב הזה? 2-על הבטריה שלי רשום 10.8v ובאיביי אני רואה 11.1v מה זה אומר,זה יעבוד לי או שזה ישרף או משהו? 3-יש סוללה 9 תאים ו8 תאים האם יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד משומש. האם יש לי דרך לבדוק אם הסוללה תקינה? בהנחה שאין לי דרך כזו - ונניח ש"נפלתי" עם הסוללה. כמה תעלה לי סוללה חדשה? והם זה מסובך להרכיב אותה לבד?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו B590 עם 4GB RAM ורציתי להוסיף עוד סטיק לי 4GB RAM. רציתי לדעת מה ההבדל בין הרגילים לLow Voltage, ועוד שאלה 0 בCPU Z מופיע לי 800MHZ, זה תקין נכון? כי צריך לכפול ב2, יוצא 1600.. אני מתלבט בין 2 אלה - http://ksp.co.il/?uin=20807 http://ksp.co.il/?uin=15885
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?הייתי בKSP לגבי מפרט שהמליצו לי עליו כאן אבל שם הוא הכניס לי למפרט את הכרטיס מסך(X1900XT) של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לדעת עליהם או שהם אמינים. עוד דבר שהייתי שם שאלתי לגבי ספקי HEC ואמרו לי שאין אז הוא שם לי במפרט Spire RockeTeer 500W EZ-Cable Silent PSU 24Pin רציתי לדעת אם הוא שווה משהו בכלל. תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 973 צפיות
-