ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לפטופ DELL LATITUDE D505, WINDOWS XP .. עכשיו כרטיס הרשת שם DELL WLAN NETWORK פשוט לא מגיב בכל פעם שלוחצים עליו ונותן את התגובה: A network cable is unplagued , עכשיו מה שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים ושלוחצים פעמיים על התהליך הוא פשוט לא מגיב ואפילו לא רץ ב TASKMGR.. עידכנתי ועדיכנתי ולא זז, מה שאני צריך אז לשאול הוא האם עדיף לי לקנות כרטיס רשת USB - אם כן אז האם יש המלצות... טווח מחיר - 100-400 , או שהאם אפשרי בכלל לקנות כרטיס רשת ולחבר אותו חומרתית לאותו לפטופ... תודה !
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר על מה ההבדל בין שני הכרטיסים?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl...1260-01-20G-PChttp://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11260-07-20G תודה,
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל היחידי באמת כין הכרטיס מסך של אינטל ה-X3100 לבין הכרטיס של ניבדה 8400GS הוא רק בהצגה של תלת מימד או האם גם אם ארצה לראות סרטי HD או כל תוכן וידאו אחר אני ארגיש הבדל באיכות ??? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת יחסי כוחות Nvidia® Geforce® GT330M, 1GB Graphics לעומת ATI 4670HD או ATI 4650HD או ATI Radeon 5470HD מה מהם הכי חזק, ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים יחסית?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין INTEL HD 4000 לINTEL HD 3000? מה ההבדל? והאם אני אראה הבדל בין השניים בצפייה בסרטים באיכות גבוהה או הרצת משחקים כמו פיפא וכו'?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אהלן. בימים אלה אני בונה מפרט שמייעד את מטרותיו לגיימינג ב-1440p וב-4K ועלתה סוגיית לוח האם. כיוון שהתקציב גבולי וכל רכיב חורק בו (ובי) שיניים, עלתה ההצעה להשתמש בלוח B450 Tomahawk Max כדי לתחזק את ה-3900X. נציג מחברה שלא אציין את שמה פה טען שהלוח הזה לא יחזיק את המעבד, שהוא מסרב בתוקף להרכיב לי אותו ושהוא לא ייתן אחריות עליו. רציתי לשמוע מכם התייעצויות קודם על הקומבינציה הזו, האם הלוח יחזיק את ה-3900X? האם יש ממה לחשוש? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה תורם לי במשהו כשיש בלוח אם 2 כניסות רשת, ואם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעת מפרט למחשב וכל מה שכתוב לגבי לוח האם זה: לוח ראשי (כולל כרטיס מסך ורשת 10/100) דגם P4 VIA P4N266 מישהו מכיר את הלוח הזה? האם כדאי לקנות את המפרט הבא בסכום של 1815 ש"ח (לשימוש ביתי ופשוט - גלישה ומסמכים) או שכדאי להחליף פריטים מסוימים ? pentium celeron 2.4Ghz לוח ראשי (כולל כרטיס מסך ורשת 10/100) דגם P4 VIA P4N266 זיכרון פנימי 256MB DDRAM 533MHZ כונן 1.44 דיסק קשיח W/D 40GB CDROM x52 כרטיס קול AC97 128 + רמקולים. מקלדת 104 מקשים לXP עכבר אופטי מארז טאואר MICRO-ATX תודה ofko
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם: HP Pavilon zt3000 שנרכש לפני כ-3 שנים. שלחתי אותו לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שהלוח אם שלו נשרף. עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול לקנות את הלוח אם של המחשב בזול ולהחליפו ? כי רוצים על זה כ-2000 שקל. נ.ב - אין לי אחריות על המחשב. תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס Q6600, בגדול אני לא בונה על OC, אבל אם כן, זה יהיה גג 3GHZ.. לטובת OC המליצו לי לקחת לוח P35-S3 של ג'יגהבייט, וזכרונות 800MHZ... אני מחפש איפה לקצץ, וחשבתי לקחת לוח 965P-S3, וזכרונות 667MHZ. האם זה יספיק לי לטובת הOC הזה? או שלא כדאי לקצץ כאן?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת אם למישהו מכם יש את הדגם הזה, ואם לא, אם מישהו יכול לחוות דיעה עליו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 מה שאני רוצה לדעת זה בסך הכל זה, אם במחיר הזה (יוצא 4150 אחרי שידרוג ל 8 GM RAM ואני מתכוון לשדרג), אני אקבל את הביצועים הטובים ביותר, או שאם ב 4150 אני יכול למצוא מכונה חזקה יותר. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כך אני כעת בשליו הבדיקה למחשב מבוסס amd כרגע אני לא קונה .. קראתי באינטרנט שהמאוורר שמגיע עם מעבד ryzen 5 3600x הוא מאוורר בנוני .אני אדגיש שאני לא גיימר אני גולש ומוריד וגם צופה בסרטים והמחשב אצלי עובד 24\7 והגג שלי בביית הוא גג ישן רביץ שזה חם מאוד בקייץ מה שאני מנסה להגיד איזה מאוורר עם קרורר טוב ככה 70 עד 100 ש'ח אשמח לעצה שאדע קצת יותר נועם .
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש מבוסס AMD 3000 - 939 עם כרטיס מסך x600PRO המארז שאני רוצה הוא מה שכולם ממליצים: HEC Midi Tower CI-6A19 השאלה האם לקחת את הדגם עם מאוורר אחד או עם שני מאווררים. ב GLOB-NET אמרו לי שאין צורך במאוורר שני כי המארז מספיק טוב עם מאוורר אחד. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות 3 מחשבים ואני נעזר לשם כך במדור המפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/main.php המדור עודכן לאחרונה לפני כמעט חודש ורציתי לדעת אם היו שינויים משמעותיים מאז. הסיבה שאני שואל היא שאני לא ממש מבין בזה ומתכוון לבסס את הקנייה שלי על המפרטים המוצעים. השאלה רלוונטית למפרטי העבודה המשרדית (עם וללא מסך) ב-2500 ש"ח, ולמפרטי המשחקים עד 3500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הבנתי שאם רכשתי מחשב נייד בלי פגם של היצרן - כל עוד אני לא מפעיל אותו (בחשמל או בסוללה) - אני יכול להתחרט ולהחזיר תוך 14 יום , ולקבל כסף? האם נכון ? השאלה הנוספת - אם רכשתי מחשב נייד עם פגם "לימון" או "חצי לימון" (למשל חלקים ממנו - מסך או מטען או כניסת USB או CD או וואטאבר - לא תקינים, שהרי הדברים האלה לא נבדקים בחנות בזמן הקניה...כי אסור לחבר לחשמל/ לסוללה) - כמה זמן יש לי להחזיר אותו ולקבל חדש, אם בכלל ? האם ניתן בחנויות לקבל כסף במקום המחשב הפגום (או פגום בחלקו) ? או שבכל החנויות אני חייב לפנות למעבדה של היבואן מרגע הרכישה, אם יש בעיות, והחנות לא מעורבת יותר, גם אם התיקון יכול להמשך חודש ?(בואו נקצין ונאמר עברו רק 24 שעות מהרכישה, ובזמן הזה הטענתי את הסוללה 14 שעות כש…
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הייתי בכמה חנויות לטובת התעניינות ברכישת נייד, וכל המוכרים טוענים, שאין אפשרות למחוק את מחיצת ה-Recovery שמגיעה עם הדיסק הקשיח באף מחשב. האם זה נכון? עד כמה חיונית המחיצה הזו, אם יש לי דיסק התקנה של Windows משלי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם HP DV6412 והוא כולל את הרכיבים והמפרט הבא: CPU- 1.73 GHz Intel® Core Duo processor T2080 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology Memory- 1024 MB (2 x 512 MB) HD- 80GB 5400 rpm Sata Display- 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU- Intel® Graphics Media Accelerator 950 Up To 224Mb Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Wireless- Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth- No Integrated Camera- No Weight- 2.99 kg (6.6 lbs) Battery -6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery המ…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב לפני כשבועיים עמד מחירו של inspirion על 4375 שקלים מחירו עומד היום על 4810 !! הדגם הוא 1525 T8100 מעבד 2.1 למה הקפיצה הגדולה הזאת? המחירים נלקחו מאתר של חנות שיש לה נציגות באתר הזה.. אז אולי הוא יוכל לענות תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתעניינת במחשב נייד PC לצורכי גרפיקה ווידאו, מבחינתי שיהיה חזק מאוד מעבד הכי חזק של אינטל אם אני לא טועה I7 הוא הכי חזק?, מינימום 12 ג'יגה זכרונות, נפח של לפחות טרה דיסק קשיח, ודיסק מהיר יותר מ125 מגה, התקנה של win 10 64 BIT , אמין יציב לאורך זמן אבל חשוב מאוד שיחזיק עם כל התוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה כמו פוטושופ ופרמייר אפטר אפקט וכאלה, אודה להצעה תודה. אם אין הצעה לפחות אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות לי בערך,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב nuc של אינטל עם מערכת הפעלה win10 למטרת צפייה בסלון בסרטים,סדרות ומשחקים כמו FIFA18,NBA2K ומשחקי יריות ומירוצים . איזה דגם אתם ממליצים ? האם להוסיף זכרון+הארד דיסק בקיבולת גדולה ? איזה מפרט אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ב10,000 כולל מסך והשאלה שלי אם הכסף יספיק למעבד של 4 ליבות של אינטל ההכי חזק-extrime (נירארה לי שזה ההכי חזק לפי מה שאני יודע...)כאשר כל ליבה 2.400 אני חושב וזה ניקרא משהו עם q6700 ובנוסף למעבד הזה תוסיפו את הכרטיס מסך החזק ביותר של nividia-8800 gtx האם הכסף יספיק למחשב כזה חזק כולל לוח אם רציני וספק טוב? והאם מחשב כזה טוב למשחקים לפי דעתכתם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. בשוטטות באחד מהפורומים מצאתי נושא ובו הצעה למכירה של מחשב משומש. חשבתי עוד מחשב משומש, בטח איזה משהו לפני 5 שנים, מסתבר שהבן אדם יש לו מחשב ממש כמעט כמו ה-מפרט שאני מתכנן לקנות, הכל זהה חוץ מה-כרטיס מסך. פלוס כמה בונוסים. המחשב חדש יחסית, והוא מוכר כי הוא רוצה לקנות מערכת AMD. הוא הראה תמונות של המחשב. הכי נראה תקין ומצוין (אני מדבר איתו אז ביקשתי עוד תמונות רק כדאי להיות בטוח). המפרט מדהים שימו לב: Abit IC7-Max3 Intel P4 3.0C Corsair PC4000 Pro Twinx 1gb 2x36G Raptors in RAID 0 Lite-On LDW-401S DVD-RW Asetek Waterchill Watercooling SB Audigy 2 ZS Plat. Pro Antec P160-WF Case Antec 430W TruePower כמו שאתם רואים, זה לא כולל כרטיס מסך (כי הוא לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-