ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת HTPC מאתר : http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2080 השימושים הם :צפייה בסרטי HD,גלישה באינטרנט ותוכנות קלות כגון:אופיס וכתיבת מיילים. רציתי לדעת האם השימושים למחשב זה מספקים?ישל ציין כי מתוכנן OC קליל על המעבד ולכן המאוורר ה"משודרג" יחסית. האם לקחת כ.מסך חיצוני ואם כן איזה? (בתקציב עד 300 ש"ח שייתן תמורה יותר מהמובנה על הלוח) *אין את הלוח עם ציפ'סט G31 במלאי אז לקחתי לוח GAEG41 MG-US2H עם כ.מסך INTEL 4500 לשאלתי האם אוכל להריץ 1080P עם הכ.מסך הנ"ל או שאשדרג לכ.מסך חיצוני. *עדיפות לDDR2-1066 או DDR3 אם נכנס בתקציב סה"כ תקציב כ-3800 ש"ח כולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה מחשב הייתם ממליצים לי לקנות לתואר ראשון בהנדסת תוכנה? עדיפות למאקבוק
-
- 1 תגובה
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כדאי? צחיר-400$ משלוח לארץ-51$ מעמ 81$ מחיר כולל-532$ http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור אני מאזור הדרום ומלבד איבורי או ksp אינני מכיר חנויות נוספות. אני מחפש מחשב בסכום 3000 ש"ח כולל מסך לפחות 20"+ לצורכי סרטים hd משחקים פשוטים וישומי אופיס רגילים לכן שאני רואה את המפרטים שמומלצים כאן לאומת מה שדוחפים ברשתות האם למחשב יחסית פשוט שווה להשקיע במפרט ולקנות במרכז ולקוות שלא ניזדקק לאחריות או עדיף לקבל ממכם המלצות ולקנות בחנות השכונתית או באחת הרשתות באזור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 3800 (במחירי אילת) מחיר רגיל זה עד 4300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקס' 3800, התקציב כולל קניית מסך Dell U2312HM . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וקצת Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מדמן ב Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שאני קונה Dell U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לארה"ב ל50 יום וראיתי והבנתי שהמחירים שם ממש זולים (במיוחד במוצרים הטובים של הTOP END.. היחס מחירים מעולה ביחס לארץ) אני בעיקרון רוצה לקנות זכרונות , כרטיס גרפי , מעבד ולוח אם (במידה וכל אלה עוברים במכס בלי תוספות). הבנתי שכל הכרטיסים זה בלי מכס.. לגבי מעבד הייתי שמח לקבל את העזרה שלכם את החלקים למחשב אני יקנה בעוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול, בשביל שהמחירים ירדו עוד טיפה והמוצרים ישתפרו. על מה לדעתכם כדאי לי ללכת? אל תשכחו שזה מחירים שונים לגמרי ביחס לישראל.. זכרונות - כרטיס מסך ומעבד.. אני הולך על המוצרי HIGH END כמו 2GB זיכרון מסוג טוב (אפילו 800MHZ במידה ותמליצו).. כרטיסי מסך גם על הכי טובים (לפחות 7900GT 512 או 1900XT 512..) הערה חשובה!!!!! אני לא עוש…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לסטודנט + גיימינג: NBA, FIFA, NFS * גודל המסך? 13.3-14.1 * משקל רצוי? פחות מ-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2 מינ' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM מתכננן להוסיף MSATA SSD של 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרגע אני די נעול על Y480 של לנובו שעולה 850$ עם הארד דיסק של 500GB 7200RPM ואני אוסיף לו mSata SSD של 128GB עבור מערכת ההפעלה. אשמח לשמוע רעיונות נוספים, …
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, להוציא הוצאת מסך חדש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, SolidWorks 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא רלוונטי, אם התוספת קטנה אין בעיה לכלול RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברשותי הרכיבים הבאים שהם מצויינים למחשב ביתי שאני רוצה לבנות: מארז שקט אנטק סונטה + ספק הכח האיכותי שלו. קירור למעבד שנרכש לאחרונה של זלמן Zalman CNPS5X SI Edition 2 דיסקים קשיחים רגילים מהמחשב הישן. מערכת הפעלה חלונות 10 HOME. האם יש ספק מחשבים שאפשר להזמין אצלו מפרט ולהביא איתי כנדוניה את הרכיבים שכבר יש לי כדי שירכיב אותם במחשב שאני מזמין ׁ(ובכך להוזיל העליויות)?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מחשב ביתי . אני עורך מידי פעם וידאו בפרמייר. עורך תמונות בפוטושופ. זה לא העיסוק שלי רק כתחביב. אין צורך במסך. תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטים בפרמייר, משחקים(לילדים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היי, להלן פירוט הדרישות, תודה!! מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות. אבל שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בלבד. לעיתים נדירות שימוש באופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג ברמה גבוהה. השאלה שלי אם אנחנו לא נמצאים עכשיו על הגבול שבין הדור הנוכחי לדור הבא כך שלא יצא מצב שזו רכישה לא משתלמת וכרטיסים/מעבדים שאקנה היום עוד שנה כבר לא יספקו תצוגות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן אנשים צריך עזרה בבניית מחשב גיימינג למשחקים כמו: cod black ops4, league of legends,mmorpg ובעיקרון שיריץ משחקים טוב ללא שום תקיעות וללא שום בעיות לא כולל רמקולים ומסך בתקציב של: 6500
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K חריגה קטנה של 100-200 ש"ח אם ממש חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם מתאפשר ברכה, עדיף שלא יבוא על חשבון קירור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, לגודל. עדיף …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב גיימינג שמבוסס על סדרה 8 החדשה של מעבדי אינטל, המחשב מיועד לגיימינג כמובן. מקריאה בפורום ושיטוט ממושך באינטרנט הרכבתי את המפרט הבא, וברצוני להתייעץ עם חברי הפורום במספר נושאים. להלן המפרט - מעבד: Intel Core i5 8400 Coffee Lake / 1151 Box כמות: 1 מחיר: ₪828 לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING כמות: 1 מחיר: ₪699 מארז: Fractal Design Define S Black כמות: 1 מחיר: ₪361 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 מחיר: ₪388 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי חברים, אם אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג באילת, מה הן האפשרויות שלי? האם לרכוש הכל בחלקים בודדים בקי אס פי / אייבורי? האם יש מפרטים שלמים שניתן לרכוש לשם? האם יש חנויות אחרות באילת שמתמחות בנושא? מה אתם הייתם עושים? (תדמיינו את הקול של חיים הכט)
-
- 13 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
תקציב 5500-6000 * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים אינטרנט * גודל המסך? לפחות 15 לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בקיא בזמנים ממוצעים לפחות 3 שעות אין לחץ על הנושא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, VGA usb * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא בקיא, לפחות 750 גיגה אשמח להסבר על הסוגים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מחשב שיחזיק ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד עבור ילדה שמשחקת בROBLEX ומעונינית להקליט את המשחק ולדבר ולשדר ליוטיוב / טוויצ' תוך כדי, כולל עבודה משרדית. הראש הוא כן להסתכל קדימה על משחקים שיהיו טיפה יותר רציניים מבחינת כוח עיבוד כמו פורטנייט על SETTINGS מרבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך ב: 1. מקלדת פשוטה 2. עכבר אלחוטי 3. מסך בגודל 24'' (בצבע לבן או ורוד) 4. אוזניות גימינג עם מיקרופון "מדונה". 5. כונן SSD - 512GB - 1TB - עבור מערכת הפעלה 6. כונן מכאני (לפחות 1TB עבור שמירת…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות אולי מישהו יכול לעזור? מתלבטת בין אסוס ולנובה יוגה ובכללי איזה דגם כי הצרכים שלי זה גם בשביל עבודה גראפית. (אני בתחילת דרכי בכיוון הזה) בעיקר אילוסטריטור וגם שימוש במוזיקה, סרטים וכתיבה. חשוב לי בנוסף שהוא לא יהיה כבד מידי כי אני מטיילת בעולם. מחיר עד 3500 אשמח להמלצה על דגם ספציפי , על פרטים שחשובים שיהיו לי במחשב ועל מה לא כדאי לי להתפשר . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, צריך המלצה למחשב חדש מבוסס אינטל בלי כרטיס מסך והארד דיסקים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- 2500,לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , בהמשך אולי 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD,כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא ממש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת המחשב …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. המחשב הקיים בן 10 ומקרטע. הגיע הזמן להחליף. בכללי, מחפש מחשב חזק למרות שלא משמש לגיימינג, שיהיה חזק למספיק שנים קדימה ושיהיה ניתן לשדרוג. תודה על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 8 א' ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,עבודה משרדית, עריכה בפוטושופ, צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. המסך הקיים הוא dell u2410 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוקם בחדר שינה ולכן חשו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-