ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
הערה: יש אפשרות לרדת בתשלומים במידה ויש ירידה בתקציב. אני רוצה לקנות מחש 13.3" לאחר שהסתובבתי לא מעט הגעתי למסכנה שזה הגודל שמתאים לי, לא גדול מדיי מצד אחד, ניתן לנשיאה בקלות מצד שני לא קטן מדי ומאפשר עבודה נוחה. השימושים שלי הם משרדיים בעיקר, אני נהוגת לעבוד עם הרבה ישומים וקבצים פתוחים ולעבור בינהם, בנוסף יש לי שימוש רב ב EXEL ואני מריצה עליו לעיתים קבצים כבדים. כתחביב אני משתמשת לעיתים בפטושופ תוכנות לעריכת וידיאו ותכנות כמו סקצ'אפ, המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם, אבל לא חייב ברמה מאוד מקצועית. אני אשמע מוזיקה ואצפה בוידיאו על המחשב. ישנם שני דגמים שאני מתלבטת לגביהם: 1) TOSHIBA Satellite U500-1EZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&a…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לאחותי כאשר אני יקנה אותו בניו יורק. המחשב ישמש לתוכנות + אינטרנט. 1 מה דעתכם לגבי גודל מסך ? אחותי הולכת לקחת את המחשב הזה איתה אז ייעצתי לה לקחת 13.3" - מה אתם חושבים ? 2 לאיזה ניידים יש אחריות עולמית ? 3 חברה מסויימת ? 4 באיזה תקציב אפשר לקנות משהו טוב ? (בעיקרון יש לי תקציב די גדול אבל אני מחפש משהו טוב מינימלי ולא משהו ב-1200$) תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את המחשב הנייד הנוכחי (ישן מאוד), אני קצת הולך לאיבוד עם כל הדגמים הקיימים בשוק היום. הצרכים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים לבית. מבחינת עבודה יש לי רק אקסלים גדולים מאוד ומבחינת גיימינג, אני משחק מדי פעם אבל לא במשחקים שמצריכים יותר מדי כוח (לאחרונה Fortnite). אני רוכש מחשב פעם בכמה שנים ומעדיף שיהיה מעל לממוצע, אם כבר להשקיע אז להשקיע. להלן התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ישנה אפשרות למצוא מחשב שמתאים בפחות אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת חשבתי לקנות נייד של טושיבה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new על המ אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות למחשב נייד לעסקים במחיר של 8000-9000 שקל שמתאים לנסיעות. בדקתי לגבי הVAIO של סוני ובמחיר של 8500 אפשר לקחת את הדגם: Sony Vaio VGN-FZ160E/B איך הוא והאם הוא שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי אינטרנט מוסקיה במיוחד סרטים אני מעדיף שיהיה חיבור HD ליראות סרטי HD בLCD תקציב 3200 אפשר לחרוג ל 3500 חשוב שיהיה מחשב אמין ויפה עם אחריות כמו שצריך. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי נשרף היה לו שלוש שניים זה אומר שיש לי מארז וזכרונות (תקין ונבדק) יש לי כונן DVD חדש דוד שלי הוא לא הצליח למכור אז הוא הביא לי בקצור אני צריך שלושה חלקים ובזול לא משהו שעולה הרבה אני צריך לוח אם+הארד דיסק במשהו כמו 400שקל אפשר לחרוג עד 500 נ.ב הארד דיסק לא צריך להיות בנפח של יותר מ 80G תודה למי שיכול לעזור עריכה: טוב אז ככה החלקים שיש לי הם: 2X512MB RAM DDR2 800MHZ KINGSTONE ^תקין^ מארז 323-18 Tzag Elita ^תקין^ X2מאורר מדגם ZM-F1 מבית ZALMAN ^תקין^ הארד דיסק WD80G ^לא תקין^ לוח אם אין לי מושג.... מעבד אינטל 1.7GHZ+מאורר אם אני ישלח אותו למעבדה יסדרו אותו אז ככה שהוא נחשב תקין גם לא.. כרטיס מסך 5200FX geforce עוד כרטיס מסך אןתן דבר כמו למעלה רק של MSI עוד …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לרכוש לאחותי מחשב נייד "10.2 - 10"....מתלבט לא מעט המטרה היא אופיס ואינטרנ ט+מייל....וכמובן (הנוער של היום) > שתוכל גם להפעיל מישחקי נונסנס אינטרנטיים מן הסתם גם תישמע מוזיקה בשפע מה לדעתכם המחשב המועדף ? או אם קיימת סקירה טובה בנושא ? אני מבין שמחשבים כאלו לא מגיעים עם כונן ? אז איך אפשר להתקין מערכות הפעלה ? מעבר לזה - חשוב לי > אפשרות שידרוג או רכישה מראש של 2G זיכרון > HD כמה שיותר גדול > זמן סוללה ארוך - כלומר רצוי 6 תאים > אחריות כמה שיותר ארוכה הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג ומנסה לחסוך כמה שקלים אז שקלתי ללכת על אופציית יד 2. רציתי לדעת אילו בדיקות אני יכול לבצע לפני שאני רוכש מחשב משומש? האם אפשר להריץ עליו בדיקות ולדעת שהרכיבים אכן תקינים? המפרט שנתקלתי בו הוא: מעבד - AMD® RYZEN™ 5 2600X Processor Up to 4.20GHz תומך OC, עם 12 ליבות (6 פיזיות ו6 לוגיות). קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - GIGABYTE™ B450M-GAMING Series AM4 עם 6 יציאות USB 3.1 Gen 1 Type-A, DVI, HDMI, תושבת M.2 SSD 2280 NVMe. צ'יפסט B450 תומך GPU Armor Slot, OC, XMP, Ultra-Fast NVMe PCIe G…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רוצה לרכוש מחשב מיני חזק וראיתי את המחשב הזה GMKtec Mini PC--NucBox K10 המחשב והנתונים נראים מעולה.השאלה שלי האם יש למישהו נסיון מבחינת אמינות החומרה של חברה זו.כי המחיר נראה לי ממש זול GMKtecIntel 13th Core i9-13900HK Mini PC--NucBox K10Intel 13th Core i9-13900HK Mini PC--NucBox K10
-
- 0 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני מעוניין לרכוש מחשב חזק שיוכל לענות על הצרכים שלי. שלוש תוכנות שחשוב לי שיעבדו עליו בצורה חלקה ללא גמגומים ורינדורים הם: פרימייר אוויד אפטר אפקטס לצערי אני לא מומחה גדול ברכיבים ומפרטים, יש לי ידע בסיסי אבל אני לא מכיר גירסאות של כל רכיב או מה עדיף ומה יותר טוב בין חברה כזו או אחרת. המטרה שלי היא לעבוד על מספר פרוייקטים שונים בו זמנית, מה שאומר שאני אצטרך המון מקום, אני צריך שהמחשב יעבוד חזק וטוב ולכן אצטרך זכרון פנימי גבוהה (8 מספיק או שצריך 16?) רוצה כמה שפחות להתעסק עם זמן רינדור, צריך כרטיס מסך חזק שיתמודד טוב עם HD (קוואדרו או ג'י פורס?) אצטרך כנראה ממיר אנאלוגי - דיגיטלי (כגון מטרוקס) וגם אני מתלבט האם לרכוש כרטיס firewire או שכבר פחות צריך א…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה דברים ליקנות תציעו לי הצעות ואני גר בבאר שבע אז תביאו לי חנות בבאר שבע תודה דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה כרטיס מסך ליקנות וכו... דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
זה המפרט שלי amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4gb 1333 seagate 1tb 1TB 7200 RPM 32MB ati 6850 1gb מסך- (samsung syncmaster S23B550 (1920 x 1080 לינק ללוח אם - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#ov המטרה של השידרוג שלי היא בעיקר לתת לי שיפור בביצועים של משחקים, כמו של GTA V ופיפא, אני לא מצפה להריץ טוב witcher 3 למשל תקציב 850 חשבתי להביא עוד 4GB 1600 (למרות שיעבוד לי רק 1333 אבל שיהיה לעתיד) וכרטיס מסך r9 270 האם r9 270 יספיק לספק? מדובר בעוד 23 V במאמץ לפי האתר: http://www.hwcompare.com/16621/radeon-hd-6850-vs-radeon-r9-270/ אני יודע שהספק בעייתי, אבל אני מעדיף לא לרכוש כרג…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill …
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי .. המפרט בחתימה ... את מה אתם אומרים שווה לי לשדרג... אם בכלל..
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
או קיי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל להשאר עם הכרטיס מסך הקיים שהוא GF 5200 בחרתי בתור לוח אם את ASUS P5GD1 Pro Intel 915P LGA 775 אבל גיליתי שאני צריך כרטיס מסך PCX חיפשתי בחנויות אבל גיליתי שאין הרבה PCX האם אתם יכולים לתת לי דגם של לוח אם שאני לא יצתרך PCX אלא PCIe ?? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם לוח אם intel bearup lake DH67BL שתומך ב PCIe הסטנדרטי (X16) לכרטיסים גרפיים, אבל לוח האם והמארז הם Micro ATX. כרגע מעבר לגרפיקה המובנית אין כרטיס גרפי ואין לי מושג איזה כרטיס יתאים מבחינת לוח האם והרוחב של המארז. לא מצאתי את שם המארז אבל אני מצרף תמונה שלו. [ATTACH=CONFIG]5652[/ATTACH] אני מניח שPCIe לא משתנה על פי סוג לוח האם אבל יש לי תחושה שרוב הכרטיסים רחבים מידי. בקיצור, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח (להריץ פיפא ואן בי איי) שיכנס במארז כזה. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 1000-1500 שקל ואני רוצה לשדרג אותו למשחקים אז יש לי 1GB RAM מהירות 667MHZ readon X1300 cpu Dual core 3700MHZ איך אני בודק את שאר הדברים שיש לי ??? חוץ ממנהל התקנים זה מה שמצאתי שמה
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : לוח אם : abit ic7 מעבד : pentium 4 cpu 2.40ghz כרטיס מסך : gforce 4 mx 440 זיכרון : 512 (יש נירא לי קצת בעיות עם אחד מהם ) ספק כוח : ספק של שמיר 300w צורב : של samsung כונן dvd : של lg ארדיסקים : 1 . maxtor 40gig scsi 2 . westerndigital 200gig scsi המחשב שלי עכשיו הוא לא יציב אחרי כמה שעות הוא נהיה איטי מאוד ! מופיע לי הרבה פעמים מסך כחול ? אני הייתי רוצה שהמחשב ירוץ חלק ומהר יותר שיהיה טוב למוזיקה ומשחקים . תודה התקציב שלי הוא 4000 שקל ? לא גמיש יאללה תנו הצעות !
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש מחשב ישן ואני רוצה להחליף לו את הלוח אם , מעבד , וכרטיס מסך הוא בעיקר משחק קאונטר סטרייק אבל ירצה להריץ גם משחקים הכי חדישים כיום . יש לו זכרון mb 256 (בעתיד הוא ירצה להוסיף זכרון) , הרד דיקס 80 gb , לוח אם אני רוצה של gigabyte בלבד . 64 ביט מעבד לא יתאים פה כי זה מעט כסף . אז או amd או פנטיום 4 כרטיס מסך רצוי שיהיה הכי חזק שאפשר כיוון שהמחשב בעיקר למשחקים. אני חשבתי על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX לא מצאתי לוח של ג'יגה בייט מתאים . PCX - GeForce 6600 (300/550) 128MB DDR 128bit 8-Pipes - Gainward Ultra/1760 - 3Y Warrant…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד AMD2500 לוח אם של ABIT AN7 512 זיכרון של סמסונג ראדיון 9600XT הרדיסק 160 גיגה של סריאל .. רוצה לשדרג למה שאתם ממליצים שיהיה פי 100 יותר מהיחר וחזק ~~
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-