ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: i7-8700K Z370XP SLI לוח HX424C15FB/16 HYPER-X FURY AIR 740 מארז TX850M 80+ GOLD Modular סה"כ 4,200 ש"ח. לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקיפי. לא מיועד ל OC. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהגדרות של אפשרויות צריכת חשמל יש אופציה לכבות את הדיסקים הקשיחים כאשר הנייד בטעיניה או כאשר הוא עלמצב סוללה. למה בכלל יש הגדרה כזו? האם כיבוי דיסק קשיח משמעותו כיבוי המחשב? האם משמעותו רק שהדיסק הקשיח יפסיק להסתובב? ואם כן מה זה נותן? על איזה אופציה כדאי לשים את האפשרות הזו?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב: תכנות ב Visual Studio, הרצת משחקים קלים והצגת סרטים. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: לא יודע, סטנדרט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו- USB 3 * Bluetooth: ניתן, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256 GB * כונן אופטי: עדיף ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: אם בלי יוריד ממחיר המחשב אז ניתן בלי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 דור 5 HQ וגם 16 GB Ram תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לוח גיגה ביט 875 GA 8IK1100 מעבד אינטל 3 גיגה זכרונות 512 DUAL CHANEL HD SATA 37 גיגה הדגם המהיר 10,000 כרטיס מסך NVIDIA 5800 DDR2
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב לקנות: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור EverCool Buffallo Socket 1156, יחידות 1 ₪87 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1617 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייד ומקום שבו אפשר לרכוש מחשב כזה במחיר שפוי. הדברים שחשובים לי הם: - מעבד i7 -8 ג'יגה זיכרון -כונן SSD תודה מראש לעוזרים, גיא
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. אם קריטי אז אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו BF4 BF3 BC2 AC.. BF2 ו ARMA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתכנן להזמין מחשב בשבוע הבא לאחר הירידה במחירים, לצורכי משחקים ועבודות בתלת מימד, (פוטושופ,לייטוויב,מאיה,מקס וכו') הרכבתי את המפרט הנ"ל בIQPC כי היא קרובה אליי, המחירים סבבה, וגם התרשמתי מהם לטובה. בכל אופן זה המפרט: כרטיסי רשת אלחוטי DLINK : D-LINK DWL-G520+ WIRELESS LAN PCI ADAPTER 802.11g-54Mbps ¤ 113 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 330 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB G…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט מחשב לפי העקרונות הבאים: רכיבים חשובים ושאלות 1[מעבד אינטל דואל קו 2 ליבות (נראה לי שעדיף 4MB) 2. לוח אם איכותי עם מספיק חריצי הרחבה, חיבורי USBלרוב. שאלה? האם יש לי צורך ב- בתמיכה ב- FireWire 400/800? 3. זכרון פנימי רצוי גדול ומהיר כדי שלא יהווה את החוליה החלשה ( 2 גיגה?, יותר/ פחות?) איזה מומלץ? אגב, אני רואה שבמפרטים המומלצים ל- HTPC הם ממליצים על : 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc. 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty וזאת ללא קשר למעבד (ומהירותו)האם הוא הכי מומלץ? 4.נפח איחסון גדול! מתכוונת לעשות הרבה לכידה כך שאולי כדאי 2 כרטיסי 500 5.צורב DVDראיתי שהמליצו במפרטים על: …
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו GTA San Andreas על ULTRA HIGH עם תוספות די כבדות, כאלה שיהפכו את הגרפיקה לזאת של GTA 4. דוגמה: [התמונות נמחקו עקב חוסר צורך בהן] מה הכי כדאי? 1: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=5633644 2: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=96 3: http://www.dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?ID=394&csoh=ZAP 4: http://www.dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?ID=394&csoh=ZAP 5: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=Q6600-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=HE 6: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&Categor…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עקב מיקרה מצער שמישהו אמר לי שהוא רוצה מחשב זול בשביל להקליד בוורד ולעשות מצגות שלחתי אותו למבצע של איבורי של מחשב ב900 שקל. מסתבר שכשהוא אמר מצגות הוא התכוון לעריכת ווידיאו עם התוכנה בכותרת, ואני חשבתי שהוא מתכוון למצגות פווארפוינט. אז זה המחשב שהוא קנה... לוח אם: atomd2700 + D2700MUD intel 2GB DDR3 כרטיס מסך מובנה: intel graphics media accelarator 3600 series יש אפשרות לשדרג אותו בשביל שיוכל להריץ את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח לא כולל מסך אני רוצה לחבר תמחשב לLCD המחשב בעיקר למשחקי סימולטור טיסה נהיגה ולמשחקי נייד פור ספיד בקיצור גרפיקה גבוהה רמקולים 5.1
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
א. כרגע יש לי ATI RADEON 9600 PRO 256MB על AGP, השאלה היא האם להישאר איתו (ואז לקנות לוח AGP מבוסס NFORCE 3), אם לא, השדרוג יהיה כנראה ללוח NFORCE 4 עם GEFORCE 6600GT. השאלה היא, כמה זמן ה AGP צפוי להישאר ? בכמה יותר טוב ה 6600GT מה 9600 PRO ? בכמה אפשר למכור את ה RADEON 9600 PRO (עם DVI ו 256MB) ? והם השדרוג הזה ממש שווה (רשמתי שימוש עיקרי למטה). ב. בכמה אחוזים ההבדלים בביצועים של AMD64 939 3000 ל 3200... האם מבחינת OC אפשר להגיע יחסית לאותם ביצועים (עם קירור אוויר)? ג. נראה לי אני ילך על המארז ANTEC BLACK SONTA, הספק שלו אמור להחזיק מערכת סטנדרטית והוא שקט יחסית לאחרים, נכון ? (או שיש שילוב של מארז/ספק יותר שקט במחיר דומה?) ד. בקרוב יוצאות ליבות חדשות, אך הבנתי שאין …
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, Deep Learning, data science, אבל גם קצת משחקים (Dragon age, Divinity 2, Skyrim וכאלה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. זה צריך לשבת בחדר עבודה עם עוד אנשים, אז שיהיה סביר. לא צריך להגזים עם השקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב לקנות נייד של TOSHIBA SATELLITE P200-199 מסך 17" הארדיסק 250 2 גיגה זיכרון פנימי DVD הייתי רוצה חוות על המחשב לפני שאני קונה את המחשב או עם יש לכם להמליץ מחשב דומה אליו באזור אותו מחיר 6000 העיקר שיהיה 17" :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש מחשב בסיסי להורים שיחליף את הגרוטאה המקרטעת בת ה 10 שיש להם כיום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח , אפשר לחרוג בעד כ 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים מדי פעם ואולי איזה משחק בסיסי פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מתלבט אם לקחת את הספק הכח מהמחשב הקיים, Corsair VX450W. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, כמובן שיהיה בנורמה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה מחר אני קונה את המפרט הבא - שימוש המחשב הוא לא למשחקים , - אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אשמח לקבל הצעות שיפור לפני הקנייה LITE-ON 40X12X48 Retail - צבע : שחור 387 ש"ח Gigabyte GA-8PE667 PRO 686 ש"ח INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,226 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 925 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 747 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 541 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 50 ש"ח Tsunami 350 Watt 126 ש"ח סה"כ 5,327 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תיכננתי כבר לרכוש את ה-STUDIO 1537 P8400 MHD4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm למרות שהתאכזבתי שהוא בא ללא מקלדת מוארת וללא קורא טביעות אצבעות, ואז נתקלתי בדיון הבא http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=286942 על הבעיה עם הכפתורי מגע-רגישות שנתקעים בפאנל ועושים בעיות, שאין לה פתרון וזה משהו שכן DEAL BREAKER בשבילי אז אני מחפש מחשב אחר כעת לצערי, למרות שממש אהבתי בו את השילוב של המסך LED, המפרט ברמה מאוד גבוהה, המראה והפיצ'רים הנוספים שיש בו... המחשב שאני מחפש: התקציב הועלה ל-6K מבחינה "עסקית": ינויד ברחבי הבית, בין בתים, בין בית-אוניברסיטה (מדמ"ח), בין בית-עבודה (להציג עליו ולהריץ עליו הדגמות) מבחינה "ביתית": מולטימדיה של הרבה סרטים…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-