עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לוח גיגה ביט 875 GA 8IK1100 מעבד אינטל 3 גיגה זכרונות 512 DUAL CHANEL HD SATA 37 גיגה הדגם המהיר 10,000 כרטיס מסך NVIDIA 5800 DDR2

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Rsa,

היי, יצרתי את המפרט הבא https://ksp.co.il/t/2EVyj8 - לקחתי מפרט קיים ושניתי/שפרתי כמה חלקים. תודה על העזרה שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא יודע מה ההבדל במחיר בין שקט לרועש, אשמח לשמוע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

3. Started by 11aa11,

התקציב של המחשב הוא עוד 8,000 ש"ח, כמובן שאני אשמח לחסוך כמה שקלים בתהליך, (אך אם יש צורך לקנות משהו אקנה). המחשב הוא לגיימינג, המטרה שלי הוא להריץ את המשחק Rust, משחק הישרדות על ההגדרות הטובות ביותר. כרגע *זה* המחשב שלי, בעל מקלדת ורמקולים בנוניים שהייתי שמח לשדרג, עכבר כבר יש לי, אבל אם תמליצו לי על עכבר טוב אני אשקול אולי להחליף. אין לי צורך בכוננים קשיחים הם די חדשים עם מערכת הפעלה עליהם והכל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (6) בסולם מ 1-8. אני לא בטוח לגבי האובר קלוק, אם זה מומלץ אז אני אלך על זה, אבל אשמח להסברים על כך. בגדול, כל עניין השדרוג הוא להחליף את כרטיס המסך הזיכרונות ואת המעבד, שדרוג מסיבי, בלי צורך כמעט לשדרוג עתידי, וחשוב להדגיש- מצב הנ"ל יגרום להח…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

נקנה לפני חצי שנה ב 5700 בדיוטיפרי נתב"ג, מחיר בזאפ כרכע 6500 ש"ח, עדיין יש אחריות לעוד שנתיים וחצי, כמה הוא שווה היום ? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]יצרן:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]SAMSUNG[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]Intel Core i5-4200U 1.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]4096MB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]128SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align…

6. Started by Ran B,

אוקי אז אמא שלי הביאה לי דף עם מפרט, והיא ביקשה ממני לדעת מה יותר טוב. או יש דברים יותר טובים, חלקים יותר טובים באותם מחירים. 2 המפרטים הם : 1: מעבד - intel pentium 4 2.667GHz 533FSB 512K לוח אם - מאוד מוזר שלא רשום, אולי זה לא מגיע עם? זיכרון מטמון - Integrated 512-KB Level 2 cache (full speed) זיכרון (כמות 2) - 2GB DDR (4 X 512MB) DDR 333 כרטיס רשת - 2X intel PRO/100+Server Network connection כרטיס מסך - Integrated ATI RAGE XL Video Controller with 2-MB sdram Video Memory בקר SCSI - זה : Signle Channel U320 SCSI adapter כונן קשיח (כמות 2) - 36GB 10K U320 UNI HDD כונן דיסקטים - FLOPPY 1/44MB DISK DRIVE כונן תקליטורים - 52X IDE (ATAPI) CD-ROM Drive מאר…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי, אני מתלבט כבר כמה ימים איזה מחשב לקחת. מצאתי שני מחשבים חזקים (לדעתי, אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא.. ואשמח לדעת) ואני מעוניין לשמוע עיצות מכמה אנשים שמבינים עיניין. כפי שאתם רואים, אלו הנתונים של שני המחשבים: SAMSUNG Q330 JS03IL: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 Asus U33Jc: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16506 אקדים ואומר שאני סטודנט וצריך את המחשב בעיקר לעבודה עם הלימודים, אך בד בבד, אהפוך אותו כבר למחשב הראשי שלי ואשחק בו מדיי פעם. כמו גם, אצפה בסרטי HD ואחבר אותו לטלויזיה. שאלה ראשונה: אני מבין שלסמסונג יש מעבד חזק יותר - 560M לעומת 460M של האסוס. האם זה משמעותי? שאלה שניה: כיצד אני יודע אם המחשב הנייד עתיד להתחמם? ואם כן, איזה מהם צפו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Snirs69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by סתםאחד2,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, Deep Learning, data science, אבל גם קצת משחקים (Dragon age, Divinity 2, Skyrim וכאלה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. זה צריך לשבת בחדר עבודה עם עוד אנשים, אז שיהיה סביר. לא צריך להגזים עם השקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא…

10. Started by HAPOELTA7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני רוצה מחשב למשחקים שיחזיק לי להרבה מאוד זמן ושהיה מהיר.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו? http://ksp.co.il/?uin=28858

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב + מסך 17 אינץ. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ודברים בסיסים יחסית ולא משנה אם הוא מבוסס AMD או INTEL. סכ"ה ב4000 ש"ח. תודה! עריכה: כתבתי בסוף תגובה עם המפרט שהזמנתי, אשמח לקבל תגובות ושוב תודה לכל מי שעזר, המליץ והגיב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתחיל עוד חודש ללמוד הנדסת מכונות, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. התקציב הוא גג 4K עם עדיפות לחסוך כמה שאפשר. * מטרות המחשב? - לימודים (solidWorks,MatLab), משחקים כבדים (אם יהיה זמן בכלל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? - נראלי "15.6 יתאים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג מה ההבדל, האירו את עיניי, וכן אשמח להסבר על פאנל ips מול tn. * רזולוציית המסך? - Full hd, מוכן גם ל-1600*900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה ומוארת. * משקל רצוי? - כמה שפחות, המחשב נסחב בעיקר בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר - 6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI,USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?- עד…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. היי, רוצה לבנות מחשב לילד, בתצורה הכי קומפקטית שאפשר. הוא משחק בעיקר ברובלוקס ודומיו אבל מדיי פעם גם במשחקים כבדים יותר ואני מעוניין לבנות משהו שיחזיק מעמד לכמה שנים הקרובות. לא כלכך מעודכן במה שקורה בעולם החומרה בכמה שנים האחרונות אז אשמח לקבל המלצה לרכיבים העיקריים (לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך מארז וספק כח מתאים). מסך מקלדת וכו' יש.

18. אז ככה אנשים אני צריך מחשב רק את המחשב כלומר : בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר בלי רמקולים בלי סי די רום בלי מודם בלי פלופי דיסק ובלי צורב.. אפשר לחרוג טופ טופ עד 4000 שקל .. מעבד אי אמ די בבקשה..! תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר קל וקטן (בסביבות ה- 12-14 אינץ , לא פחות) חשיבות גדולה לסוללה שתחזיק הרבה זמן. וכמובן חשוב שהמחשב יהיה חזק דיו ( ולא מעבד חלש) כמובן כמות זכרון מספיקה. שיכלול מצלמה , BT . שימושים - בעיקר יישומי אופיס + אינטרנט , skype וכדומה. תודה מראש לכל המלצה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by duk4u,

כשאני צופה בתוכנית טלוויזיה במחשב הנייד למרות שבהגדרות הסאונד על הכי גבוה, הסאונד אינו מספיק גבוה. וכשיש פרסומות הסאונד עולה לרמה נאותה. כיצד בכול זאת אפשר להגביה את הסאונד כדי שאפשר להאזין בצורה סבירה. גם בסרטים ב VOD אותה בעייה. אשמח לקבל סיוע בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי, היום מחובר לטלוויזיה בחדר שינה NUC דור 7 עם I3 ו 8GB ראם. הוא קצת חלש לשימושים שלי ( Visual Studio (בשביל תיקון דברים נקודתיים ולא עבודה שותפת), עבודה משרדית ולפעמים משחקים קלים כמו WOW). חשבתי להחליף אותו, הפתרון הכי קל יהיה לקנות NUC דור 8 (מחכה שיצא), אבל אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. אם לא אלך על NUC, אלך על מחשב במארז קטן בהרכבה (את החלקים אזמין מאמזון). הבעיה שהמחשב יצטרך לשבת על הרצפה ואז הכבלים יצטרכו להגיע אליו ולצאת ממנו, מה שיכער קצת את החדר אבל אני יכול לסבול את זה. השאלה אם מבחינת ביצועים ועלות כספית, האם זה הבדל משמעותי. עריכה: ראו תגובה 4 שלי, שם הוחלט על מערכת מחשב חזקה בשונה לגמרי ממה שחשבת…

22. שלום! הרכבתי מחשב למטרות משחקים ומעוניין שיעבוד על גרפיקה גבוהה ויהיה מעולה למשחקים חדשים ושיריץ אותם על גרפיקה גבוהה ביותר. [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי . אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם . המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים . לא מתוכנן אובר קלוק . אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי . מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח ל…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by yortem,

קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים