ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעקבות הכתבה שראיתי https://hwzone.co.il/המדריך-להרכבת-המחשב-שיהרוג-את-הקונסול/ אני גר בלוס אנגלס ורוצה להרכיב מחשב שישמש למשחקים וצפיה בסרטים וכו' אפשר לקבל המלצות למארז מעבד לוח אם וכרטיס מסך מתאימים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אם אפשר בבקשה לקבל מכם עזרה קטנה אני אשמח, אני מחפש מחשב נייד ונפלתי בין הכיסאות מכל המבחר. חשוב לי שהנייד יהיה מחומרים איכותיים, שקט, ושלא יתחמם. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים (בסיסי), סרטי HD. גודל מסך: 15 אינצ' (סתם כבונוס אם תמצאו מחשב 13-14 אינצ' עם אותם נתונים זו גם אפשרות) זמן סוללה: 8 שעות יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA, USB3 x 2, USB2 x 2, קורא כרטיסים, אוזניות גודל: 1TB 7200RPM - HDD צורב: CD/DVD אחריות: שתהיה אחריות טובה ואמינה לתקופה גבוהה כולל מערכת הפעלה: כן העדפת חנויות: איזור אשקלון (אייבורי - מומלץ!, KSP, באג) תודה רבה לכם! יש לציין שזה הפוסט השני שלי. כבר בבחירת מחשב נייח עזרתם לי וקניתי בדיוק מה שאמרתם ועד עכשיו אני מרוצה...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה.. רציתי להיתחדש אם מחשב חזק למשחקים מהבינוניים עד לכבדים. התקציב שלי הוא כ4000 עד 5000 שקל.. זה כל מה שאני מורשה לעצמי לבזבז. ותאמת גם לא צריך יותר מזה.. יש ברשותי מסך 19" של SONY. לא מעניין אותי OC.. רק שיהיה מחשב איחותי ויחזיק למשך תקופה של כמה שנים.. השקט חשוב אבל לא בכול מחיר. פה אני צריך את העזרה שלכם במה יותר משתלם.. מה להחליף.. מה לא צריך.. וכו'.. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://ww…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של IPC אצל שמיר. שאלות: 1.משהו מכיר את החברה? 2.כדיי לקנות מחשב נייד שלהם? 3.יש לכם הצעות למחשב אחר בסכום שעד 7500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מארז: Tagan EL Diablo ספק כוח: Tagan BZ Seires 900W מעבד: Intel Core I7 4770K קירור למעבד: Noctua NH-d14 לוח אם: Gigabyte Z87-HD3 זכרונות: Corsair Ventenge Pro Silver DDR3 1600MHz 2X4GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870X2 כונן אחסון: Samsung SSD 840 PRO 512GB כונן אופטי: LX DVD DL אקסטרה: כרטיס USB 3 כולל SATA 3 המארז והכרטיס מסך בני 3 שנים כל השאר חודשיים. מה שווה? מה מציעים?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב הציעו לי את המפרט הזה למחשב מיועד לאוטוקאד ללא תלת מימד [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪479 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪110 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪345 [/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪151 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח[/td] [td]FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪117 [/td][…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : מעבד Intel Core i7 4790K Tray בקניית מחשב חדש ₪ 1600 x 1 קירור למעבד: : Scythe Ninja 3 RevB SCNJ3100 ₪ 185 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 ₪ 704 x 1 מארז: : מארז מחשב NZXT Phantom 410 ₪ 463 x 1 ספק כוח: : ספק כח Seasonic X-650 650W Modular ₪ 565 x 1 זיכרון: : Corsair 8GB (4Gx2) 1600MHz DDR3 CL9 Vengeance PRO CMY8GX3M2A1600C9 ₪ 480 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital RED 2000GB WD20EFRX ₪ 495 x 1 SSD: : Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW בקניית מחשב חדש ₪ 640 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire R9 290 4G DDR5 TRI-X PCI-E HDMI OC בקניית מחשב ח…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מתחילה בקרוב את לימודי באוניברסיטה, ולכן ברצוני לרכוש מחשב נייד.. התקציב שלי די מצומצם [רק 3,500] ואני רוצה להוציא ממנו את המירב..לכן אני מתלבטת בין 2 דגמים של מחשב: - מחשב נייד Lenovo G560 0679-3XG: בעל מעבד I5, ונפח זיכרון 2048 MB - מחשב נייד Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD : שכמובן, יש לו מעבד I3, ונפח זיכרון 4096 MB..[אבל..איך אומרים? "יש לו אבא", כי זה בכל זאת של DELL] חוץ מהפרטים שציינתי אין עוד הבדלים משמעותיים בין הדגמים.. הצרכים שלי זה מחשב שאוכל לערוך בו מסמכים בנוחות, לגלוש באנטרנט..אבל מדי פעם גם להתענג על סרט איכותי. תוכלו לעזור לי להחליט מה עדיף..? האם להעדיף את המותג על המשוכלל..?? אלף תודות, מור.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני צריך המלצה למפרט למחשב למשחקים ב 2700 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים יש לי שאלה... בדר"כ מחשבים שיש להם מעבדים חזקים (C2D סדרת 8000 ומעלה) אז יש להם כרטיס מסך לא משהוא.. אני לא מדבר על מחשבים יקרים.. על מחשבים שעולים בסביבות ה-4 אלף ש"ח... ושמתי לב.. שככול שהמעבד יותר גרוע.. ככה הכרטיס מסך יותר טוב... מה דעתכם על זה..? והאם עדיף שיהיה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר טוב? או שהכי טוב לעשות אותם בצורה מאוזנת? אני בינתיים די סגור על מחשב אם מעבד C2D T8100 אם כרטיס מסך גיפורס 8400... אני יודע שזה כרטיס מסך לא כזה גרוע.. אבל אני בטוח שבמחיר הזה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב.. אבל אני גם יודע שאני אצטרך להתפשר קצת על טיב המעבד.. אני יביא לכם דוגמאות ותגידו לי איזה יהיה יותר כדאי לקנות (נגיד שכול החומרה במחשבים האלה א…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט לחבר ב8K מעבד, זכורנות, לוח אם, כ.מ., כרטיס קול, ספק..... מעבד רצוי AM 64 עם סוקט 939 לוח אם העיקר שיהיה איכותי בגודל ATX זכרונות לפחות 1 G עם תיזמונים טובים מאוד רצוי OCZ כ.מ. 6800 U בלבד חברה תבחרו אתם כרטיס קול... משהו כמו אודיג'י 2 ZS פרו פלטינום ספק שיחזיק את העניין...... לא צריך צורב.... גם לא די וי די.... גם לא מסך תהנו לכם
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב, יש לי תקציב של 5000 ש"ח (לא זקוק למסך ולזכרון). אני כן מעוניין בכל הרכיבים שאציג במפרט שלי, אני רוצה שהם יהיו איכותיים במסגרת התקציב. עשיתי מחקר קטן ואני מעוניין בדעתכם הכנה והמלצותיכם. רכשתי זכרון 16GB 2400MHZ ולכן איני זקוק לזכרון במפרט. השאלה העיקרית האם המפרט שאני מציג פה הוא איכותי ובעיקר שווה את הסכומים שמושקעים בכל קטגוריה. האם יש משהו שאני משלם עליו פה יותר מדי ולא שווה את הכסף? תודה מראש! מק"ט מוצרים כמות מחיר C6700T Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1488 AFACO-12000-GBA0…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עריכה גרפית (עבודה כבדה עם תוכנות כגון Photoshop, Illustartor) * גודל המסך? 13-15", אפשר גם אחר כל זמן שהמחשב עונה הצרכים. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גמיש, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אך עדיף שתהיה יציאה לכרטיס רשת, אלא אם כן זה ממש ישפיע על משקל המחשב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB + SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנראה שהמחשב יירכש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני יודע שזה מאד כללי, זה פשוט כי אני מאד גמיש בדרישות. גם התקציב אינו סופי ומייצג את הסכום שחשבת…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתחילה ללמוד אנימציה ואני מחפשת מחשב נייד עד 5 אלף שקל. * מטרות המחשב: משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) * גודל המסך: 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה מומלץ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : מעדיפה מקלדת מלאה המליצו לי על 3 מחשבים : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8477 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9828 3. ועוד מחשב שקיבלתי אליו הצעת מחיר למייל מחשב נייד DELL Vostro 3560 i7 . (כרטיס מסך:[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]AMD Radeon™ HD 7670M 1GB רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי לקנות אם בכלל או שאתם ממליצ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד: INTEL Pentium 4 3.0 GHz S-775 1M Cache מחיר: 1020 ש"ח לוח אם: GIGABYTE 8I915P DUO-A S-775 DDR1+2 מחיר: 575 ש"ח זכרונות: DDR 400 1GB (2*512) Kingston CL3 מחיר: 600 ש"ח (2 היחידות) כרטיס מסך: ASUS RADEON X800XL 256MB VIVO , DVI , PCI-E מחיר: 1995 ש"ח דיסק קשיח: MAXTOR 160GB (8MB) SATA DiamonMax 10 מחיר: 495 ש"ח כונן דיסקטים: SONY 1.44 מחיר: 50 ש"ח צורב: NEC 3540A DVD+RW x16 Dual x8 מחיר: 255 ש"ח מארז+ספק: HEC Compucase CI-6A21 400W מחיר: 360 ש"ח סה"כ: 5350 ש"ח רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט....?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!! נערך לאחרונה על ידי yooooni9; היום
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. תודה תודה תודה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב לקנות: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור EverCool Buffallo Socket 1156, יחידות 1 ₪87 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1617 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה ! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) לימודים מדעי המחשב, עבודה משרדית, צפייה בסרטים\סדרות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?בין 13 ל 17 מה שיהיה הכי מתאים לדרישות מעדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאים לתקציב בשביל עלות - תועלת גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא דרישה מיוחדת * משקל רצוי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory x2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case וזה לקח רק שבוע מ-PCH עכשיו לשאלות: ??? 1. איך המחשב בכלליות? החלקים טובים ל-OC? 2. איך הזכרון? הוא טוב ל-OC? 3. ה-sapphire בא עם כבל tv-out? 4. כמה זמן אתם מעריכים שהוא יפעיל מש…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-