ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני יודע שיש מישו שפתח נושא זהה אבל אני נעדיף שיהיה לי נושא אחר שתיתנו לי הצעות וגם יש לי בקשות שונות... אז ככה אני צריך מחשב בעיקר למשחקים... 1024 MB ראם... הארדיסק 100 גיגה לפחות! עדיף יותר.. כרטיס מסך שאני לא יצטרך להחליף חודש הבא... לא צריך רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר וכו. אם יש צורך ביותר תקציב תגידו כמה בערך ואני יגיד אם זה אפשרי.. תודה וסוף שבוע נעים לכולם
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
טוב אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לסרטים. ציוד היקפי שאני צריך - רק מסך (עדיפות ל24 אינץ'). התקציב הוא בעיקרון עד 6K אבל אני רוצה מחשב איכותי אז תשתמשו בכל הסכום (זאת אומרת, אם הגעתם לתקציב של 5K אז יש עוד 1K לשפר אותו... P: ). כמו כן, תציינו את החנות שבה השתמשתם כדי להרכיב את המפרט. אני מעוניין אך ורק בחנויות בת"א ושיש להן פוליסה של אחריות לכמה שנים. לצערי עם כמה מהמחשבים הקומים שלי יש לי זכרונות רעים עם עניין האחריות, ואין לי כוח להתעסק בזה - אני מעוניין בחנות איכותית ואמינה, שבמקרה והמחשב יתקלקל לא תשאל שאלות אלא פשוט תתקן אותו. בנוסף, אני מעדיף שהמפרט יגיע מורכב מהחנות. תודה מראש! עריכה: אני גם פחות מבין בנושא, א…
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים HD נפח80GB תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכ-100 שקלים, אבל רק אם החריגה שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב אמור להיות מחשב משפחתי שפועל ברוב שעות היום. עיקר העבודה הוא גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים מינימאליים שלא דורשים כרטיס מסך מפלצתי, אך כן יש צורך בכרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל משחקים מלפני שנתיים שלוש. התכנון הוא להפעיל Windows 7 Ultimate 64bit עליו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משרדי(אופיס ואינטרנט) בסביבות ה 3000 שקל - בלי מסך . תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן... אז ככה... אני צריך מפרט עד תקציב של 3500- 3800 בקשה בלי לחרוג למחשב משרדי.... בלי מסך! אבל שיהיה בו כרטיס מסך חזק.. למישחקם(שהוא יבוא למחשב שלי). ובלי צורב רק סידי רגיל.. כי יש כבר..אהה..ודבר חשוב..מעבד בבקשה לא סלרון..רק אינטל..(אבא שלי לא רוצה) וזהו רק תביאו לי לינק לחנות..שאר המפרט עליכם.... תודה לעונים....
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי עד 3000 שקל ללא ציוד היקפי המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט , למייל ולאופיס כמו כן צריך ווינדוס ואופיס מקוריים תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב נייד צריך רק שיעבוד חלק עם עבודה משרדית (לא צריך מחשב-על, זה לא למשחקים) חשוב מאד שיהיה דק מאד וקל מאד (מבחינת המשקל), ושהגודל של המסך יהיה לפחות 12 אינץ'. דרך אגב, שמתי לב שבתגובות שלכם פה בפורום אתם כותבים רק מפרט אז בבקשה תכתבו גם לאיזו חנות לגשת כדי לקבל את המחשב שאתם מציעים, מומלץ משהו באיזור תל אביב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! סוף סוף אני יוכל לקנות מחשב נייד למשחקים אני מבקש מפרט של מחשב נייד ממש חזק ויש לי עוד שאלה יש בארץ 6800go????? עם כן אז אפשר שיהיה את זה במפרט
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד טוב באיזור ה9000+ שקלים. הוא צריך בעיקר להתאים לצורכי מולטימדיה(סרטים ומשחקים) אבל צריך שיהיה טוב גם לצורכי משרד. בקיצור צריך להיות לו מעבד מהיר או סביר ביותר לפחות, כרטיס מסך טוב, לפחות 512 ram ,עדיף שיהיה אפשרות לתקשורת לאינטרנט וחשוב מאוד שיהיה לפחות 15 אינץ' ורמקולים טובים ואם תוכלו גם לתת לי לינק לאתר הזול ביותר שאפשר לקנות אותו ממנו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט של מחשב נייד זול נועד בישביל משחקים כמו סוליטר וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב נייד שיכול להריץ תוכנות(לא תוכנות כבדות כמו של גרפיקה אלא סתם תוכנות ) התקציב הוא 4K ושזה יהיה עם וינדוס XP PRO חוקי המטרה היא לא משחקים אלא תוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות אופיס ולימודי אוניברסיטה עם עדיפות ל512 מ''ב ומסך כמה שיותר גדול כמובן לתקציב ומעבד טוב ונורמלי תודה ויום טוב ;D
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק! לא בשביל משחקים כבדים אבל משחקים לא כבדים שיעבדו חלק. וכמובן למולטימדיה - סרטים \ מוזיקה וכו. אני רוצה לפחות 4 GB RAM + צורב די וי די אני יותר מבין במחשבים נייחים ומחשבים ניידים אני בכלל לא מבין אשמח אם תעזרו לי בבנייה של מחשב נייד בסכום הנ"ל אשמח לקבל גם כמה טיפים \ המלצות בכללי וגם בקשר למסך? איזה גודל מסך מומלץ ? מה טוב וכו תודה מראש ! האם מחשבים שבאים בחבילה שלמה זה טוב? נגיד HP\DELL וכו? או שכמו במחשבים נייחים עדיף להרכיב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לאינטרנט ואופיס בעיקר בתקציב של 5000ש"ח. כמו כן חשובה גישה לאינטרנט מכל מקום... שאלות: 1. לפי מה שאני יודע צריך מודם מיוחד של חברת סלולרי בשביל להתחבר לאינטרנט... על מה אתם ממליצים? 2. מה המהירות של הגלישה במודם הזה? 3. כמה עולה המודם ואיך עובד התשלום השוטף? את המודם לאינטרנט תכללו במחיר אם אפשר אז תמליצו על מחשבים שכבר מוצעים למכירה יעני שאני יכול להיכנס לאתר ולהזמין את המחשב ישר... תודה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות מחשב נייד. עכשיו, אני מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים ברמה סבירה + (World of Warcraft) ויריץ סרטים בצורה טובה. חשוב לי מאוד שיהיה כרטיס קול מעולה שיתאים למערכת סראונד... אני צריך 120gb ורצוי 1gb ram אם זה נכנס בתקציב. תודה רבה [: נ.ב מבקש להכניס גם צורב dvd (כמובן אם אפשרי במסגרת התקציב)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה שיהיו את הדברים הבאים: כרטיס מסך טוב של geforce עם tv out הארד דיסק 80 gb פנטיום 4 2.6 וצורב 48* וכמובן את כל השאר הדברים, לוח אם וכו' שיהיו טובים וחסכונים :-) ובבקשה שלא יעבו את ה-5,750 בתודה מראש... etay
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצפייה בסרטים ולעבודה בתוכנה 7/AUTOCAD 2006 ושיהיה מסוגל להפעיל משחקים (לא אכפת לי שהוא יוכל להפעיל אותם באיכות נמוכה העיקר שיפעיל אותם). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתרים, ואני מחפש מחשב נייד חזק, מהיר ואמין (מאוד חשוב) גם לעבודה וגם לשימוש פרטי, שאני יוכל להריץ בו: תוכנות לעיצוב גרפי, פוטושופ ו3DSMAX/MAYA שאני מתכנן ללמוד. עורכים של שפות תיכנות, אבל הם לא צורכים מי יודע מה משאבים.. אגב אני צריך להריץ IIS על המחשב (שזה יהיה אפשרי במערכת הפעלה, אגב אפשר להתקין על המחשב הנייד [ואם זה מומלץ] XP PRO? אם כן, אני לא צריך מערכת הפעלה כלולה..) שאני יוכל להריץ בו משחקים אבל אני לא גיימר מי יודע מה... סתם מדי פעם להעביר את הזמן. וגם שאני יוכל לחבר אותו לטלויזייה בבית ולראות סרטים מהמחשב בטלויזיה. לגבי מסך, אני לא כל כך מתמצא בסטנדרט אבל העדפה שלי היא שיהיה גדול מהסטנדרט... אני לא יודע מהסטנדרט של אורך זמן הסוללה אבל אני מניח שאנ…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב ! צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב . מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים. רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה. ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניי…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יכול להיות מעט מעל במקרה הצורך. אפילו 4K תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-