ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
EPOX 8K5A3+ KT333 NEW אספקה מיידית 735 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ש"ח Altec Lansing AX 3021 ש"ח corsair 512MB PC333 DDR C2 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN ש"ח Antec High Performance 1080B AMG אספקה מיידית - ספק כוח : Antec TruePower 480 Watt ש"ח סה"כ 8400 שיפורים במסגרת התקציב אפשריים תודה ד"א אני מתכנן מודינג ואולי אוברקלוקינג עתידי
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש שייעודו יהיה קצת לעבודה משרדית אבל הרוב יהיה למשחקים. (בלי מסך) אני מוכן לחרוג עד 3,650 בלבד. בנוגע לכרטיס מסך אני לא יודע מה לבחור ואני מעדיף שאתם (המומחים) תעזרו לי, אני צריך כרטיס מסך (אגב שממש רכיב זה חשוב לי) שיעבוד עם משחקים חדשים לעוד שנתיים שלוש אבל לא המשחקים הכי כבדים שיש משחקים כמו ( gta החדש need for speed nba ועוד משחקים טובים). תודה רבה dan_bin
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל 845wn +sdram 256 ואני שוקל אפשרות להחליף ל asusp4s8x/l/1394 + 256mb xtreme או asus 845pe ובנוסף וולקנו 9 (יש לי p4 1.5 ) + צאוורר למארז של antec הסדרה השקטה או של thermaltake smart case 2 בהנשך מתוכנן ati 9500 pro 128 / vantec nexus panel הציוד טוב או שאתם ממליצים דברים אחרים? פרטו ונמקו! (תודה)
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ככה רשום בדף שקיבלתי - לא רשום לי מה זה מה, אבל אני אנסה לרשום מהידע הכללי שלי. עריכה: שלא תתבלבלו, אני מבקש הערכת מחיר כי קניתי את המחשב לפני שנתיים שלוש! IPC Superlative ספק כוח - Super ATX 300W For P4 לוח אם - Intel 845GEA HT (FSB 533) DDR333 +2 USB 2.0 מעבד - Intel P4 2.4GHz BOX זיכרון - Micron 256MB DDR דיסק קשיח - Hardisk IDE 60GB 7200 RPM כרטיס מסך - Geforce 4 MX 440 128M DDR AGPx8 + TV Out כרטיס קול - Sound Blaster 3D 128 Wave O.B צורב - ARTEC CD-RW 52-24-52 כונן דיסקטים - Floppy Disk Drive 3.5 1.44MB מסך - Jetway LCD 17" LCD-TFT Monitor יש לי גם סטיק נוסף של זיכרון, מקלדת ועכבר. אבל אני בנתיים מעוניין רק לדעת כמה המפרט שהבאתי עולה בערך כיום, כי אני רוצה לקנות מח…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
צהריים טובים נתקלתי בזמן האחרון בהרבה תלונות על בעיה מסוימת בניידים עם Core 2 Duo מסדרות T5/T7 אז לכל המחשבים המייללים- עכשיו פתרון. הבעיה נגרמת כתוצאה מנסיון של המעבד להיכנס למצב Idle, מצב שנקרא C3 או C4 Power consumption state. קיימת זליגה מסוימת שגורמת לחלק מהקבלים להשמיע את קול הזמזמום/יבבה הנוראית הזו. מה הפתרון? להשאיר את המעבד כל הזמן עובד בצורה מסוימת. תוכנה בשם RMclock http://cpu.rightmark.org/download.shtml תורידו, תסמנו בהגדרות את התיבה Hold HLT On idle ואת Disable C4 state, והבעיה תיפתר מיידית. הפלוס? נפתרתם מהקול הנוראי עד שהחברה של הנייד תוציא עדכון ביוס שמסדר את הבעיה. המינוס? בגלל שהמעבד אף פעם לא באמת ב Idle, בשימוש ממוצע זה יקצר לכם 5-7 דקות במ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, הרעיון הוא כזה.... הוקצבו לי 1000$~ לקנות שילוש וכרטיס מסך בארה"ב. מה שאומר שיש לי הזדמנות פז להתפרע. כמה תזכורות : המערכת צריכה להיות מבובבת 64bit כרטיס מסך חייב להיות הכי חזק שאפשר. המערכת אמורה להחזיק מעמד לכמה שנים, אז אל תציעו לי אחת מופחתת שאצטרך לשדרג עוד שנה. כאמור התקציב הוא 1000$~ בארה"ב ככה שאין סיבה להתקמצן. המלצות להיטסינק יתקבלו בברכה. יש רעיונות?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ חוקים ייחודיים לפורום המחשבים הניידים: תקציב: 3500-4000, ללא חריגה. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) משחקים ולימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק, 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ול…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה כי אני כבר מבולבל אני צריך לקנות מחשב עם יכולת להריץ תוכנות של עיצוב כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט. ראיתי הרבה מחשבים עם מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כמו זה האם המפרט הזה יכול להספיק להריץ את התוכנות? ממש אשמח להכוונה... תודה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט - לעיצוב תעשייתי - סטודנטית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 4,810 ש"ח Gigabyte GA-8INXP intel E7205 1,462 ש"ח OCZ DDR 512MB PC2700 Rev 3.2 Performance 333MHZ 4,018 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 1,464 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 1,054 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,958 ש"ח CREATIVE AUDIGY SE 5.1 427 ש"ח ModemBlaster 56K 142 ש"ח CD ASUS CD X 52 153 ש"ח Aopen DVD 1648 264 ש"ח TEAC CDRW 40X12X48 Retail 432 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 67 ש"ח Dragon DA-01BD Full Tower - חלון למארז : חלון שקוף גדול - ספק כוח : Antec TruePower 3…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה שתגידו לי עם המפרט הזה טוב אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים אהה ותגידו לי עם הכרטיס מסך ששמה יוכל לעזור לי להפעיל את המשחק סאן אנדרס?! הנה המפרט : מחשב מולטימדיה מעוצב חזק במיוחד ליישומים כבדים ומשחקי תל מימד הכולל מעבד בטכנולוגיה חדשה intel Pentium 4 3.0GHz 800FSB HT 1MB - LGA 775 לוח אם Pentium 4 775pin 800MHz FSB+ USB 2.0 תומך בטכנולוגיית Hyper-Threading לזיהוי כ 2 מעבדים במערכת הפעלה WINDOWS XP מארז מפואר Galaxy Midi Tower ATX ייעודי ל-Intel כולל 2 יציאות בחזית זיכרון ראשי מהיר 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח ענק 120GB UDMA 7200 Rpm מאיץ גרפי תלת מימד 3D-Force AGP 128MB Integrated כרטיס קול דיגיטאלי לצליל היקפי Sound MAX 6-channel CODEC 6 ערוצי קול. כונן תקליט…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, משחקים בינוניים (כמה שיותר תובעניים בהתאם לתקציב..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לא קריטי (מצטער אם הניסוח מתחיל לעצבן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול מה שחשוב לי זה מעבד, כ.מסך ואיכות בניה לא מצועצעת (כמו vostro שהתרשמתי ממנו…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למחשב שלי את הכונן ssd ליותר נפח- 256 או 512 תלוי במחיר... אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים.. יש לי MacBook Air 13" של 2014
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למטרת משחקים. תקציב על 6 וחצי גג עם עדיפות מסוימת לחסוך.. כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל, עדיף לחסוך . במידת הצורך - רק כלפי מטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודת סטודנטים, SPSS ריבוי לשוניות וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? דרוש מסך. רזולוציה גבוהה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים כיום. * לאילו הגדרות…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב HTPC ואני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי בעצמי. אם יש משהו לשפר אז תגידו בבקשה. מעבד Intel Core i3-550 Tray ₪507 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-550ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪394 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪297 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪176 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 ₪79 כמות: 1 htt…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?8200 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קריסיס,GTA IV,ומשחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1080*1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-