עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TipX-Bomb,

תסתכלו בהודעה האחרונה שלי, כבר תבינו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אהלן, אז לאחר שבעזרת הפורום הזה ממש כאן בניתי מחשב ששירת אותי בנחישות במשך 7 שנים, הוא נפטר בשיבה טובה. אני מנחשת שהשתנו כמה דברים מאז, אז החלטתי לפנות אליכם שוב. בגדול אני צריכה מחשב שישמש אותי לעבודה שוטפת בזמן התואר ולשימוש יומיומי. אם יש אפשרות להשחיל גם גיימינג קל יכול להיות נחמד. הבעיה העיקרית היא שמעבר למה אני יודעת בוודאות שאני צריכה בזמן הקרוב, שזה בעיקר תוכנות אדובי למיניהם סטייל אילוסטרייטר פוטושופ ואינדיזיין, אני לא סגורה על דברים שאני יכולה להצטרך בזמן התואר. (עריכת וידאו?) שמתי גם עין על כמה מפרטים מוכנים, תהיתי אם יש פואנטה להשקיע בהם, אז אשמח לייעוץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ואם יש שינוי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Aner,

תיכננתי כבר לרכוש את ה-STUDIO 1537 P8400 MHD4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm למרות שהתאכזבתי שהוא בא ללא מקלדת מוארת וללא קורא טביעות אצבעות, ואז נתקלתי בדיון הבא http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=286942 על הבעיה עם הכפתורי מגע-רגישות שנתקעים בפאנל ועושים בעיות, שאין לה פתרון וזה משהו שכן DEAL BREAKER בשבילי אז אני מחפש מחשב אחר כעת לצערי, למרות שממש אהבתי בו את השילוב של המסך LED, המפרט ברמה מאוד גבוהה, המראה והפיצ'רים הנוספים שיש בו... המחשב שאני מחפש: התקציב הועלה ל-6K מבחינה "עסקית": ינויד ברחבי הבית, בין בתים, בין בית-אוניברסיטה (מדמ"ח), בין בית-עבודה (להציג עליו ולהריץ עליו הדגמות) מבחינה "ביתית": מולטימדיה של הרבה סרטים…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by none,

O.k יש לי כ2200 +- לשדרוג להלן מפרט המחשב: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Socket 423 Intel Garibaldi 256 Rdram Pc800 DVD16X48 Toshiba Yamaha 8X8X24 40 GB Western Digital 7200 RPM Geforce 2 MX 400 : Asus V7100 Pro Creative Live 5.1 250 watt Generic PSU מארז ג'נרי קטן ומחניק + מאורר אחד. ATP 3 שימושים עיקרים: באמת שאין לי מושג קצת מהכל אם בא לשחק, אז משחק קצת MP ב SOF2 רואה קצת סרטים DIVX מקודד וגולש באינטרנט, אין לי טענות כלפי המחשב, אך בכל זאת רוצה לשדרג. אז מה כדאי לשדרג? כל הצעה תתקבל בברכה, תןדה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ELpsycho,

חבר שלי קנה מחשב נייד איך אני מפרמט לו אותו אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930G יש דרך קלה יותר מאשר פירמוט רגיל והתקנת דרייברים....אמרו לי שזה גם לא אפשרי לעשות פירמוט כמו במחשב נייד זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום אני שמח להציק שוב - סתם סתם אני חולה אליכם, בן דוד שלי הציע לי לא לקנות מ-KSP (זה לא משנה יש לנו סניף די קרוב של פנדה) אז ניסתי לבנות את המפרמט שהבאתים לי http://www.Idanr.cjb.co.il בפנדה אבל לא נראה לי שהרכיבים תואמים באותם מפרמטים X_X בבקשה תעזרו לי שהמפרמטים יהיו הכי תואמים : זה המפרמט מפנדה: Teac Floppy Drive 1.44 68 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 798 ש"ח Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 509 ש"ח NEC DVD X 16 DV5800 148 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 630 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800 256MB Retail 1,467 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 848 ש"ח סה"כ 4,467 ש"ח אל תתבלבלו בזיכרונות זה 2…

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. בבזק נותנים הנחה די משמעותית. אני מחפש לקנות נטבוק די מזמן. הסוללה של הנייד שלי לא מחזיקה יותר מידי זמן, יש לי בעיות עם המקלדת והוא די גדול לצרכים שלי היום. כמו כן אני קצר בתקציב. לכן אני חושב ללכת על זה. מה דעתכם? איך המחשב הזה? שווה משהו? זמן סוללה? איכות מסך וכאלה? הכי חשוב - האם ניתן להוסיף לו זיכרון בכמות משמעותית? 1גיגה זה לא לעניין.. ועוד משהו - ראיתי שיש צמד מתכנתים שהתאים את אנדרואיד לרוץ על eeepc כולל דרייברים להכל. איפה אני יכול להוריד את הגירסא הזו של אנדרואיד? במידה ואני מוצא אותה להורדה אני אקנה את הeeepc. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי כולם אשמח לעזרתם במציאת מחשב נייד לגרפיקה (PHOTOSHOP ואילסטרטור ) ועבור שימוש בסיסי בתכנות (PYTHON ושאר מיני הירקות) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט גרפיקה תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Ben Cp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, fifa, rocket league, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בצ…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני רוצה להשקיע עד 7000 ש"ח במחשב חדש לשימוש כללי משחקים,פוטושופ,עריכה בתלת מימד,הרבה סרטים ב1080p ועוד!!! האים המיפרט הבא טוב? : אני מעדיף לקנות מסקאי פי סי!!! מעבד Intel Core i7-920 D0 Box ₪1471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601920 לוח אם Asus P6T SE ₪1238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪720 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ₪623 כמות:1 http://www.s…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ilstockman,

מישהו מכיר חנויות שאפשר להזמין באינטרנט? כדוגמאת נעה/פנדה מחשבים שיש בארץ? חיפשתי ומצאתי http://www.zipzoomfly.com נחשב טוב? כדי להזמין דרכם? ואם כן, אני צריך מחשב חזק בסביבות 1800$ יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעודו של המחשב אינו "גיימינג טהור", אך מדי פעם ארצה לשחק בו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by talk2yaniv,

היי חברי המלומדים, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לאמא שלי שמתחילה קורס "פריוריטי" (תוכנת חשבונאות) וצריכה מחשב בסיסי ללימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000. רצוי ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, לימודי תוכנת חשבונאות, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשוב שתהיה מקלדת מלאה למחשב (לא חיצונית) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by aml,

מצטער על האורך אבי פרופסור באוניברסיטה, וזקוק למחשב משרדי שיאפשר לו גם לבצע חישובים בתוכנות מדעיות, דוגמת 'מתמטיקה' של וולפראם. לצורך כך המלצתי לו על מחשב עם כרטיס גרפי חזק יחסית, דוגמת 7970/280X או GTX760/770. כרפרנס, לקחנו את המפרט (שלא-עודכן-כבר-כמעט-שנה, מה-באמת-קורה-עם-זה?) שבקישור- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632 מכיוון שהמחשב נקנה מתקציב אוניברסיטאי (של המחלקה שלו, לא קשור לIT והרכש הרגיל שלהם), הוא יכול לעבוד רק עם קבוצה קטנה של חנויות, ורובן כלל לא ענו (להבנתי) להצעה ששלח (אתם לא צריכים לעיין יותר מדי ולצחוק על אי ההתאמה של המארז לכרטיס מסך, זה היה סתם בתור נקודת מוצא, ולפני שקראתי ועיינתי קצת בפורום).. בקיצור, הנה ההצעה שהוא קיבל: (…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב LENOVO חדש מסדרת THINKPAD. המחשב נמכר לי עם 3 שנות אחריות של IBM. כשקיבלתי את הקרטון ראיתי שהוא נפתח בעבר (המדבקה הייתה חתוכה) והמוכר אמר לי שזה בגלל שמתקינים ווינדוס (על אף שחשבתי שהווינדוס מגיע מותקן מהיצרן). כשהדלקתי את המחשב הוא לא ביקש ממני לבצע הגדרות ווינדוס אלא פשוט "עלה" כרגיל כשהמחשב ריק מכל תוכנה. בדיקה באתר LENOVO הראתה לי כאילו האחריות החלה 3 ימים לפני כן והיא לשנה אחת בלבד. שוחחתי עם IBM והם ביקשו שאשלח להם צילום של החשבונית והם יעדכנו את זה ל-3 שנים. מבדיקת מידע המערכת דרך הCDM מצאתי את התאריכים הבאים: original install date: 23/4/2018 system boot time: 09/05/2018…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב, קודם כל תודה רבה לכל האנשים פה שתורמים רבות ממרצם ומזמנם ועוזרים לאחרים ! כן ירבו. המחשב שלי התפגר וצריך לקנות חדש. בשיחה עם מוכר מחנות כלשהי הגענו למפרט שיצויין למטה ואודה לכם אם תוכלו בבקשה לתת את דעתכם עליו. אבל קודם לסטיקי : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500. אני מוכן לעלות עד 4,000 אם זה מצדיק את זה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אני לא משתמש כבד של אף תחום אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעשות מהכל. (פירוט בהמשך) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. …

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי. אני קונה מחשב נייד למטרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. אני רוצה מחשב חזק שיריץ תוכנות חלק ולאורך זמן בלי לקנות חדש אחרי שנתיים-שלוש שני מפרטים: מחשב ראשון: Asus ZenBook UX310UA-FC1006T מחיר 4290 שח Asus ZenBook UX310UA Intel® Core™ i7-8550U Quad Core, 8M Cache, 1.8GHz up to 4.0GHz "13.3 1920x1080 Full-HD LED מאיץ גרפי - Video Intel UHD Graphics 620 16GB DDR4 1TB 5400RPM 256GB SSD Windows 10 Home עברית או אנגלית USB3.0 X1, USB2.0 X2, USB3.1 Type C X1, Card Reader, HDMI …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בבקשה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by dana25,

מדובר במארז למגוון של שימושים - קצת משחקים, קצת עריכה גרפית, קצת סרטים. לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - הצעות לרכיבים חלופיים - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר יותר זולות (עדיף למכלול כולו) 1. הרכבת מערכת - עלות הרכבה 1.000 יח' 87.53 שח ללא מע"מ CASE JNC 4JA-H/7650/T+LEMP TYPE4 .2 1.000 יח' 175.06 שח ללא מע"מ MB INTEL D915PGNL S775/800 ATX .3 1.000 יח' 516.43 שח ללא מע"מ CPU INTEL 530 3.0G S775/800 BOX .4 1.000 יח' 940.95 שח ללא מע"מ DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB .5 2.000 יח' 962.83 שח ללא מע"מ HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M .6 1.000 יח' 459.53 שח ללא מע"מ VGA R9600PRO SAP 256MB AGP8TD .7 1.000 יח' 630.22 ש…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אהלן חברים, אבא שלי טס עוד חודש וחצי לארה"ב ורוצה לקנות לי מחשב נייד בתקציב של בין 1200 דולר לבין 1500 דולר. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ופה ושם לאיזה משחק טוב שיצא סטייל GTA V או CS ודומיו. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות כמו מסך, משקל וכו', רק שיהיה סוס עבודה לשימושים הנ"ל בתקציב הנ"ל. תודה רבה מאוד לעוזרים :]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.