ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך את העזרה שלכם למכונת משחקים / פיתוח תוכנה מלאה כולל ציוד היקפי. המכונה תהיה בעיקר למשחקים וקצת עבודות פיתוח עם אפשרות ל OC בהמשך. כמו כן אני אני זקוק לציוד היקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). מסך כבר בחרתי, אני אקנה את ה DELL 2407 אז המפרט צריך להתאים למסך. דבר אחרון, אם תוכלו גם להמליץ על חנות באיזור המרכז, עם שירות מעולה. תודה רבה, גלעד
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כתבתי כאן לפני כשבועיים הודעה, שדעכה מאז, ומכיוון שאני יודע שאתם לא אוהבים להקפיץ הודעות ישנות, ומכיוון שעדכנתי קצת את המפרט שהצעתי אז, אני מעלה את הדיון מחדש (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום). 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3000ש"ח (אפשר לחרוג קצת). 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, עריכת תמונות קלות, עריכת וידאו ביתי. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש כרגע מסך 19" שבעתיד ישודרג ל-22" או 24"). 4. כונן דיסקטים, מן הסתם, אפשר להמנע. 5. צריך מפרט מלא. 6. השקט חשוב, לא קריטי. אני מעריך 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. אזור פ"ת או ראשון. 10. אני צריך WiFi, אבל אם אין OnBoard, אני אעביר את הכרטיס מהמחשב הישן. 11. בזמן הקרוב לא מתוכנן שדרוג…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מאומצת(בעיקר תהליכי עריכת וידאו) 85%, משחקים 15% א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 46" - 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג מחשב קיים ואני רוצה להיתעץ לגבי מה כדי לשדרג. השימושים שלי הם עריכות פוטושופ קלות, עריכות סאונד, וידאו קלות ודפדפן. נתוני המחשב הנוכחים: AMD ATHLON X2 250 לוח - Gygabyte M6mt-s2 4 ג'יגה זכרון DDR 3 סטיק בודד הארד דיסק 500 ג'יגה כרטיס מסך 6700 AMD RADEON אני מכוון לאזור ההחלפת הארד דיסק לSSD ושדרוג זכרון ל16 ג'יגה. יש רכיבים מומלצים ספיצית או עוד משהו שכדאי לשדרג?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך איך להסיר את Vista ממחשב נייד,לפרמט ולהתקין Windows xp pro
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היכן אוכל למצוא סוללה כזאת בארץ? אני צריך סוללה של 6\9 תאים תלוי במחיר תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מחפשת נייד קל וחזק לעבודת פיתוח. * מטרות המחשב- פיתוח אלגורתמיקה בראייה ממוחשבת ב-matlab. * גודל המסך- סביבות 13’ * משקל רצוי- חשוב שיהיה קל, מתחת ל-1.5kg. * האם נדרש זמן סוללה ארוך-5 שעות ומעלה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-SSD , לפחות 256GB * כונן אופטי- ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – העדפה למסך מגע ולאחריות של 3 שנים. חשבתי על: Lenovo ideapad yoga 13’ i7(3537U) , 8GB RAM או Lenovo ideapa yoga PRO i5 (4200U) , 8GB RAM תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצעה שקיבלתי : מעבד חזק Intel Core i7 4510U זיכרון גדול 6GB DDR3 1600Mhz דיסק 500GB SATA מסך 15.6 LED + מצלמה מובנית כרטיס מסך חזק Radeon R5 2GB צורב DVDRW ללא מערכת הפעלה המוכר מוסיף לי ל8 gb זכרון Ssd 240. החנות ל.י סחר האם שווה? כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה כי אני כבר מבולבל אני צריך לקנות מחשב עם יכולת להריץ תוכנות של עיצוב כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט. ראיתי הרבה מחשבים עם מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כמו זה האם המפרט הזה יכול להספיק להריץ את התוכנות? ממש אשמח להכוונה... תודה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט - לעיצוב תעשייתי - סטודנטית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול את המחשב הנייד עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. זה הגיע עם מחיצה אחת של 223 ג'יגה ושניה של 9 - מחיצת גיבוי. השאלה שלי היא אם אפשר איכשהו לחלק את המחיצה הגדולה לכמה מחיצות? איך עושים את זה? אגב, יש הבדל מעשי שמשפיע על ביצועי המחשב כתלות בכמות המחיצות? שמעתי משהו לגבי פוטושופ שיש לו צורך או עדיפות לעבוד על מחיצה שונה מזאת שעליה מותקנת מערכת ההפעלה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד Core i7 920 D0 Tray מחיר 1,344 http://www.skypc.co.il/pl_product~i7920ay~3~0.htm לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBX3) 1333Mhz CL-9-9-9-24 NQ מחיר 697 http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9T-6GBNQ~15~0.htm כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1516 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Lian-Li PC-7FW Black ₪259 כמות:1…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית לפטופ. מטרות המחשב: המחשב נועד להחליף את הדסקטופ, ולשמש אותי כמחשב ראשי. הסיבה שאני מעוניין במחשב נייד, כדי שתהיה לי האופציה של הניידות פעם בכמה זמן. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס, אבל אני רגיל לפתוח 25-30 טאבים בכרום, ובנוסף 6-7 קבצי אקסל כבדים, וגם כמה PDF-ים, ועוד כמה יישומים בו זמנית. אין צורך במשחקים או וידאו HD מעבר לסרטוני יוטיוב ודומיהם. רק שיהיה אפשר לעבור במהירות בין החלונות והיישומים, ולפתוח יישומים במהירות. גודל מסך: כנראה 15.6, אבל אולי אפשר גם 14. רזולוציה: לא חשוב דרישות מיוחדות: להוסיף עכבר חיצוני רגיל (לא מספיק מכיר לפטופ, אולי זה סטנדרט) משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: לא קריטי, אבל כדאי שיהיה משהו כמו 3 שעות יציאות מיוחדות: מעב…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשוק ניידי ה13.3" המבחר רב. אני די מעורה בדגמים, אך עשיתי סריקה רוחבית מהירה ודגתי את הדגמים העיקריים הבאים: Dell vostro 1310 Dell XPS 1330 Dell E4300 ( עוד לא זמין בארץ ממה שראיתי) Toshiba Satellite Pro U400-S1001V LG E300/P300 Sony VAIO VGN-SZ760N/C גם ללנובו יש דגם. באשר לכל הניידים אני בודק מפרט זהה(או כמעט זהה) - T8300. שתפו קצת מניסיונכם, האם יש טעם להעדיף אחד על פני השני, או שכאן המחיר הוא הפקטור הקובע? ה-XPS מניסיוני מאוד נוח ומחירו משתלם היום, אבל הוא רותח בצורה מפחידה. על ה-sony שמעתי דברים רעים - שהוא עמוס בג'אנק וגם מחירו לא הכי אופטימי. הווסטרו נראה הכי נחמד, היות ומחירו זול משמעותית(אומנם עם מעבד T8100 לכל היותר, אך עדיין), אך מדובר בדגם מיושן, ואולי יש לכך…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה * מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות' * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320 * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה א…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪984[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 מחיר: ₪221[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET כמות: 1 מחיר: ₪335[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Infinity 2GB DDR3 1333 כמות: 4 מחיר: ₪93[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD] [TD=width…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , מעוניין לדעת כמה שווה המפרט של המחשב הישן שלי. מחשב חזק , אמין וטוב.(לפי דעתי כמובן). מעבד : intel core 2 quad Q9550 2.83GHz לוח אם : Asus rampage extreme זיכרון: 8GB DDR3 kingston כרטיס מסך : Ati readon 5770 hd 1 GB הארד דיסק : WD 500 GB 7200 ספק : לא כ"כ זוכר אבל משו סביר
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך המפרט הזה? דגם מחשב: GMR BEGINNER מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13401 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9832 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 695 ¤ 1 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 370 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 כמו שאמרתי פעם..אני לא גיימר... נועד להקליט מהטלוזיה תוכניות..יש לי לוכד וידיאו... לערוך תפריטי DVD..לקודד מDVDROM למחשב. לקודד פורמטים ל DVD..VCD..XVID. פוטושופ בין השאר...... אני לא יודע במה לבחור .. אם אני יקודד בערך ברצף 8 שעות בלי להפסיק.. מידע של 20 גיגה בייט... ב AMD א…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-