ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. אני רוצה לעזור לאחיינים שלי למצוא מחשב למשחקים(כמו פורטנייט,NEED FOR SPEED,BF1) זול,בסביבות ה2500, בלי מסך או ציוד היקפי אחר. יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים. יש עדיפות למערכות מחשב מורכבות מראש. יש חיה כזאת במחיר כזה? תודה לעונים:)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח עבור שיפור משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש עבור משחקים ועריכת וידאו א) תוכנות ספציפיות, למטרת פרנסה: * Premiere CS6 * AfterEffects CS6 * Photoshop CS6 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע כרגע, חשוב שיתמוך בכל המשחקים החדשים בצורה סבירה ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21", לא ידועה רזולוציה מקס' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעת הצורך 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי , ועריכת דו מימד בפוטושופ + לייטרום . (עבודה גם עם פנורמה + HDRׂ בפוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחביב . צילום . אני גם עורך תמונות ומוכר אותם אח"כ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא , אולי אשחק בקטנה אבל לא להתאים את המחשב לזה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עקב מיקרה מצער שמישהו אמר לי שהוא רוצה מחשב זול בשביל להקליד בוורד ולעשות מצגות שלחתי אותו למבצע של איבורי של מחשב ב900 שקל. מסתבר שכשהוא אמר מצגות הוא התכוון לעריכת ווידיאו עם התוכנה בכותרת, ואני חשבתי שהוא מתכוון למצגות פווארפוינט. אז זה המחשב שהוא קנה... לוח אם: atomd2700 + D2700MUD intel 2GB DDR3 כרטיס מסך מובנה: intel graphics media accelarator 3600 series יש אפשרות לשדרג אותו בשביל שיוכל להריץ את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
10" יספיקו זמן סוללה מקסימלי מקלדת נוחה, טאץ' פד נוח. בלוטוט עבודה יום-יומית רגילה, אופיס, אינטרנט, IM, יוטיוב וכו' (חשוב שיוטיוב יפעל חלק על פול סקין). עבודה חלקה עם וינדוס 7 (ישודרג ל-2 גיגה כמובן). אגב, סורי שאני פותח דיון חדש על שאלה כ"כ פשוטה, אני לא רואה את הסטיקי שהיה בנושא הנטבוקים...
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהגדרות של אפשרויות צריכת חשמל יש אופציה לכבות את הדיסקים הקשיחים כאשר הנייד בטעיניה או כאשר הוא עלמצב סוללה. למה בכלל יש הגדרה כזו? האם כיבוי דיסק קשיח משמעותו כיבוי המחשב? האם משמעותו רק שהדיסק הקשיח יפסיק להסתובב? ואם כן מה זה נותן? על איזה אופציה כדאי לשים את האפשרות הזו?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב: תכנות ב Visual Studio, הרצת משחקים קלים והצגת סרטים. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: לא יודע, סטנדרט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו- USB 3 * Bluetooth: ניתן, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256 GB * כונן אופטי: עדיף ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: אם בלי יוריד ממחיר המחשב אז ניתן בלי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 דור 5 HQ וגם 16 GB Ram תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שמונה שנים של בצורת, הגיע זמן להחליף מחשב.. (באמת הגיע הזמן..) אז ככה, המחשב ישמש לשימוש ביתי רגיל לגמרי. גלישה באנטרנט, סרטים (בHD) מוזיקה, שימוש אופיס.. וכו. דגשים: מסך - ישמש לטלויזיה וסרטים אך בעיקר לשימושים יומיומים (טקסטים וכו) אני רוצה אותו גדול 24, כדי שאפשר יהיה לראות בו טלויזיה ולהתעבס רק קצת, לא הרבה. האם נוח לעבוד על מסך כל כך גדול, שמדובר בשימושי אנטרנט? האם במסך כזה גדול לא רואים נורא נורא קטן את הטקסט? (האם ברזולוציות יחסית נמוכות מסכים גדולים עובדים יפה?) חשבתי על מסך 24 לד, עד 1400 שקלים. כרגע חשבתי לחבר את הממיר למחשב עם סטיק כזה של USB שמאפשר להכניס למחשב וידאו אין (בRCA) איך האיכות של הדבר הזה? האם יראו טוב בצורה הזו שידורים? כרגע יש לי ממ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאינני בעיניינים ונתבקשתי להרכיב מפרט למחשב בשביל אחי, לכן אודה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2500 ש"ח(עד כמה שידוע לי נכון לעכשיו, ואם יחרוג בעוד 50-100 ש"ח אז לא נורא). השימושים: צרכים סטודנטיאליים,matlab, אולי גם visual studio, מוזיקה, קצת סרטי HD-rip מפעם לפעם ואולי אולי קצת משחקים קלים(pro evolution ודומיו). אין צורך בשום ציוד היקפי מכל סוג שהוא או מסך, רק מארז(רצוי בעל איורור טוב) ותוכנו. עדיפות למפרט מבוסס intel וכרטיס מסך נפרד,אבל גם AMD יתקבל בברכה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מבקש מפרט למשחקים ב6K לOC, ללא ציוד הקפי ומארז וקירור למעבד(יש לי בבית Sunbeam Transformer חדש שמחכה לי כבר כמה חודשים, וגם TT BlueOrb 2 למעבד) הבקשות היחידות הן זה שיהיה X1900XT 512 MB וC2D E6300 בעיקרון אני רוצה לעשות OC למעבד, אבל רק מה שהזיכרונות יאפשרו...... את הכרטיס מסך אני קונה בכל מקרה בנפרד מ noacomp.co.il בגלל ששמה הוא הכי זול ככה שנשאר 4000 ש"ח רק ל: מעבד,לוח אם, זכרונות, HD, צורב DVD, וספק תודה מראש לכל העונים
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13400 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar G…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו GTA San Andreas על ULTRA HIGH עם תוספות די כבדות, כאלה שיהפכו את הגרפיקה לזאת של GTA 4. דוגמה: [התמונות נמחקו עקב חוסר צורך בהן] מה הכי כדאי? 1: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=5633644 2: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=96 3: http://www.dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?ID=394&csoh=ZAP 4: http://www.dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?ID=394&csoh=ZAP 5: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=Q6600-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=HE 6: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&Categor…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחר הרבה התלבטויות, ולאחר בחינה של המון דגמים, הגעתי למסקנה שה-XPS M1330 הוא מודל פשוט מעולה, במחיר מתאים (בארצות הברית), שנותן תמורה מעולה. הדבר היחיד שגורם לי לחשוש הוא בעיית ההתחממות שקראתי עליה פה ושם, שקיימת ספציפית בדגם הזה של הXPS. מה המצב הנוכחי של הבעייה? האם היא תוקנה? האם יש דרך פשוטה להתמודד איתה? האם בגלל הבעייה לא כדאי לקנות את המחשב? אשמח לעצות. בנוסף, האם יש חנות מומלצת באמריקה שבה כדאי לקנות את המחשב, מקום שנותן אחראיות גם בארץ כמובן?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: i7-8700K Z370XP SLI לוח HX424C15FB/16 HYPER-X FURY AIR 740 מארז TX850M 80+ GOLD Modular סה"כ 4,200 ש"ח. לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקיפי. לא מיועד ל OC. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclips for java , html, תוכנות office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שעזרו לי כאן להחליט שבתקציב שלי האופציה הטובה ביותר בשבילי היא PC נייח אותו אחבר למסך 4K, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 ש"ח. אפשר לחרוג ב-500 ש"ח אם אתם ממש ממש מתעקשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים ב4K (כשלעתים הפורמט הוא HEVC, כלומר הכבד יותר) והנפשות. בגדול, אדובי פרמייר ואפטר אפקטס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. את המחשב אחבר למסך Dell 4K U2718Q 27" IPS (לא קשור לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אמנם כבר קניתי, רציתי לדעת אם זה מחשב טוב. יש לציין שקניתי את המחשב הזה לפני שנה, שהיה מחסור בחומרה בגלל הקורונה, אז התפשרתי על המחשב הזה. המטרה של המחשב זה משחקים. מפרט: Intel Core i5 10400f B560 AORUS DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגיימינג,סרטי BluRay(המחשב מתחבר לטלויזיה 40 אינץ, לכן חשוב חיבור HDMI בכרטיס מסך),שאר פעולות יומיומיות אינטרנט, אופיס, וכו'... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים העתידים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'/1680x1050/Samsung SyncMaster 2253bw -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב להרכבה עצמית. חשוב שהיה שקט, חזק, רוזולוציה 1920X1080 HD, מתאים לגיימרים וטוב לבניית תוכנות. כול מי שיוסיף תגובה לעניין יקבל: או וינדוס 7 או אופיס 2010 או אופיס 2007 ב80 ש"ח בילבד כולל משלוח!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים שיחזיק לי להרבה מאוד זמן ושהיה מהיר.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-