עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by falukky,

תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי מקודם פתחתי שרשור בפורום הלא נכון... אני פונה לפורום כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. http://s5.postimg.org/ghwzauit3/Camera_ZOOM_20131127205155087.jpg http://s5.postimg.org/llo8z1tx3/Camera_ZOOM_20131127205204168.jpg http://s5.postimg.org/wipkntgon/Camera_ZOOM_20131127205210360.jpg http://s5.postimg.org/fto4rwk3b/Camera_ZOOM_20131127205215899.jpg http://s5.postimg.org/wwqwnf0s7/Camera_ZOOM_20131127205225750.jpg http://s5.postimg.org/rf2wdcuyf/Camera_ZOOM_20131127205233672.jpg http://s5.postimg.org/ysiacbf07/Camera_ZOOM_20131127205239292.jpg http://s5.postimg.org/vkdsz9sqf/Camera_ZOOM_20131127205244518.jpg http://s5.postimg.org/bfk8tsywn/Camera_ZOOM_20131127205314777.jpg http://s5.postimg.org/66p7vxghj/Camera_ZOOM_20131127205331259.jpg

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 4,810 ש"ח Gigabyte GA-8INXP intel E7205 1,462 ש"ח OCZ DDR 512MB PC2700 Rev 3.2 Performance 333MHZ 4,018 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 1,464 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 1,054 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,958 ש"ח CREATIVE AUDIGY SE 5.1 427 ש"ח ModemBlaster 56K 142 ש"ח CD ASUS CD X 52 153 ש"ח Aopen DVD 1648 264 ש"ח TEAC CDRW 40X12X48 Retail 432 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 67 ש"ח Dragon DA-01BD Full Tower - חלון למארז : חלון שקוף גדול - ספק כוח : Antec TruePower 3…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ולא לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אולי אשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by danield51,

רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by edenpk,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שכל המשחקים החדשים והכבדים ירוצו עליו חלק בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

AMD Athlon XP 2200+ (Thoroughbred "A/B" 0.13) = 1000 Asus A7N8X Deluxe nForce2 (5.1+2xNIC+FireWire+S.ATA+USB2.0+AGPx8) = 900 2x256MB Samsung Original PC2700 RAM (333MHz) = 950 WD Caviar "SE" 40GB (8MB Cache) = 550 ATi Radeon 9500Pro 128MB (DX9 Support) = 1150 Task TK3001-USB (Screwless) = 250 יוצא 4800 בערך, מה שמשאיר כ 150 עד 200 ש"ח לגוף קירור הולם. את ההמלצה אשאיר לכם... נ.ב. ליבת ה 2200+ היא A או B? 10X!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Bakshi1,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש שייעודו יהיה קצת לעבודה משרדית אבל הרוב יהיה למשחקים. (בלי מסך) אני מוכן לחרוג עד 3,650 בלבד. בנוגע לכרטיס מסך אני לא יודע מה לבחור ואני מעדיף שאתם (המומחים) תעזרו לי, אני צריך כרטיס מסך (אגב שממש רכיב זה חשוב לי) שיעבוד עם משחקים חדשים לעוד שנתיים שלוש אבל לא המשחקים הכי כבדים שיש משחקים כמו ( gta החדש need for speed nba ועוד משחקים טובים). תודה רבה dan_bin

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אהלן זקוק למפרט : מחשב בשביל בן אדם לפני גיוס שמשתמש בו המון, בעיקר לגראפיקה (אני גראפיקאי במקצועי אז אמרתי לעצמי שכדאי לפנק את עצמי בבית במחשב שיהיה חזק יותר מהמחשבים במשרד), טיפה עריכת סאונד וטיפה משחקים (לא הרבה, אבל אם כבר משחקים אז שירוצו בסבבה) נתחיל במה שיש לי : (במובן של : לא צריך לקנות את זה, כי יש לי כבר) יש לי מסך סמסונג 17" סביר למרות שיש מצב שעוד כמה חודשים גם הוא יתחלף , שמתי עין על איזה מסך שחבר המליץ וקנה בעצמו - מסך LCD למחשב 20" לתלות על הקיר- משהו איכותי אבל זה כבר טופיק אחר.. יש לי שני דיסקים קשיחים - דיסק אחד שהיה איתי מההתחלה של 40 ג'יגה ועוד אחד חדש של 160 (רציתי לדעת אם הHD שלי מותאמים ללוח אם ישן - לא זוכר אם הסוג הישן זה SATA או הסוג השני …

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Teach_PC,

אהלן כולם, ‫כמידי שנה, חוגגים בארץ את ה-‪ Black Friday‬ועושים מבצעים לחנוכה. החלטנו לעשות מיפוי קל של‬ ‫המוצרים הכי אטרקטיביים כדי שלא תפספסו. אגב, נשאר לכם בערך שבוע.‬ לכתבה במקור (קישור לקובץ PDF המאוחסן בGoogle Docs).

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. השימוש - בעיקר משחקים. forza, פורטנייט וכו'. אשמח לחוו"ד על המפרט ואם יש overshooting איפה שהוא. (הורכב ב TMS) בנוסף, אשמח להמלצה על מסך, עד 2000 ש"ח. [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105129]AMD Ryzen 7 5800X AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1209 …

15. Started by ptyahoo,

לפי מה שכתוב אני מריך מפרט ל8000 שח פלוס מינוס חריגות של 300 לא יותר... המפרט למשחקים על מסך crt הכי פשוט וחוצמזה בלי עכברים ומקלדות וכו...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by dani,

אני בונה לי מחשב חזק (מאוד) בתקציב מאוד גדול שישמש ליצירה של מוזיקה בגלל זה המחשב צריך להיות מאוד מאוד מאוד חזק זה המפרט שבניתי : CPU : AMD Athlon 64 3400+ Mobile DTR (754-pin) OEM Mother Board : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Meomory : Corsair 1024 MB VS1GB533D2 PC 4200 DDRII 533 MHz - x3 (= 3072 MB) Hard Disk(s) : Western Digital 250GB 7200 RPM 8MB - x3 (= 3 hard disks of 250GB) Voice Card : Creamwave Luna II מה אתם חושבים על המפרט? איפה אפשר לשפר שיהיה יותר מהיר ויותר חזק? צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך.. אני צריך שתהיה אפשרות בכרטיס מסך לפיצול בכמה מסכים תודה!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by benyben,

מעבד ה Intel Core I7 720QM הוא בעל 4 ליבות, ורץ במהירות 1.6 GHZ. לעומתו, מעבד ה Intel Core 2 due T6600 הוא בעל שתי ליבות, ורץ במהירות 2.20 GHz. כאשר כל שאר הדברים דומים, אילו מבין אלה חזק/מהיר יותר (מיהו המעבד הטוב יותר)? אשמח לשמוע דעתכם תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן, אז לאחר שבעזרת הפורום הזה ממש כאן בניתי מחשב ששירת אותי בנחישות במשך 7 שנים, הוא נפטר בשיבה טובה. אני מנחשת שהשתנו כמה דברים מאז, אז החלטתי לפנות אליכם שוב. בגדול אני צריכה מחשב שישמש אותי לעבודה שוטפת בזמן התואר ולשימוש יומיומי. אם יש אפשרות להשחיל גם גיימינג קל יכול להיות נחמד. הבעיה העיקרית היא שמעבר למה אני יודעת בוודאות שאני צריכה בזמן הקרוב, שזה בעיקר תוכנות אדובי למיניהם סטייל אילוסטרייטר פוטושופ ואינדיזיין, אני לא סגורה על דברים שאני יכולה להצטרך בזמן התואר. (עריכת וידאו?) שמתי גם עין על כמה מפרטים מוכנים, תהיתי אם יש פואנטה להשקיע בהם, אז אשמח לייעוץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ואם יש שינוי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אולי מתאם בין הספק שיש לי של המחשב הנייד למצית של הרכב...? מדובר על IBM X31... תודה מראש, ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by morann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ori24,

שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. זה המפרט שבניתי ואגב המחשב הזה מיועד לבן דוד שלי , והמחשב לצורך משחקים הערה : לגבי המסך אני מתלבט וזה לא סופי אז יכול להיות שיהיה שינוי , וגם בן דוד שלי מתכנן לקנות את המחשב בחודש הבא מ KSP אז יהיו שינויים . ועוד הערה קטנה לא מתוכנן לעשות OC . וגם לגבי הקירור של המעבד חשבתי לקנות בנפרד למרות שהקירור של אינטל יספיק ויהיה שקט אבל כל זה זמני עד שיבוא הקיץ והמאוורר יתחיל להרעיש והטמפרטורה של המעבד תהיה גבוהה אז עדיף להשקיע ולשים Freezer 7 Pro של Arctic Cooling‎ , ולחסוך כאב ראש מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.