עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elis02,

שלום, רציתי לשאול מה הצפי להורדת מחירי הניידים? יש את המעבדים החדשים שהוכנסו לשוק אז מישהו יודע מתי תהיה הירידה המשמעותית של המחשבים? אני מחכה לזמן הזה פשוט בשביל לרכוש מחשב נייד לא יקר

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by motorishta,

ערב טוב ברשותי נייד מדגם dv-6 pavilion 1330 hp אני מעוניין לחבר אותו ל-lcd על מנת לצפות בסרט בפורמט MKV. אמנם אני מחבר את הנייד לטלויזיה, אך אני לא שומע סאונד, האם אני אמור לבצע פעולה כל שהיא לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. אהלן, יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו' אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub) התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II ExpressCard ExpressCard 54mm Slot כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון ,…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. Started by g1zey,

אני מתכנן לקנות טלויזית LCD לחדר ואחד הרעיונות היה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטי HD שאני אפעיל במחשב על מסך הטלויזיה. המחשב שלי הוא ישן יחסית .. פנטיום 4 2.4 , 1G DDR 400Mhz , FX 5200 חבר שלי אמר לי שהמחשב לא יריץ סרטים באיכות HD בצורה חלקה .. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן אז עם איזה מחשב בערך אני אוכל להריץ סרטי HD בצורה חלקה ..(מחשב כמה שיותר פשוט .. לא מתכנן להשקיע יותר מדי כסף בזה) *מצטער אם זה לא הפורום הנכון .. לא ידעתי לאיזה פורום זה הכי מתאים .. תמיכה טכנית נראה לי האופטימלי ביותר*

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. המפרט: פריט: דגם: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty לוח אם LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty X2זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek/Albatron/EVGA... Dual-DVI Retail - 2Y Warranty כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. מעבד כפול ליבה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc! מחכה לתגובתכם בתודה מראש דימטרי

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. בס"ד זה המיפרט Brand: HP Processor Type: AMD Turion 64 X2 Type: Laptop/Notebook Processor Speed: 2.2 GHz Screen Size: 15.6 inch Processor Configuration: Dual Core Operating System: Windows 7 Premium Memory (RAM): 6 GB Primary Drive: DVD+/-RW Hard Drive Capacity: 320 GB מה אתם אומרים בכללי טוב מאוד או בסדר

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by shaharza,

שלום לכולם. קניתי לפטופ מחו"ל שאמור להגיע השבוע. כמובן שאין על המקלד עברית... ;D רציתי לדעת היכן כדאי לבצע צריבה של עברית? כמו כן שמעתי על מדבקות אך גם שמעתי שהן לא כלכך טובות. האם כך הדבר? דברים נוספים שכדאי לי לדעת על לפטופים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום כולם , אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי קישור או טלפונים וכו וייעוץ איפה הכי כדאי לעשות צריבת אותיות בעברית על המקלדת במחשב נייד. העדיפות היא לעשות זאת בחיפה, קריות והאיזור ואם לא אז בתל אביב רבתי.... אני כמובן מעוניין במקום שעושה עבודה איכותית ושלא יפגע במחשב אבל גם מקום שהוא לא יקר מידי ... תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 10.5k צפיות
  15. Started by clown,

היי, קניתי לפטופ בארה"ב ואני רוצה לצרוב לו אותיות עבריות על המקלדת. מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש ברשותי מחשב נייד אשר נרכש בארה"ב. אני מעוניין להוסיף למקלדת את האותיות בעברית. ידוע לי שיש מדבקות שאותן ניתן להדביק, אך אני רציתי לדעת האם ישנן חנויות שצורבות את האותיות על המקלדת? אם מישהו מכיר חנות שעושה זו אני אשמח לקבל ממנו פרטים. תודה מראש, יגאל

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. באפשרותי לרכוש הנ"ל בארה"ב. התצורה הדרושה זולה בכ - 2,000 ש"ח בארה"ב מאשר ב-איידיגיטל. עם זאת, הנציגים בארץ טוענים שצריבת המקלדת לשפה עברית תסיר האחריות מכל המחשב הזה (לא רק מהמקלדת למשל..). האמנם?

19. שלום לכולם! אני לא יודע איך בדיוק מציגים פה בעיות אבל אני אנסה.. יש לי מחשב נייד חדש של FUJITSU עם מערכת הפעלה ויסטה בייסיק. שאני רוצה לצרוב דיסק רגיל (שירים למשל) הוא צורב לי בלי בעיות דרך המדייה פלייר. אבל שאני רוצה לצרוב דיסק DVD דרך תוכנה של צריבת DVD בדיסק שנוצר לא מצליח לפעול לי בשום DVD... בנוסף, הוא מבקש ממני דיי הרבה לאתחל את הכונן (של הדיסקים). מזה אומר? האם זה קשור? ובכלל אי אפשר לאתחל את הכונן הזה.. איך אני יוכל סופסוף לצרוב דיסקים של DVD?! בבקשה תושיעו אותי חח.. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by GLP,

שלום, מכירים מקום כזה באיזור ראשון - רחובות? כמה זה אמור לעלות? הבנתי שיש גם חריטה, מה ההבדל ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by bodeg,

התחדשתי בDELL PRECISION M6500 מארה"ב יש המלצה על מקום בו אני יכול לצרוב אותיות עבריות על המקלדת - רצוי באזור המרכז תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by yoramns,

רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by GLP,

הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית. http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/ מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by kokoman,

קניתי מחשב נייד בארה"ב, אני יודע בערך איפה האותיות בעברית אבל אני חייב להודות שזה מאט אותי העובדה שהן לא מופיעות לי על המקלדת. למישהו פה יש ניסיון בצריבה של עברית על המקלדת? איך התוצאות של זה? יש סיכוי שזה יפגע במחשב? מישהו אולי מכיר דרך אחרת? איך החברות הרשמיות מגיירות את המקלדות?

• 4 תגובות
    • 9.3k צפיות
  25. שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים