ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, ברצוני לקנות מחשב NETBOOK עיקר הפעילות שלי במחשב היא:אינטרנט-גלישה והורדה של שירים\סרטים אופיס-כתיבת מסמכים והדפסתם,אקסל, תמונות דואר אלקטרוני outlook2007 בגדול זהו. אני מחפש מחשב ממש ממש חזק במסגרת הNETBOOK מעבד CORE2DUO חשוב לי מעבד הכי חזק בשוק לנטבוק 1.66GHZ ומעלה זיכרון 2 ג'יגה ומעלה עם אפשרות הרחבה עד 4 ג'יגה דיסק קשיח 160 G צורב מסך 10.2 ומעלה מקלדת כפתורים גדולים ונוחים סוללה 5 שעות עבודה לפחות משקל לא הכי חשוב כי זה "נייד מיני" אבל שלא יהיה 4 ק"ג מערכת הפעלה WIN7 64BIT חיבורים וקישוריות-פרוטוקול אינטרנט 802.11N בלוטות USB בין 2 כניסות ל-3 עד מחיר לכיוון ה3800,אבל אני מדגיש שאני רוצה מחשב "נייד מיני" NETBOOK לא מחשב נייד רגיל המטרה שלי שהוא יהיה ממש ממש…
-
- 50 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין ארבעתם: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=769438,741444,755034,747907 מה שאני צריך במחשב: אני סה"כ מחפש מחשב שיריץ לי WIN7 חלק [בלי תקיעות וכו] בקיצור: לאינטרנט,הורדות,צריבה,שירים וסרטים זהו בערך.. מה שחשוב: שהמסך יהיה נורמאלי צורב DL [זה עדיף, לא חייב] WIFI BT מקלדה טובה. זהו סה"כ..
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עד 3500 שקל של חריגה של 100 שקל השימוש שלי ההי סרטים WORED מוזיקה אינטרנט ואני צריך בלוטוס אוני צריך שהמחשב יחזיר הרבה זמן בלי טעינה שיהיה מיקרופון ומצלמה ומסך של 15 איצ בערך
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב 4000k ללא צורך בoc והמחשב יחובר למסך 22 אינץ hd full וזה שני המפרטים שאני מתלבט : מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים AeroCool ExtremEngine Silver ATX Case No PSU ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fa…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לכרוש בקרוב מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לרכוש אז ככה המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס gta iv ושיחזיק לי לפחות 4-5 שנים טובות בלי שכל שנה אני אצטרך לשדרג משהו אחר אז ככה בבעלותי מסך 19 אינץ lcd והשאלה שלי איזה כרטיס יהיה הכי טוב והכי משתלם שיחזיק לי למשחקים כבדים להמון שנים ועוד משהו האם כבר לא עדיך לקחת מעבד 4 ליבות מחשש שבשנים הקרובות המשחקים אשר יצאו יהיהו בעל עדיפות והרצה של המשחקים הכבדים על מחשב שמבוסס על מעבד 4 ליבות כמו ה q9550 למרות שהיום עדיף לקחת את e8400 למשחקים בשל עדיפות בביצעוים במשחקים מאשר של 4 ליבות?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי אך שיוכל גם להריץ משחקים טובים שתואמים למחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אופציה גם לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיתאימו למלוא המחיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המפרט הוא בשביל חברה שלי,היא לא בדיוק גאון במחשבים והמשחק הכי רחוק שהיא משחקת זה הICY TOWER ,היא יותר בקטע של אתרים פייסבוק פוטושופ סרטים שירים... אין צורך במסך,יש צורך בעכבר ומקלדת,יש צורך ברמקולים,ובמארז עם קירור טוב(הקודם נשרף לה בגלל החום)... אני מבקש את רק אינטל ולא AMD... בניתי משהו שיצא לי ממש יקר ואני כבר לא מעודכן בתחום החלקים אז בשביל זה אני פונה למומחים שפה,ישמח להמלצות תודה רבה! *זה המפרט שבניתי,לא יודע עד כמה שהוא שווה,גם חרגתי המון(2500 זה התקציב,אם זה קריטי אז אפשר 100-200 שקל יותר)... =]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד hp דגם dv61340 15.6אינץ.ומספר דגם של המסך: claa156wb11a ולאחרונה הופיעו כמה פיקסלים שרופים במסך. ואני רוצה לקנות מסך חדש.. 1.האם הדגם של המסך שיש לי זה מט או מבריק? 2.מה איכותי יותר מט או מבריק? 3.אני רוצה לקנות באיביי. האם הדגם הזה יכול להתאים למחשב שלי? http://www.ebay.com/itm/CLAA156WB11A...312#vi-content או זה. http://www.ebay.com/itm/CHUNGHWA-CLA...p2054897.l4275 4.איזה עוד דגמים יכולים להתאים לדגם המחשב שלי?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של ibm ודגם r50 ובגלל שלא השתמשתי בו הרבה.. הוא מבקש לסדר את השעון והוא מבקש סיסמא איך אני יכול למחוק את זה? ולפחות יש אולי סיסמא כל שהיא?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לפתוח את הסיסמא שיש על הביוס של מחשב Ibm יש לי מחשב Ibm R50 זה מה שהוא מראה לי
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Asus N73SV-TZ227V Model Name N73SV-TZ227V CPU Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB Memory 6GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB + 1 x 2048MB), Up to 8 GB HD 500GB + 500GB (SATA) 5400rpm Display 17.3'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology GPU NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM Optical Device Blu-ray Writer Webcam 2.0 Mega Pixel web camera Sound Built-in Speakers And Microphone Bang & Olufsen ICEpower® SonicFocus Lan 10/100/1000 Base T Wireless Integrated 802.11 b/g/n Bluetooth Yes, Built-in Bluetooth™ V2.1+ED…
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתקנתי ווינדוס 7 במקום ויסטה קלטתי כמה בעיות אחד בבלוטוס של המחשב אז Fועוד בעיה נכון יש בלפטופ קפטורים של השמעה והכל ב אז ליפנה הפרמוט שהאיתי משמיעה היה מד של השמעה וכל זה והמד של האיכות מסך וזה נעלם לי איך אני מחזיר את זה זה הבעיות דגם המחשב HP DV2-1125ea
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו יש לי: AMD Athlon 4400+ KingSton 2G 667 NVIDIA GeForce 7300GT Nforce 4 ULTAR WD3200KS Western Digital מסך: HYUNDAI 4ms 19' dvi אני רוצה החליף מעבד ו כרטיס מסך יש לי 3 אפשריות: 1.amd Phenom NVIDIA GeForce 9800 GTX 2.AMD Phenom NVIDIA GeForce 8800GTX 3.רק מעבד INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX לוח אם אני לא יודע מה לבחור משהו... עד 600 ש"ח ואיזה ספק אני צריך בשביל אחת האפשריות?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, מסגרת תקציב: 4,500K אופן תשלום: מזומן שטרות! מקום הקנייה: Ivory / KSP אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים נראה לי - אני רוצה שהכל יעבוד לי חלק על רזולוצייה גבוהה שלא נופלת מ- 1280x960 על מסך 22" LG אין צורך בציוד היקפי, אני יחליט לבד. אני מרכיב את כל החלקים + התקנת מערכת הפעלה, תוכנות, משחקים וכו'. שקט חשוב לי, אבל שלא יהיה מטוס אני לא מתכוון ואפילו לא לרגע לעשות OC אפילו לא את הכי קל שבניהם. ככה שזה לא מעניין אותי אפילו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שאני צריך המצלה לגביו הוא: א. לוח-אם (שמעתי שלוח Intel הוא הכי טוב וגם MSI הוא לוח…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…
-
- 44 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקופה הקרובה מאוד. דרישותי בנוגע למחשב הם: ראשית מחשב חזק כמה שאפשר בתקציב שלי, המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ....) +תכנות(ב-JAVE ברמה מקצועית) משחקים קלילים. להלן: תקציב : 5000 חריגה מקסימלית : עד 500שקלים, שמדובר במעבד או ציוד היקפי. ציוד היקפי: מסך (לפחות 19"), מקלדת , עכבר , רמקולים לגבי מקרופון , מצלמת אינטרנט , אוזניות ממש פשוט. אין לי מה להשקיע מהם יותר מידי.. צורב DVD. צורת תשלום : תשלומים. מינימום 250GB. מעוניין בהרכבה. אשמח אם תוכלו לעזור בצורה הטובה והמקצועית ביותר, זה חשוב לי מאוד.. תצודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף או יש לכם אחד יותר עדיף עד 47000 שקל... * מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? לא משנה אבל כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כן אבל לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ייודע שיהיה אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן אבל לא קריטי מחשב יותר חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS-DELL ASUS N73SV-TZ227V Model Name N73SV-TZ227V CPU Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB Memory 6GB DDR3 1066MH…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: =========למשחקים כבדים===== 1. מה התקציב? 3 אלף 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. CRYSIS וכדומה אנשים זה דחוף ומצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 אם הוא טוב ,אז תתנו לי מחיר של כל חלק אם אתם יודעים בבקשה מחכה לתשובות שלכם זה ממש ממש דחוף!!(מחר אני קונה מחשב) ומה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של דייל דגם 5150 שאני מחבר את המטען,נדלקות לי רק 2 נוריות של הבטריה בכתום,ונורית שניה של הדלקה בירוק אבל אין תמונה.. והמחשב לא נדלק לי מה יכול להיות הבעיה.. יש תמונה :
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה,מהוא הערך של המחשב שלי כיום למכירה קומפלט בזמנו עלה לי 3500 ש"ח לפני 3.5+ שנים בערך המארז במצב מעולה בלי שריטה אחת..ואם זה משנה,אני מנקה אותו כל חודש מאבק. מעבד: Intel Core i5 3330/ 1155 Tray מאווררים וקירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/1156/AMD Cooler For case raidmax 120mm לוח אם: MSI B75MA-E33 Retail מארז: NZXT Source 210 Elite White ספק כוח: Seasonic PSU 500W Active PFC ECO זכרון: DDR 3 8GB/1600 Crucial כרטיס מסך: Sparkle GTX760 2GB DDR5 PCI-E HDMI Retail כונן: Samsung SSD 120GB 840 Series TLC 2.5 SATA 3 תודה רבה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4670 או http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=545
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-