עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by מעין,

לא מבינה בזה כלום! מישהו שמבין יכול להמליץ על חברה טובה אבל גם לא מאד יקרה? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by danielhr99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד אך ורק לעריכת וידאו כבדה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Aober Premiere, Adober After Effects אופן השימוש הוא יומיומי, זאת הפרנסה שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל במפרט 2 מסכי מחשב (עדיפות לסמסונג) שלא יעלו על 24'. …

3. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר. אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H. אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת. הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי) ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן. אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אשמח לקבל עצה ועזרה ממי שמבין. אז ככה קניתי מחשב נייד של HP המפרט והכל בלינק הבא... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02748900&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he&lc=he&os=4063&product=5062619&sw_lang= אז מה אני רוצה לדעת, יש במחשב זיכרון 3GB את המחשב קניתי מKSP וכתוב שם שהתדר הוא 1066. שידרגתי את הזיכרון ל4GB ז"א הוספתי עוד כרטיס של 2GB כמובן תדר 1066 עכשיו הבעיה היא שכשהורדתי תוכנות כמו CPUZ וPCWIZARD הם זיהו לי שהתדר הוא בעצם 1333 ולא 1066 אתם ממליצים לי להחליף לאותו תדר או שזה לא משנה? ודבר נוסף חשוב ביותר, אם תסתכלו בקישור על המפרט כתוב שם שאפשר לשדרג עד 4GB גם באתר של KSP כתוב שם את זה, אבל כשבדקתי בPCWIZARD רשום לי …

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by shabib,

אני צריך שמישהו יתן לי טיפה מידע על שרתי הrackmount של חברת hp. תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. קודם כל מדובר על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ במפרט הראשון הכרטיס הוא לא מובנה אבל למרות זאת לוקח 256 מגה מהזיכרון? אם כן, אז מה היתרון בכרטיס כזה לעומת כרטיס מובנה? במפרט השני יש מעבד יותר חזק, כרטיס מסך מובנה, והרד דיסק יותר קטן. לגביי הכרטיס מסך, כרטיס מסך מובנה כמו זה שבמפרט יהיה מספיק בשביל להריץ בעתיד הקרוב ויסטה? יש אפשרות בעתיד לבטל את הכרטיס מסך המובנה ולהוסיף כרטיס מסך? השימוש יהיה לעבודה משרדית אינטנסיבית והרד דיסק של 80 ג'יגה מספיק לי, אז איזה מפרט כדאי לקנות? תודה אור

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. אני מתלבט בין שני מפרטים (AMD / INTEL) והייתי רוצה חוות דעת עליהם. לא מבין כלום בOC אבל לא שולל. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס. לא עורך ווידאו ולא משתמש בתוכנות כבדות. יש לי מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1680/1050. בנוסף אני מתלבט בין שני רמקולים באותו מחיר ואשמח לחוות דעת בעיניין הזה: Logitech X-240 2.1 / Altec Lansing VS2421 2.1 תודה מראש לכל העונים... המפרטים: INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

9. Started by shlomoreuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קצה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). האקינטוש אם אפשר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, משחקי פעולה קצה בחיבור למסך 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  10. שלום רב לאוהבי ברשותי מעבד אינטל חדש D805 2.66 533MHZ 2X1024 שרציתי לשדרג למישהו ולא שדרגתי, עשכיו רוצה לקנות מפרט דלהלן: לוח אם אינטל DQ965GF זכרון 667MHZ 2X1 ספק כח FSP 350W GLN + מארז דיסק 160GB WD צורב LG DVD ועוד שאר ירקות וכו' האם יתאימו ללא שום בעיות

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  11. עזרה להרכבת מפרט למשחקים חזקים כמו הPES 2008 בתקציב בסביבות 4000 אלף ש"ח. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הרצוי הוא 4000 ומטה, לא יותר מ-4500. עדיף לנסות לחסוך, אבל אבקש מכם לפרט על מה אני מוותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920×1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי גבוה שאפשר: Crysis 2, Max Payne 3 וכו'... * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by bennash,

שלום לחבר שלי יש מחשב: מעבד: Q9650 כ.מסך: GeForce 8800 Ultra זיכרון: 4X1GB DDR2 ספק: 850W כוננים קשיחים: 500+500GB השמושים שלו הם: לשחק במישחקים הכי חדישים, פוטושופ, המרת קבצי וידאו, פתיחת ספרים שלמים בתוכנה משרדית של מילים, מצב אקס-פי. עכשיו הוא פחות או יותר רוצה את זה: מעבד: i7 or Xeon socket 2011 כ.מסך: GeForce 880 GTX or higher perfomance זיכרון: 4X8GB DDR3 ספק: הוא מעונין להשאיר את הספק הישן אם אפשר כוננים קשיחים: להשאיר את שיש +8TB עכשיו הוא מעוניין למרות שאני מנגד ללתת יותר תקציב לקירור החומרה מאשר לחומרה.

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. יש לי חברה שבקשיים כלכליים. היא צריכה לקנות בשביל הבת שלה מחשב לצרכים בסיסייםץ והתקציב הוא 1700 שקל ללא מסך וציוד הקפי. זה מה שאני הרכבתי (המחירים מהחנות הקרובה לביתי): cpu: XP1700+ (340) Include spire fridgrock MB: CHAINTECH 7nif2 (550) MEMORY: ddr333 256Mb (260) DRIVES: F1.44 (50) cdX52LG(100) מארז + ספק 400W ומייצב מתח :180 שקל HD: WD40G7200 (330) סהכ: 1810 זה מה שאני הצלחתי. ואני צריך לצמצם עוד 100 שקל.... אז כמה שאלות: א. יש לכם רעיון איך עוד לקצץ? ב. יש לכם רעיון אחר ללוח עם VC-OB בזול? ג. רעיון לחברה זולה לזכרונות ? תודה

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת את דעתכם על המפרט הבא: מעבד - intel pentium 4 505 2.66 Ghz 533 Mhz 1M 775 st לוח אם - intel vanguard 915GLVGL 800 Mhz זכרון ראשי - 256MB DDR 400Mhz דיסק קשיח - SAMSUNG 40GB 7200RPM כרטיס מסך - intel GMA900 Graphics subsystem o/b כרטיס קול - intel High Definition 6 Channel Audio o/b כונן תקליטורים - samsung 52X כונן דיסקטים - 3.5" 1.44 MB כרטיס רשת - intel 10\100 o/b מקלדת מיקרוסופט מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים 180W + SUB אחריות שנה סה"כ - 2590 ש"ח אני בדרך כלל פשוט משחק וגולש (יש גם רשת ביתית) תגידו בבקשה מה אתם חושבים, תהיו אכזריים אם צריך למה אין לי מושג בעניין, ואם אפשר גם המלצות... תודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jav4Li,

טוב אז ככה אני רוצה רק מארז,עכבר,מקלדת עד 2000 ש"ח המארז שיהיה בשביל משחקים , סרטים ופשוט מחשב מהיר . אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להביא מחשב כ"כ טוב אבל עדיין... את המקסימום שבמחיר , אזור קריות - חיפה .

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש מחשב לראות סרטים(מחובר לטלוויזיה) ולגלישה באינטרנט. הסרטים בעיקר 1080P וBLUE-RAY. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10170 אשפר זיכרון ל8, HDD לSSD איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים‏ CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by itai82,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים וצפייה בסרטים/סדרות HD. רמת גיימינג - בינונית-כבדה. המחשב יחובר בד"כ למסך פלזמה "50 HD-Ready של סמסנוג. (מחשב לסלון) השאלה היא האם המפרט הבא יותר מידי בשביל הנ"ל? הייתי שמח להגיע לטווח מחירים בין 3500 ל 4000 גג... מה כדאי לשנות כדי להוריד את המחיר ולהישאר עדיין עם מחשב ברמת ביצועים גבוהה? תודה מראש! בעזרת המלצה מהמפרטים באתר הרכבתי את המפרט הבא : מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪595 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM2720B לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לעבודה (תכנות). אשמח לדעת מאיפה להתחיל. תקציב עד 8K.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב שלי שבק לפני מספר ימים ואני זקוק למחשב חדש. התקציב הוא כ-3K ללא ציוד היקפי וללא מסך. יש לי מסך dell 2209wa. השימוש הוא משחקים, סרטים ושימוש משרדי (אינטרנט ומסמכים). כרגע אני משתמש ביציאה השניהי של כרטיס המסך גם לטלויזיה דרך יציאת s-video ואני מעוניין לשמר את היכולת הזו. (הטלויזיה CRT עם כניסות SCART ו-RGB בלבד) חשוב שיהיה שקט. לא מתכנן שדרוגים עתידיים ולא אוברקלוק ולכן מעוניין במחשב שיחזיק מספיק זמן קדימה. יש לי שלושה דיסקים: IDE,SATA ו-SATA2 ומעוניין להשתמש בכולם אם אפשר. בגדול מחפש יחס עלות תועלת מקסימלי. הנושא די דחוף כי כרגע אני ללא מחשב ומנותק מהעולם תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by alergic,

קראתי אצלכם באתר הרבה סקירות של לוחות,מעבדים,זיכרונות ומה לא והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להציג באתר או אישית לכתוב לי כמה מפרטים "עצבניים" שיהיו כמו מחשבי נאס"א אם כל החומרה וציוד הקפי כמו פד לעכבר,עכבר,מקלדת,אוזניות וכו' טוב ו...זהו.תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-6000 יכול להיות גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפייה בסרטים (כולל לחבר את המחשב לטלויזיית HD ולראות סרטים) הורדות ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך יש לי סמנונס T220P 22 מקלדת ועכבר אפשר גם אלחוטיים רמקולים מפציצים אני צריך וכרטיס טלויזיה אני לא יודע מה עושים אם זה בכלל אז אם למישהו בא להסביר לי... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by anri,

יש כמה חלקים שאני די סגור עליהם . רציתי רק שתעזרו לי בשאר החלקים האחרים . מעבד - Intel® Core2 Quad Q6600 + COOLING לוח אם - אני מעדיף Gigabyte P35 כרטיס מסך - 8800GT 512MB PCIe העניין שאני לא יודע מאיזה חברה, זקוק לעזרה בעניין הזה . וכל שאר המפרט ספק, מארז, קירור למעבד, זיכרון, כונן קשיח, כונן תקילוטים, אני צריך . יש אפשרות לחריגה קטנה... תודה מראש =)

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Borderland2, Dragon Age2, Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים