עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

2. איך אפשר לחבר מחשב נייד למסך של מחשב נייד אחר ,בכדי להשתמש רק במסך שלו. ואיך אפשר לחבר מחשב שולחני ללא מסך למסך של מחשב נייד . כמו שמחברים מחשב נייד למסך רגיל.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by eyalben,

היי, טוב מראש אני אגיד שאני דל בתקציב. אני מחפש מחשב שמיועד לסלון שתפקידיו העיקריים הם לשדר ב720p ולשמש כשרת הורדות בבית. המחשב מתוכנן להשאר דלוק 24 שעות ביממה וצריך להיות שקט. אני לא מחפש מחשבים סופר חזקים ולא מפריע לי חומרה פחות איכותית (זכרונות גנריים וכדומה) בסופו של דבר המחשב צריך לדעת לעשות דברים מאוד בסיסיים (לנגן סרטים עם כבל VGA/HDMI/DVI ולהוריד מהאינטרנט). כאשר אני רוצה להשאיר את האופציות לתכנון עתידי (אם כי לא הכרחי!) של: 1. הוספת שלט מדיה-סנטר 2. הוספת כרטיס טלויזיה ראיתי בKSP את המפרט הבא: * מעבדי אינטל Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore * לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe1333-D667 R1.0 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E * זכרונות DDR II 667Mhz…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי, הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המפרט הבא (ואם יש שילובים עדיפים/נכונים יותר), בשביל מחשב שאמור להחזיק המון תוכנות בו זמנית. דגם מחשב: i5a מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בסביבות ה- 2000 - 2500 גג. (מסך לא פחות מ15 אינץ) המחשב נועד לשימוש באופיס בעיקר וגלישה באינטרנט. חשוב שהמסך יתאים לשימוש ממושך בוורד\ scrivener(מסך שלא ידפוק את העיניים) + איכות סאונד טובה לשמיעה דרך רמקולים או אוזניות. (אין צורך בתוכנות עיצוב או משחקים) האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין intel core i5 U ל- D ? ועד כמה קריטי זיכרון 8GB על 4GB עבור השימושים של המחשב? האם יספיק כונן קשיח SSD 128? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הנסיון הוא לא לעבור את ה- 2.5K. עדיף לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון דברים חשובים או שיפריעו. אם זה חשוב, אפשר קצת מעבר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונה משרדית, מעט פוטושופ, מולטימדיה (דרך זוג רמקולים שמחוברים למסך + אוזניות) לא תחובר מערכת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש מסך בעל חיבור HDMI ורמקולים מובנים שישמשו למכונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באופטי- יש לו ומה שיש יחובר למחשב אם ניתן להשיג במקום אחר (בארץ) HDD\ SSD במחיר טוב משמעותית משבחנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. ערב טוב אנשים יש לי שאלה... בדר"כ מחשבים שיש להם מעבדים חזקים (C2D סדרת 8000 ומעלה) אז יש להם כרטיס מסך לא משהוא.. אני לא מדבר על מחשבים יקרים.. על מחשבים שעולים בסביבות ה-4 אלף ש"ח... ושמתי לב.. שככול שהמעבד יותר גרוע.. ככה הכרטיס מסך יותר טוב... מה דעתכם על זה..? והאם עדיף שיהיה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר טוב? או שהכי טוב לעשות אותם בצורה מאוזנת? אני בינתיים די סגור על מחשב אם מעבד C2D T8100 אם כרטיס מסך גיפורס 8400... אני יודע שזה כרטיס מסך לא כזה גרוע.. אבל אני בטוח שבמחיר הזה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב.. אבל אני גם יודע שאני אצטרך להתפשר קצת על טיב המעבד.. אני יביא לכם דוגמאות ותגידו לי איזה יהיה יותר כדאי לקנות (נגיד שכול החומרה במחשבים האלה א…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח (צריך לכלול גם מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, מוזיקה והורדות - בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מריץ חישובים שדורשים המון כוח עיבוד בתוכנות כמו matlab ו Mathematica וכן סימולציות רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נעול על משהו ספציפי (ככל הנראה אתחיל עם Deus ex ו Skyrim ומשם לחדשים יותר...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. התיאשתי בחיפושים אחר מחשב נייד אז הגדלתי את התקציב והדרישות הן שהוא יהיה אולטרה בוק, 13 אינץ' וזהו. מה הטוב ביותר לתקציב? השימוש הוא בעיקר באוניברסיטה לאינטרנט, כתיבת עבודות והרצת תוכנות דוגמת מטל"ב וסולידוורקס. לפי מה שהבנתי, רוב האולטרהבוקים היום הם חזקים מספיק בשביל הצרכים שלי [תקנו אותי אם אני טועה]. תודה מראש חבר'ה. עריכה : עדיף מחנויות בארץ אבל אם אין דגם מסויים בארץ הוא שיש אחד שהוא עתיד להגיע בחודש-חודשיים הקרובים אשמח לדעת. אגב, אין עדיין אולטרה בוק 14+ אינץ' נכון?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח במידה וכדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג ועריכת סרטוני HD ממצלמת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATHMAN, assasin creed, BATTELFIELD, MAX PAYNE, Crysis 2, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Meit-R,

קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שאני לא ילד מחשבים ואני לא כל כך מבין בזה, אז אם רשמתי משהו לא נכון\לא הגיוני אז תגידו לי\תסבירו לי. תודה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?15-10 אלף ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - שיהיה הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי, 1. מה התקציב המירבי? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נראה לי שאני צריך להחליף מסך... הרזולוציה הנוכחית שלי היא מקסימום 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14"-15" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? באיזור של 2 קילוגרם, נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע, הממוצע היום (אני מניח שזה באיזור 4 שעות עבודה, יכול להיות שאני רחוק מאד מהמציאות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, אשמח לשמוע על המלצה מתאימה למחשב ועלות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by LiL Gangster,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל, אבל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20 אינץ' 1600*900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת חדשים ויותר ישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Asus P4s800D-e Deluxe Intel Celeron D 2.8 GHZ 256K 533MHZ 2*KRETON 256MB 400MHZ DUAL 2* RAID WD800 SATA 80GB 8MB 7200RPM TUL Power Color Radeon 9800 SE All In Wonder 128MB Toshiba DVD-R*16 Logitech Cordless Trackman windows xp media center edition remote control OEM wireless keyboard למרחק של 5 מטרים Creative,Microsoft,Genius Edimax 802.11g מארז אלומניום 350 וואט לפחות. Creative DDTS-100 decoder 3 אפשרויות לרמקולים 5.1 inspire 5200 17W 5.1 inspire 5900 22W 7.1 inspire 7900 24W כל זה יוצא בערך 6000 עד 6500 תלוי באיזה רמקולים לוקחים. הערות הארות הצעות לשיפור ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה תודה לכל מי שעזר.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. המחשב הוא לעבודה משרדית, עיצוב וגרפיקה ומשחקים.. גלשתי לי בכל מיני אתרים וזה המפרט שנראה לי מתאים. אם משהו נראה לכם לא טוב או מתאים, תעירו לי או תציעו לי משהו אחר. אני מוכן להתגמש קצת על מנת לשפר את הביצועים בצורה ניכרת. אם מישהו יכול להביא הצעות מחיר מאתרים זולים באינטרנט, זה מאוד יעזור (בבקשה לפרט איזה אתר ואת כל הרכיבים עם המחירים). תודה! מעבד: AMD Athlon 64 3200+ חשבתי ללכת על זה. AMD Athlon 64 3000+ AMD Athlon 64 3500+ יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? לוח אם: עד 800 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 (939) חשבתי ללכת על זה. Gigabyte GA-K8NF-9 Gigabyte GA-K8VT800M Gigabyte GA-K8NXP-9-ultra.. ABIT AV8 (s939) sata GBL יש עוד המלצות סביב המחיר הזה? צורב DVD: NEC 3500A חשבתי ללכת על …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. HP Compaq Mini 311c -עולה 2050 ש"ח היתרון HDMI וION LE ותמיכה בDDR 3. חיסרון-N270 Lenovo S12- עולה 1950 ש"ח ומדובר על הגירסה בלי ION יתרון- מסך גדול 12.1. PC Expres,גודל חיסרון-מעבד N270 Acer One 752-עולה 2100 ש"ח יתרונות-2GB RAM DDR2, בלוטות מובנה,HDMI, מעבד סלרון חזק כצאת מN450 ותומך ב64ביט ובא עם win7 x64 (מישהוא יודע איפו קונים את המחשב הזה חוץ מנעה מחשבים?) עכשיו הדגש שלי זה נוחות,אמינות, סוללה. ויש לי עוד שאלה-אני די חושש מחברה HP כי שמעתי עליה ביקורות רעות על האמינות של המחשב ועל השירות. ותאמת יצא לי לראות לא מעט מחשבים בעייתיים שלהם. תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by bad-sector,

יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אולי קצת יותר אבל תשתדלו לחסוך כי ממה שראיתי אין צורך יותר מזה לדרישות שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מהדרים אז צריך דגש על המעבד משחקים קלים וצפייה בסרטים 1080P ככה שניראה לי צריך יותר מכרטיס מובנה שיריץ אפליקציות באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fifa וכאלה לא crysis ודברים כבדים באזור -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by AcID-,

אהלן... עד היום היה לי מחשב כזה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W הוא נדפק. אני מחפש מחשב חדש שיכיל/לא יכיל חלק מהרכיבים של המחשב שברשותי היום כגון זכרונות, כרטיס מסך, הארד דיסק. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לשימוש של הורדות, צפייה בסרטי HD וממש מעט לגיימינג. מעדיף אחריות ארוכה ככל הניתן. אין צורך בציוד היקפי, צורב או מערכת הפעלה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by din264,

איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורך עבודה עם פוטושופ ופה ושם עריכת וידאו בקטנה. - צריך כונן קשיח של 1GB SSD - עדיפות לבטריה שתחזיק כמה שיותר זמן - ומקשי למעלה ולמטה בגודל נורמלי ולא חצי גודל גם אם אפשר אשמח לדעת האם המחשב הזה נחשב למחשב טוב? https://www.orpc.co.il/items/4267455 תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, ע…

דיונים חדשים בפורומים