ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב HTPC בתקציב עד 7K וכמובן שמה שיותר זול יותר טוב. חשוב לי שהוא יהיה שקט ויפה ( הוא ישב בסלון ואם לא אשתי תעיף אותו משם ), משהו שנראה כמו הDVD הביתיים. כמו-כן חשוב לי שידע להקליט ולהציג תכני FULL HD ולהתנהג גם כמו YES MAX וכד'. אני מוכן לשלם גם על איכות ועיצוב. תודה מראש לכל העוזרים. אין כמוכם מנו
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להרכיב מחפש HTPC בתקציב של עד 2500ש"ח לצורך צפייה בסרטי HD (סטנדרטי, אני לא מוריד בלו ריי וכאלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמדיה סנטר, מאוד עקרוני לי שטח אחסון גדול (דהיינו 2TB) וכמובן חיבור HDMI כחלק מכרטיס מסך חזק. המחשב לא ישמש כמחשב גיימיניג בשום צורה, רק סרטים ואחסון. יש כאן מפרט שהרכבתי דרך TMS, מישהו יכול להגיב האם המפרט הזה יענה על העבודה? במידה ויש לכם הצעות יותר טובות מאוד אשמח לשמוע... תודה! תומר מעבד: AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray כמות: 1 - מחיר: ₪281 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪341 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim + 40mm…
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על דגם מחשב נייד מוצלח לפי הצרכים הבאים: לא חברה בבעלות סינית (לא לנובו ואחרות). מגבלה מוזרה, אני יודע :-) מחיר הכי נמוך שאוכל. מוכן לשלם במשקל שיעמוד במשימות עריכת תמונות. אני משתמש ב-Affinity, וראיתי באתר שלהם (כאן) שהדרישות למחשב Windows הן: ראיתי שיש כל מיני Dell Inspiron סביב 5000 ש״ח. יש דגם ספציפי שתוכלו להמליץ? זה סדר הגודל של המחיר? תודה מראש
-
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
- 2 followers
-
-
איך המפרט הזה? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1663 v1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב אודיו.. התקציב שלי הוא 4000 שקל. אני צריך מעבד I7 ו 8 GB אני צריך גם שהמחשב יהיה שקט ויהיה בו כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו GTA ... (גם שקט), אני רוצה לקנות את המחשב בחנות RSM תודה!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בהצעות למפרט למחשב שמיועד למשחקים עד 5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) ללא מסך ואני לא מעונין באוברקלוקינג תודה........
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, חלק מהרכיבים אני מביא מארה"ב וחלק אני קונה בארץ , במסגרת התקציב שלי הוא כמו שציינתי בנ"ל 5500 ש"ח, עיקר החשב הוא למשחקים, אינרנט, קצת פוטושופ, ועוד דברים רגילים כמו קאזזה ואימיול, אין שום סיכוי שבעתיד אני יבצע אובר קלוק, ולכן לא יהיה צורך ברכיבים שמתאימים למטרה זו. אני חשבתי על מפרט מסויים אנא תגידו לי את דעתכם לגבי המפרט, בכל מקרה המטרה שלי היא שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 4 שנים, אם לא יותר. מארה"ב אני קונה את המעבד, כרטיס מסך, זכרונות הארד דיסק, וקרור למעבד. מהארץ אאני קונה את הלוח אם, מארז, ספק כוח, ומאוור אם צריך למארז. חלקים מארה"ב: 1. המעבד: (220$) Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor 2. קרור למעבד: (30$) ARCTIC COOLI…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם הנתונים הבאים : 1. מעבד אינטל E6600 2. 2 ג'יגה של זיכרון מהירות 800 3. דיסק של 320 ג'יגה WD 4. כרטיס מסך 8800GTS אני צריך עזרה בהשלמת המפרט עם בורד מכיוון שהבורד שחשבתי לא מתאים לכרטיס המסך הזה חשוב שתהיה אופציה של SLI בבורד כי בעתיד הקרוב אני ארכוש כרטיס נוסף זהה
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות הרכבתי מפרט למחשב אשר יתאים לדרישותי. חשוב ביותר שהמחשב יהיה ממש שקט אבל ממש. אשמח לשמוע את חוות דעתכם ואולי המלצתכם לשינוי למרכיבים שקטים יותר. תקציב בערך 4000 ש"ח 2. המטרות אינטרנט, אופיס, תמונות וצפיה בסרטים. גם אם המפרט שבחרתי הוא יותר מדי למטרותי אין ברצוני לרדת ברמה. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש מקלדת ,עכבר ומסך). כרטיס טלויזיה שברשותי יותקן מחדש. 4. אין צורך בכונן נוסף. 5. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. 6. קירור ועיצוב לא חשובים היות ואין בכוונתי למשחקים כבדים. 7. ברשותי מערכת הפעלה שתותקן מחדש. 9. שקט!!! 10לא OC 11. לא מתכננת משחקים כבדים!! מקווה שהפעם האינפורמציה שלמה ואקבל תשובה! מארז: antec sonata III with 500 watt psu לוח אם: asus p5q-e-atx מעבד:…
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך את עזרתכם במפרט מחשב עבור אחותי.השימוש: משחקים<קליל> אינטרנט ו-DVD .בקיצור משהו קליל ופשוט במחיר של 1500-2500 ש"ח.<עדיף כמה שפחות..התקציב שלה פשוט כזה.> יש לציין שיש לה מסך חדש מקלדת ועכבר.כלומר מה שהיא צריכה זה רק את החומרה עבור המחשב נטו,קרי:מעבד,לוח אם,וכו'.. שוב המחשב מיועד לשימוש ידידותי נטו ולא למשהו מפלצתי.ככה שהיא צריכה מפרט טוב אבל קליל בתקציב שהזכרתי לעיל.<היא התעקשה על 1500 ש"ח לא יותר אבל הסברתי לה שעד כמה שאני יודע להשיג מחשב ב-1500 ש"ח זה בלתי אפשרי,ואם זה בכל זאת אפשרי זה יהיה מחשב זול חסר אחריות ואמינות.<האם צדקתי?>ככה שהיא אמרה שהיא תגרד עוד כמה גרושים.> בתודה מראש לכל העונים. שי
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שיוצאים בקרוב דגמים חדשים של כרטיסי מסך אך אני במצב בעייתי - אני צריך לקנות מחשב בהקדם (המחשב שלי על כרעי תרנגולת ואני חייב אותו לעבודה כאשר אנו לקראת סגר ואיני יודע אם תהיה לי הזדמנות לרכוש במקרה והוא ישבוק בדיוק בסגר... ) בקיצור, ברשותי כרטיס מסך GTX1070. חשבתי לרכוש מחשב ללא כרטיס מסך ולהשלים את הכרטיס מסך אחר כך. מה דעתכם על המפרט הבא? האם אוכל לפתוח את המחשב לבד (עינייני אחריות) ולהתקין את ה-1070 שלי בינתיים? אגב, בהרכבת מחשב זה ראיתי שיש מסך במתנה? יכול להיות?? שמתי את זה בחישוב שם אבל אני לא מבין אשמח להסבר... מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג תקציב באזור 5000 יש מקום לגמישות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 יש מקום לגמישות בשביל איכות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (משחקי 4X, RTS, RPG) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אציין שברשותי מסך DELL 27 אינץ - מסך מחשב גיימינג "27 Dell LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש ברשותי שני SSD, אחד SAMSUNG 860EVO 1TB עליו מותקנת כרגע מערכת הפעלה ועוד אחד SAMSUNG 850 EVO 250GB…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, משיחה עם TMS אין מה לצפות שכרטיסי המסך יגיעו השנה כי צפויה בעיית אספקה וכי אני יכול להכנס לרשימת המתנה וזה יהיה בשנה הבאה ככל הנראה. מאחר ואני צריך מחשב כיום ולא בעוד חצי שנה, הם הציעו לי את המפרט הבא. חוות דעת המומחים? מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103102]Intel Core i5 10600 / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 992 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19816]Arctic Cooling Freezer 34[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (חריגה של 200 ש"ח מקסימום) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג+סטרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה הע…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Tomb Rider, Just Cause 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי לגיימינג, וקצת עריכת סרטים (שימוש ב Adobe premiere ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק מסך, 24'' , 1080P, 144Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג ופיתוח (בעיקר הרצה של כמה VM במקביל). אין לחץ מבחינת זמן, אפשר לחכות גם כמה שבועות אם זה משתלם מבחינת רכיבים חדשים שיוצאים או הוזלות מחיר שצפויות וכד' ( pcie 4 ?) לא מבין בזה כל כך אבל ממה שקראתי ראיתי שכדאי להתאים את הכ. מסך למסך אבל עדיין אין מסך, אז אני אקנה מסך לפי הכרטיס המומלץ. בכל מקרה לא יהיה משהו משוגע סטייל 4k וכו' - נראה לי שFHD יספיק. חשוב לי לשמור על אופק שדרוג מבחינת כ. מסך, מעבד וזכרונות. אחסון NVME ולכן צריך לפחות 3 סלוטים (2 לזכרונות אחד לNVME) האם 3700X זו עדיין האופציה המשתלמת ביותר? תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6…
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש. נכון להיום המפרט שלי זה G skill 2X4GB 1600MHz Asus H81M-E Intel i5-4570 Radeon r7 260x WD 320GB 5400RPM אם לומר את האמת מהתחלה אני ממש אבל ממש לא הייתי מסופק מהמחשב כי משחקים כמו crysis 2 and dying light אני צריך להריץ הכל על מדיום בשביל שיעבוד על 30FPS וcrysis 3 בקושי עובד על הכי נמוך, והכי מעצבן שBlack Ops III עובד על 10FPS כשהכל על הכי נמוך ומטרו 2033 רידאקס אותו דבר. אני חשבתי על המפרט הבא ואשמח להצעות ושינויים בשביל להוזיל מחיר ולהעלות ביצועים. Intel i5-6500 Tray מחיר 1010. בחרתי לפי ההמלצות בפורומים Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר 40. לא כל-כך מבין בזה MSI Z1…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ בקשר למפרט שנתנו לי עד עכשיו , המחשב לא מיועד למשחקים כבדים בעיקר להורדת שירים וסרטים ושימוש יומיומי רגיל אופיס וכדו' Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory שניי כרטיסי זכרון כאלה Leadtek PX7300GT TD256Mb PCI-e bulk Video Card Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case ה4500 ש"ח אמורים לכלול עוד מסך שאני בהתלבטות איזה לקנות וצורב כנראה LG,מקלדת,עכבר ורמקולים. ואני לא ממש מבינה בזה אז אם חסר משהו תגידו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה לעניין מפרט למחשב חדש. 1. תקציב מקסימלי - 7,000 ש"ח. סטיה מהתקציב פלוס/מינוס 10%. דגש על איכות רכיבים. לא מעונין ברכיבים שעשויים ליצור בעיית competability בעתיד. העדפה משמעותית למעבד Intel. 2. שימושים עיקריים: 70% עבודה ב- Office ואינטרנט, 30% צפיה בתכני HD ועיבוד תמונות, מעט משחקים - כרגע דברים ישנים כי המחשב הנוכחי ישן. דגש: חשובה מאוד יכולת התגובה המבירה השל מחשב בייחוד במצב שבו פתוחים מספר יישומים. הזמן יקר, לא מעונין ל"חכות" למחשב. 3. ציוד היקפי: נדרש מסך. התלבטות בין LG W2486L LED ובין Dell 2209WA LCD (איכות מול גודל מסך מול צריכת הספק מול רזולוציה טבעית מקסימלית) קורא/צורב DVD כונן קשיח - גודל של 500Gb או 1Tb, נטיה לכיוון ה- WD הירו…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא חובה, העיקר שהמחשב יהיה טוב ובסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250~ 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תוכנות לא משהו משוגע וכו', מחשב רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא מנג'ר, קומבט ארמס וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא צריך להיות הכי חזק בעולם אבל צריך…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz 1 כרטיסי מסך MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח Seasonic 750W Active PFC Modul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-