ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב שירוצו עליו משחקים חדשים, יורידו בו המון המון דברים מכל מני תוכנות בו זמנית (UTORRENT, EMULE, FTP וכדומה) ישמעו מוזיקה ויראו סרטים, כנראה שהרוב יהיו HD לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך 22" מסך רחב HD, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומערכת סאונד של 2.1 תודה רבה לכל מי שעונה ועוזר
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר ביקש ממני עזרה במציאת/הרכבת מחשב חדש כולל מסך סכום ההשקעה: 3K שקל רצוי שיהיה טוב גם למשחקים נ.ב ברור לי שבמחיר הזה אי אפשר להביא מחשב להיט בטח לא כזה עם מסך אך אשמח לעזרה בניצול מרבי של סכום ההשקעה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
בוקר טוב, עברתי פה על כמה הצעות לתקציבים ויצאתי קצת מבולבל - אז אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מחשב: התקציב הוא כ- 4000 +- למחשב ותקציב נוסף למסך (שטוח או LCD ). המחשב מיועד למשחקים וכן להתחברות למקום העבודה דרך האינטרנט. אין צורך במעבד ל -OC , רצוי כמובן זכרון גדול וכרטיס מסך איכותי . מעבד לא חשוב - אולי עדיפות קלה לפנטיום. חשוב שזה יהיה ממקום אמין ! ושירות טוב ! לגבי מסך אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעה למסך טוב גם רגיל שטוח וגם LCD . תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת לגבי מפרט חדש שהרכבתי, בינתיים הוא מפרט חלקי,אך אשמח אם תעזרו לי להשלים אותו: 1. התקציב למפרט החלקי עומד על 6000 - 6500 עבור מחשב שלם כולל כל מה שאבקש בסעיפים הבאים: 2. ייעוד: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי לא נדרש 4. במחשב הנוכחי יש לי ספק כוח בעל 350 וואט ומארז ממוצע, משום שאני לא בטוח שההספק מספק המליצו לי על ספק מתאים,מארז ועל כונן DVD איכותי אך זול,בבקשה 5. אין לי העדפה לחברה כלשהי , העיקר שתהיה טובה. 6. מארז מעוצב יכול להיות נחמד , אך לא הכרחי. 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם, 9. לא חשוב שקט 10. לא יודע אם אבצע OC למערכת, מבחינתי יותר עוצמתי, יותר טוב, אני מניח שעם הזמן ארכוש את המיומנות הדרושה לבצע OC, כרגע אופצי…
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב שבעיקרון יהיה למשחקים אני אשתמש בו גם לסרטים ושאר שימושי המחשב אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי עדיף מחשב שקט כי הוא יישב בחדר שלי אני בכוונה לקחתי לוח DDR3 כי אני לא מעוניין לשדרג בשלוש ארבע שנים הקרובות שוב.... המפרט צריך לכלול את הדברים הבאים לא לדחוף לי מפרט שלא כולל את החלקים האלה !!! Intel Core 2 Quad Q9550 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Formula Readon HD4870*2 אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט לכל שאר הדברים זכרונות (DDR3 חובה) מארז (מאוורר ושקט שיכיל את הכרטיס מסך הזה) ספק (עם מחשבה לכרטיס מסך נוסף לעתיד הרחוק) עכבר מקלדת וכל זה עדיף כונן קשיח גדול או שניים בינוניים כי אני מוריד ומשתף המון... ו…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר שמיועד בעיקר לגיימינג . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטאלפילד 3ו4 שהולך לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בי…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייי :) אני מתכנן לבנות מחשב חדש שישמש בעיקר לסימולטור טיסה, להלן הפרטים: התקציב המירבי: 10,000 ש"ח. שימושי המחשב: סימולטור טיסה ומשחקים. ציוד היקפי נוסף: אין צורך. רכיבים קיימים: ציוד הקפי. שקט פעולת המחשב: ביצועים מעל הכול. מגבלות פיזיות: אין מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך מיקום: איזור המרכז תאריך קנייה מתוכנן: אין לחץ בקשות מיוחדות: אם יש צורך כזה אז תמיכה בחיבורים לאביזירים חיצוניים לסימולטור (כניראה פשוט שיהיה מספיק כניסות usb) ציוד שיחובר: הכל חדש. הערות נוספות: אשמח להמלצות גם על מסכים מתאימים (לא כלול בתקציב, 32 אינץ' ומעלה, 4K) וציוד היקפי ייעודי לסימולטור טיסה (סטיק, מצערת, דוושות) - אם את מכירים חנויות שמתמחות בזה, לא כלול בתקציב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
- 2 followers
-
-
הנני לומדת עיצוב וגרפיקה והפנו אותי לפורום הזה. אני צריכה לעבוד עם תוכנות כגון מאיה ופוטושופ. אני גם כן מעוניינת במסך widescreen 24 אינצ' חשבתי בהתחלה ללכת על iMac 24' אבל רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב עם מסך (אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת) בעיקר לעבודה גרפית ובין היתר לאינטרנט, סרטים, הורדות, אופיס... התוכנות בהם יהיה שימוש אינטנסיבי הם: PhotoShop Illustrator Flash Premiere InDesign Dreamweaver בגדול התקציב 4-5K אם יצא פחות..אז מצויין. אין צורך להשתגע.. בגדול מחשב לעבודה אינטנסיבית, שקטה (ברמה סבירה). תודה לעוזרים ~עריכה~ שכחתי לציין עבודה עיקרית בדו מימד, אך גם קצת בתלת מימד.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי. - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, adobe premiere. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת, עכבר, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - ווינדווס 8 והרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שעזרו לי כאן להחליט שבתקציב שלי האופציה הטובה ביותר בשבילי היא PC נייח אותו אחבר למסך 4K, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 ש"ח. אפשר לחרוג ב-500 ש"ח אם אתם ממש ממש מתעקשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים ב4K (כשלעתים הפורמט הוא HEVC, כלומר הכבד יותר) והנפשות. בגדול, אדובי פרמייר ואפטר אפקטס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. את המחשב אחבר למסך Dell 4K U2718Q 27" IPS (לא קשור לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות\לבנות מחשב חדש לצורכי הקלטה ועריכת סאונד ואני זקוק לכל העזרה שאני יכול לקבל. התקציב הרצוי להוצאה 3000 (גג 3500). אני רוצה מחשב בלבד ללא מסכים, כרטיס קול(שכבר יש לי), רמקולים וכו'... לפי מה ידוע לי אני צריך מעבד חזק, כמויות של ראם, כרסיט מסך (שיתאים לשני מסכים - אני רוצה לעבוד עם שני מסכים), לוח אם נורמלי, הרדיסק פנימי סביר והרדיסק חיצוני גדול(300 - 500 ג'יגה). אשמח מאוד לקבל מפרטים מתאימים או לחילופין מערכות מורכבות שיתאימו לדרישותי. תודה אלמוג.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח תוכנה, הרבה בניית תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL BOX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 3000 ש״ח לא לחרוג מזה ולנסות לחסוך במידת האפשר 2. שימושי המחשב: בעיקר משחקים סרטים אינטרנט ויישומי אופיס ללימודים (כלכלה) -משחקים כמו cod הכי חדש, העדפה למסך גדול 15.6+- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות גבוהות 3. ציוד היקפי: רק עכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשרי. 7. עדיף שיהיה win7 64 bit אך אם מייקר אז אוכל לסדר זאת לבד. 8. איזור ת״א ראשון חולון אם יש הבדל במחיר אז אפשרי גם באילת, אני אהיה שם בסופ״ש הקרוב. 9. עדיפות ל: קשיח של 500g ומעלה, זכרון פנימי לפחות 4g , כרטיס מסך טוב עם יציאת hd, ומעבד מסדרות i3/i5. המון תודה, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה לשוניות פתוחות בפיירפוקס וכרום. Autodesk inventor בשימושים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כרטיס מסך ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti Mini, 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. מאוד. חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואף ניתן לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד לביצועים טיפה גבוהים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6, אינדיזיין, משחקים כמו CALL OF DUTY ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית אני רוצה של 4096*2160 מסך…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שבוע טוב!! תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח - כולל המסך (עלותו 1100 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - תוכנה לעיצוב מטבחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב שהיעוד שלו הוא בעיקר משחקים, שמחירו לו עולה על 3000 [מאמץ שלא יעלה על 3100 ש"ח]. בינתיים מחקירה וחיפוש אעדיף שהמרכיבים הבאים יכללו במפרט: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 עכשיו, אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא לוח אם מתאים (אם ניתן שיכלול סלוטים ל-DDR3, וכן 4G זיכרון DDR3), אם זה יותר מדי יקר אז להחליף ללוח אם אחר עם סלוטים ל-DDR2 ובשבילו אני צריך רק 2G זיכרון. כמו כן אני לא צריך מארז מטורף, אלא איכותי וזול ואם אפשר אז ספק כוח איכותי בנפרד ולא אחד מעפן שמגיע יחד עם המארז. בנוסף אני צריך HDD בנפח 500GB וCDROM/צורב. תודה ענקית לתומכים ולעוזרים. טיפים והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
OK, אז ככה אני מתחיל את המחשב מכלום צריך מחשב למשחקים, והתקציב שלי עומד על 5000 בלי ממש אפשרות לחריגה. די חשוב שזה היה מחשב מבוסס אינטל ,טוב אני חושב שזהו, קצר ולעניין תודה מראׁש (:
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם דבר ראשון, אני אתחיל בזה שאין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לחומרה. אין לי מושג מה נחשב טוב ומה נחשב רע (לרוב) ושעד היום - כל מחשב שקניתי/הרכבתי - נכביתי ממנו בגדול. לכן, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי מספר הצעות טובות ולהסביר במילים פשוטות ככל שניתן למה כל דבר ודבר הוא טוב ושווה. להלן הבעיות שמהן סבלתי המון, שהייתי רוצה לעשות הכל על מנת לא לסבול מהן במחשב החדש: * חימום יתר של המחשב. * רכיבים לא תואמים. * מסכים כחולים. * מאווררים בעייתיים (נסתמים, מתחילים להרעיש, לא עושים את העבודה כמו שצריך, קשים לניקיון במיוחד אם אתה לא איש מחשבים שלא מבין הרבה). * כרטיסי מסך שהמאווררים שלהם הפסיקו מהר מאוד לעבוד. אוקיי, ועכשיו למה שאני פחות או יותר צריך... * תקציב: 7,…
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-