ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה תרכיבו לי מחשב שמיועד למשחקים ב 5500 שקל בלי ציוד הקפי רק מחשב
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לומד הנדסת בניין ואני מעוניין להרכיב מחשב ואני צריך עזרה או המלצה לחומרה וחלקים ולהרכבת מפרט בתקציב של 2000-3000 לכל המחשב ללא מארז לצורך תוכנות כמו AUTOCAD ועוד תוכנות לאדריכלות והדמיית 3D, google sketch up ,matlab תודה רועי
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אחרי בערך 3 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי אז הרכבתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם התקציב שלי הוא סביב ה6 אלף, תרגישו חופשי להחליף ולהמליץ על חומרה אחרת מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray http://ksp.co.il/?uin=28300 לוח אם MSI Z170A Gaming M7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, 2xHDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=28109 כרטיס מסך MSI Radeon R9 390X GAMING 8GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/?uin=27414 זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 4x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29058 כונן קשיח S…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
פרסמתי פה כבר מפרט למחשב גיימניג ואחרי עזרה ועצות ממכם (והאמת גם כמה טעויות שמצאתי אצלי) אני הרכבתי מפרט חדש. מזכיר שהמטרה היא גיימינג כבד, כרגע לא ארצה לעשות OC אבל בהמשך לאחר שהחומרה תתחיל להתיישן כן ארצה לתת פוש קטן. מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box http://ksp.co.il/?uin=27983 לוח אם MSI Z170A Gaming M5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=28108 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29057 כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III http://ksp.c…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שוקל לקנות מסך, כרגע מחובר לטלויזיה 720P, בעתיד ישודרג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל שלא ישפיע על התקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רצוי, אבל מבין שזה מייקר אז כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, אני ממש אשמח לעזרתכם. אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב גיימינג. אין לי הרבה ידע אקטואלי בהרכבת חומרה, מילאתי את הטופס בהתאם להנחיות מתנצל מראש על החוסר ידע בתחום. השימוש העיקרי שלו הוא גיימינג, אבל הוא כניראה יהיה בסלון. רציתי לדעת אם זה מומלץ להשתמש בו כקונסולה (מחובר לטלוויזיה עם בקרים/מקלדת-עכבר אלחוטיים) או אם זה בזבוז מבחינת היכולות שלו בגלל הקצב רענון של הטלווזיה. במידה וזה לא מומלץ איזה מסכים אתם ממליצים? 1. מה התקציב המקסימאלי : 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב : אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 ש"ח מיועד לגיימינג בינוני (לא מחפש מפלצת, רק רוצה להריץ משחקים בצורה טובה ובלי בעיות, לא חייב על איכות הכי גבוהה) קיבלתי הצעה למפרט הזה:עבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 841 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 Vulcan TUF Yellow TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 מארזים: ANTEC Gaming Case NX210 כמות: 1 - מחיר: ₪ 188 ספקי כוח: CoolerMaster ELITE 600W - V3 - PK600W כמות: 1 - מחיר: ₪ 168 כונני SSD: Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 כרטיסי מסך: Gigab…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא צריך במיוחד לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש צמוד 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, IE, מנהלי הורדות, משחקים.... ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חדש של סמסונג BX2335 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת כבדים כגון בלק אופס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף הכי גבוהות שאפ…
-
- 47 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורך גיימינג כבד על בסיס חלקים שכבר יש ברשותי: כרטיס מסך: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 *יש לי גם כונן קשיח סבבה של טרה. ארצה לקנות: כונן SSD 256 ג'יגה,מארז + מאוררים, 8 ג'יגה זכרון, ומסך טוב. התקציב שלי: הוא מקסימום 2,500 ש"ח. אני חשבתי לקנות את המארז הזה: http://ksp.co.il/?uin=23668 עם 2 מאוררים האלו: http://ksp.co.il/?uin=22537 הזכרון הזה: http://ksp.co.il/?uin=21134 ssd הזה: http://ksp.co.il/?uin=23931 לגבי מסך אין לי מושג עדיין. בכוונה לא מילאתי את השאלון מפני שכבר יש לי את רוב החלקים והוא הופך ללא רלוונטי כ"כ. הרעש לא חשוב לי, אי…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחר שנים שאני סוחב עם ה-E6600 הוא התחיל לעשות בעיות קריטיות וכבר לא ממש בא לי לנסות לתקן אותו. החלטתי לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים, אבל בלי להתפרע במחיר. יש לי מהמחשב הנוכחי ספק ANTEC NEO HE430, וסטיק של 4GB זכרון שקניתי לא מזמן שאולי יוכלו לשמש במחשב החדש. מה שכן יש סיכוי שהבעיה שיש לי במחשב הנוכחי קשורה בספק אז זה בערבון מוגבל. אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, הכי חשוב להוציא את המחשב הכי Cost Effective ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (דוטה 2 ומשחקי רשת אחרים)/עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מטרת המחשב היא לגיימינג משחקים כמו BF3/4 , CSGO בעיקר משחקי FPS .. רזולוציית המסך תהיה FULLHD , אין צורך בציוד הקיפי,תוכנות מחשב והארדיסק ,מספיק SSD אחד . חנות פחות חשוב לי העיקר לא KSP/IVORY אלא אם יש חלק שמשמעותית משתלם לקנות מהם .. TMS , startpc הם סבבה אם יש לכם המלצות על עוד חניות אז גם טוב.. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד 500 שקל במידת הצורך .. לא מתוכנן OC ולא שדרוג עתידי. לא חשוב אם הכרטיס של AMD או NVIDIA, אבל המעבד אני כן רוצה של אינטל . משהו שהרכבתי זריז מstartpc 879 ₪ - Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 629 ₪ - * מבצע חג * - Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 Ghz…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראשית, תודה לכל העונים ובכלל לכל חברי הפורום, אני עוקב אחרי הפורום הזה תקופה ארוכה ומתפעל כל פעם מחדש על נכונות של אנשים טובים לעזור, זה בכלל לא מובן מאליו ומאוד מרשים. לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת תמונות stills (לא וידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
**טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אשמח לעזרה בתכנון מחשב באזור ה 6000 שח המיועד למשחקים. הרכבתי מחשב בעצמי ואשמח לייעוץ, תודה מראש! https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/JNC6F1RL7P7H1M86CQM5
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז עד עכשיו נסגרתי בערך על: מעבד - Intel Core i5-4570 Haswell 3.2GHz Box כולל מאוורר[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]לוח אם - Gigabyte דגם GA-B85M-HD3 צ'יפסט B85 תושבת 1150[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer זכרון - Corsair 8GB DDR3 1600MHz דגם CMZ8GX3M1A1600C10[/TD] [/TR] [/TABLE] מבחינת צורב מקלדת וכל השאר זה שטויות לבחור, נתקעתי עם הנושא של איזה מארז, האם להוסיף עוד מאווררים למארז ואיזה ספק כוח צריך בשביל המפרט הזה. אשמח אם מישהו יכול לעזור ואם גם יש הערות על המפרט אני ירצה לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט זה תקופה ארוכה לגבי מערכת מחשב חדשה . אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מערכת מתאימה . אני צריך מערכת טובה , חזקה , שתחזיק מעמד למספר שנים , על כן אני מוכן לקנות מערכת יקרה ומתקדמת יותר שתשרת אותי יותר זמן . צריך מערכת לצרכי גרפיקה , עריכת וידאו לפעמים , אולי הקלטת סרטים מהTV אל תוך המחשב ואז צריבה ל- DVD , חיבור מצלמה דיגיטלית והעברת קבצי וידאו מהמצלמה למחשב , כמובן צפייה בסרטים (מסך טוב ויכולת חיבור ל- TV) , משחקים (רק לפעמים , אני כבר מעבר לשלב הזה) , גרפיקה ... צריך מערכת נוחה ושנראית טוב , על כן ציוד היקפי טוב ואיכותי הוא חובה . מעדיף INTEL ע"פ AMD . חשבתי על מעבד P4 של 3 / 3.2 GHZ . לא כל כך מכיר את המעבדים כפולי הליבה , האם בכל זאת כדאי ל…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
1.תקציב 5000 ש"ח 2.אני רוצה מחשב למשחקים כבדים וחדשים שיצאו,הורדות ואינטרנט,סרטים ומוזיקה 3.ציוד היקפי:מסך LCD,צורב דיוידי 4.לא צריך רמקולים עכבר ומיקלדת 5.אני לא יודע מה יותר טוב ועדיף AMD או INTEL ??? 6.לא חשוב לי מארז ולא צריך קירור 7.יש לי וינדוס professional מקורי בבית אז לא צריך מערכת הפעלה 8.שיהיה לי צורב וכונן דיסקים בניפרד
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אוקיי, ברשותי מסך 19" התקציב הוא כאמור עד 4000 שקלים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת וכו'). המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וגם פוטושופ. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, תשמעו, ההצעה כאן נראית לי טובה. מה דעתכם? אני יודע שכמה ניכוו מאייבורי, אבל סך הכל יש לי נסיון לא רע איתם, הם עושים בעיות אבל למדתי לחיות עם השטויות שלהם. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= יש כל מיני שינויים שניתן לעשות בתוך המפרט, אשמח מאד אם תחוו דעה, למשל אם שווה להוסיף 40 שקל ולרכוש זיכרון קינגסטון... איזה לוח אם, או שעדיף להשאר עם הנוכחי... אולי כדאי מאד לשדרג כרטיס מסך....(ואם כן אז למה, כדי שאוכל להחליט) אודה לכם מאוד על עזרה מהירה בנושא, ובכל אופן אם יש לכם הצעות אחרות דומות, אשמח לקבל. המחשב מיועד לאינטרנט, מעט משחקים כתיבת עבודות, חשוב שיהיה יציב. וממש לא לאוברקלוקינג.... עם כל החשק, פשוט אין זמן... תודה רבה! SPC
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך.הבנתי שבעזרת OVERCLOACKING אני יכול להשיג בתקציב הזה את המחשב החזק ביותר. מה לקנות? איזה זכרון ,לוח, מעבד ? AMD,INTEL ? CAS2 ? איזה קרור? איזה מארז ? מה נותן את התוצאות הטובות ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב כולל מסך, כבר השתגעתי מכל מה שקראתי ואני צריך עזרה של אנשים שמבינים עניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K, אפשרות לחריגה קלה. אם אפשר לחסוך זה מעולה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בעיקרון מיועד למשחקים כבדים. BF3, BF:MOHW, CODMW3 ו- בלק אופס 2 שאמור לצאת בקרוב. אני מעוניין שהכל יהיה ב-ULTRA וגם בעתיד הקרוב ככה. לגבי מסך אני גם מעוניין אשמח להמלצות. האם יש צורך במסך 3D? האם זה נוח לשחק ב-3D משחקים? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת ועכבר נוחים למשחקים. יש צורך באוזניות גם. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-