ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא שלי. אני לא מחפש משהו מיוחד, מאחר וזה יהיה מחשב שבעיקר יהיה בבית, לא כזה משנה לי הגודל והמשקל שלו, אבל אני מעדיף שיהיה יחסית קטן (אבל לא קטן מדי כן, שיהיה אפשר לראות משהו במסך). התקציב שלי נע בין 1000 ל-2000 ש"J, אבל אם צריך אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו טוב. מישהו המליץ לי על מחשב נייד SSD שרץ מעולה, אני לא כזה מבין במחשבים ניידים, ולכן אני שואל מה כדאי. אמא שלי בעיקר צריכה את המחשב בשביל אינטרנט, וורד, פאור פוינט ושאר תוכנות האופיס. בקיצור לא מחשב למשחקי מחשב או משהו כזה. מה שכן, אני אשמח לדעת האם כדאי לקנות את המחשב יחד עם הווינדוס, או אחרי זה להתקין לבד. אני רוצה שיהיה עליו ווינדוס 10, ששמעתי עליו דברים טובים (לי אישית עדיין יש …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (די מסיבית) - פוטושופ וכדומה. כמו גם שימוש ביתי כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש באופן תדיר. בעיקר פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מסך של 22 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברס!!! אז ככה.. אחרי 3-4 שנים הגיע הזמן לשדרג.. הP4 וה9700PRO שלי כבר לא סוחבים והנה ה"דרישות" שלי - מעבד של אינטל .. סגנון E6400 E6600 או מה שאתם מוצאים לנכון.. לוח אם (כמובן) כרטיס מסך - לפחות 8800GTS כלשהו.. או שוב.. מה שאתם מוצאים לנכון ספק כוח הארדיסק - לפחות 180GB .. לא מכיר את הגדלים כבר זכרונות! 2GB זה הכרחי, לא פחות...ושיהיה סוג טוב... חברה עם שם .. לא משהו טייוואני לא מוכר מארז שיהיה גם מסוג טוב צורב דיוידי מסוג פשוט, אלו של ה200 שקל שכולם קונים לא צריך כרטיס קול \ רמקולים \ מקלדת \ עכבר \ מסך . תודה רבה!! ולא לשכוח, 9000 שקל זה הגג של הגג.... משם אפשר רק לקצץ 8) ושוב תודה רבה
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…
-
- 42 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, את המחשב הקודם שלי קניתי לאחר המלצה של חברי הפורום וכעת אשמח שוב לעזרתם למציאת מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב חזק ללימודי מדעי המחשב, חשוב לי שהמחשב הזה יחזיק לפחות את השלוש שנים בביצועים טובים ושיוכל לעבוד בקלות עם תוכנות כבדות לכן ההעדפה שלי היא לקנות i7. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי סוג הכונן אבל שיהיה לפחות חצי טרה * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בת…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 404.92 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 372.16 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 469.98 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 295.94 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 261.68 ] 1 Sca…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב IMAC ראיתי שני דגמים עם הפרש של 1100 שקל ההבדל במפרטים הוא במעבד וכרטיס מסך האם כדי להשקיע סכום זה על ההבדל הנ"ל האם הוא כל כך משמעותי מפרט טכני: iMac 27" Retina 5K Display 3.4GHz/i5/8GB/1TB Fusion/Radeon Pro 570 MNE92HB/A מסך 27 אינצ׳ Retina 5K ברזולוציה של 5120X2880 מעבד 3.4GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.8GHz זיכרון 8GB 2400MHz DDR4 דיסק קשיח 1TB Fusion Drive מעבד גרפי Radeon Pro 570 with 4GB video memory 2 יציאות שלThunderbolt 3 4 יציאות של USB 3 כניסת כרטיסי SDXC כניסת רשת Gigabit Ethernet מצלמת FaceTime HD אינטרנט אלחוטי Built-in 802.11ac Wi-Fi תקשורת אלחוטית Bluetooth 4.0 רמקולים סטריאו; 2 מיקרופונים, יציאת אזניות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט?-הלוח הזה באמת כל כך שווה את כל הכסף הזה?(ומה עם קירור?) Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0)- 905 AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU-593 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard-550 DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory-433 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD-720 Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive-137 CD-ROM Liteon x 48 Black !-165 סה"כ-3940 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם הזכרונות בתמונה חסרים בסניף באזורי..אפשרות שניה.. G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 לוח אם כבר ניקנה Z87-GD65 Gaming כרטיס מסך יש ..gtx560ti ארדיסק יש.. יש צורך בתיקון במיפרט בתמונה לפני רכישה היום? [h=1][/h]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ממש בקרוב ואני צריך מפרט איכותי וחזק ב 5000 שקלים, גמיש בקטע הזה. השימוש: משחקים במיוחד, אינטרנט וכדומה... אין לי העדפה ליצרן המעבד אבל יש כמה דברים שאני בטוח רוצה שיכנסו וכמה שיצאו: אני צריך שיהיה שם GTO2. אני צריך שלא יהיה שם ציוד הקפי כמו: כרטיס קול (אם אין ברירה אז בסדר), עכבר ומקלדת, מסך. אין עליכם, תודה על העזרה.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעדכן להורים שלי את המחשב נייד. השימושים שלהם קלים (אינטרנט-יוטוב-סרטים) והוא ינוע בעיקר בתוך הבית. הדגש פה הוא על תמורה לכסף- אם יש תמורה אין בעיה להוסיף עוד קצת $, אבל אם אין צורך אז חבל. אם פיצ'רים נחמדים שהתוספת שווה אותם אפשר להוסיף (לי יש thinkpad אז אני קצת מפונק ) נושא נוסף- מסך מגע. מה דעתכם? עד כמה זה כבר "בשל" מבחינת וינדוס 8 (כולם מתעדכנים ל8.1 נכון?) זה יכול להיות נוח להורים שלי לשימושי גלישה\בידור. ראיתי כמה מחשבים כאלו של לנובו ולא התרשמתי שהם הגיעו לבשלות מספקת בנוסף- מה מצבו וינדוס 8 גם בלי מסך מגע? האם כדאי לרדת ל7 מראש? * מחיר: 3000. ניתן לחריגה של 500, אפשר גם לחסוך. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים ותודה! אני בתחום הצילום, כרגע אני עובד עם הנייד שלי מחובר למסך SAMSUNG 971P אבל הנייד כבר עייף ה CD לא עובד וכול פקודה בפוטושופ לוקח שנה לבצע. אני רוצה לקנות מחשב שולחני בלי מסך כי כבר יש לי אחד מצויין. לא מעניין אותי בכלל גרפיקה 3D אני עובד על המחשב רק עם התמונות שלי בקבצים מאוד גדולים לפעמים 40 MB אבל כן חשוב לי הכיול של המסך אם זה קשור לכרטיס המסך? אני בעיקר עובד על פוטושופ ו LIGHTROOM וקצת פילטרים לעיבוד התמונה. וזה מה שאני מחפש, מחשב שיריץ את האפליקציות שציינתי וחיבור לאינטרנט. אני קראתי שאנשים פה מחברים מחשבים מכל מיני חומרות שונות, אין לי מושג איך זה עובד בדיוק אבל אם אני צריך לקנות כל חלק בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב הכל ביחד זה קצת "גדול" עלי עם הזמנים …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הציעו לי שני מחשבים לעריכה גרפית: Lenovo Think Pad P52 מסך: 15.6 1920X1080 CAM LED מעבד: Intel Core i7-8850H 2.6 6core זיכרון: 32GB DDR4 דיסק: 1T SSD NVME כרטיס מסך: NVIDIA Quadro P2000 4GB GDDR5 Dell Mobile Precision 7530 מסך: 15.6 IPS 1920X1080 fhd IPS מעבד: INTEL SIX CORE I7 8750H 2.2. זיכרון: זהה. דיסק: זהה. כרטיס מסך: זהה. מה כדאי לקחת? טכנית בלבד. המחיר זהה. שניהם זמינים. אחריות זהה. תודה נדב
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב העתיק שלי [בן 5 ורבע ] התפגר לאחרונה... תהיתי מה עדיף לי למשחקים [כן אני יודע שכל אלו חלשים- אבל אין לי תקציב :\ ] וכמו כן, אם תוכלו לאמר לי לגבי כל אחד האם הוא חלש\אותו_דבר\חזק_יותר\משמעותית_חזק_יותר??? לעומת מה ששיש לי תודה רבה מראש!! אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם Asus דגם P5KPL-CM צ'יפסט G31, או MSI דגם G31M3F צ'יפסט G31 כרטיס מסך: Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם MSI דגם G41M4F צ'יפסט G41 כרטיס מסך: Intel GMA X4500 (OB) UPTO 1340MB ההבדל בין שני מפרטים אלו [לא רשמתי זכרון והארדיסק כי יהיו זהים] הוא של 115 ש"ח האם שווה את זה? או האם עדיף למשל לקחת מפרט ראשון ולהוסיף לו: Zotac nVIDIA GeForce או Leadt…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך שמישהו ימליץ לי על לוח אם במחיר סביר (עד 300 ש"ח) שאפשר להכניס בו שני כרטיסי מסך מסוג Gigabyte GeForce GTX 960 GV-N960WF2OC-4GD תודה מראש(:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב נייד, ונראה לי שאני אבחר באחד מדגמי הpavilion dv6, אבל אני לא בטוח איזה דגם אני צריך בשביל השימושים שלי. המחשב ישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד (SF 4 וTF2 בעיקר..) ההתלבטות העיקרית שלי היא האם יש צורך להשקיע עוד כסף וללכת על דגם עם מעבד i7, או שאפשר להסתפק בדגם סטנדרטי עם מעבד i5 שישרת אותי נאמנה וגם יוכל להריץ סרטים בHD בלי יותר מידי בעיות. התקציב הוא לא בעיה, הטווח הוא בין 4000 ל5000 שקל, השאלה היא האם ההשקעה הזו שווה/משתלמת/נחוצה. אני לא נעול על HP אבל עושה רושם שהם מייצרים מחשבים איכותיים ואמינים, אז אם למישהו יש הצעה למחשב אחר שיענה על הצרכים הללו אני אשמח לשמוע בכל אופן, זה הפורמט המלא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפייה ב…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרכבתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות מיועד בעיקר למשחקים ומדיה סנטר. רציתי לדעת אם שווה לשפר והייתי רוצה שתתנו לי הצעת מחיר זולה ביותר כמה שניתן למסך דק למחשב משהו טוב רחב 22" התקציב שלי מתאים למתואר פה ואם אפשר להוריד ושיעלה פחות מה טוב... מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N AM2, nForce 430, DDRII800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View GeForce 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 צורבים LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA ציוד רשתות On Boa…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, נכון ב-BIOS יש אפשרות לשנות איך יעלה המחשב ? אז אני לא רואה אופציה להעלות דרך ה-CD, רק HD ו-LAN. איך אפשר לסדר את זה ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אוטוטו מתחיל ללמוד לתואר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא כ-2500 שקלים אבל מחשב שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר גם הוא מקובל. אמנם השימוש למחשב הוא לא למשחקים כבדים וכו' אבל אני מעוניין שיהיה מהיר כברק וירוץ לי ולא יתקע וידלק מהר ושיהיה מהיר ויוכל להריץ משחקים במידת הצורך וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב: עבודה בWORD גלישה באינטרנט,סקייפ. * גודל המסך: מבריק או מאט? אין לי שמץ מה ההבדל בין השניים אשמח אם תעזרו לי בנושא, לגבי הגודל.. לא משהו עצום אבל לא משהו קטן... שיהיה בגודל טוב. * רזולוציית המסך: בינונית- גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: שיהיה את האפשרות להזיז את העכבר עם האצבע. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך כמה שיות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לעבודה סביב תקציב של עד 6K בערך המחשב מסתןבב איתי הרבה לכן משקל נמוך חשוב אני רוצה רזולוציה של 14 אינצ' בערך מסך איכותי (מבלה הרבה שעות מולו) המליצו לי על לנובו T450 (לא S שיקר יותר) אבל ראיתי שהמסך די חלש בתאורה שלו בטח בתנאי יום הוא ממש גרוע כמובן שצריך כניסת VGA HDMI לפחות 3 USB סוללה טובה ועמידות טובה (היה לי עד עכשיו E5430 שכולו שבור לאחר 3 שנים של עבודה. המחשב לא חייב להיות כ"כ חזק מבחינת מפרט אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בלי סיבות טובות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקרי - עריכת תמונות מקבצי RAW באמצעות פוטושופ ולייטרום משני, מזדמן - משחקי מחשב (FPS בפיגור של דור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Phtotshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 IPS - מתוכנן בעתיד להוסיף מסך נוסף -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm האם יש הבדל בינהם? האם שווה לשלם 165 שח יותר עבור 1535 או שאולי 1525 עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-