עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים חשוב לי מעבד חזק(רצוי אינטל), זיכרון טוב, לוח אמ איכותי ומסך דק 19 אינטץ' איכותי, וכמובן ספק כח נורמלי לא משהו של 50 שקל.. נ.ב אם משהו מכיר חנות טובה,אמינה וזולה שבאיזור נס ציונה/רחובות/ראשל"צ שיציין זאת.. תודה רבה.

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Alex Goldbar,

ערב טוב! אז בניתי את המפרט הסופי שלי פחות או יותר, ורציתי לשאול את הדעה שלכם. זה מחשב לגיימינג ואני לא בונה על OC למרות שלקחתי K אני מתכוון לקנות חלקים מ-IVORY ו-KSP ולבנות לבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10.500 ש"ח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים, דגש על גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי תפקידים בעיקר כמו …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG E310 ( נקנה במבצע של פלאפון לפני כשנה). לפני כחצי שנה, נשבר המסך של המחשב ומאז הוא "שכב" בארון. לפני שבוע נזכרתי בו ומבדיקה שעשיתי באתרי אינטרנט שונים נוכחתי לדעת שהוא עדיין נמכר בסביבות ה3,000 - 4,000 ש"ח. לכן, החלטתי לתקן לו את המסך בהשקעה של 800 ש"ח. במעבדה, לפני התיקון, הטכנאי רצה להדליק את המחשב ע"מ לוודא שהוא תקין ומשום מה הוא לא נדלק. בקיצור, היה צריך לבצע תיקון קטן בלוח אם. סה"כ ההשקעה ( בנוסף למסך) הגיעה ל1000 ש"ח. לדעתי, סביר בהתחשב בשוויו של המכשיר. אבל כנראה שיש גם בעית סוללה: בתחילת השבוע, אספתי את המכשיר מהמעבדה. במעבדה, הטכנאי חיבר את המחשב לחשמל והוא עבד מעולה. אבל, כשהגעתי הביתה, הכנסתי את המכשיר לטעינה ושמתי לב שנורית …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by sh_matan,

אני צריך מפרט טוב ב-2000 עד 4000 שקל מקסימום כולל מסך. הבעייה:יש לי מחשב טוב אבל הרבה אנשים משתמשים בו ואי אפשר כבר להיות על מחשב אחד(אנחנו 5 אנשים בבית,ההורים שלי גם משתמשים אבל ממש קצת,בלי ההורים זה 3 אנשים). אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים,אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה אבל זה מה שאני רוצה,אני משחק קצת כמו במשחקים FAR CRY ו-Splinter Cell 3.אני רוצה מחשב שמעלה על מינימום משחקים של היום ב-3000 שקל מקסימום.אני צריך הרבה זיכרון בהארד דיסק,ואני לרוב גולש באינטרנט במחשב מאשר משחק בו. אני צריך גם מקלדת,רמקולים,עכבר וזהו,רק בסיסי ואם אפשר קצת משוכלל ולא רגיל כזה שעולה 50 שקל.אה וגם מסך LCD. אני צריך גם ראוטר כי אנחנו רוצים לחבר את המחשב למודם של המחשב השני ולהעביר כבל בקי…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, קיבלתי היום הצעה למחשב נייד מבית DELL בדגם X300 המפרט הוא : דגם Latitude X300 מעבד Intel® Pentium® M low-voltage processor Dothan 738 1.4GHz (2MB L2 cache, 400MHz FSB) Chipset Intel 855GM זיכרון 25256Mb 266MHz SDRAM Memory onboard בקר גרפי Intel® 855GM UMA graphics - Up to 64MB shared memory; 4x AGP support תמיכה ברזולוציה חיצונית 1200X1600 (UXGA) 16.7milion colors סוג מסך 12.1'' XGA (1024x768) TFT color דיסק 40GB Removable EIDE ATA-100 Hard Drive כרטיס…

6. כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה את התמונה של IBM, ולאחרי שנייה אני מקבל הודעה FAN ERORRE והמחשב נכבה מיד. במעבדה החליטו שהתיקון כולל הלחמה והוא יעלה 800 ש"ח. יש לציין שהמאוורר נראה תקין לחלוטין והוא מסתובב. - זאת אומרת בעיה בג'וק של המאוורר, כך שהתקשורת לא תקינה. מכיוון שתקופת האחריות הסתיימה מזמן פתחתי את המחשב בעצמי וגיליתי שאני יכול להחליף את המאוורר בקלות, בלי שום הלחמה. הנקודה היא שכל המאווררים החלופיים שמצאתי למכירה בארץ, למרות שהם נראים בתמונות אותו דבר הם מק"ט טיפה שונה, וכל המעבדות לא מסכימות שאני אחזיר את המאוורר במקרה שההחלפה לא תפתור את הבעיה. בנוסף, האם לקנות מאוורר בלבד, או שעדיף להחליף את כל הגוף קירור? או שבכלל המשחה הטרמית זו הבעיה? (יש שם, אבל לא …

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, מעוניין לקבל המלצה לרכישת לפטופ לצורך לימודי AI ומדעי הנתונים באוניברסיטה. מחפש נייד עם זכרון 16GB או 32GB. אחסון גדול אולי 1 טארה. CPU חזק. מסך - מעדיף 15-16 אינץ. GPU חזק. זמן סוללה של לפחות יום שלם. תמיכה ושירות טוב. אם יש דברים שלא הזכרתי אשמח לשמוע. התקציב לזה הוא כנראה עד 10000~ש"ח.

8. בניתי הצעה תגידו מה אתם חושבים ותשנו משהו אם צריך אבל שישאר עד 6000 ש"ח Chaintech 7NJS ZENITH(nforce 2) http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 ThermalTake Volcano 9 Gigabyte Radeon 9700 Pro HD WD 80Gb 8Mb SE Cd*52 floppy 5890 ש"ח

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by gulmer,

אז הנה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-8S655FX-L מבוסס sis655FX - 482 ש"ח מעבד: אינטל P4 2.6c - 1,329 ש"ח זיכרון: 2XGeil 3200 value - 1056 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 Pro 128 MB (GigaCube) - 897 ש"ח הרדיסק - maxtor diamondmax plus 9 120GB 133ATA 8MB buffe - 632 ש"ח מקלדת: zippy WK 9100 - 129 ש"ח צורב: Lite on 52X24X52 303 ש"ח סה"כ: 4,828 ש"ח אניוואן? חוץ מהצעות לשינוי המפרט אני צריך להוסיף מארז ועכבר בגבול הנורמלי - יש לי תקציב של עוד 350 שקל בערך לשניהם. במה יותר כדאי להשקיע? ראיתי מארז של TK-6600 עם 3 מאווררים ב284 ש"ח. שווה משהו? חוץ מזה, אני מחפש מסך 19" שטוח, אבל מאיזור המחירים היותר נמוכים עד 1200 ש"ח - ז"א הדגמים הפשוטים יותר של LG, MAG, Proview, AOC ודומיהם. למיש…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום חברים, מחפש את עזרתכם בהגדרת מפרט למחשב בסביבות 6.5K ש"ח שישמש לעריכת וידאו (בעיקר1080p) בתוכנות Avid וגם AfterFX. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעריכת וידאו (בעיקר 1080p Full HD ) בתוכנות Avid וגם AfterFX. לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך, מקלדת, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

13. היי 0: אז אני מחליף את המחשב שלי.. ו.. אממ.. הירידה של 22 ביולי נראית כמו זמן טוב. המחיר של ה-Q6600 אמור לרדת משמעותית.. וזה הזמן. אז הקווים המנחים הם: -Q6600. - GPU תומך DX10. עדיפות לAMD - קירור מים (מה לעשות- יש לי פטיש לזה.) - מסך widescreen - אם אפשרי, אז מהאיכותיים יותר של דל. 2007 - באמת שלא אכפת לי מלוח האם, אבל שיהיה ממותג איכותי- אסוס או ג'יגהביט בעדיפות עליונה. -מארז- להמנע מקופסאות קטנות כמו ה-P180. היום יש לי TT קנדלף. אני אוהב מארזים גדולים. השקט לא כל כך קריטי לי. לא צריך מארז. - לא נחוץ לי עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' -שתי קתודות :> - לא צריך צורב DVD, רק קורא. זהו.. בהצלחה! D: אני יודע שיש לי הרבה דרישות... אממ.. כן.. אני מוזר.[br]פורסם בתאריך: 13.07.2…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. החלקים שהזמנתי : axp 1700 0.13 jiuhb 8rda+ arctic silver vantec aeroflow Connect3D radeon9700 128mb WInbond 256mb 3200\400mhz X2 עכשיו חשבתי את הזכרונות והכרטיס מסך לאלו : Winbonb 512mb 3200\400mhz X1 Hercules 3d prophet 9700 128mb זה תוספת של כ 100 שקלים יעלה לי... אמרו לי שזכרון אחד יותר טוב.. אבל אני לא ינצל את ה דאול דידי אר.. אני מתכנן לעשות אובר קלוק.. לא רציני.. עד 2100 גג... והכרטיס מסך בהחלט יותר טוב (ההרקולס) מה אתם אומרים? כדאי לשנות? (יש לי עד מחר להתקשר אליהם ולשנות..) תודה חברים

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. טוב חברה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. יש לציין שאני לא מוגבל במחיר ואני רוצה לשדרג את החלקים הבאים: מעבד + קירור לוח אם זיכרון כ.מסך כונן קשיח כ.קול רמקולים מארז ספק אני חשבתי על הכרטיס: Asus Radeon 9800XT אבל אנשים ומרים שהכרטיס לא שווה את המחיר האם זה נכון נ.ב המחשב הוא למשחקים ואוברקלוקינג

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by EG,

אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 404.92 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 372.16 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 469.98 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 295.94 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 261.68 ] 1 Sca…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by יוני הגבוה,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שלוש שנים שמשמש אותי בעיקר למשחקים. לאחרונה הוא מתקשה עם התפקיד (למשל, קשה לו עם the witcher 2) ומכיוון שבחודשים הקרובים לא אקנה מחשב חדש אני חושב על שדרוג. אני קצת מתלבט לגבי הכדאיות של העניין ולכן עזרתכם נחוצה. מצ"ב המפרט, ברור לי שאני צריך להרחיב ל-4 ג'יגה זיכרון אבל לא ברור לי מה הלאה. האם יספיק כרטיס מסך חדש או שחבל על המאמץ? [table][tr][td]מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L[/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז:ANTEC SONATA II 450W[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta …

18. Started by chric,

היי לכולם, מעוניין לרכוש לקרובת משפחה מחשב נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו דיי פשוטים,גלישה וצפייה בסרטים. אני רוצה שהראם יהיה לפחות 8 GB עם עדיפות למעבד אינטל מהדור החדש 8 וכמובן שיהיה עם SSD. מכיוון שנושא המסך דיי חשוב בגלל שישמש למולטימדיה אז שיהיה לפחות FHD עם עדיפות לפנל IPS לא יודע עד כמה ה IPS קריטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס,מצאתי 3 אפשרויות שאני מתלבט לגביהן ואשמח גם להמלצות לדגם אחר. 2 מהמחשבים נמכרים בארץ ועוד אופציה אחת מחו"ל. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=976815 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316369 ה HP מגיע עם 3 שנות אחר…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by orei,

היי שלום לכולם! ידידה שלי מתחילה ללמוד בקרוב ולכן היא רוצה לקנות מחשב נייד. מבחינת תקציב הוא 2000 כשיש אפשרות לקנות מאילת. השימושיים שלה יהיו בעיקר ללימודים זאת אומרת אופיס אינטרנט ושטויות כאלה לא תוכנות מסובכות ולא שטויות כאלה. בגלל שאני מכיר אותה מאוד חשוב לי שיהיה לה נוח אחרת היא תתבאס ממש מהמחשב. בגלל שחשוב לי מאוד שיהיה לה נוח זה משפיע על רוב הפרמטרים האחרים אם זה גודל מסך שהייתי מעדיף שיהיה 13" (למרות שאני מבין שזה לא ממש אפשרי), חשוב שהמחשב יהיה קל בכל זאת הוא יהיה על הגב שלה הרבה, חשוב שיהיה לו בטרייה כמה שיותר חזקה כדי שלא תצטרך להטעין אותו כל היום. חוץ מהדברים האלה כל שאר הדברים פחות קריטיים היא לא הולכת לטחון ולהעמיס על המחשב או משהו כזה. מבחינת אחריות גם כמו ש…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. למרות הכרטיס המסך החזק (5870) אני מקבל ביצועים יחסית נמוכים במשחקים שנשענים על ריבוי תראדים ולכן הגיע הזמן להחליף את המעבד הזקן (E6300 @ 3.3). מאחר ואני לא כל כך מעודכן באתי לחפש המלצה. לפי ביקורות ראיתי שה-i7 860 לא רע והמחיר סביר, מצד שני יש את הפאנום X6 באותו טווח מחירים. האם אולי בכלל עדיף לחכות? בכל אופן, התקציב הוא גמיש אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני מגביל ל-3 אלף אבל אפשר גם יותר אם זה יצדיק את התוספת. חשוב מאוד האספקט של אוברקלוקינג והביצועים בגיימינג. התקציב צריך לכלול: מעבד, זכרון, לוח אם, וקירור (חזק, אבל שקט), אני פתוח להצעות לגבי קירור מים אם יכנס בתקציב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם המחייב GT80 TITAN, מגיע עם מסך 18\" ומקלדת מכאנית שהופכת אותו לראשון מסוגו בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%a2%d7%a6%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%90%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a8/

22. Started by smoke_man,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ynets14,

שלום לכולם וחג שמח. יש לי ספק כח Sea sonic 500W ומארז NZXT Teampest וכונן קשיח 500WD הגיע הזמן לשדרג את חומרת המחשב 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רזולוציה נוכחית 1680/1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יכולת הצגת HD 1080 בלי תקיעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך בכלל ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים