ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
כותרת.. לא שאני מתקוון לקנות אבל סתם לראות מה אפשר לא בהזמנה מיוחדת
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב שלי נקנה לפני שנה וחצי וסתם רציתי לדעת אם יש לכם מושג כמה הוא בערך שווה כיום: CPU: Intel i5 760 2.8GHz (Quad Core) Motherboard: Intel DH55PJ Ram: 3GB DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 - Kingston 1GB - Transcend 2GB GPU: Gigabyte GT440 1GB DDR3 OC Version Case: Thermaltake Soprano VG7000BWS PSU: Qori 200XA (Generic) 500W HDD: Hitaci Deskstar 500GB Sata II
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי שיפרתי לא מזמן את המחשב מה אתם אומרים היה שווה??? הישן שלי היה P4 1.6 Asus P133 512 SDRAM Radeon 9600SE
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? מלא זמן לא כתבתי באחד הפורומים פה... אבל אין על זון מה לעשות... חזק ואמץ. בכל מיקרה... הנה תוכנה שעד כמה שאני זוכר נכון היא חינמית והיא יכולה בכיף להעריך את חיי הסוללה שלכם. אז אני מקווה שעזרתי. ואם לא... אז באמת שהיו לי רק כוונות טובות Notebook Hardware Control http://www.pbus-167.com תהנו חברה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מעבד: Intel Q9400 לוח אם: Intel BLKDG35EC כרטיס מסך: Gigabyte GV-N98XPZL-1GHR Retail GF 9800GTX+ מסך: Samson 953BW כונן קשיח: Segate Barracuda 500GB Sata2 מארז: Antec NSK658 WITH 430W PSU צורב: LG GSA GH20NS10 זיכרון: Kingston 2GB 800HZ X2 מקלדת ועכבר: פשוטים של מיקרוסופט אז, מה אתם אומרים? לדעתי היה אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב בסכום הזה, אבל בתור מחשב לגיימינג, עבדו עליו או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשנה הקרובה אני מתחיל את השנה האחרונה בתואר ( מדעי המחשב , מן הסתם ), והחלטתי לקנות נייד חדש. אחרי מחקר די מקיף בנושא , הגעתי למסקנה שהזן היחסית חדש של ניידים עם מעבדי CULV מתאימים לי - הפרמטר הכי חשוב לי הוא זמן סוללה. ה 3810T נראה מושלם מהבחינה הזאת : משתמשים מדווחים על זמן סוללה של 8 שעות , וזה בדיוק הזמן שמספיק להעביר יום לימודים שלם בלי להסחב עם מטען. משחקים וסרטי HD אני לא מתכוון להריץ על המחשב ככה שזאת לא הבעיה. מה שכן , אני לא בטוח איך המחשב יסתדר עם הרצת סביבות תכנות שונות , ובעיקר Visual studio 2008 . למחשב יש מעבד Core 2 Duo SU9400 1.4GHz עם 4GB זכרון פנימי . אז למעשה השאלות שלי הם : 1. איך לדעתכם ( או מנסיון אישי) המחשב הנ"ל יתמודד עם הרצה…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שנה אזרחית טובה לכולם! יש לי שאילה בקשר לעבודה על מחשב נייד ללא ארקה. אני אסביר. אני כרגע ארצות הברית ויש ברשותי מחשב נייד DELL שהחיבור לחשמל שלו הוא רגיל כמו בישראל בנוסף יש לי מתאם לשקע מקומים אבל ללא ארקה. שאילה שלי אם אני מחבר אותו ככה לחשמל זה יכול לפגוע במחשב או במטען ? ואותה שאילה עם מדובר רק בטענה של מחשב. תודה,
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
סוף סוף המחשב הישן של ההורים שלי עומד למות, נצטרך להגיד עליו קדיש ולמצוא לו יורש. המחשב מתחלק ל-2 אנשים: אבא שמשחק משחק FLASH כל הזמן, ואמא שלי עובדת ב-OFFICE בעיקר WORD בגרסה 2007, קצת אינטרנט וגם היא משחקת משחק FLASH. בקיצור, המחשב לא גורש הספקה כ"כ גבוה, אבל אולי בעתיד אצטרך להפעיל עליו מערכת הפעלה חדשה יותר אם זו VISTA או 7 של חברת MICROSOFT. אז איזה מפרט אתם ממליצים לי? המחיר הוא עד 1500 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לדוד שלי את את המחשב המשרדי ב3500 עם LCD או ב4000 בשביל המעבד עם ליבת הVenice יכול להיות שבעתיד הוא יחליף כרטיס מסך כדי שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים רציתי קודם כל לדעת אם שווה להשקיע במעבד וניס 3200 במקום הסמפרון, או שיש משהו חדש שאפשר להציע? אני ממש לא מעודכן. דבר שני, אני כבר לא מבין בלוחות אם שיש היום עם כל הPCI-E וזה.. אני רוצה לקנות את כל המחשב בKSP, אבל את לוחות האם שיש במפרטים המומלצים אין בKSP רציתי לבקש שתציעו לי שני שילובים של לוח אם+כרטיס מסך (ושתהיה אפשרות להחליף לכרטיס מסך טוב בעתיד), שילוב אחד של s939 שיתאים לווניס והשני של s754 שיתאים לסמפרון אה שכחתי משהו, אין לי מושג גם איזה מארז וספק לקנות... כבר אין את הקומפיוקייס עם הHEC 300W :\ תודה רב…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא עפ"י עצות קודמות בפורום. המחשב לשימושים ביתיים רגילים, לא משחקים ולא HTPC. שני הדיסקים נחוצים לצרכי גיבוי מידע מקומי על המחשב בין דיסק לדיסק. אין שימוש ב-OC, אין צורך בציוד היקפי, חשיבות השקט בינונית. אשמח לכל הערה או שיפור. האם כדאי להחליף את המארז HEC 6T10 300W במארז גדול יותר HEC 6A19B Black 300W בתוספת של כ-90 ש"ח? תודה מראש לכל העונים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS כ…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית + שימוש כללי, המידע לפי הפורמט המוצע : 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב עומד על 2000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אבל מעדיף לשמור על 2000. אני לא יודע אם זה יספיק למפרט שאני צריך, אם לא אשמח לשמוע מה הכיוון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אני עובד מהבית, לכן המחשב הביתי = מחשב עבודה אני לא משחק במשחקים כלל. התוכנות שאני עובד איתם זה בעיקר עורכי טקסט לקוד (לא frameworks וללא הידור, עורכים קלילים) ותוכנות גרפיקה וקטוריות (שימוש בסיסי, כרטיס גרפי און-בורד יספיק). יש הרבה מולטי טאסקטינג של אופיס, 3 דפדפנים,עורך קוד וסקייפי\מסנג'ר לדוגמה. המחשב עובד 24\7. יתחברו אליו 2 מסכים (אחד vga והשני dvi) כונן של 320 ג'יגה יספיק. 3. האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, זקוק לעזרתכם בבחירת נייד. המחשב הוא מתנה לאישתי. כרגע היא עובדת עם נייד מלפני 4-5 שנים כך שכל שדרוג יעשה את העבודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועבודה עם פוטושופ (לא באופן אינטנסיבי) * גודל המסך? 14" או 15" למיניהם. * מסך מבריק או מט? לא נראה לי שזה חשוב. רוב השימוש של הנייד נעשה במשרד\בבית כך שאין חשיבות ממשית למט... * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר. גמיש בנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? היא כרגע עובדת עם נייד עם שעתיים עבודה גג כך שכל שדרוג בנושא יורגש! 4-6 שעות זה מוגזם לבקש? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הי, האם כל מחשב נייד יכול לעבוד על חשמל בלבד? כלומר שהסוללה מנותקת... הבנתי שזה מומלץ להארכת חיי הסוללה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^ כותרת, והאם יש חשש לחיי הסוללה כאשר הנייד מחובר לחשמל הרבה זמן? מדובר בכחצי יום עבודה.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך מפרט לחבר סטודנט המטרות והמפרט רשומים בכותרת..שאר הקריטריונים: 3. גודל המסך? לא רלוונטי 4. משקל רצוי? לא רלוונטי 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר 6. יציאות מיוחדות? סטנדרטי ללא יציאות מיוחדות (אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין) 7. בלוטות? אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB 9. צורב DVD? חשוב 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? חשוב 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? Lenovo
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הייתי מעדיף לחסוך קצת במחיר, אבל לשמור על הביצועים... מאיףה אני מוריד 800 ש"ח?!? מה אתם ממליצים לשנות, להוסיף, להוריד? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946 945 ש"ח לוח אם ASUS P5KPL-CM Intel G31 LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21080 280 ש"ח זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz KTH-XW4400C6/2G http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=23754 115 ש"ח כונן קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19658 325 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce 9400GT 512Mb DDR2 GV-N94T-512H …
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז אחרי הרבה דיונים ושאלות הנה המפרט שבניתי לעצמי. עיקר מטרותיו של המחשב הן עיבוד גרפי (2D). גם משחקים פה ושם בשביל ההנאה. המפרט הורכב מSkypc (בדיוק השבת הם החליטו להעלות מחירים.... אוו..ףףף.!!!): לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 - ¤790.00 ¤790.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,251.00 ¤1,251.00 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - ¤1,506.00 ¤1,506.00 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤841.00 ¤841.00 ספק כח Enermax Liberty 400W - ¤465.00 ¤465.00 מארז GigaByte 3D AURORA ATX - ¤694.00 * צבע שחור ¤694.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤418.00 ¤418.00 סך הכל : ¤5,965.00 + גוף קירור למעבד של SCYTHE NINJA PLUS מחיר 245 ש"ח ב…
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן yz101 ב 16.5.2010 התחלתי שירשור לגבי מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460724.0 השירשור הוא לפני כחודש אני מנסה לעזור לחבר ברכישת מחשב שלא כל כך היה פנוי לרכישה עקב פציעה, אין לו ממש שום ידע בחומרת מחשבים, והוא הצליח להגיע למצב של הצעת מחיר מול אחד מסניפי איבורי (הוא מעדיף סניף שקרוב לביתו, חשוב לו הנושא) עם אותם רכיבי חומרה שהמלצת עליהם בזמנו, חוץ מנושא המעבד, הנציג שם ממש מתעקש על המעבד, הוא טוען שהמעבד אינטל 2.93GHz 4MB CORE I3-530 1156 יותר טוב מהמעבד שהצעת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box אני לא יודע אלו מניעים יש לו לומר זאת, אולי עניין של מחיר, או נושא אחר. מה אתה חושב על הנושא ? בהתיחסות למפרט הכולל מעבד אינטל או AMD הנטיי…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני משדרג וצריך קצת עזרה. אני צריך מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ולוח-אם בסה"כ 2500 ש"ח. אני רוצה מעבד 3000 של AMD ו 1G זיכרון. תודה מראש על העזרה. אני אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ופוטושופ לייטרום - פרנסה(אבל שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום ! ובכן, אני חדש בפורום ומקווה שאוכל לעזור ולהיעזר בו. כמו כן, עברתי דירה השבוע (עזבתי את בית ההורים) ולכן אני מעוניין לקנות מחשב חדש. מה אני מחפש וצריך? 1) מחשב חזק ויציב. 2) אני רוצה שיהיה בו צורב+DVD להוריד סרטים ושירים מהאינטרנט 3) אני גם לומד מחשבים כרגע באוניברסיטה ויש מצב שהפרוייקט שלי יתעסק בהקמת אתר. אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני צריך שהמחשב יהיה מספיק מהיר וטוב כדי לסיים את הפרוייקט. 4) התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. 5) פחות חשוב לי לוח מסך מעולה, אבל אם אפשר במסגרת התקציב אז שיהיה (וכך אולי יהיה ניתן לשחק משחקים גרפיים וכדומה) תודה מראש לכולם !! צביקה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הכותרת הבנתם, מה שחשוב לי שיהיה מחשב נוח לשימוש עם מסך טוב ומקלדת נוחה מבחינת מעבד וכרטיס מסך אני לא חושב שצריך להגזים כי אני לא עושה בו שום שימוש של משחקים או דברים כבדים חשוב לי יציאת HDMI או כל יציאה למסך LCD בשביל לראות סרטים איזה חברה מומלץ? יודעים איפה כדאי לקנות? על אילו נתונים להסתכל? קראתי את המדריך אבל הוא דיי כללי, ואני לא יודע למתי הוא מעודכן תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
סה"כ 10,000 ¤ כולל מע"מ ומשלוח עד הבית. הערות כלשהן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה משרדית פשוטה עד 1000 ש"ח. אני יודע שאם אחפש פה בפורום אמצע המון המלצות - אני מבקש סיוע בבחירת הרכיבים האמינים ביותר שאפשר במסגרת המחיר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-